Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 12 21, 19:26)
daugiau nepamenu, kas čia ką rodė pastaruoju metu, galva kitais dalykais užimta. o Žveriui tai replikuosiu - rodyk pvz. dėl nuotraukų dėjimo temon smile.gif 4u.gif paburbėti ir aš galiu, o va parodyti - ne.. deja sad.gif

Už tai ir noriu visus išjudinti (beje, berods pavyko...) rolleyes.gif
Atsakyti
noriu ismokt HDR foto daryt, gal kuris jau bandet? ar sunku?
Atsakyti
Dekui uz komplimentus mano egluzei 4u.gif

Kokios puikios dovanos mergaites thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 18, 18:25)
c-girl, ispudinga egle, ir nuotraukos zinoma. Kokio dydzio ji pas jus?
p.s. kaip tavo mokslai, senai girdejau?

Didele...8 pedos kazkur. O metrais...bijau sumeluoti, virs 2,5-ju g.gif
Mokslai letai todel ir nesigirdi... blush2.gif sunku is namu mokytis...

QUOTE(bite maja @ 2008 12 18, 21:33)
o žinai, kodėl? todėl, kad ta eglė tobula. pas mus gi tokių nebūna 

As turejau omeny idomu kodel ne visi nuotrauka mato biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 16:39)
O cia is mano seimos albumu pildymu

Graziai wub.gif J/B nerealus rolleyes.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:35)
dar šiek tiek įdėsiu. artėjančių švenčių proga  

Senukas taip itartinai ziuri lotuliukas.gif Tikrai, kad retos egles pas Jus...buvau pamirsusi jau biggrin.gif

Sea, na si kart man nelabai...Nesuprantu ka norejai parodyti, lyg vaikiukas bekrentantis ant keliu g.gif O j/b si kart per kontraastinga, net akys bijo, ipatingai vaikio kepure akis gadina biggrin.gif

Viktorija09 , velgi...nesuprantu ka norejai parodyti. Akys neuzkliuna uz nieko, apacia per sunki ir per dug bardako 4u.gif

Degute, patinka Tavo krosinti darbeliai, patinka thumbup.gif

Biteles, katinas su nusiraiciusiais usais liuks thumbup.gif Spalvotas variantas man asmeniskai mielesnis ax.gif

O pas mus netiketa ziema...puga antra diena is eiles. Sako toks saltis tik pries 20 metu cia buvo...na saltis kazkur -4C biggrin.gif Bet kad tiek ilgai testusi, jau gera savaite ir dar galo nesimato, taip nera buve doh.gif Prie viso dziaugsmo as su vaikais sergam...Aciu dievui, kad praeita savaite pusiau slidziais keliais nusiridenau iki pasto mainu nuotrauka issiust, nes jau kelios dienos masina bijau judinti... kelias- ledas ssniegas ant virsaus ir dar sniego pavirsius i leda susales...Kas dabar uz lango dedas... doh.gif Vaikai nezinojo kas yra puga, tai dabar suzinojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 gruodžio 2008 - 22:46
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 23:42)
Breikeris auga, a? biggrin.gif

o kzka radau smile.gif
http://www.efoto.lt/...tvaizdu_kurimas
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 21, 18:31)
Wyshnia, man viskas labai liuks rolleyes.gif  kartu noriu ir paklausti, koks apsvietimas blykste ar langas?

Langas smile.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif

Labai patiko Degutes duetas... Labai su nuotaika... Krosintas irgi nieko, bet man ne tiek 4u.gif As uz tuos paprastesnius darbus biggrin.gif

Viktorija, ryskumo lauko platesnio vos vos noriu, kad apacia nesilietu, taip pat daugiau sviesumo smile.gif

Grethen katinas toks nezinau, kitoks man.... unsure.gif

Sea_, as si kart visiskai su californiagirl sutinku g.gif

Beje, ziurekit neuzsipustykit ten Amerikej smile.gif - pas mus paskutinem dienom neiprasta silta - saule ir praktiskai striukes nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2008 12 21, 20:10)
norejau paklausti kokius nustatymus daryti kad graziai gautusi nufotkint tamsoje svieciancia eglute? 

reik daryti, daryti, daryti ir pasiseks bigsmile.gif
p.s. man žaisminga nuotaika rolleyes.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 21:42)

man pernelyg virstantis kadras. tas pasvirimas nukreipia dėmesį nuo pagrindinio krintančio veikėjo. kitom aplinkybėm aš neturui nieko prieš pavertimus, bet šiuo atveju nematau prasmės. o jb tai gražus, man toks patink bigsmile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 22, 03:46)
Beje, ziurekit neuzsipustykit ten Amerikej smile.gif -  pas mus paskutinem dienom neiprasta silta - saule ir praktiskai striukes nereikia

njjjoooo... mačiau aš, koku oru Jums striukės nereik.. visas miestas su striukėm, wyshnia su trumpom rankovėm lotuliukas.gif

Grethen, katino išraiška gerulė.. bandei atimti jo maistą? lotuliukas.gif

Degute, man šita labai labai labai patinka.. kabinčiau ant sienos..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Viktorija, smagu kad patiko foto ir kad sėkmingai viskas nukeliavo thumbup.gif

Foto siunčiau šią (tik su kiek daugiau kontrasto )

user posted image

Fainų foto pridėta per savaitgalį thumbup.gif

Labai patiko Degutės krosinta wub.gif , taip ir norisi ją patyrinėt thumbup.gif

Grethen katinas labai thumbup.gif Patinka ta tykojanti žaisminga nuotaika. Ausies kaip ir trūksta vis tik man, nu bet nėra kažkokia tragedija mirksiukas.gif

Bites majos su eglėm pirmoji labai patinka. Trys žmonės su skirtingom nuotaikom ir varganos mūsų eglutės smile.gif Ir foto pateikimas man irgi labai thumbup.gif

