Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 12 05, 08:35)
Cagirl kazkas nerealaus!!! sventiska!  wub.gif antros gaila man kazko nerodo. o su spalvom kur zaidei, tai pirmas variantas geriau, antras vintage nesiziuri visai kai tas salia.

Aciu 4u.gif Man ilgiau ziurint "vintage" irgi nebepatinka biggrin.gif

QUOTE(raige @ 2008 12 05, 08:45)
Ca girl, džiaugiuosi, kd patenkinta aparatu ir objektyvu  smile.gif Dėl aparato mūsų su tavim nuomonės sutampa.  biggrin.gifėl objektyvo nelabai, bet tik sąlyginai. Nes jei jis buvo už gerą kainą ir jei kol kas tai vienintelė tavo L-kė - atidirbs savo darbą su kaupu. O paskui žiūrėsi.

Gal gali priminti koks pas Tave fotoaparatas??? Canon 5D?
O siaip tai tikrai uz puikia kaina man jis gavosi, astrus, nera sunkus, su IS, labai universalus zoomas. Galiu sau leisti didesniu ISO fotografuoti, todel f4 nebiesina visai ir dar kai pamaciau, kad bokeh pakankama ...Kol kas dziaugiuosi biggrin.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 12 05, 09:19)
džiaugiuosi, kad patiko  drinks_cheers.gif . ir baltai pavydžiu.

Aciu Tau uz jo aprasyma anksciau 4u.gif

QUOTE(Opa @ 2008 12 05, 10:13)
Californiagirl, smagu skaityt tavo atsiliepimus. As tai va apmastymuose del objektyvo kito.
Apie nuotraukas. Ziurint i tas kur su 50-uku fotkinai, is ties neryskios atrodo, bet bokeh patiko visose. Ten ijungtos kaledines lemputes taip sviecia? Beje, kaip mazius paauges  bigsmile.gif

Zinok is Sayoanaros nuotraukos ir as pagalvojau, kad Tu strazdanota biggrin.gif Bet tai Tau tiktu biggrin.gif Sveikatos Mazuliui 4u.gif

Jo pas lemputes ten ijungtos. Nesuprantu ir as kur nuotrauku su 50mm ryskumas g.gif

Wyshniuk, koks akivaizdus skirtumas bigsmile.gif Su 24-70mm man asmeniskai geresne kokybe atrodo. Reikes man isbandyti ta pati testuka- tik su f4 su abiem objektyvais.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 16:39)
Wyshniuk, koks akivaizdus skirtumas bigsmile.gif  Su 24-70mm man asmeniskai geresne kokybe atrodo. Reikes man isbandyti ta pati testuka- tik su f4 su abiem objektyvais.

padaryk, idomu ir man. O del geresnes 24-70 kokybes, tai taip ir turetu but, vis gi ''elke'' smile.gif Sunerimciau jei butu atvirksciai doh.gif

I tavo nuotraukas ziuriu ir eglute puost noriu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip faina Raige matyti wub.gif retas svecias rolleyes.gif ax.gif

Californiagirl, labiausiai is visu triju patiko pirmoji (truputi gaila alkunes galiuko tik), patiko tuo, kad eglute netoli, tad ir nuotrauka tokia labai labai kaledine gavosi smile.gif kaip is pasakos.
Sveikinu su sekmingu amunicijos papildymu.

Dar norejau pamineti BN "Pokalbio" nuotrauka, bene geriausias mano matytas BN kadras smile.gif gerai erdve atskleista.

