QUOTE(latoya @ 2008 12 05, 08:35)
Cagirl kazkas nerealaus!!! sventiska! antros gaila man kazko nerodo. o su spalvom kur zaidei, tai pirmas variantas geriau, antras vintage nesiziuri visai kai tas salia.
Aciu Man ilgiau ziurint "vintage" irgi nebepatinka
QUOTE(raige @ 2008 12 05, 08:45)
Ca girl, džiaugiuosi, kd patenkinta aparatu ir objektyvu Dėl aparato mūsų su tavim nuomonės sutampa. ėl objektyvo nelabai, bet tik sąlyginai. Nes jei jis buvo už gerą kainą ir jei kol kas tai vienintelė tavo L-kė - atidirbs savo darbą su kaupu. O paskui žiūrėsi.
Gal gali priminti koks pas Tave fotoaparatas??? Canon 5D?
O siaip tai tikrai uz puikia kaina man jis gavosi, astrus, nera sunkus, su IS, labai universalus zoomas. Galiu sau leisti didesniu ISO fotografuoti, todel f4 nebiesina visai ir dar kai pamaciau, kad bokeh pakankama ...Kol kas dziaugiuosi
QUOTE(andriuska @ 2008 12 05, 09:19)
džiaugiuosi, kad patiko . ir baltai pavydžiu.
Aciu Tau uz jo aprasyma anksciau
QUOTE(Opa @ 2008 12 05, 10:13)
Californiagirl, smagu skaityt tavo atsiliepimus. As tai va apmastymuose del objektyvo kito.
Apie nuotraukas. Ziurint i tas kur su 50-uku fotkinai, is ties neryskios atrodo, bet bokeh patiko visose. Ten ijungtos kaledines lemputes taip sviecia? Beje, kaip mazius paauges
Apie nuotraukas. Ziurint i tas kur su 50-uku fotkinai, is ties neryskios atrodo, bet bokeh patiko visose. Ten ijungtos kaledines lemputes taip sviecia? Beje, kaip mazius paauges
Zinok is Sayoanaros nuotraukos ir as pagalvojau, kad Tu strazdanota Bet tai Tau tiktu Sveikatos Mazuliui
Jo pas lemputes ten ijungtos. Nesuprantu ir as kur nuotrauku su 50mm ryskumas
Wyshniuk, koks akivaizdus skirtumas Su 24-70mm man asmeniskai geresne kokybe atrodo. Reikes man isbandyti ta pati testuka- tik su f4 su abiem objektyvais.