norejau paklausti kokius nustatymus daryti kad graziai gautusi nufotkint tamsoje svieciancia eglute?
aciu
A kaip jums šita?
susipynė
man pačiai patinka, bet vis neapsisprendžiu, ar kitiems rodyt išsitraukiu, pažiūriu, pažiūriu ir vėl uždarau
susipynė
man pačiai patinka, bet vis neapsisprendžiu, ar kitiems rodyt išsitraukiu, pažiūriu, pažiūriu ir vėl uždarau
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 22:10)
A kaip jums šita?
tiesa sakant tiesa sakant... jei jau atvirai.. man labai patinka! pati geriausia is tavo crosintu foto tokia net kaip foto tapeta issivaizduoju QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 20:14)
tiesa sakant tiesa sakant... jei jau atvirai.. man labai patinka! pati geriausia is tavo crosintu foto tokia net kaip foto tapeta issivaizduoju
ajk jau
QUOTE(katiliukas @ 2008 12 21, 20:10)
norejau paklausti kokius nustatymus daryti kad graziai gautusi nufotkint tamsoje svieciancia eglute?
aciu
aciu
štatyvas, kuo mažesnis ISO, diafragma nuo 8 iki 16 turėtų būt. o daugiau vietoj žiūrėt reik. nors ir iš rankos galima nufotografuot. tada kelk ISO.
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 20:10)
A kaip jums šita?
susipynė
susipynė
oooo.... super labai labai patinka.
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:58)
gali būt, kad CS3 tinka. beje, tau jau ryškiai laikas keist PS
Tai kad turiu ant disko CS3 , bet mano blondiniskos smegenys nesupranta kodel neissaugo jis man jpg formata, ir dar spalvas nesuprantu kaip priderinti prie monitorio. Vnz guli jis graziai ant palanges Degute, man irgi patinka, idomiai kad zvilgsnis iesko kur veda gelezinkelis, viename kadre i virsu, o kitame gylyn
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 22:16)
ajk jau
prisiekiu net ne tai, kad geriausia, bet netgi daug daug geresne nei visos kitos nesakau, kad kitos blogos, tiesiog sita labai gera na man viskas patinka, kreiviu kompoziciskas issidestymas, pustoniai, intensyvumo niuansai, stambiu ir smulkiu detaliu kontrastas.QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 20:40)
prisiekiu net ne tai, kad geriausia, bet netgi daug daug geresne nei visos kitos nesakau, kad kitos blogos, tiesiog sita labai gera na man viskas patinka, kreiviu kompoziciskas issidestymas, pustoniai, intensyvumo niuansai, stambiu ir smulkiu detaliu kontrastas.
nugi ačiū labai tikrai nesitikėjau tokios reakcijos
kažkaip su ankstesnėm foto nebuvo tiek abejonių. o šita patiko man, bet kažkaip buvau įsitikinusi, kad tik man
ir kitoms ačiū už komentarus
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 18:39)
super nuotraukyte tokia ryski, o leliaus veido israiska
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo
man ryskumo noretus
beje, del kalediniu mainu foto... as gavau padaryta foto, tai gal Smiltis gali pati idet, nes perfotografuota, manau ne kaip atrodys, visas grozis dings
Smiltele buk gera parodyk ta foto
ir dar , noreciau parodyt savo praeito savaitgalio bandyma