Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2008 12 03, 23:13)
Nepatinka tik odos faktura (ir dar kai kas, bet cia jau ne tavo kalte  lotuliukas.gif )- atrodo, kad buciau strazdane nuo iki, bet taip nera, ir dar vos vos kirpciau desines.
O Tu nestrazdanota? bigsmile.gif Ale tiktu tiktu strazdanos biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 12 04, 03:19)
pertraukėlė
Na man patiko pirmas ispudis, kol supratau, kad mergaite ne kanklem groja, o siaip kaip tai tas rankas suraitytai laiko biggrin.gif
Atsakyti
Labai norejau paprasyti nusimananciu pagalbos. Niekad nesinaudojau ebay'jum ir apskritai nelabai gaudaus visame kame... Zodz reikia mano Nikon d40x perejiklio, kad galec naudot zenito objektyvus. Cia kzka radau:
http://global.ebay.c...n Zenit Adapter
bet nei skersmenys parasyti.. ir apskritai nieko ten nesurpantu blink.gif
PADEKIT!
Atsakyti
Sea, na siandien normaliai isbandziau savo nauja objektyva, tai galiu pasisakyti thumbup.gif Iki tol buvo savaite apsiniauke, tai net bijojau imti, bijojau nusvilti biggrin.gif Galiu pasakyti, kad patinka, astrus thumbup.gif O f4 portretams yra liuks jei sviesos pakanka. Na ir mano naujasis Canon 5D labai netriuksmauja prie auksto ISO. Palyginus su 400D prie ISO400 paskutiniu metu gaudavau siaubinga triuksma, su siuo net prie ISO 1000 nieko panasaus ax.gif

Portretas su 24-105 f4 IS
user posted image
egle tik uz poros pedu nuo vaiko, bet man pakanka bokeh thumbup.gif
ISO 500, F4, islaikymas 1/60s, fotografuota su 88mm focal lengh
Kas labiausiai mane nustebino(maloniai), kad prie tokio ilgo islaikymo nieks nesujudeje, aciu IS thumbup.gif Anksciau jau sakiau ne karta, kad vaiku be 1/100s net nefotografuoju...O dabar 1/60s ir as patenkinta rezultatu ax.gif

Dar pora kadru is tos pacios fotosesijos tik su 50-uku
Cia vaikas su kede kiek toliau nuo egles...
user posted image

user posted image

Paskutines dvi foto 50mm, ISO 250, F2, islaikymas 1/250s, man siose nuotraukose palyginus su pirma kiek truksta ryskumo, gal ir mano 50-kas muilinti pradeda unsure.gif(o gal tik sujudinau g.gif )

Kas dar dziugina 5D, kad daug taikliau WB pataiko. Siose nuotraukose WB nekoreguotas, pastatyta ant auto...tiesa pacioj paskutinej gal su desaturation zaidziau truputi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 gruodžio 2008 - 02:29
Californiagirl, grazu wub.gif Aciu uz nustatymu surasymus ir palyginimus 4u.gif
Vis aukstyn zemyn vazineju, nuotraukas lygindama biggrin.gif
Atsakyti
Zinok dziaugiuosi, kad emiau si objektyva kartu su canon 5D body kaip kit'a. Atskirai tas objektyvas apie $1000 kainuoja, o imant kartu su body gavosi kazkur $500 thumbup.gif "Can't beat that" kai saka biggrin.gif
L klases kokybe jauciasi ax.gif

Dar ziuriu ir maziaus zaliai geltonas guzas matosi doh.gif Atsitrenke kaktomusom su broliu, tas gavo i kakta, Dominykas i antaki doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 gruodžio 2008 - 02:43
Kol neparasei nepastebejau guzo biggrin.gif

Tik isivaizduoti galiu,kad L klase thumbup.gif
Atsakyti
Paziurejau originalus- nuotraukos ryskios, kazka pridariau mazindama...viena is tu darytu su 50-uku isemiau, nes negaliu ziureti i toki muila cool.gif biggrin.gif

Bandziau zaisti su spalvom...
Pirmas budas pagal Sea kie pamenu... vos vos desaturate ir selective colors pazaidziau.
Antras "vintage" "action.
user posted image

user posted image

Keista...dar niekad man taip nebuvo, kad keliant is photobucket taip kokybe nukristu g.gif Kompe sumazintos nuotraukos tokios ryskios, o cia ziuriu jau nebe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 05 gruodžio 2008 - 08:10
Cagirl kazkas nerealaus!!! sventiska! wub.gif antros gaila man kazko nerodo. o su spalvom kur zaidei, tai pirmas variantas geriau, antras vintage nesiziuri visai kai tas salia.
Atsakyti
Ca girl, džiaugiuosi, kd patenkinta aparatu ir objektyvu smile.gif Dėl aparato mūsų su tavim nuomonės sutampa. biggrin.gifėl objektyvo nelabai, bet tik sąlyginai. Nes jei jis buvo už gerą kainą ir jei kol kas tai vienintelė tavo L-kė - atidirbs savo darbą su kaupu. O paskui žiūrėsi.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 04, 19:21)

na lyg ir yra skermuo nurodytas. M42 - tai 42 mm sriegis. jį naudojo daugelis gamintojų. tai čia nurodyta ką suksį (kokį objektyvą). o toliau nurodyta "to nikon mount" t.y. nikono tvirtinimui. reiškia objektyvą su 42 mm sriegiu uždėsi ant nikono.

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 05, 03:19)
Sea, na siandien normaliai isbandziau savo nauja objektyva, tai galiu pasisakyti thumbup.gif 

džiaugiuosi, kad patiko drinks_cheers.gif . ir baltai pavydžiu.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 04, 13:13)

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 04, 17:38)
Opa, sveikit 4u.gif  grazios spalvos

Dekui 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 04, 18:51)
O Tu nestrazdanota?  bigsmile.gif Ale tiktu tiktu strazdanos biggrin.gif

Nu ne bigsmile.gif , ne vienos neturiu, na bet va turejau galimybe pasiziuret lotuliukas.gif

Californiagirl, smagu skaityt tavo atsiliepimus. As tai va apmastymuose del objektyvo kito.
Apie nuotraukas. Ziurint i tas kur su 50-uku fotkinai, is ties neryskios atrodo, bet bokeh patiko visose. Ten ijungtos kaledines lemputes taip sviecia? Beje, kaip mazius paauges bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 05 gruodžio 2008 - 10:18
Uzsimaniau siandien ir as testuka padaryt. Siaip negalvojau, kad skirtumas toks akivaizdus. Ikelsiu tik nuorodas, nes nuotraukos didesnes , kad geriau matytusi. 50mm ir 24-70mm ant tu paciu 50mm, f/2.8. Kada prie prodos reiks dar pabandyt diafragmas pakaitaliot g.gif

californiagirl, dziaugiuosi kartu, kad tiko, patiko ir lauksim nuotrauku, nes kazkaip tylu visai temoj bigsmile.gif
Atsakyti