Ir Bites Majos katina atsiminiau is anos temos smile.gif katinas katinu, taciau labiausiai patiko "islaizytos" grindys, bandziau surasti nors viena dulkele, nesekmingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 05 gruodžio 2008 - 19:19
Ca girl, jo, mano 5D. Jau noriu naujojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 12 05, 11:19)
Ca girl, jo, mano 5D. Jau noriu naujojo  biggrin.gif

biggrin.gif cia visiems turbut taip biggrin.gif

Wyshnia, aciu uz testus 4u.gif O man turbut su akim nelabai kaip doh.gif , nes nelabai matau skirtuma, na kad 1-ojo spalvos sviesesnes g.gif Ir dar pagalvojau, tai 24-70 gali pilnai atstoti 50mm 1.4. Ar tu Wyshnia vis dar naudoji ir savo 50mm?
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 04, 01:32)
Parodyk daugiau 4u.gif O noiseware as nesuprantu blush2.gif

Na, jei dar ko rodomo rasiu, įmesiu smile.gif
O noisware pasibandžiau procentukus stumdydama ir tiek. Radau malonų akiai variantą ir naudoju. Nelabai gilinausi kas ten kur ir ką reiškia smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 12 04, 08:15)
degute, nelabai suprantu "pertraukėlę"  g.gif kokybė - neprikibsi smile.gif noisware -jėėėėėga net kai ir triukšmo nėra, vos vos švelniam paglamūrinimui wink.gif

Na, čia pavargus šokėjėlė. Kažkaip patiko man jos žvilgsnis, žiūrovų žvilgsniai.

QUOTE(Opa @ 2008 12 04, 12:01)
Siryt 10 min buvo islindusi saulute, o kadangi sergam ir namie tupim, pagavau savo zuiki. Zodziu, popsas  biggrin.gif

liūdesiukas 4u.gif ar jau pasveikot?

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 04, 17:51)
Na man patiko pirmas ispudis, kol supratau, kad mergaite ne kanklem groja, o siaip kaip tai tas rankas suraitytai laiko biggrin.gif

smile.gif atokvėpis čia tarp šokių smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 02:19)

Portretas su 24-105 f4 IS
Dar pora kadru is tos pacios fotosesijos tik su 50-uku
Cia vaikas su kede kiek toliau nuo egles...

Kaip fainai bigsmile.gif
Ir labai smagu, kad esi patenkinta nauja technika smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 08:02)
Bandziau zaisti su spalvom...
Pirmas budas pagal Sea kie pamenu... vos vos desaturate ir selective colors pazaidziau.
Antras "vintage" "action.

Pirmoji man labiau patiko. Antra tokia prislopus, veidukas plokštesnis.

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 05, 21:46)
Wyshnia, aciu uz testus 4u.gif  O man turbut su akim nelabai kaip doh.gif , nes nelabai matau skirtuma, na kad 1-ojo spalvos sviesesnes g.gif  Ir dar pagalvojau, tai 24-70 gali pilnai atstoti 50mm 1.4. Ar tu Wyshnia vis dar naudoji ir savo 50mm?

Nu va, su mano akim panašiai g.gif

Buvau šnd Litexpe, parodoj "Šventė" ax.gif
Gero savaitgalio smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 05, 20:46)
Wyshnia, aciu uz testus 4u.gif  O man turbut su akim nelabai kaip doh.gif , nes nelabai matau skirtuma, na kad 1-ojo spalvos sviesesnes g.gif  Ir dar pagalvojau, tai 24-70 gali pilnai atstoti 50mm 1.4. Ar tu Wyshnia vis dar naudoji ir savo 50mm?

Na negaleciau pasakyti, kad gali atstoti. Naudoju as savo 50'tuka ir dabar - paskutini kart gimtadieni fotografavau, tai 2.8 irgi mazoka buvo, 1.8 reikejo, tai labai praverte. Nezinau, bet manau nuo 50mm geriau pradeti, nei nuo 24-70 ar 24-105. Del mazumo, lengvumo, sviesumo, palyginus neblogos kokybes ir mazesnes kainos g.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 12 05, 21:13)
O noisware pasibandžiau procentukus stumdydama ir tiek. Radau malonų akiai variantą ir naudoju. Nelabai gilinausi kas ten kur ir ką reiškia smile.gif

Bandysiu gal dar kart tada biggrin.gif
Vis Kaledines dvasios uznesat i tema... Faina bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 05, 23:13)

