QUOTE(wyshnia @ 2008 12 05, 17:47)
Uzsimaniau siandien ir as testuka padaryt. Siaip negalvojau, kad skirtumas toks akivaizdus. Ikelsiu tik nuorodas, nes nuotraukos didesnes , kad geriau matytusi.
50mm ir
24-70mm ant tu paciu 50mm, f/2.8. Kada prie prodos reiks dar pabandyt diafragmas pakaitaliot
Oj,
Wyshnia, kaip tau aciu uz toki testuka
Siaip as panasu testa bandziau ir internete, ir tikejausi va tokio kaip pas tave rezultato, gal net akivaizdesnio. O bet taciau tai pakankamai geras argumentas man vis tik rinktis 24-70, o ne savo 50/1,8 keisti i 50/1,4 nors kaina ir labai kandziojasi... na dar svarstau
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 18:39)
Zinok is Sayoanaros nuotraukos ir as pagalvojau, kad Tu strazdanota
Bet tai Tau tiktu
Sveikatos Mazuliui
Nu va, Sayonara cia visus apsuko aplink pirsta
O jei rimtai, ten jai matyt taip gavosi del juostos su pasibaigusiu galiojimu crossinimo, matyt.. Cia ji geriau zinos kas ir kaip.
Bet kas pas mus su eglutem darosi - ar gyvu egluciu dar nera pirkti, ar as ju nematau
Taip planavu siemet nuo advento pradzios pasipuost, ir se tau, tik prekybos centruose vazonines ir plastmasines, nenoriu as tokiu...
QUOTE(Degutė @ 2008 12 05, 23:13)
liūdesiukas
ar jau pasveikot?
Buvau šnd Litexpe, parodoj "Šventė"
Degut, na jau jau, bandysim nuo pirmadienio sturmuot darzeli
Tavo sventej man patinka spalveles, tokios va kaledines, na bent jau mano albume tokiu spalvotu kadru butent is kaledinio laikotarpio yra.
Wyshnia Nu kaip tyra, svaru, grazu, skaidru. Puodelis ypac graziai atspindi sviesuliuka saules. Ir Biteles, na nezinau, bet kiek jos nuotrauku maciau, tai ar liudetu, ar linksma butu, ji visad puikiai iseina. Fotogeniska dusia
, imsim Tave i modelius
(hm, pagalvojau kad visai nieko butu viena modeliuka pasisodinus keliems fotografuot ir katu mokintis, kas kaip ir ka daro, koks rezultatas, analizuot ir pan. Cia kaip merginos miesta fotografavo ir visos vis kazka kitaip mate)
Papildyta:
Jei kam idomu, tai galima va
cia pasirankioti ir pasilyginti objektyvus.