Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2008 12 06, 12:08)
papasakok neigudusiai akiai i ka reik ziuret..  ax.gif kokie skirtumai? man lyg IIvar fone grudas didesnis mastau.gif (gal ne grudas gal cia tas bokeh net nzn kaip pavadint  blush2.gif ), I var sviesenis.. II var spalvos ryskesnes, gal kazkiek kaladeliu faktura ryskesne.. ne? nusisnekejau?  g.gif  blush2.gif

faktura tu faktura mirksiukas.gif 4u.gif nenusikalbejai - man i akis pirmiausia krito kontrastas, ryskesnes spalvos, astresnis vaizdas smile.gif

Uzjauciu del nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 06, 14:38)
faktura tu faktura

assa.gif
Atsakyti
Tyluma....

user posted image
Atsakyti
wyshniuk, grazu wub.gif tikra tyluma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 06, 12:50)
wyshniuk, grazu wub.gif  tikra tyluma rolleyes.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Wyshniuk, ką čia ir bepridursi wink.gif kaip visada grožiuosi 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, sis kadras, kaip ir CaGirl pats pirmas man sukelia tik viena minti - cia 90% modelio nuopelnas smile.gif na, gal ir ne visai taip, bet kaip turi tokius modelius, tai ir kadrai, paprastai, neprasti gaunas 4u.gif
Tiesiog grozis, geris ir miela akiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 06, 22:31)
Wyshnia, sis kadras, kaip ir CaGirl pats pirmas man sukelia tik viena minti - cia 90% modelio nuopelnas smile.gif na, gal ir ne visai taip, bet kaip turi tokius modelius, tai ir kadrai, paprastai, neprasti gaunas  4u.gif
Tiesiog grozis, geris ir miela akiai  4u.gif

Kad gal net daugiau cia modelio nuopelnas... Grazi ta musu bitele bigsmile.gif Si nuotrauka is pirmo musu meeto Londone, kazkaip kapsciausi senose nuotraukose, radau, tokia truputi nostalgija apeme.... Ir su jumis pasidalinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 04:19)
Portretas su 24-105 f4 IS
Sveikinu sveikinu su nauju objektyvu 4u.gif ir pavydziu blush2.gif
man labiausiai patiko pirmoji nuotrauka, labai naturali israiska, spalvos, viskas savose vietose smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 12 05, 11:19)
na lyg ir yra skermuo nurodytas. M42 - tai 42 mm sriegis. jį naudojo daugelis gamintojų. tai čia nurodyta ką suksį (kokį objektyvą). o toliau nurodyta "to nikon mount" t.y. nikono tvirtinimui. reiškia objektyvą su 42 mm sriegiu uždėsi ant nikono.
džiaugiuosi, kad patiko  drinks_cheers.gif . ir baltai pavydžiu.
Agam, jau supratau kas tas M42 blush2.gif tai kaip ir sie ziedai turetu tikti.
O kodel ju kainos taip svyruoja? pagal ka rinktis? blink.gif Ir is kur zinot kiek man atsiuntimas kainuos? nesigaudau as ten visai...
Aciu 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 12 06, 00:13)
Buvau šnd Litexpe, parodoj "Šventė"  ax.gif
smile.gif tik del kompozos, viska reiketu lipdyti kvadrate, jei darai staciakampi - staciakampyje. o dabar tavo sonine 3ju nuotrauku juosta islenda is didziosios foto krastu. neber tvarkos 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 06, 22:37)
Tyluma....
Bais tas tamsus puodelis bitei tinka smile.gif maloni akiai foto
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 05, 17:47)
Uzsimaniau siandien ir as testuka padaryt. Siaip negalvojau, kad skirtumas toks akivaizdus. Ikelsiu tik nuorodas, nes nuotraukos didesnes , kad geriau matytusi. 50mm ir 24-70mm ant tu paciu 50mm, f/2.8. Kada prie prodos reiks dar pabandyt diafragmas pakaitaliot g.gif

Oj, Wyshnia, kaip tau aciu uz toki testuka 4u.gif Siaip as panasu testa bandziau ir internete, ir tikejausi va tokio kaip pas tave rezultato, gal net akivaizdesnio. O bet taciau tai pakankamai geras argumentas man vis tik rinktis 24-70, o ne savo 50/1,8 keisti i 50/1,4 nors kaina ir labai kandziojasi... na dar svarstau doh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 18:39)
Zinok is Sayoanaros nuotraukos ir as pagalvojau, kad Tu strazdanota biggrin.gif  Bet tai Tau tiktu biggrin.gif Sveikatos Mazuliui 4u.gif

Nu va, Sayonara cia visus apsuko aplink pirsta biggrin.gif O jei rimtai, ten jai matyt taip gavosi del juostos su pasibaigusiu galiojimu crossinimo, matyt.. Cia ji geriau zinos kas ir kaip.

Bet kas pas mus su eglutem darosi - ar gyvu egluciu dar nera pirkti, ar as ju nematau g.gif Taip planavu siemet nuo advento pradzios pasipuost, ir se tau, tik prekybos centruose vazonines ir plastmasines, nenoriu as tokiu...

QUOTE(Degutė @ 2008 12 05, 23:13)
liūdesiukas  4u.gif  ar jau pasveikot?

Buvau šnd Litexpe, parodoj "Šventė"  ax.gif

Degut, na jau jau, bandysim nuo pirmadienio sturmuot darzeli tongue.gif
Tavo sventej man patinka spalveles, tokios va kaledines, na bent jau mano albume tokiu spalvotu kadru butent is kaledinio laikotarpio yra.

Wyshnia bigsmile.gif Nu kaip tyra, svaru, grazu, skaidru. Puodelis ypac graziai atspindi sviesuliuka saules. Ir Biteles, na nezinau, bet kiek jos nuotrauku maciau, tai ar liudetu, ar linksma butu, ji visad puikiai iseina. Fotogeniska dusia biggrin.gif , imsim Tave i modelius laugh.gif (hm, pagalvojau kad visai nieko butu viena modeliuka pasisodinus keliems fotografuot ir katu mokintis, kas kaip ir ka daro, koks rezultatas, analizuot ir pan. Cia kaip merginos miesta fotografavo ir visos vis kazka kitaip mate)
Papildyta:

Jei kam idomu, tai galima va cia pasirankioti ir pasilyginti objektyvus.
Atsakyti
[QUOTE]Ir Biteles, na nezinau, bet kiek jos nuotrauku maciau, tai ar liudetu, ar linksma butu, ji visad puikiai iseina. Fotogeniska dusia biggrin.gif , imsim Tave i modelius laugh.gif (hm, pagalvojau kad visai nieko butu viena modeliuka pasisodinus keliems fotografuot ir katu mokintis, kas kaip ir ka daro, koks rezultatas, analizuot ir pan. Cia kaip merginos miesta fotografavo ir visos vis kazka kitaip mate)

as irgi turiu Bites nuotrauka viena is kazkurio myto - nors nuotrauka nevykus - bet modelis - nu superduperstebuklinga...

Atsakyti
Noriu viena savo vakaryksti darba parodyt, bet kazko ir baisu. Ryte kilo mintis, o po pietu bandziau igyvendinti.
Panaudojau vintage action kur radus buvau internete ir su kai kuriais is jusu pasidalinau biggrin.gif 4u.gif
user posted image

Atsakyti