Na ir labai fine, nugi nekreipkim demesio i nieko, tiesiog puikus koliazas, kuris suteike labai gera nuotaika aciu. galima aisq pasikabinet, bet nuotaika fotkes uzmusa visas klaidas. Kaip sakant MALADEC ir laukiam dar ko nors panasaus

O Ca girl nuotraukytė sūnelio kur prisiglaudęs prie angeliuko, tai man kaip tėčiui turinčiam du mažiukus vaukučius, sąžiningai sakau už širdies užkabino, jau toks meilės laukiantis vaikiukas kad net širdį susspaudė .Labai man gražu. Šauniai tau gaunas . Imsiu savo leliukus kankint. nepasiduoda jie man velniukai... Šaunuolė CAGIRL drinks_cheers.gif

I da klausimelis: kada merginos KLP darom susitikima? Juk iki Kaledu reiktu pasimatyt? Westa organizuok. Dar gal ir Elina nepasididziuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 06 gruodžio 2008 - 00:20
QUOTE(Benitta @ 2008 12 05, 19:18)
Californiagirl, labiausiai is visu triju patiko pirmoji (truputi gaila alkunes galiuko tik), patiko tuo, kad eglute netoli, tad ir nuotrauka tokia labai labai kaledine gavosi smile.gif kaip is pasakos.
Sveikinu su sekmingu amunicijos papildymu.

Aciu uz sveikinimus del amunicijos biggrin.gif
O alkune yra originale...tik as taip iskadravau, nes kompoziciskai vaikas buvo labai viduryje ax.gif

QUOTE(raige @ 2008 12 05, 19:19)
Ca girl, jo, mano 5D. Jau noriu naujojo  biggrin.gif

Tai kodel Tau tas f4 taip maiso??? Juk 5D gerai panesa auksta ISO. As asmeniskai jokiu problemu nematau. Nebent Tu nori siauros ryskumo zonos g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 05, 23:55)
O Ca girl  nuotraukytė sūnelio kur prisiglaudęs prie angeliuko,........

Aciu labai. Graziai Tu cia mane pagyrei blush2.gif 4u.gif

Degute, grazu, Kalediska wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 06, 01:38)

Aciu labai. Graziai Tu cia mane pagyrei blush2.gif  4u.gif

Tai kad labai tavo berniukas nuosirdus, cia jam reik dekot uz tokis grazias fotkes, nebut jis talentingas jokie tau objektyvai nepadetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 06, 00:41)
nebut jis talentingas jokie  tau objektyvai nepadetu biggrin.gif

Itariu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 05, 17:47)
Uzsimaniau siandien ir as testuka padaryt.

papasakok neigudusiai akiai i ka reik ziuret.. ax.gif kokie skirtumai? man lyg IIvar fone grudas didesnis mastau.gif (gal ne grudas gal cia tas bokeh net nzn kaip pavadint blush2.gif ), I var sviesenis.. II var spalvos ryskesnes, gal kazkiek kaladeliu faktura ryskesne.. ne? nusisnekejau? g.gif blush2.gif
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 18:39)
Man ilgiau ziurint "vintage" irgi nebepatinka

drinks_cheers.gif
Degute lb graziai koliazas sudeliotas wub.gif feja skrenda link uogyciu thumbup.gif
Zverie, kaip ten sako "lenk medi kol jaunas"? biggrin.gif maniskiai seniau pamatydavo fotika ir begdavo, o dbr jau patys sako "mamyte, nuotraukuok mane" hihihi.gif

Pasiguosiu, nepaklausiau patyrusiu zmoniu rekomendaciju ir nunesiau nuotraukas daryt i artimiausia fotocentro salona.. pridaviau foto beveik uz 100 lt, o kai pasiemiau net neperziurejau - padaviau vezt giminems i kita miesta. tik siand parveze man likusias nuotraukas tai vos ne bliaut norisi... puse nuotrauku apkarpytu, kita puse spalvos nureguliuotos... sad.gif ar gali buti taip kad dideles foto (daug pixeliu) kaip nors netelpa pas juos padaryti ir todel apkarpe? g.gif (formatas buvo standartinis)
Atsakyti