Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 21, 21:25)
ir dar  ax.gif , noreciau parodyt savo praeito savaitgalio bandyma

Na man per tamsi foto. Kriauklė ir tiek.

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 21:42)

Tas pasvirimas sustiprina vaiko griuvimą smile.gif Fainas JB.

Ir man Kalėdų senelis atnešė dovaną! Ačiū labai, westa! Gavau labai fainą foto smile.gif va, ji kūdroj Ir labai linksmą atviruką su mafijoziukais smile.gif Trumpam kilo karas tarp manęs ir vaikų, kas turės šį atviruką, bet aš nugalėjau biggrin.gif Ačiū už linkėjimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 22, 11:47)
O su kuo fotografavai  g.gif  bigsmile.gif

nu kuo kuo. savo auto veidrodine muiline Nikon D50 lotuliukas.gif fotikas pas mane is principo veikia teoriskai, nes auto fotkina, netgi ISO galiu keisti ir fokusavimo taska pasirinkti lotuliukas.gif tai tuo ir tenkinausi. manipuliavau blykste ir dziaugiausi, kad dar moku fotika laikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 22, 11:15)
g.gif o kas cia tokio g.gif Kai reikia greitai ir seimos albumui, renkuosi M ir nieko per daug nereguliuoju, bet bandau ir Av jaukintis, tiesa sunkoka, sunkoka smile.gif

Dar pabandžiau pasieškoti nete informacijos, tai matyt ta funkcija kur turėjau omeny, leidžia rinktis būtent tą raštą g.gif
Standartiniai, tolygūs ir centruoti apšvietimo lauko raštai: Centruotas režimas koncentruoja apšvietimo lauką į kardo centrą - naudinga naudojant teleobjektyvą. Tolygus režimas tolygiai išsklaido šviesą kadre- naudinga, fotografuojant grupes. Standartinis režimas suteikia standartinį galios ir šviesos paskirstymo balansą.

O M čia būtent blykstėje toks režimas g.gif

kuo daugiau skaitau, tuo didesnė tundra jaučiuos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 22 gruodžio 2008 - 13:22
QUOTE(Degutė @ 2008 12 22, 12:09)

Ir man Kalėdų senelis atnešė dovaną! Ačiū labai, westa! Gavau labai fainą foto smile.gif va, ji kūdroj Ir labai linksmą atviruką su mafijoziukais smile.gif Trumpam kilo karas tarp manęs ir vaikų, kas turės šį atviruką, bet aš nugalėjau biggrin.gif Ačiū už linkėjimus smile.gif

labai džiugu smile.gif ilgai svarsčiau, kurią siųst.. buvo net 4 foto padarytos, bet ši man rodėsi labiausiai ant popieriaus vykusi.. gerų švenčių smile.gif

Degutės geležinkeliai super .. labai labai patiko

Wyshniuk vis dar žaviuosi tavo gebėjimais parodyt mažučius va taip.. švariai, lengvai , minkštai

Sea pasviriukas pirma patraukia akį, po to kiek pažiūrėjus erzina tas pasvirimas.. čia bent jau man smile.gif ir labai šešėlio norisi viso.

Viktorija tamsios tavo kriauklės.. ieškok dar

Klaipėda, tai meetas po Kalėdų?

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 22, 13:22)
Klaipėda, tai meetas po Kalėdų?

tai galėtume ir apsispręsti, ar ne g.gif Ką manot dėl 27 d g.gif Jei netingėtumėt atvažiuoti į užmiestį, galime gal pas mane daryti g.gif Tada ir prie kompiuterio galėtume pasimokinti ką nors g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 22 gruodžio 2008 - 13:33
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 22, 15:30)
tai galėtume ir apsispręsti, ar ne  g.gif Ką manot dėl 27 d  g.gif Jei netingėtumėt atvažiuoti į užmiestį, galime gal pas mane daryti  g.gif Tada ir prie kompiuterio galėtume pasimokinti ką nors  g.gif

as ir jungiuos prie meeto, noreciau sudalyvaut 4u.gif , 27 d. man tinka, bent jau kol kas tikrai nieko nesu suplanavusi smile.gif
Atsakyti
Mūsų naujas draugelis
user posted image

tik su PS-u dėl spalvų nesusikalbu ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 gruodžio 2008 - 14:33
QUOTE(sayonara @ 2008 12 22, 10:33)
Grethen, katino išraiška gerulė.. bandei atimti jo maistą?  lotuliukas.gif
tik dantu krapstuka biggrin.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 12 22, 16:21)
Mūsų naujas draugelis
O, Keksas bigsmile.gif
labai kokybiska, bet buitiska ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 gruodžio 2008 - 15:27
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 22, 15:26)
O, Keksas  bigsmile.gif
labai kokybiska, bet buitiska  ax.gif

Užtat nauja tongue.gif Nu ta prasme vakar tik gimęs.

Va dar viena kiek kitokia biggrin.gif

user posted image

Nelabai aš fotkinu paskutiniu metu palygint su kokia vasara - užrūdijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 22, 15:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sveikinu sulaukus tokio faino paršelio smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti