QUOTE(BN @ 2008 12 17, 17:42)
Peppi, atsidarius galerija centre yra didele nuotrauka; ir sone mazesnes. Noretusi valdymo tokios, kad kiekviena produkta paeiliui ziureti isdidinta. Dabar, jei gerai apziurejau sekanti papuosala ziuri paspaudus ant paveiksliuko sone, ir rodyklem "pervaziuoji" link kito papuosalu sesetuko. Gal but patogiau, jei ir didziojoj nuotraukoj butu rodyklyte ar pan su perejimu i kita nuotrauka? (kaip pvz. kudroj serijos). dar kazkaip keistai veike sortinimas pagal kaina, bet cia matyt kantrybes neturejau visko apziureti. Idomiai "apremintos" papuosalu nuotraukos.
patiko zodziu
patogu, lakoniska, derancios spalvos.
Supratau
na, mažųjų foto esmė ir yra tik patraukti akį, spausi greičiausiai tą, kuri pagal spalvą patrauks, čia viskas tvarkoje
taip pat papildomi didžiosios nuotraukos prasukimo mygtukai neturi prasmės, apie šitą jau galvojau, apie tokį vaizdavimą kaip fotkūdros serijos irgi galvojau
jis dabar dedamas visur...fe...labai vienoda, norėjau galerijos, kurioje neiššoktų jokie langai ir visko būtų kuo mažiau
įpratimo reikalas manau
pagal kainą gal nesortino nes dar ne visur kainos yra
dar tvarkausi
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 17:48)
Labai graziu darbeliu yra
O del valdymo koreguociau kiek kairiojo meniu font'o dydi, manau kompoziciskai graksciau ir lengviau atrodytu mazesnis. ir dar , meniu desineje labai nepastebimas, visai atsitiktinai pastebejau, o pradzioj galvojau kodel gi papuosalai nesuklasifikuoti Gal patogiau butu jei tiesiog po galerija issikleistu smulkesne informacija?
ačiū
va čia tai gerai pasakei...prie pagrindinio meniu nesikabinčiau, užmanymas toks - blokelio, ateityje jei pabos - keisiu, dabar man super
bet va rūšiavimo meniu kairėje
ech vargšas programeris, gaus vėl darbo
rūšiavimo meniu reik kišti po pagrindiniu meniu
yes, ačiū
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 18:05)
peppi, grazu, man labai labai patiko O rankas auksines turi
tu taip pat
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 21:05)
Beje, Peppi, jei neklystu nedalyvavai mainuos... as tai kudra perziurejus supratau, kad vienos tavo nuotraukos labai noreciau. Gal galima?
nedalyvavau
ar aš žinau kurios nori
? šienelio
? turiu ją atspausdintą
tiesa spaudoje gavosi ne taip gerai kaip internete