Labai gražios jūsų dovanos Dovanos labai jums tinkančios Atrodančios, tarytum autorius fotografavo asmeniškai jums
kaip nerealiai kai ziuriu i sias foto, matau keik talentu. nes zmones tikrai pasistengia ir atrenka kas geriausia galima atsiuskit man visas ir as sienas issikabinsiu ?
Grazia seima turi, Bite
Ir dovanos visu kokios puikios
Peppi, berods tau patiko Scoto Kelby skaitmenine fotografija? jau yra antra dalis lietuviskai, pasidariau sau siandien svente Perskaitysiu - papildysiu bloga
Peppi, berods tau patiko Scoto Kelby skaitmenine fotografija? jau yra antra dalis lietuviskai, pasidariau sau siandien svente Perskaitysiu - papildysiu bloga
Bite, nu man tai liuks Kabintau ant sienos, kad kas ryta nuotaika pasitaisytu
O cia is mano seimos albumu pildymu
kaip gražu
- abi
o mano paparačiuko ekraniukas neberodo...nu yra dar maža vilties, kad dėl batareikų, alia maža...
Kišt remontam būtų jau bisk...sliškom, nes už visus remontus jau ir kits būtų išėjęs...naujo pirkt - irgi nesigauna dabar ...tuo labiau kai norisi rimtesnio Gal dar pasveiks prieš Kalėdas ar ką savaime
- abi
o mano paparačiuko ekraniukas neberodo...nu yra dar maža vilties, kad dėl batareikų, alia maža...
Kišt remontam būtų jau bisk...sliškom, nes už visus remontus jau ir kits būtų išėjęs...naujo pirkt - irgi nesigauna dabar ...tuo labiau kai norisi rimtesnio Gal dar pasveiks prieš Kalėdas ar ką savaime
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo
O man tas grudas cia niftemu. matau ne katino akis o ruzavus ir zydrus pikseliusQUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 16:39)
nu, ką aš žinau... man tai patink . patinka tavo j/b, nors spalvota gal būtų geriau čia.
QUOTE(BN @ 2008 12 21, 16:37)
Grazia seima turi, Bite
dėkui už info
ech, aš anos dar ne visą išsinagrinėjau...nerandu laiko...
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 18:39)
O sita bais gera, tik dabar pamaciau QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 17:01)
O man tas grudas cia niftemu. matau ne katino akis o ruzavus ir zydrus pikselius
taip ir galvojau, kad užklius. nieko negaliu padaryt. ISO 800. bandžiau naikint, tada toks glamūrinis katins gaunas
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:06)
taip ir galvojau, kad užklius. nieko negaliu padaryt. ISO 800. bandžiau naikint, tada toks glamūrinis katins gaunas
Gal jb geriau atrodytu tik akis palik ryzas o kita kart kai fotkinsi su tokiu iso tai uzrisk jam ruzava kaspina, tada ir glamura galesi padaryt