Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

norejau paklausti kokius nustatymus daryti kad graziai gautusi nufotkint tamsoje svieciancia eglute? blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
A kaip jums šita?

susipynė
user posted image

man pačiai patinka, bet vis neapsisprendžiu, ar kitiems rodyt ax.gif išsitraukiu, pažiūriu, pažiūriu ir vėl uždarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 22:10)
A kaip jums šita?
tiesa sakant tiesa sakant... jei jau atvirai.. man labai patinka! pati geriausia is tavo crosintu foto smile.gif tokia net kaip foto tapeta issivaizduoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 20:14)
tiesa sakant tiesa sakant... jei jau atvirai.. man labai patinka! pati geriausia is tavo crosintu foto smile.gif tokia net kaip foto tapeta issivaizduoju wink.gif

ajk jau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2008 12 21, 20:10)
norejau paklausti kokius nustatymus daryti kad graziai gautusi nufotkint tamsoje svieciancia eglute?  blush2.gif
aciu  4u.gif

štatyvas, kuo mažesnis ISO, diafragma nuo 8 iki 16 turėtų būt. o daugiau vietoj žiūrėt reik. nors ir iš rankos galima nufotografuot. tada kelk ISO.

user posted image

QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 20:10)
A kaip jums šita?

susipynė

man pačiai patinka, bet vis neapsisprendžiu, ar kitiems rodyt  ax.gif  išsitraukiu, pažiūriu, pažiūriu ir vėl uždarau biggrin.gif

oooo.... super thumbup.gif labai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:58)
gali būt, kad CS3 tinka. beje, tau jau ryškiai laikas keist PS  smile.gif
Tai kad turiu ant disko CS3 doh.gif , bet mano blondiniskos smegenys nesupranta kodel neissaugo jis man jpg formata, ir dar spalvas nesuprantu kaip priderinti prie monitorio. Vnz guli jis graziai ant palanges biggrin.gif

Degute, man irgi patinka, idomiai kad zvilgsnis iesko kur veda gelezinkelis, viename kadre i virsu, o kitame gylyn blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 22:16)
prisiekiu smile.gif net ne tai, kad geriausia, bet netgi daug daug geresne nei visos kitos biggrin.gif nesakau, kad kitos blogos, tiesiog sita labai gera smile.gif na man viskas patinka, kreiviu kompoziciskas issidestymas, pustoniai, intensyvumo niuansai, stambiu ir smulkiu detaliu kontrastas.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 20:40)
prisiekiu smile.gif net ne tai, kad geriausia, bet netgi daug daug geresne nei visos kitos biggrin.gif nesakau, kad kitos blogos, tiesiog sita labai gera smile.gif na man viskas patinka, kreiviu kompoziciskas issidestymas, pustoniai, intensyvumo niuansai, stambiu ir smulkiu detaliu kontrastas.

nugi ačiū labai smile.gif tikrai nesitikėjau tokios reakcijos rolleyes.gif
kažkaip su ankstesnėm foto nebuvo tiek abejonių. o šita patiko man, bet kažkaip buvau įsitikinusi, kad tik man smile.gif
ir kitoms ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 18:39)
O cia is mano seimos albumu pildymu smile.gif

super nuotraukyte smile.gif tokia ryski, o leliaus veido israiska thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo  biggrin.gif

man ryskumo noretus ax.gif

beje, del kalediniu mainu foto... as gavau padaryta foto, tai gal Smiltis gali pati idet, nes perfotografuota, manau ne kaip atrodys, visas grozis dings blush2.gif
Smiltele 4u.gif buk gera parodyk ta foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 gruodžio 2008 - 21:20
Wyshnia, labai grazu wub.gif pirmai kai ziurejau nerode foto, tai dabar sugrizus pasigrozejau:)

Grethen, neradau ir as online jo kaukoliu, bet jei rasiu idesiu linka biggrin.gif

Bite, man spalvota tavo katinuko foto labiau 4u.gif

Degute, idomi foto 4u.gif

Atsakyti
ir dar ax.gif , noreciau parodyt savo praeito savaitgalio bandyma
user posted image
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti