Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 07, 13:25)
O kodel ju kainos taip svyruoja? pagal ka rinktis?  blink.gif  Ir is kur zinot kiek man atsiuntimas kainuos?

kainą pardavėjas nustato. be to yra tokie, kurie leidžia aparatui patvirtinti fokusą (bent jau canono tvirtinimui. tie keturgubai brangesni). atsiuntimo kainą gali sužinoti pasirinkusi Lietuvą kaip šalį, į kurią reikia siųsti. žiūrėk gal www.ebay.co.uk ten didesnis šansas, kad bus pardavėjai, siunčiantys Lietuvon. paprastai su atsiuntimu toks daiktas kainuos apie 40 lt. pvz čia http://cgi.ebay.co.u...d...A1|240:1318 atkreipk dmesį, kad su šiuo į begalybę nesufokusuosi. pas mane canonui du adapteriai yra: vienas storesnis - tai tas į begalybę neleidžia sufokusuoti ri veikia kaip mini makro žiedas. o kitas plonutis (iš šio pardavėjo) tai viskas o.k. jei niekad nepirkai ebejui - rašyk až. padėsiu rasti ir nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 07 gruodžio 2008 - 20:50
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 07, 00:01)
Kad gal net daugiau cia modelio nuopelnas... Grazi ta musu bitele bigsmile.gif Si nuotrauka is pirmo musu meeto Londone, kazkaip kapsciausi senose nuotraukose, radau, tokia truputi nostalgija apeme.... Ir su jumis pasidalinau smile.gif

o aš manau, kad tai vis tik fotografo nuopelnas yra smile.gif
aha, kažkaip ilgu paliko smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 07, 19:58)
Noriu viena savo vakaryksti darba parodyt, bet kazko ir baisu. Ryte kilo mintis, o po pietu bandziau igyvendinti.
Panaudojau vintage action kur radus buvau internete ir su kai kuriais is jusu pasidalinau biggrin.gif  4u.gif

labai, labai miela wub.gif ir apdirbimas čia labai tinkamas. tik aš gal abejočiau šiek tiek dėl paties fotografavimo kampo g.gif nors čia jau priekabiavimas.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 07, 19:58)
Noriu viena savo vakaryksti darba parodyt, bet kazko ir baisu. Ryte kilo mintis, o po pietu bandziau igyvendinti.
Panaudojau vintage action kur radus buvau internete ir su kai kuriais is jusu pasidalinau biggrin.gif  4u.gif

Aš labai atsiprašau. Bet neiškenčiau. Jau senokai daviau sau žodį nekritikuoti nuotraukų, bet šį kartą jį laužau. Su visa gilia pagarba tau, turiu pasakyti, kad nuotrauka klaiki. Vintage ir dryžuotas kostiumėlis niekaip nesiderina. Žalias atspalvis ir vinjetė man sukelia visai kitokias asociacijas, nei miegančio angelo... Šviesos norisi, o ne dryžių, žalumos ir butaforinių sparnų. Sorry.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 07, 21:58)
KO gi cia baisu, nuostabu! Nors as neesu tokio stiliaus megeja, tokio amerikonisko, bet teisingo wink.gif vis tiek man labai stipri foto. ta zalia spalva.. mmm.. hipnoze rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 23:24)
Aš labai atsiprašau. Bet neiškenčiau. Jau senokai daviau sau žodį nekritikuoti nuotraukų, bet šį kartą jį laužau. Su visa gilia pagarba tau, turiu pasakyti, kad nuotrauka klaiki. Vintage ir dryžuotas kostiumėlis niekaip nesiderina. Žalias atspalvis ir vinjetė man sukelia visai kitokias asociacijas, nei miegančio angelo... Šviesos norisi, o ne dryžių, žalumos ir butaforinių sparnų. Sorry.
Mm.. del dryziu pritariu, bet kzkaip ju net nepastebejau smile.gif
Tik siuo atveju manau labai akivaizdziai cia issikiria skirtingi skoniai ir estetinis suvokimas. Tavo ir Sea stilistikos LABAI skiriasi. Ir dabar taip pat nepasikuklinsiu pasakyti, kad Sea man asmeniskai daug daug labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 07, 21:31)
...man labai stipri foto...