Wyshnios vaikiukas irgi labai nuotaikingai .Labai faina foto smile.gif

O Sea foto, man patinka atskiri fragmentai ,toks a la grafiškas pateikimas , medžiai gražiai atrodo, bet kažkaip vaikas tokioj dramatiškoj aplinkoj nesižiūri smile.gif

O vat ta siųstoji su žirgu labai liuks. Spalvos labai gražios man ten wub.gif

Ir dar norėjau paklausti su blykste, kas jau turi patirties su ja- kokį įprastai renkatės režimą blykstės g.gif Vis tiek turbūt pabandėt visokius ir ar verta bandyt su kažkokias tai prioritetais ar nekvaršint sau galvos ir fotografuot automatu g.gif Su kryptimis jau kaip ir viską pasibadžiau, aišku dar ateity pasimatys kas ir kaip įvairiose situacijose g.gif Ir kokį įprastai renkatės šviesos srauto režimą g.gif Ar čia irgi kiekvienu atveju skirtingai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 22 gruodžio 2008 - 09:51
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 22, 10:43)
Ir dar norėjau paklausti su blykste, kas jau turi patirties su ja-  kokį įprastai renkatės režimą blykstės  g.gif Vis tiek turbūt pabandėt visokius ir ar verta bandyt su kažkokias tai prioritetais ar nekvaršint sau galvos ir fotografuot automatu  g.gif Su kryptimis jau kaip ir viską pasibadžiau, aišku dar ateity pasimatys kas ir kaip įvairiose situacijose  g.gif Ir kokį įprastai renkatės šviesos srauto režimą  g.gif Ar čia irgi kiekvienu atveju skirtingai  unsure.gif

pagal situaciją. dar neperkandus jos per daug.
bet paskutiniu metu auto manęs nebetenkina ir kadangi nesikeičia pas mane fotike diafragma biggrin.gif, negaliu ir per daug manipuliuot fotiko nustatymais. todėl renkuosi M rėžimą ir galingumą pagal situaciją koreguoju. labiausiai patinka su ištraukta balta kortele ir kiek pakreipus. kartais užtenka ir 1/64 ar 1/32 galingumo, o kartais ir 1/2 prireikia (žiūrint koks atstumas iki atsispindinčio paviršiaus). vakar eglutės žaisliukus sėkmingai su 1/64 fotkinau (siena netoli), o vaiką kambario erdvėje jau 1 ar 1/2 galingumo reikėjo (nes sienos raudonos, tai atsisipindėjimą tik nuo lubų galėjau duot smile.gif).
vakar as FOTOGRAFAVAU blush2.gif toks azartas paėmė, nesąmonių pilna kortelė, ale smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 12 22, 10:35)
pagal situaciją. dar neperkandus jos per daug.
bet paskutiniu metu auto manęs nebetenkina ir kadangi nesikeičia pas mane fotike diafragma biggrin.gif, negaliu ir per daug manipuliuot fotiko nustatymais. todėl renkuosi M rėžimą ir galingumą pagal situaciją koreguoju. labiausiai patinka su ištraukta balta kortele ir kiek pakreipus. kartais užtenka ir 1/64 ar 1/32 galingumo, o kartais ir 1/2 prireikia (žiūrint koks atstumas iki atsispindinčio paviršiaus). vakar eglutės žaisliukus sėkmingai su 1/64 fotkinau (siena netoli), o vaiką kambario erdvėje jau 1 ar 1/2 galingumo reikėjo (nes sienos raudonos, tai atsisipindėjimą tik nuo lubų galėjau duot smile.gif).
vakar as FOTOGRAFAVAU  blush2.gif toks azartas paėmė, nesąmonių pilna kortelė, ale smagu  thumbup.gif

ačiū Sansara smile.gif Sunkoka man irgi perprasti, ypač kad instrukcijoje yra labai sausi aprašymai, be jokių paaiškinimų kuom vienas ar kitas režimas naudingas unsure.gif Nu ir plius tie visi techniniai dalykai man wacko.gif

O su kuo fotografavai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 22, 07:33)
njjjoooo... mačiau aš, koku oru Jums striukės nereik.. visas miestas su striukėm, wyshnia su trumpom rankovėm  lotuliukas.gif

Aha, tikrai kad Jumi nuotaika zaisminga lotuliukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 12 22, 08:43)
Ir dar norėjau paklausti su blykste, kas jau turi patirties su ja-  kokį įprastai renkatės režimą blykstės  g.gif Vis tiek turbūt pabandėt visokius ir ar verta bandyt su kažkokias tai prioritetais ar nekvaršint sau galvos ir fotografuot automatu  g.gif Su kryptimis jau kaip ir viską pasibadžiau, aišku dar ateity pasimatys kas ir kaip įvairiose situacijose  g.gif Ir kokį įprastai renkatės šviesos srauto režimą  g.gif Ar čia irgi kiekvienu atveju skirtingai  unsure.gif

g.gif o kas cia tokio g.gif Kai reikia greitai ir seimos albumui, renkuosi M ir nieko per daug nereguliuoju, bet bandau ir Av jaukintis, tiesa sunkoka, sunkoka smile.gif

Atsakyti
Wyshnia, superinė bent jau man mažiuko foto smile.gif Tokią ne tik į šeimos albumą, bet ir ant sienos galima. Emocija vien ko verta!
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 12 22, 10:32)
Wyshnia, superinė bent jau man mažiuko foto smile.gif Tokią ne tik į šeimos albumą, bet ir ant sienos galima. Emocija vien ko verta!

Aciu 4u.gif As tau AZ dar skolinga blush2.gif Vis nerandu laiko normaliai prisest blush2.gif
Atsakyti