Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bite maja, kaip grazu wub.gif thumbup.gif O jau usai kokie juokingi, cia naturaliai, ar apsisvilino kur prilindes? biggrin.gif

Grethen, ka tik per TV rode apie fotografa David Bailey, jis isgarsejo, fotografijomis Vogue zurnalui, bet jo aistra yra ir fotografuoti kaukoles visokias.Tai kai parode jo darbu per TV, apie tavo kaukolines foto pagalvojau, nes panasu pasirode:)
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 17:14)
Gal jb geriau atrodytu smile.gif tik akis palik ryzas biggrin.gif
o kita kart kai fotkinsi su tokiu iso tai uzrisk jam ruzava kaspina, tada ir glamura galesi padaryt

dabar tipo geriau? triukšmas mianiškesnis paliko lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 17:17)
Bite maja, kaip grazu wub.gif  thumbup.gif O jau usai kokie juokingi, cia naturaliai, ar apsisvilino kur prilindes? biggrin.gif

natūralūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 17:25)
dabar tipo geriau?

mano supratimu nea unsure.gif man ana labai gerai/gyvai žiūrisi . Visai kita nuotaika paliko
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 21, 17:28)
mano supratimu nea  unsure.gif man ana labai gerai/gyvai žiūrisi . Visai kita nuotaika paliko

o tau rožiniai pikseliai nekliūna? unsure.gif kažkaip kai grethenn pasakė, mane ir jie pradėjo erzint biggrin.gif
Atsakyti
Man ne. Va ir dabar pažėjau, kai dėmesį atkreipėt...alia toks iš manęs ir patarėjas. Čia savigrauža užsiiminėju. ph34r.gif Man mielesnis/gyvesnis pirmesnis variantas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 19:17)
Grethen, ka tik per TV rode apie fotografa David Bailey, jis isgarsejo, fotografijomis Vogue zurnalui, bet jo aistra yra ir fotografuoti kaukoles visokias.Tai kai parode jo darbu per TV, apie tavo kaukolines foto pagalvojau, nes panasu pasirode:)
Tai pasirodo ne tokia jau as beviltiska, gal isgarsesiu laugh.gif
Paziurejau jo puslapi, gaila neradau ten kaukoliu verysad.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:25)
dabar tipo geriau? triukšmas mianiškesnis paliko  lotuliukas.gif
Nu mianiskesnis! ale kodel tu akiu nepalikai biggrin.gif
siaip man jb tikrai geriau, ir ne del to kad nera spalvu, o del to kad nera kislotnu pikseliu biggrin.gif man tie pikseliai asocijuojas su pernelyg prikista nosim prie lauko reklamos
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 21, 16:40)
Man ne. Va ir dabar pažėjau, kai dėmesį atkreipėt...alia toks iš manęs ir patarėjas. Čia savigrauža užsiiminėju. ph34r.gif  Man mielesnis/gyvesnis pirmesnis variantas ir tiek.

Man irgi pirmas smile.gif
Atsakyti
Jums patinka sitas fotografas?
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=6572
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:10)

man labai smile.gif o kodėl klausi?
Atsakyti
Nugi sveiki smile.gif
Kaip fainai, jau Kalėdų seneliai laksto su dovanėlėm smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 16:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo  biggrin.gif

Mielas šeimos narys smile.gif
Ir man kiek trukdo tas triukšmas. Labiausiai ant balto lango rėmo. Pabandžiau nuimt - ne kas. JB kažkiek geriau, bet norisi spalvų. Kažkada man patarė, kad šiek tiek paslėpti spalvotą triukšmą, pridėti monochrominio. Kartais padeda. Čia - nelabai.

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 16:39)
O cia is mano seimos albumu pildymu smile.gif

Ajajai, kaip pyksta smile.gif Man patiko ir JB, ir kokybė, ir emocija smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:10)
Jums patinka sitas fotografas?

Aha, patinka smile.gif
Atsakyti
Grethen, man irgi patinka. ale kodėl klausi, tikrai? ten Tu? biggrin.gif biggrin.gif

bite, man ranka kyla sakyt, kad jb geresnis katinas, bet turiu prisipažinti, kad man abu patinka, ir būtent dėl tų triukšmų.. biggrin.gif neišlaižyta, vot biggrin.gif ūsiukai tai kaip visada užmušantys ir alkis kaip visada atominis..smile.gif

wyshnia, labai fainas momentas pagautas. nebūtinai kūdikis atviromis akimis yra puiku, pasirodo biggrin.gif

daugiau nepamenu, kas čia ką rodė pastaruoju metu, galva kitais dalykais užimta. o Žveriui tai replikuosiu - rodyk pvz. dėl nuotraukų dėjimo temon smile.gif 4u.gif paburbėti ir aš galiu, o va parodyti - ne.. deja sad.gif
Atsakyti
Ai siaip, idomumo deliai paklausiau biggrin.gif man ir patinka ir labai noreciau tokiu rezultatu. tokios netvarkos, chaoso, naaturalumo gyvumo, neislaizytu veidu, bla bla.. bet man ten tos niujorkines merginos daug sarmo duoda, be ju gal ir ne kas butu hihihi.gif
Atsakyti