Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 19, 01:16)
Na taip, atseit viskas traukiasi smile.gif bet nezinau, matau kad kzas ne taip. manau is vis geriausia daryt kad paskutine foto butu pirma  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 19 gruodžio 2008 - 00:34
Grethen, gal nelyginį pixelių skaičių rašai kai dedi rėmėlius?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 19, 00:03)
A kur tas yra?  blink.gif

Edit>stroke. tada ten pasirenki linijos storį, taip pat, kaip linija turi būti - outside, inside ar center. ir viskas. tik tą stroke reikia dėt ant jau sumažintos foto. tada niekas neišsikraipo.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 12 18, 22:20)
atleiskit, kad įsiterpiu, bet gal kas žino kuo galima greitai ir paprastai panaikinti EXIF informaciją nepakenkiant nuotraukos  kokybei?

aš ir renkuos save for web smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Baccardi wub.gif Gerų švenčių ir tau 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 23:11)
Keiciu stiliu biggrin.gif
Kazkada variau, kad fotografija tampa nebe fotografija, o grafika, o dabar pati padariau grafika  blush2.gif

šiaip tokio stiliaus foto man patinka, bet taviškės kompoziciškai nelabai man smile.gif Kaip triptiko iš vis nelabai pagaunu minties, o jei po vieną, tai per sunkus tas kampas juodas, nėra nuotraukoj jam atsvaros g.gif Man jas norisi apversti gal, tada tas dūmelis iš dešinės į kairę priduos lengvumo g.gif O ir pavadinimą man tada geriau atitiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 19, 08:26)

Papildyta:
aš ir renkuos save for web  smile.gif

man sakė, (nežinau kiek čia tiesos) kad išsaugojant šituo būdu nukenčia nuotraukos kokybė. Man reikia, kad išsididinus iki 100 proc. nesimatytų jokių pakitimų. Žinau, kad yra spec. programų skirtų exif trinti. Maniau gal kas žino/naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 12 19, 08:42)
man sakė, (nežinau kiek čia tiesos) kad išsaugojant šituo būdu  nukenčia nuotraukos kokybė. Man reikia,  kad išsididinus  iki 100 proc. nesimatytų jokių pakitimų. Žinau, kad yra spec. programų skirtų exif trinti. Maniau gal kas žino/naudojasi.

visai įdomu paliko ir man smile.gif pabandžiau pagooglint ir kažką radau. tik nežinau, ar tiks.
http://www.softpedia...g-Remover.shtml
Atsakyti
Klaipedieciai, tai jei susitikinesit, manes nepamirskit, jau sekmadienio vakara busiu Palangoj. Man tiktu pirmad-antrad, arba i savaites pabaiga 27-28 dienos. Ryt dar busiu prie interneto, tai sakykit kam kontakta i AZ imesti smile.gif Kaip bus aisku - skambinkit, bandysiu jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 19, 13:39)
Klaipedieciai, tai jei susitikinesit, manes nepamirskit, jau sekmadienio vakara busiu Palangoj. Man tiktu pirmad-antrad, arba i savaites pabaiga 27-28 dienos. Ryt dar busiu prie interneto, tai sakykit kam kontakta i AZ imesti smile.gif Kaip bus aisku - skambinkit, bandysiu jungtis  4u.gif

tai gal planuojam 27 d , nes prieš šventes dar vis tiek daug visokių reikalų, o vat po kalėdų jau kažkaip laisviau lyg g.gif Nors 22 d. man irgi tiktų bet kuriuo metu smile.gif BN gali ir man mest savo kontaktą, vis tiek gi reikia, maža ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Permeciau telefona Smilciai, tai galesim susisiekti 4u.gif

Speju, kad prisijungti iki Naujuju galesiu tik epizodiskai, tai is anksto noriu visiems palinketi smagiu, linksmu ir eglem kvepianciu Kaledu 4u.gif

user posted image

Kadras netobulas, bet man labai Kalediskas smile.gif

Mainu nuotrauka issiunciau, bet pastu nepasitikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 19 gruodžio 2008 - 16:09
O Vilniuje bus susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 12 19, 09:25)
Grethen, gal nelyginį pixelių skaičių rašai kai dedi rėmėlius?
Na dabar dariau 0,015 cm ir width ir height. tai nesuprantu.
O su stroke tai rigi, jei center dedi tai uzdengia foto krastus, o kad outside det tai vis tiek reik su canvas size vietos pasilikt.

nu zodziu as tikrai beviltiska, nebenoriu nei zenitu nei adapteriu
Atsakyti
Kadangi dalina per pusę tą skaičių, tai turbūt ir nesidalina smile.gif
Atsakyti