Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 12 17, 22:07)
faina idėja, tik ne temoje reikėtų tą padaryti, o ND albume gal, kad nesusimaišytų su visu temos srautu, ania? smile.gif
aš dar neišsiunčiau. šiandien vėl blogių nutiko, nu jomajo. iš anksto atsiprašau to, kas po kažkiek laiko gaus, rytoj sub...nę susiplėšysiu, bet privalau išsiųst.. unsure.gif nes nu šakės, kiek visokių nesąmonių aplink vyksta, neįtikėtina doh.gif
Galime sukurti albuma kaledini smile.gif na kzkaip visai smagu but, kas nenores, tas nerodys smile.gif
As irgi atsiprasau, ryt zadu issiusti. Sayonara, jei ir Tu ryt issiusi ir gavejas lietuvoje, manau Kucioms tikrai gaus smile.gif dar liko to laiko
Atsakyti
As, tiesa sakant, nepaisant visu stresu ir baimiu, labai dziaugiuosi, kad ryzaus dalyvauti mainuose. Galu gale issispausdinau pora simtu nuotrauku, pasidariau ir tokiu, didesnio formato dovanom ir namams, ir kolega paprase nuotraukos, kuria dovanos mamai blush2.gif
Zodziu, man Kaledos irgi atejo anksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 17, 19:37)
o aš ateinu pasigirt  assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką  tongue.gif sėdžiu dabar visa apsipatenkinus... ir gavau ne vieną foto, o dvi ... tsakant bonusas  lotuliukas.gif ir aš ją tikrai tikrai rėminsiu  smile.gif
Anasko, ačiū dideliausias  4u.gif
blush-anim-cl.gif zinai, koks man buvo galvos skausmas, abi man jos patinka biggrin.gif ir kokia sau daryti nezinau doh.gif Vakar tik issiunciau, sake eis 4 dienos.
Nu baisiai man malonu, kad tau patiko flirt.gif

O kaip as laukiu savo dovanos rolleyes.gif nesvarbu kas bus, svarbu kad butent nuo Jusu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 17 gruodžio 2008 - 20:58
Tai tikrai baisiai idomu, ka Bite gavo ax.gif
Papildyta:
Beje, Peppi, jei neklystu nedalyvavai mainuos... as tai kudra perziurejus supratau, kad vienos tavo nuotraukos labai noreciau. Gal galima?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 17, 19:37)
o aš ateinu pasigirt  assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką  tongue.gif sėdžiu dabar visa apsipatenkinus... ir gavau ne vieną foto, o dvi ... tsakant bonusas  lotuliukas.gif ir aš ją tikrai tikrai rėminsiu  smile.gif
Anasko, ačiū dideliausias  4u.gif

Ir aš gavau clap.gif assa.gif Irgi sėdžiu visa apsipatenkinus bigsmile.gif Puriena, ačiūūūūūūūūūū wub.gif wub.gif Visiems mums labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 19:55)
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom?  ax.gif  na man labai smalsu kas kaip ka kam padare hihihi.gif

tai gal autorius pats gali įdėt, perfotografavus vis tiek ne tas jau būtų g.gif

Aš šiandie irgi išsiunčiau, bet vat gavau taaaaip gerai supakuotą, kad pagalvojau jog per menkai supakavau unsure.gif Tik tarp kartono lapų 2-jų idėjau unsure.gif Ir į paprastą voką g.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 17:42)
Peppi, atsidarius galerija centre yra didele nuotrauka; ir sone mazesnes. Noretusi valdymo tokios, kad kiekviena produkta paeiliui ziureti isdidinta. Dabar, jei gerai apziurejau sekanti papuosala ziuri paspaudus ant paveiksliuko sone, ir rodyklem "pervaziuoji" link kito papuosalu sesetuko. Gal but patogiau, jei ir didziojoj nuotraukoj butu rodyklyte ar pan su perejimu i kita nuotrauka? (kaip pvz. kudroj serijos). dar kazkaip keistai veike sortinimas pagal kaina, bet cia matyt kantrybes neturejau visko apziureti. Idomiai "apremintos" papuosalu nuotraukos.
patiko zodziu smile.gif patogu, lakoniska, derancios spalvos.

