Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baccardi @ 2008 12 18, 16:40)
Sveiki visi,

Tikiuosi, nesupyksite - mainuose nedalyvavau, bet šį bei tą noriu Jums visiems padovanoti ir padėkoti už šaunią kompaniją, kuri lydi mane jau nuo gegužės mėn.

ačiū labai 4u.gif kažkokia sentimentali daraus prieš šventes smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 18, 17:20)
Vakar buvau prie ezero ir kiek ziemos leliju pamaciau, tik labai zoomo pritrukau,tai kiek galejau tiek prie slidaus ezero krasto priejus tupinejau doh.gif
Stai viena  4u.gif  Kazkaip nemoku perteikti to grozio ir net nezinau kaip kadruoti g.gif

na, tiesiog nežinau, ką tau čia pasakyt g.gif

QUOTE(avytess @ 2008 12 18, 17:21)
Tikiuosi man atleisit, aš tik šiandien sugebėjau išsiųsti... blush2.gif Bijau, kad vėluos  verysad.gif

ne tu viena vėluoji mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 18, 18:09)
Aciu mergaites 4u.gif  Tikra egle, tikra ax.gif  Negaliu as be Kaledu kvapo Kaledu laukti biggrin.gif Tik nesuprantu kodel ne visiems matosi g.gif

o žinai, kodėl? todėl, kad ta eglė tobula. pas mus gi tokių nebūna biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 18:39)
Tai gi, Gilberta, kurio egzemplioriaus pageidauji?  biggrin.gif

lotuliukas.gif
kažkodėl vieną sceną iš Šreko prisiminiau. kaip asiliukas šokinėjo ir šūkavo - pick me, pick me! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 18, 23:33)
kažkodėl vieną sceną iš Šreko prisiminiau. kaip asiliukas šokinėjo ir šūkavo - pick me, pick me!  lotuliukas.gif
Na jau ir as zvengiu, ir as prisiminiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu patarimo... jei objektyvas DG - Objektyvai, skirti juostiniams ir skaitmeniniams veidrodiniams fotoaparatams tai vadinas netiks jis veidrodiniam ane?
Atsakyti
atleiskit, kad įsiterpiu, bet gal kas žino kuo galima greitai ir paprastai panaikinti EXIF informaciją nepakenkiant nuotraukos kokybei?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 12 18, 22:20)
atleiskit, kad įsiterpiu, bet gal kas žino kuo galima greitai ir paprastai panaikinti EXIF informaciją nepakenkiant nuotraukos  kokybei?

save for web pasirenku.
Atsakyti
Keiciu stiliu biggrin.gif
Kazkada variau, kad fotografija tampa nebe fotografija, o grafika, o dabar pati padariau grafika blush2.gif

"Pasitraukimas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 18 gruodžio 2008 - 23:12
Pasakykit man kaip rema uzdet normaliai! kodel man tas kantas toks pusinis gavosi? blink.gif nu nekenciu. canvas size dedu ir pastoviai taip buna..
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 12 17, 12:00)
na štai, startavo mano svetainė ax.gif
sakėt parodyt tai rodau blush2.gif

Labai grazu - prie meno tu tikrai 4u.gif Vienas nepatogumas - pas mane eilutes ''kaina'' tik pati apacia matosi, spet reikia mirksiukas.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 12 17, 23:18)
Technika tikrai ne pigesne biggrin.gif daugeliu atveju netgi atvirksciai sad.gif
O naujieji Sony aparatai tikrai ne megejui, ir ne pradedanciajam. Ir kainos kandziojasi.

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 18, 07:30)
Truputi Kaledines nuotaikos... ax.gif  Dariau siandien savo zaliaskares fotosesija biggrin.gif

Prisiminus praeitu metu Tavo zaliaskares nuotraukas uzsimaniau tokiu ir sau... Bet matau, kad neturesiu... Oi grazu... Atvirukiska rolleyes.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 12 18, 12:09)
Smilčiui siunčiau šią:

su nuotaika thumbup.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 12 18, 15:40)
P.S. Kalėdos jau beveik ant nosies...

Baccardi, tau taip pat graziu svenciu 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 18, 20:33)
kažkodėl vieną sceną iš Šreko prisiminiau. kaip asiliukas šokinėjo ir šūkavo - pick me, pick me!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 22:11)
Keiciu stiliu.

g.gif As dar pagalvosiu, bet kad kitaip, tai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 22:50)
Pasakykit man kaip rema uzdet normaliai! kodel man tas kantas toks pusinis gavosi?  blink.gif  nu nekenciu. canvas size dedu ir pastoviai taip buna..

As dedu su stroke.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 19, 00:11)
Keiciu stiliu biggrin.gif
Kazkada variau, kad fotografija tampa nebe fotografija, o grafika, o dabar pati padariau grafika  blush2.gif

"Pasitraukimas"

As daryciau kitaip. I kita puse deciau, kad pasitraukimas butu is kaires i desine blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 19 gruodžio 2008 - 00:21
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 19, 01:54)
As dedu su stroke.
A kur tas yra? blink.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 12 19, 02:00)
As daryciau kitaip. I kita puse deciau, kad pasitraukimas butu is desines i kaire.  blush2.gif
Tixliai!
musiet geriau kad isdydetu,
ir nesitrauktu o atbildetu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 19, 01:03)

Tixliai!
musiet geriau kad isdydetu,
ir nesitrauktu o atbildetu hihihi.gif

hihihi.gif niu gali dideti, gali mazeti, bet zvilgsnis eina visada pagal laikrodzio rodykle, nes tavo variante demesys eina i duma, ziuriu ziuriu, bet atsitraukimo nematau smile.gif (nors tokiose nuotraukose nieko nenusimanau), bet zvilgsnis lauzosi, nes pagal dydi matau kad kalbi apie juoduliuko atsitraukima. Nebent toks buvo sumanymas...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 19, 02:13)
hihihi.gif niu gali dideti, gali mazeti, bet zvilgsnis eina visada pagal laikrodzio rodykle, nes tavo variante demesys eina i duma, ziuriu ziuriu, bet atsitraukimo nematau smile.gif (nors tokiose nuotraukose nieko nenusimanau), bet zvilgsnis lauzosi, nes pagal dydi matau kad kalbi apie juoduliuko atsitraukima. Nebent toks buvo sumanymas...
Na taip, atseit viskas traukiasi smile.gif bet nezinau, matau kad kzas ne taip. manau is vis geriausia daryt kad paskutine foto butu pirma g.gif
Atsakyti