Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 20:43)
Ei mergaites baikit Jus pergyventi del notrauku. As laukiu nuotraukos ir man nesvarbu kokia ji, svarbu zmogus galvojo ir rinko del manes. Laukiu Kaledinio siurprizo ir man visai vienodai "weak" ji ar ne- juk cia DOVANA rolleyes.gif Dziaugsiuosi gavusi 4u.gif

As pati juk irgi tik portretuose gaudaus...kitur silpniau daug. Kadangi nemanau kad kas apsidziaugtu gave mano vaiko nuotrauka teko rinktis is silpnesniu biggrin.gif
Bet taip nepergyvenu....man paciai ta isrinkta foto visai patinka ir tikiuosi, kad gavejai patiks blush2.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , as taip pat manau smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 21:55)
Sveikinam sveikinam  smile.gif  As tai asmeniskai neatplesinesiu iki Kuciu, nors dar nieko negavau biggrin.gif
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom?  ax.gif  na man labai smalsu kas kaip ka kam padare hihihi.gif

man si mintis patinka, as sutinku drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 12 18, 18:40)
Sveiki visi,

Tikiuosi, nesupyksite - mainuose nedalyvavau, bet šį bei tą noriu Jums visiems padovanoti ir padėkoti už šaunią kompaniją, kuri lydi mane jau nuo gegužės mėn.

aciu, labai grazus ir prasmingas palinkejimas 4u.gif
Atsakyti
santa2.gif assa.gif tik siandien sugebejau atsiimti gauta siuntinuka, nes darbo laikas musu pasto bais trumpas. dideliausias dekui SEA uz nuostabia foto thumbup.gif kazkaip net buvau pamirsus sia tavo foto ir labai apsidziaugiau, kad isrinkai butent ja thumbup.gif o dar su pasportu is karto thumbup.gif tikrai rasiu kur pasikabinti wink.gif dideliausias aciu wub.gif vokas aisku atejo praplestas kaip reikiant (zmones vis dar turbut pinigu iesko is JAV laiskuose), per Ukraina blink.gif , bet tai nei kiek nuotraukai nepakenke thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,

aš šiandien irgi gavau foto.. ačiū sillwio už jo nerealiąsias gerves... blink.gif ant popieriaus jėga atrodo biggrin.gif blink.gif

mano foto tai tikrai vėluos, iki Kalėdų tikrai gavėjas negaus, todėl atsiprašau iš anksto, prašom kaltinti mano darbą ir darbdavius biggrin.gif blush2.gif rimtai, tokio gruodžio dar nesu turėjus..sad.gif

tiesa, šiandien gavau ir Pupeliukui skirtą foto. kol Pupeliuko ji nepasiekė, tai nesakau viešai, kas siuntėjas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 gruodžio 2008 - 10:53
Man irgi pavyko tik vakar issiusti.. verysad.gif o pagal eiles sprendziu, kad nukeliaus ne per greitai..
labai atsiprasau jei veluos 4u.gif
Atsakyti
Sansara, dziaugiuos, kad patiko blush2.gif wub.gif bet, kad atplestas atejo,tai blink.gif doh.gif
Atsakyti
Oras šiandien tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 gruodžio 2008 - 18:10
Kažkaip nuotraukyčių mažoka... vis kalbam , kalbam, o kur pagrindinis tikslas kurio čia susirinkom , NUOTRAUKYTĖS??? Čia jaučiu tas pavadinimas "pažengusiems" viską gadina g.gif Visos (-i) gal bijo dėt, kad "ekspertai" nesukritikuotų smile.gif Gal reiktų pavadinimą pakeist? Postų jau virš 500, o fotkių vargu ar siurinksim kokį 20-30... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 20 gruodžio 2008 - 19:51
clap.gif yahoo.gif as irgi noriu pasigirti, kad jau gavau nuotraukele ploja.gif kai pamaciau labai apsidziaugiau, nes jos fonas mano megstamos spalvos assa.gif aciu labai Smilciai good.gif super nuotraukele, kai pasidarysim virtuvej remonta butinai pasikabinsiu didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 gruodžio 2008 - 01:40
Tai prasom prasom rodot ka gavot wink.gif
Laukiam
Atsakyti
as gavau sia. ant popierius kiek kitaip atrodo, labai nustebino ir pradziugino maloniai si foto. (nuoroda is kudros paemiau)
user posted image
Atsakyti
aš tai šitą gavau: http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page= ax.gif
Atsakyti