Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sea, taip, mano. Senas pomėgis rašyti. Džiaugiuosi, jei tik Jums patiko. blush2.gif

Tavo šakelės sužavėjo smile.gif pirmojoje net pasirodė ta artimesnė panaši į skrendantį paukštį. ax.gif Dėl kadravimo - profesionalai patars gal ką smile.gif man ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 18, 19:47)
Cia vanduo ir ant sakeliu ledas. Kaip tai gamta padare nezinau biggrin.gif Bet gyvas vaizdas ispudingas buvo bigsmile.gif
Tikiu, kad ispuingas smile.gif daznai taip buna, kad pamatai ir wow, o nufotkint nebesgauna. tai va taip man ir Tavojoj foto, nesiziuri 4u.gif ir manau, kad del zoomo, toki vaizda reiktu is arti pateikti, kad net tekstura matytus. reikejo lipt ant ledo biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 18, 19:55)
Profesionalas manyciau tas, kuris pragyvena is to, ka daro g.gif
oj as tai labai nesutikciau, pilna chalturščiku, duona valgo o daro sh!
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Tikra egle, tikra ax.gif Negaliu as be Kaledu kvapo Kaledu laukti biggrin.gif Tik nesuprantu kodel ne visiems matosi g.gif Su photobucketu tokiu dalyku nebudavo, bet kad muilinti nuotraukas pradejo, kad ji kur galas... doh.gif
Sea, jo matausi kai kur zaisliukuose lotuliukas.gif
Apie Tavo nuotraukytes sunku ka pasakyti, nes nesuprantu kas ten yra biggrin.gif Jauciu gyvai vaizadas ispudingas buvo.

Puriena, puikiu pukiausias kadras, tikras geris wub.gif

Baccardi, aciu uz tokius palinkejimus 4u.gif Labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 17:08)
oj as tai labai nesutikciau, pilna chalturščiku, duona valgo o daro sh!

biggrin.gif Vieno akim tai sh, kito visai ne tongue.gif Ir nevadins jis saves chaltursciku, vistiek pamatysi parasyta - fotografas profesionalas biggrin.gif

Dar va radau zodyne .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 18 gruodžio 2008 - 18:23
c-girl, ispudinga egle, ir nuotraukos zinoma. Kokio dydzio ji pas jus? ohmy.gif
p.s. kaip tavo mokslai, senai girdejau?

man profesionalas tas, kuris ismano savo srities darba, turi daug patirties, turi issilavinima tame darbe ir darbai patys kalba uz save, o ne "profesionalas" kalba apie juos.
Atsakyti
Bendrai nesigilinkim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 18 gruodžio 2008 - 18:36
Na taip, Stebukle pasake teisigai, bet matyt daugumai butu priimtinesnis wysnios apibudinimas biggrin.gif
Tai gi, Gilberta, kurio egzemplioriaus pageidauji? biggrin.gif
Atsakyti
Grethen, prajuokinai lotuliukas.gif Nelabai yra pasirinkimas biggrin.gif kad nelikciau nesuprasta, pasiaiskinu, kad Stebukles apibudinto profesionalo as nezinau pas mus 4u.gif Bet sutinku,kad zmones baige toje sirtyje mokslus ir turintys nemazai patirties, bei pripazinimo yra tikri profesionalai

Aciu labai uz nuomones mano gelem 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 18 gruodžio 2008 - 20:25
As grizau su ipudziais apie 24-70 smile.gif Kokybe - liuks! Priveriau diafragma iki 3,5-4 visos foto ryskios, is 70 padarytu foto del nusokusio fokuso istriniau kokias 4 blush2.gif Aisku sedevru neisejo biggrin.gif cia jau mano kalte ir nepalankiu salygu biggrin.gif Bet su savo objektyvais 100proc ir tokiu nebutu.
Apie minusus- man jis sunkus, ir ant 400 baisiai nepatogu naudoti, sunku buvo zoominti, nes tas ziedas nelabai didelis ir tekdavo pilnu svoriu laikyti fotika su desinia ranka, o fotikas mazas unsure.gif
Tai va- nepaisant visu minusu- nuomosiu kada dar, koki pavasari. Bet uztat dabar zinau, kad kitiems metams taupysiu naujam fotikui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 18, 22:19)
kad nelikciau nesuprasta, pasiaiskinu
Aaa.. kai redagavai zinute daejo biggrin.gif Na taip taip, tu teisi smile.gif

Taigi, Gilberta, isduok, ar sulaukei bent vienos zinutes i AZ? Gal suzinosim, kad vis tik profesionalu mes turim? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 18, 21:43)
As grizau su ipudziais  apie 24-70 smile.gif  Kokybe - liuks!  Priveriau diafragma iki 3,5-4 visos foto ryskios, is 70 padarytu  foto del nusokusio fokuso istriniau kokias 4 blush2.gif Aisku sedevru neisejo  biggrin.gif cia jau mano kalte ir nepalankiu salygu biggrin.gif Bet su savo objektyvais 100proc ir tokiu nebutu.
Apie minusus- man jis sunkus, ir ant 400 baisiai nepatogu naudoti, sunku buvo zoominti, nes tas ziedas nelabai didelis ir tekdavo pilnu svoriu laikyti  fotika su desinia ranka, o fotikas mazas  unsure.gif
Tai va- nepaisant visu minusu- nuomosiu kada dar, koki pavasari. Bet uztat dabar zinau, kad kitiems metams taupysiu naujam fotikui blush2.gif

O vaizdiniu pasakojimu bus?
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 21:46)

Taigi, Gilberta, isduok, ar sulaukei bent vienos zinutes i AZ? Gal suzinosim, kad vis tik profesionalu mes turim?  wink.gif

Niu gal kiti kitaip supranta ta profesionaluma smile.gif Forume tai profesionalu yra, bet cia jiems turbut nelygis lankytis hihihi.gif
Atsakyti
Stebukle, nebus ax.gif ten svetimu vaiku pilna, portretu nedariau, tiesiog dariau i seimos albuma prisiminimui. Nebent,kai tvarkysiu, pavyks iskirpti koki kadra 4u.gif
Atsakyti