Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labai gražios jūsų dovanos wub.gif Dovanos labai jums tinkančios biggrin.gif Atrodančios, tarytum autorius fotografavo asmeniškai jums thumbup.gif
Atsakyti
kaip nerealiai wub.gif kai ziuriu i sias foto, matau keik talentu. nes zmones tikrai pasistengia ir atrenka kas geriausia smile.gif galima atsiuskit man visas ir as sienas issikabinsiu ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 21 gruodžio 2008 - 15:10
nu kaip visad.... iš šeimos albumo biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Grazia seima turi, Bite smile.gif
Ir dovanos visu kokios puikios 4u.gif

Peppi, berods tau patiko Scoto Kelby skaitmenine fotografija? jau yra antra dalis lietuviskai, pasidariau sau siandien svente smile.gif Perskaitysiu - papildysiu bloga wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 21 gruodžio 2008 - 16:38
Bite, nu man tai liuks biggrin.gif thumbup.gif Kabintau ant sienos, kad kas ryta nuotaika pasitaisytu biggrin.gif

O cia is mano seimos albumu pildymu smile.gif
user posted image
Atsakyti
kaip gražu
- abi

o mano paparačiuko ekraniukas neberodo...nu yra dar maža vilties, kad dėl batareikų, alia maža...

Kišt remontam būtų jau bisk...sliškom, nes už visus remontus jau ir kits būtų išėjęs...naujo pirkt - irgi nesigauna dabar ...tuo labiau kai norisi rimtesnio unsure.gif Gal dar pasveiks prieš Kalėdas ar ką savaime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 18:14)
nu kaip visad.... iš šeimos albumo  biggrin.gif
O man tas grudas cia niftemu. matau ne katino akis o ruzavus ir zydrus pikselius
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 16:39)

nu, ką aš žinau... man tai patink biggrin.gif . patinka tavo j/b, nors spalvota gal būtų geriau čia.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 21, 16:37)
Grazia seima turi, Bite smile.gif
Ir dovanos visu kokios puikios  4u.gif

Peppi, berods tau patiko Scoto Kelby skaitmenine fotografija? jau yra antra dalis lietuviskai, pasidariau sau siandien svente smile.gif Perskaitysiu - papildysiu bloga wink.gif

dėkui už info wink.gif
ech, aš anos dar ne visą išsinagrinėjau...nerandu laiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 21, 18:39)
O sita bais gera, tik dabar pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 21, 17:01)
O man tas grudas cia niftemu. matau ne katino akis o ruzavus ir zydrus pikselius

taip ir galvojau, kad užklius. nieko negaliu padaryt. ISO 800. bandžiau naikint, tada toks glamūrinis katins gaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 21, 19:06)
taip ir galvojau, kad užklius. nieko negaliu padaryt. ISO 800. bandžiau naikint, tada toks glamūrinis katins gaunas  biggrin.gif
Gal jb geriau atrodytu smile.gif tik akis palik ryzas biggrin.gif
o kita kart kai fotkinsi su tokiu iso tai uzrisk jam ruzava kaspina, tada ir glamura galesi padaryt
Atsakyti