Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 12 17, 20:57)
blush-anim-cl.gif  zinai, koks man buvo galvos skausmas, abi man jos patinka biggrin.gif  ir kokia sau daryti nezinau doh.gif  Vakar tik issiunciau, sake eis 4 dienos.
Nu baisiai man malonu, kad tau patiko flirt.gif

taigi žinai, kad man patinka tas darbas mirksiukas.gif

QUOTE(BN @ 2008 12 17, 21:05)
Tai tikrai baisiai idomu, ka Bite gavo  ax.gif

nu gavau katiną dėl kurio jau seniai seilėjuosi tongue.gif http://fotokudra.lt/...p...ufave&page=

QUOTE(Smiltis @ 2008 12 17, 22:12)
Ir aš gavau clap.gif  assa.gif Irgi sėdžiu visa apsipatenkinus  bigsmile.gif Puriena, ačiūūūūūūūūūū  wub.gif  wub.gif Visiems mums labai patiko  thumbup.gif
tai gal autorius pats gali įdėt, perfotografavus vis tiek ne tas jau būtų  g.gif

thumbup.gif sveikinu

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 23:23)
Bet juk labai svarbu pateikimas wink.gif gal kzkaip iremino, gal atviruka padare, kad koki koliaza, na zodziu, manau kad reiktu "gatava produkta" rodyt smile.gif

aš gavau paprastą nuotrauką (tiksliau dvi foto) su palinkėjimais kitoj pusėj, įdėtą į minkštą voką (jei įdomu, tai foto nesusiglamžė visiškai). pati taip pat išsiunčiau. tik dėjau tarp dviejų kartonų ir prikabinau mažą atviruką su trumpu palinkėjimu (nemoku tuščiažodžiaut blush2.gif ) ir viskas.

peppi, vakar pamiršau pasveikint su nauja svetaine 4u.gif gražūs darbai thumbup.gif tikrai. man patiko.
Atsakyti
Truputi Kaledines nuotaikos... ax.gif Dariau siandien savo zaliaskares fotosesija biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 18, 00:51)
Anasko, kokie atsiliepimai apie objektyva?
bandziau tik vakare, dienos sviesoje turbut ir negalesiu isbandyti su musu oru mad.gif Neiprastai sunkus, labai juokingai ziurisi ant mano fotiko, t.y. fotiko visai nesimato, vien objektyvas biggrin.gif o del kokybes, kol kas negaliu nieko parasyti, kad paiso geriau nei mano kitas tai tikrai, pagrinde siandien vakare fotografuosiu, tada parasysiu kaip isejo 4u.gif
Atsakyti
kaip supratau, turi triženklės serijos canoną. būk atsargi stu tokio svorio objektyvu, kad neišlaužtų korpuso dalies kartu su bajonetu biggrin.gif . stenkis daugiau laikyti už pačio objektyvo. ir pasidaryk testą su laikraščiu ar teisingoje vietoje fokusas. nes niekas nesusilaiko nefotografuodamas pilnai atverta skyle. o su f2,8 visokių dalykų pasitaiko. kartais labai liūdnų.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 12 18, 10:06)
kaip supratau, turi triženklės serijos canoną. būk atsargi stu tokio svorio objektyvu, kad neišlaužtų korpuso dalies kartu su bajonetu biggrin.gif . stenkis daugiau laikyti už pačio objektyvo. ir pasidaryk testą su laikraščiu ar teisingoje vietoje fokusas. nes niekas nesusilaiko nefotografuodamas pilnai atverta skyle. o su f2,8 visokių dalykų pasitaiko. kartais labai liūdnų.
doh.gif biggrin.gif
Nu zinai, vakar turbut ir nusiviliau kiek, kai ikeliau i kompa (o fotografavau aisku su 2,8 biggrin.gif ) is kokiu 15 foto tik 2 normalios su fokusu ten kur mazdaug turejo buti, anksciau taip nebuvo. Tikrai reikia extra tvarka testa daryti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 12 18, 08:22)
...įdėtą į minkštą voką (jei įdomu, tai foto nesusiglamžė visiškai).

