QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 20:43)
Ei mergaites baikit Jus pergyventi del notrauku. As laukiu nuotraukos ir man nesvarbu kokia ji, svarbu zmogus galvojo ir rinko del manes. Laukiu Kaledinio siurprizo ir man visai vienodai "weak" ji ar ne- juk cia DOVANA Dziaugsiuosi gavusi
As pati juk irgi tik portretuose gaudaus...kitur silpniau daug. Kadangi nemanau kad kas apsidziaugtu gave mano vaiko nuotrauka teko rinktis is silpnesniu
Bet taip nepergyvenu....man paciai ta isrinkta foto visai patinka ir tikiuosi, kad gavejai patiks
As pati juk irgi tik portretuose gaudaus...kitur silpniau daug. Kadangi nemanau kad kas apsidziaugtu gave mano vaiko nuotrauka teko rinktis is silpnesniu
Bet taip nepergyvenu....man paciai ta isrinkta foto visai patinka ir tikiuosi, kad gavejai patiks
, as taip pat manau .
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 21:55)
Sveikinam sveikinam As tai asmeniskai neatplesinesiu iki Kuciu, nors dar nieko negavau
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom? na man labai smalsu kas kaip ka kam padare
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom? na man labai smalsu kas kaip ka kam padare
man si mintis patinka, as sutinku