Supratau smile.gif
na, mažųjų foto esmė ir yra tik patraukti akį, spausi greičiausiai tą, kuri pagal spalvą patrauks, čia viskas tvarkoje
taip pat papildomi didžiosios nuotraukos prasukimo mygtukai neturi prasmės, apie šitą jau galvojau, apie tokį vaizdavimą kaip fotkūdros serijos irgi galvojau biggrin.gif jis dabar dedamas visur...fe...labai vienoda, norėjau galerijos, kurioje neiššoktų jokie langai ir visko būtų kuo mažiau smile.gif įpratimo reikalas manau
pagal kainą gal nesortino nes dar ne visur kainos yra biggrin.gif dar tvarkausi

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 17:48)
Labai graziu darbeliu yra 
O del valdymo koreguociau kiek kairiojo meniu font'o dydi, manau kompoziciskai graksciau ir lengviau atrodytu mazesnis. ir dar , meniu desineje labai nepastebimas, visai atsitiktinai pastebejau, o pradzioj galvojau kodel gi papuosalai nesuklasifikuoti Gal patogiau butu jei tiesiog po galerija issikleistu smulkesne informacija?

ačiū smile.gif
va čia tai gerai pasakei...prie pagrindinio meniu nesikabinčiau, užmanymas toks - blokelio, ateityje jei pabos - keisiu, dabar man super biggrin.gif bet va rūšiavimo meniu kairėje bigsmile.gif ech vargšas programeris, gaus vėl darbo
rūšiavimo meniu reik kišti po pagrindiniu meniu ax.gif
yes, ačiū 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 18:05)
peppi, grazu, man labai labai patiko  O rankas auksines turi

tu taip pat blush2.gif

QUOTE(BN @ 2008 12 17, 21:05)
Beje, Peppi, jei neklystu nedalyvavai mainuos... as tai kudra perziurejus supratau, kad vienos tavo nuotraukos labai noreciau. Gal galima?

nedalyvavau smile.gif ar aš žinau kurios nori biggrin.gif ? šienelio biggrin.gif ? turiu ją atspausdintą smile.gif tiesa spaudoje gavosi ne taip gerai kaip internete verysad.gif
Atsakyti
Šienelio? na nezinau, bet jei tu manai, kad zinai ko as noriu - vadinas tu teisi - noriu smile.gif
o dar tiksliau - labai noreciau 4u.gif
Beje, nenoriu issokanciu langu tavo puslapyje, norisi tiesiog paprastesnes navigacijos, kai viena po kito visus darbus paziuri tiesiog vienu paspaudimu... Bet cia tavo puslapis, ne mano smile.gif O esme - tai zinok ne viena tavo darba pirkciau, turiu ta liga wub.gif (labai sunkioj formoj, kolege man jau nieko nerodo, kad nepirkciau ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 18, 00:12)
tai gal autorius pats gali įdėt, perfotografavus vis tiek ne tas jau būtų  g.gif

Aš šiandie irgi išsiunčiau, bet vat gavau taaaaip gerai supakuotą, kad pagalvojau jog per menkai supakavau  unsure.gif Tik tarp kartono lapų 2-jų idėjau  unsure.gif Ir į paprastą voką  g.gif
Bet juk labai svarbu pateikimas wink.gif gal kzkaip iremino, gal atviruka padare, kad koki koliaza, na zodziu, manau kad reiktu "gatava produkta" rodyt smile.gif

O del to supakavimo, suku galva, nusipirkau minksta voka ir netelpa verysad.gif Bet siaip gera ideja davei, manau tarp kartonu dar saugiau! nes minksta voka galima lankstyt, o tarp kartonu standziau wink.gif

Vieni vardan sentimentu kvepina laiskus, bet tenesupyksta nuotraukos gavejas, ji tragiskai dvoks supercement klijais lotuliukas.gif labai jau paspartavau
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 23:23)
Bet juk labai svarbu pateikimas wink.gif gal kzkaip iremino, gal atviruka padare, kad koki koliaza, na zodziu, manau kad reiktu "gatava produkta" rodyt smile.gif

Na jei kažkas kažką jau taip ypatingo darė, tai gal, aš tai tiesiog spausdinau, ir pati tokią gavau smile.gif
Papildyta:
Šiaip aš tai nuskanavau jau, iš principo galėčiau ir įdėt , jei autorė leistų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 gruodžio 2008 - 23:38
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 18, 01:37)
Šiaip aš tai nuskanavau jau, iš principo galėčiau ir įdėt , jei autorė leistų  smile.gif
clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 12 17, 08:06)
žiūrėkit, apie vaizdo stabilizavimą ką rašo mirksiukas.gif

Cia seniai zinomos tiesos rolleyes.gif

Peppi, sveikinimai su virtualios darbu galerijos atidarymu!!! 4u.gif
Tikra auksaranke, kiek daug darbeliu bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 12 17, 08:44)
Sony kokybe tikrai nenusileidzia megejo-pradedancio fotografo lygmenyje. o visa technika yra daug pigesne, nesvarbu ka pirktum, ar objektyva, ar blykste ar dar ka.

Technika tikrai ne pigesne biggrin.gif daugeliu atveju netgi atvirksciai sad.gif
O naujieji Sony aparatai tikrai ne megejui, ir ne pradedanciajam. Ir kainos kandziojasi.
Atsakyti
Anasko, kokie atsiliepimai apie objektyva?
Atsakyti