Bite maja, kaip grazu O jau usai kokie juokingi, cia naturaliai, ar apsisvilino kur prilindes?
Grethen, ka tik per TV rode apie fotografa David Bailey, jis isgarsejo, fotografijomis Vogue zurnalui, bet jo aistra yra ir fotografuoti kaukoles visokias.Tai kai parode jo darbu per TV, apie tavo kaukolines foto pagalvojau, nes panasu pasirode:)
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 17:14)
Gal jb geriau atrodytu tik akis palik ryzas
o kita kart kai fotkinsi su tokiu iso tai uzrisk jam ruzava kaspina, tada ir glamura galesi padaryt
o kita kart kai fotkinsi su tokiu iso tai uzrisk jam ruzava kaspina, tada ir glamura galesi padaryt
dabar tipo geriau? triukšmas mianiškesnis paliko
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 17:17)
Bite maja, kaip grazu O jau usai kokie juokingi, cia naturaliai, ar apsisvilino kur prilindes?
natūralūs
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 17:25)
dabar tipo geriau?
mano supratimu nea man ana labai gerai/gyvai žiūrisi . Visai kita nuotaika paliko
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 21, 17:28)
mano supratimu nea man ana labai gerai/gyvai žiūrisi . Visai kita nuotaika paliko
o tau rožiniai pikseliai nekliūna? kažkaip kai grethenn pasakė, mane ir jie pradėjo erzint
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 21, 19:17)
Grethen, ka tik per TV rode apie fotografa David Bailey, jis isgarsejo, fotografijomis Vogue zurnalui, bet jo aistra yra ir fotografuoti kaukoles visokias.Tai kai parode jo darbu per TV, apie tavo kaukolines foto pagalvojau, nes panasu pasirode:)
Tai pasirodo ne tokia jau as beviltiska, gal isgarsesiu Paziurejau jo puslapi, gaila neradau ten kaukoliu
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:25)
dabar tipo geriau? triukšmas mianiškesnis paliko
Nu mianiskesnis! ale kodel tu akiu nepalikai siaip man jb tikrai geriau, ir ne del to kad nera spalvu, o del to kad nera kislotnu pikseliu man tie pikseliai asocijuojas su pernelyg prikista nosim prie lauko reklamos
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 21, 16:40)
Man ne. Va ir dabar pažėjau, kai dėmesį atkreipėt...alia toks iš manęs ir patarėjas. Čia savigrauža užsiiminėju. Man mielesnis/gyvesnis pirmesnis variantas ir tiek.
Man irgi pirmas
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:10)
man labai o kodėl klausi?
Nugi sveiki
Kaip fainai, jau Kalėdų seneliai laksto su dovanėlėm
Mielas šeimos narys
Ir man kiek trukdo tas triukšmas. Labiausiai ant balto lango rėmo. Pabandžiau nuimt - ne kas. JB kažkiek geriau, bet norisi spalvų. Kažkada man patarė, kad šiek tiek paslėpti spalvotą triukšmą, pridėti monochrominio. Kartais padeda. Čia - nelabai.
Ajajai, kaip pyksta Man patiko ir JB, ir kokybė, ir emocija
Aha, patinka
Kaip fainai, jau Kalėdų seneliai laksto su dovanėlėm
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 16:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo
Mielas šeimos narys
Ir man kiek trukdo tas triukšmas. Labiausiai ant balto lango rėmo. Pabandžiau nuimt - ne kas. JB kažkiek geriau, bet norisi spalvų. Kažkada man patarė, kad šiek tiek paslėpti spalvotą triukšmą, pridėti monochrominio. Kartais padeda. Čia - nelabai.
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 16:39)
O cia is mano seimos albumu pildymu
Ajajai, kaip pyksta Man patiko ir JB, ir kokybė, ir emocija
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 18:10)
Jums patinka sitas fotografas?
Aha, patinka
Grethen, man irgi patinka. ale kodėl klausi, tikrai? ten Tu?
bite, man ranka kyla sakyt, kad jb geresnis katinas, bet turiu prisipažinti, kad man abu patinka, ir būtent dėl tų triukšmų.. neišlaižyta, vot ūsiukai tai kaip visada užmušantys ir alkis kaip visada atominis..
wyshnia, labai fainas momentas pagautas. nebūtinai kūdikis atviromis akimis yra puiku, pasirodo
daugiau nepamenu, kas čia ką rodė pastaruoju metu, galva kitais dalykais užimta. o Žveriui tai replikuosiu - rodyk pvz. dėl nuotraukų dėjimo temon paburbėti ir aš galiu, o va parodyti - ne.. deja
bite, man ranka kyla sakyt, kad jb geresnis katinas, bet turiu prisipažinti, kad man abu patinka, ir būtent dėl tų triukšmų.. neišlaižyta, vot ūsiukai tai kaip visada užmušantys ir alkis kaip visada atominis..
wyshnia, labai fainas momentas pagautas. nebūtinai kūdikis atviromis akimis yra puiku, pasirodo
daugiau nepamenu, kas čia ką rodė pastaruoju metu, galva kitais dalykais užimta. o Žveriui tai replikuosiu - rodyk pvz. dėl nuotraukų dėjimo temon paburbėti ir aš galiu, o va parodyti - ne.. deja
Ai siaip, idomumo deliai paklausiau man ir patinka ir labai noreciau tokiu rezultatu. tokios netvarkos, chaoso, naaturalumo gyvumo, neislaizytu veidu, bla bla.. bet man ten tos niujorkines merginos daug sarmo duoda, be ju gal ir ne kas butu