Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar šiek tiek įdėsiu. artėjančių švenčių proga biggrin.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:30)
Ai siaip, idomumo deliai paklausiau biggrin.gif man ir patinka ir labai noreciau tokiu rezultatu. tokios netvarkos, chaoso, naaturalumo gyvumo, neislaizytu veidu, bla bla.. bet man ten tos niujorkines merginos daug sarmo duoda, be ju gal ir ne kas butu hihihi.gif

nu tai pirmyn drinks_cheers.gif aš gi sakiau - velniop taisykles lotuliukas.gif nors šiaip taip.. tie užjūriniai tipažai savo duoda.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 20:35)
dar šiek tiek įdėsiu. artėjančių švenčių proga  biggrin.gif

nu tai pirmyn  drinks_cheers.gif aš gi sakiau - velniop taisykles  lotuliukas.gif nors šiaip taip.. tie užjūriniai tipažai savo duoda.
Nu va cia zajaco stilius biggrin.gif man labai patinka! tas violetinis atspalvis tokio sventiskumo tom nuskurusiom eglem priduoda biggrin.gif
Velniop taisykles! bet kad man be taisykliu polni praval kai ir su taisyklem ne kas. negaliu atsikratyt to savo pedantiskumo, noriu but visur tokia kaip buity - apsi****
laugh.gif
Atsakyti
bite, o kas čia per action'as? blink.gif noriu ir aš tokio biggrin.gif
tas vaikinas pirmoj nuotraukoj dešinėj - mano bendradarbis, man rodos biggrin.gif rytoj ištardysiu, ar eglę pirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:37)
1. Nu va cia zajaco stilius biggrin.gif man labai patinka! tas violetinis atspalvis tokio sventiskumo tom nuskurusiom eglem priduoda biggrin.gif
2. Velniop taisykles! bet kad man be taisykliu polni praval kai ir su taisyklem ne kas. negaliu atsikratyt to savo pedantiskumo, noriu but visur tokia kaip buity - apsi****
laugh.gif

1. neįtikėtina, kad tau patinka lotuliukas.gif
2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .... tai, kad su taisyklėm, regis, susitvarkai jau g.gif nepabandęs - nežinosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 12 21, 18:41)
bite, o kas čia per action'as? blink.gif  noriu ir aš tokio biggrin.gif
tas vaikinas pirmoj nuotraukoj dešinėj - mano bendradarbis, man rodos biggrin.gif rytoj ištardysiu, ar eglę pirko biggrin.gif

čia Sea action'as. prisijunk prie skypo, permesiu biggrin.gif
sakai, bendradarbis? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:35)
dar šiek tiek įdėsiu. artėjančių švenčių proga  biggrin.gif

krosinai? a jau dėdė kaip piktai žiūri biggrin.gif

a čia iš koncertėlio tokio:

duetas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 20:44)
1. neįtikėtina, kad tau patinka lotuliukas.gif
2.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .... tai, kad su taisyklėm, regis, susitvarkai jau  g.gif nepabandęs - nežinosi  mirksiukas.gif
Papildyta:
čia Sea action'as. prisijunk prie skypo, permesiu  biggrin.gif
sakai, bendradarbis?  doh.gif  biggrin.gif
1. kodel neitiketina? blink.gif kad as pati saves nesuprantu tai ka kalbet apie kitus
2. nu vien zodz, bandau lotuliukas.gif
irgi i seimos albuma
user posted image
Jus mane isvarysit man rodos viena diena is sito forumo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:52)

Atiduok ausį! Visa kita fainai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 20:54)
Atiduok ausį! Visa kita fainai smile.gif
nu va...va...sakau, vat ir lauzyk taisykles, vis tiek ausies nori mega_shok.gif
Atsakyti
Grethen, o man kaip ir nesinori ausies g.gif Patinka kaip gavosi, toks jausmas krapste danti biggrin.gif Arba zinai, visai amputuociau ausi ir iki kvadrato ax.gif

Bite, patiko ir man tavo seimos albumas biggrin.gif kazkaip pradzioje is iprocio pagalvojau, trukdo langas, o po to paziurejau, nu gi viskas tvarkoje rolleyes.gif spalvotas variantas geresnis ax.gif bet pikseliai unsure.gif
Violetines foto irgi patiko savo chaotiskumu.

Wyshnia, man viskas labai liuks rolleyes.gif kartu noriu ir paklausti, koks apsvietimas blykste ar langas?

Degute, labai muzikali foto, ir snaiges is dudeliu krenta thumbup.gif

O tas Sea action, jis tik CS3 CS2 g.gif as idejau i savo adobe7 bet padaro ne iki galo g.gif gal pas jus irgi taip pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 21 gruodžio 2008 - 19:32
QUOTE(Degutė @ 2008 12 21, 18:46)
a čia iš koncertėlio tokio:

duetas

patiko. susikaupimo nuotaika smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:52)
1. kodel neitiketina?  blink.gif  kad as pati saves nesuprantu tai ka kalbet apie kitus
2. nu vien zodz, bandau  lotuliukas.gif
irgi i seimos albuma

1. retai, kada tau būna gerai biggrin.gif
2. jo, kirpk ausį visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 21 gruodžio 2008 - 19:51
QUOTE(Anasko @ 2008 12 21, 21:31)
Arba zinai, visai amputuociau ausi ir iki kvadrato  ax.gif
Ideja! bet labai tingejau kadruot blush2.gif tarp kitko paziurekit, kokie ausu vingiai! gaila man ju!

Bite, pasjauciau ytin bjauri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 21, 19:31)
O tas Sea action, jis tik CS3 CS2 g.gif  as idejau i savo adobe7 bet padaro ne iki galo g.gif  gal pas jus irgi taip pat

gali būt, kad CS3 tinka. beje, tau jau ryškiai laikas keist PS smile.gif
Atsakyti