Kuria prasme ji stipri? Paaiškinkit man kas nors, nes aš matyt vienintelis nesuprantu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 07, 21:36)
Tavo ir Sea stilistikos LABAI skiriasi. Ir dabar taip pat nepasikuklinsiu pasakyti, kad Sea man asmeniskai daug daug labiau patinka smile.gif

Žinoma skiriasi. Turi skirtis. Kitaip tau būtų neįdomu, jei visi dėtume tik Sea_ (tenepyksta Sea_) stiliaus nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Man patinka. Kažkada jau rašiau, kad foto sąlyginai skirstau į dvi kategorijas: kur griebia dušią ir kur tiesiog malonu akiai. Apie graibymus už dušios čia gal ir drasu kalbėti, bet pasitenkinimą žiūrint į šia foto jaučiu. Kaip į atviruką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 23:40)
Kuria prasme ji stipri? Paaiškinkit man kas nors, nes aš matyt vienintelis nesuprantu smile.gif
Pritarciau raigei, stipi, nes malonu ziureti. ir visokiu butaforiniu sparnu as nemegstu, taip pat te nesupyksta californiagil nepatiko man ir tas stiklinis burbulas jos benriuko rankose. bet kabina kzkas kitas. tiesiog malonu ziureti. o kas labiausiai patiko Sea nuotraukoje, kaip Tu minejai, kad norisi sviesos, tai vat as labai stipriai jauciu ta sviesa, ir matyt vintage deka. O zalia spalva mane is vis pakerejo. seniai maciau toki atspalvi
Atsakyti
Nu tikrai kaip skoniai skiriasi biggrin.gif Man irgi labai labai patiko Sea foto, patiko sviesa, patiko butaforiniai sparnai-miegantis angelas, patiko spalvos ir vintage ax.gif Tas rubas gal ir ne i tema, bet patinka kad priduoda angeliukui zemiskas savybes. Seniai taip nedariau wub.gif tongue.gif
Galiu tik del asmeniniu priezasciu pasakyti, kad nelabai megstu kai vaikus angeliukais puosia, nelabai man ta asociacija patinka, bet dabar tiesiog neleidziu sau interprituoti kitaip
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 07, 22:03)
Pritarciau raigei, stipi, nes malonu ziureti.

Nesivelsiu į bereikalingas diskusijas. Sea_ nuotraukos ir stilius man patinka. Nepatinka ši, konkreti, nuotrauka, nes ji man kelia ne šiltus jausmus vaikui, o asociacijas su kai kuo kitu.

Kai tau 3 kartus pasako, kad tu esi asilas, eik ir nusipirk balną. Einu pirkti balno biggrin.gif
Atsiprašau, už sudrumstą idilę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 gruodžio 2008 - 22:26
sveiki visi 4u.gif

Seniai ce bebuvau.Ir atejau ne todel,kad noriu,ar turiu ka parodyt,tiesiog Sea fotografija pamacius susukau - O - ! wow! Su pavydu tokiu zalsvesniu nei si fotografija ziuriu y jos paskutinius darbus,ir pritariu toms mergaitems kurios sake ,kad yra fotografijos y kurias ziuri ir tiesiog norisi neatitraukt akiu.Tai vat sitoji butent is tu.Jeigu gilintis y dryziukus tai as irgi ju nepastebejau,ir butaforiniai sparnai visiskai mano nuomone y tema [turiu galvoje Kaledas].Zinoma,jei gilintis y angelu interpretacijas jie siejasi su baltumu ir sviesa,bet butent sioje fotografijoje sklindanti sviesa tarsi gaubia ta mazuliuka angeliuka.
Tiesa,nesu ir as megeja glamuro,kuris vyrauja butent silwio portretuose.Ir nesupyk,bet turedamas nuostabia nestuke jos tikrai neisnaudojai...

Tiesa,prisipazinsiu is tamsos islyst butent paskatino silwio postas smile.gif

pasiylgau jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 gruodžio 2008 - 22:30
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 22:28)
Tiesa,nesu ir as megeja glamuro,kuris vyrauja butent silwio portretuose.Ir nesupyk,bet turedamas nuostabia nestuke jos tikrai neisnaudojai

Galėtum ateiti čia dažniau ir išsakyti savo nuomonę apie mano glamūrinius portretus. Galėčiau iš tavęs ko nors pasimokyti.
Atsakyti
wysnia - nuostabus portretas
sea - grazios spalvos
Atsakyti