yess.gif as gi kartona paemiau su savom i pasta, ir aisku pamirsau ideti
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 17, 19:37)
o aš ateinu pasigirt  assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką 

Ir aš gavau clap.gif 

Matyt šiemet labai geros buvot smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 19:55)
Sveikinam sveikinam  smile.gif  As tai asmeniskai neatplesinesiu iki Kuciu, nors dar nieko negavau biggrin.gif

Aš irgi žadu tik Kalėdų rytą išsitraukti iš po eglutės smile.gif Pati dar neišsiunčiau - įkalinta namuose sad.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 23:23)
Vieni vardan sentimentu kvepina laiskus, bet tenesupyksta nuotraukos gavejas, ji tragiskai dvoks supercement klijais  lotuliukas.gif  labai jau paspartavau

lotuliukas.gif romantikė...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 18, 12:32)
Aš irgi žadu tik Kalėdų rytą išsitraukti iš po eglutės smile.gif Pati dar neišsiunčiau - įkalinta namuose sad.gif

aha... aš tai gera buvau šiemet biggrin.gif

tai negi tipo jus abi ir lauksit Kalėdų ryto g.gif iš kur tiek kantrybės pas jus su Grethenn
g.gif

California, labai graži jūsų eglė
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ir aš gavau clap.gif  assa.gif Irgi sėdžiu visa apsipatenkinus  bigsmile.gif Puriena, ačiūūūūūūūūūū  wub.gif  wub.gif Visiems mums labai patiko  thumbup.gif
tai gal autorius pats gali įdėt, perfotografavus vis tiek ne tas jau būtų  g.gif

4u.gif Man jau ramu - nuotrauka nukeliavo rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif Aš beveik, kaip ir Anasko, vos dviejų neišsiunčiau. Labai blaškiausi. Gaila, kad dar pati nepradėjau nuotraukų spausdinti - būtų originalus variantas. O fotolabas, kaip žinia, padaro ne visai taip kaip norėtųsi matyti.
Smilčiui siunčiau šią:

user posted image
Atsakyti
Puriena, cia juostinis kadras?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 18, 15:08)
tai negi tipo jus abi ir lauksit Kalėdų ryto  g.gif iš kur tiek kantrybės pas jus su Grethenn
g.gif
Pas mane nedaug, as tik iki Kuciu lauksiu biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 12 18, 15:09)
Smilčiui siunčiau šią:
Kaip pavydziu Smilciui bigsmile.gif labai nereali foto, nu tokia su emocija, jega!
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 18, 12:32)

kad taip sakai, tai matyt ir aš gera buvau biggrin.gif

Aš tai neišlaukčiau jokiais būdais taip ilgai, o per kalėdas ir taip bus tų dovanų, tai taip smagu dabar tokį niūrias dienas praskaidrinti wub.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 18, 13:27)
labai nereali foto, nu tokia su emocija, jega!

drinks_cheers.gif vakar visą vakarą vis pažiūriu, patyrinėju, gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 18, 13:42)
Aš tai neišlaukčiau jokiais būdais taip ilgai, o per kalėdas ir taip bus tų dovanų, tai taip smagu dabar tokį niūrias dienas praskaidrinti  wub.gif
drinks_cheers.gif vakar visą vakarą vis pažiūriu, patyrinėju, gėris  wub.gif

O aš jau nulėkiau iki pašto dėžutės biggrin.gif Bet laukti - pats malonumas... O dovanų tikrai nebus per daug. O niūrias dienas skaidrinu kepdama Kalėdinius gardėsius ir fotografuodama juos.

Californiagirl, eglutę tik dabar man parodė wub.gif Net užuodžiu ją (tikiuosi, ji tikra)...
Atsakyti