Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 21:33)
Galėtum ateiti čia dažniau ir išsakyti savo nuomonę apie mano glamūrinius portretus. Galėčiau iš tavęs ko nors pasimokyti.

kazkada nespejau uzbegt,kai vyko aptarinejimas. Is manes greiciausiai nepasimokytum,bet nufotografuoti fotografija taip,kad ji butu ne tik seimyniniam albumui,o ir sukeltu kazkoki vidini zavesi sugeba ne kiekvienas.Tau pagarba uz studijinius bandymus,taciau ideju tikrai norisi matyti daugiau [pabresiu,kad jei kalbetume apie peizazusir apie vidini zavesi beziurint y juos as turbut tyleciau,nes tiesiog nematau peizazuose to,ka mato peizazistas..].Bet cia turbut bus malku skaldymas,kaip ir su vestuviu fotografais..

o dazniau ..ateisiu.tik vis laukiau "drakes" ,kuri matau tuoj gali ir uzvirt.. hihihi.gif
Atsakyti
Nu dabar jau tikriausiai galiu pasakyti ax.gif Valio!!!!!! Zuvialiokas atskrido biggrin.gif Tikrai pasiilgau labai tavo zanro blush2.gif
Atsakyti
Oho diskusijos biggrin.gif
Man irgi vaikiuko rengimas angeliuku sukelia kitokias emocijas(tuo labiau miegancio vaiko). Pati taip nedaryciau...
Bet nuotrauka toli grazu nera baisi, kaip sillwio ivardino. Viskas liuks. Tik jei jau angeliukas su sparnais, tikrai dryzuotas drabuzelis kliutu. Jei daryt tokia atvirute rengciau vienspalviu, greiciausiai baltu rubeliu 4u.gif Sviesa nuotraukoje nuostabi, apdirbimas tinka, kokybe nepriekaistinga 4u.gif

Noreciau as tokios kritikos is sillwio savo paskutinem nuotraukom biggrin.gif

Zuvialiok, gera Tave matyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 gruodžio 2008 - 22:53
QUOTE(Anasko @ 2008 12 07, 21:43)
Nu dabar jau tikriausiai galiu pasakyti ax.gif  Valio!!!!!! Zuvialiokas atskrido biggrin.gif Tikrai pasiilgau labai tavo zanro  blush2.gif

hihihi.gif ale tusciom.kas blogiausia biggrin.gif bet gera,kad pasiilgai smile.gif
Atsakyti
Manyčiau, angeliukai gali būti ir dryžuoti..

Čia kaip anekdote:
Mokytoja liepia Petriukui nupiešti angelą ir tas nupiešia su vienu sparnu. Mokytoja sako: "Petriuk, nu kur tu matei angelą su vienu sparnu!". O Petriukas ir klausia: "Mokytoja, o kur jūs matėt su dviem?" smile.gif

Bet pirmiausiai aš pritariu Anasko minčiai. Prietarai - ne prietarai, bet man nesinori matyt iš vaikų daromų angeliukų ir nesinori girdėt jų taip vadinamų.
Be to, šitoj foto man nesižiūri būtent žalia aplinka. Gal JB kitaip būtų. Ir dar nepatinka, kad šviesa labiau išryškina pagalvės kraštą.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 22:28)
pasiylgau jusu.

aš tavęs irgi 4u.gif

ei, paaiškinkit man neišsilavinusiai moterai, kokias jums dar asociacijos kyla su tais sparnais? g.gif aš galvoju, galvoju ir nesugalvoju nieko gudraus.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 21:46)
Oho diskusijos biggrin.gif
Man irgi vaikuko rangimas angeliuku sukelia kitokias emocijas(tuo labiau miegancio vaiko). Pati taip nedaryciau...
Bet nuotrauka toli grazu nera baisi, kaip sillwio ivardino. Viskas liuks. Tik jei jau angeliukas su sparnais, tikrai dryzuotas drabuzelis kliutu. Jei daryt tokia atvirute rengciau vienspalviu, greiciausiai baltu rubeliu 4u.gif  Sviesa nuotraukoje nuostabi, apdirbimas tinka, kokybe nepriekaistinga 4u.gif

Zuvialiok, gera Tave matyt 4u.gif

Galvoju,kad fotografija visiskai nebuvo planuota,jei tai butu planuota ji ja butu pristacius kiek drasiau.Taciau tos vilnones kojinytes,ir tie dryziukai, butent tuo ir patinka,kad nesukelia tu asociaciju apie angeliukus,kuriuos galbut jus turite galvoje.[dar vis galvoje,ka jus vardindami angeliukais turite galvoje],sutinku,kad tam specialiai ruosiantis ir rengiantis daryti atviruka galima pasistengti.manau tai buvo gimusi ideja,kuria dabar beliko ygyvendinti isklausius kritika.

California,tave irgi gera matyti,vakar kankinau fotografija bandydama islauzt tokias naturalias odos spalvas,kaip tavo fotografijose...zaviuosi tavo spalvom..ir vis dar noriu atrast paslapti blush2.gif
Bitel,privietikas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 gruodžio 2008 - 22:56
QUOTE(bite maja @ 2008 12 07, 22:50)
aš tavęs irgi  4u.gif
ei, paaiškinkit man neišsilavinusiai moterai, kokias jums dar asociacijos kyla su tais sparnais?  g.gif aš galvoju, galvoju ir nesugalvoju nieko gudraus.

Angeliukais vadina isejusiais anapus vaikucius...Netgi SM yra tema "Angeliuku mamyciu svetaine"....kai uzkliuna uz akies, taip suspaudzia sirdi visada unsure.gif
Atsakyti
Istriniau, nes Ca-girl paaiskino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 gruodžio 2008 - 23:01
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 22:54)
California,tave irgi gera matyti,vakar kankinau fotografija bandydama islauzt tokias naturalias odos spalvas,kaip tavo fotografijose...zaviuosi tavo spalvom..ir vis dar noriu atrast paslapti  blush2.gif

Neturiu paslapties zuveliuk, neturiu...Ziuriu kuo maziau nagus kisu, tuo geresnes spalvos gaunas. Dazniausiai kontrasta pataisau su auto contrast ir viskas biggrin.gif Nes netgi kai pradedu curves tampyti, daznai ziuriu, kad nusitampau ne i ta puse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 22:41)
o dazniau ..ateisiu.tik vis laukiau "drakes" ,kuri matau tuoj gali ir uzvirt.. hihihi.gif

Drakės nebus ax.gif Slapukai, galit jos nelaukti lotuliukas.gif Už savo nuomonės išreiškimą nuoširdžiai atsiprašiau ir einu pirkti balno. Nepataikau aš vis į madą, tai su cross'ais, tai su vintage, tai aplamai, su bendru temos meniniu lygiu lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 22:46)

california, tavo nuotraukos man patinka. Deja aš ne iš tų, kurie ateina tik tam, kad pagirti. Jei žmogus deda nuotraukas į temą "mokomės fotografuoti", jis matyt laukia daugiau kritikos, negu pagyrų. Bent taip man visada atrodė ir visada atrodys. Juk pagyroms yra kitų temų.
Atsakyti
ačiū, kad paaiškinot. nes aš po sm nelandžioju. paprastai sėdžiu tik čia ir pas katinus smile.gif
Atsakyti