Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 08:29)
Vaziavau beveik per plikledi(net garsu prajuokino sayonara pavadinusi "plikledi" seksualiu zodziu lotuliukas.gif ). Tai Lietuvele turetu pasiekti bent jau iki Naujuju Metu ax.gif

Taigi čiuožiam jau nuo vakar unsure.gif Visiškai ir įtikinamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 17:48)

O del valdymo koreguociau kiek kairiojo meniu font'o dydi, manau kompoziciskai graksciau ir lengviau atrodytu mazesnis. ir dar , meniu desineje labai nepastebimas, visai atsitiktinai pastebejau, o pradzioj galvojau kodel gi papuosalai nesuklasifikuoti smile.gif Gal patogiau butu jei tiesiog po galerija issikleistu smulkesne informacija?

apie fontus neismanau, bet del issiskleidziancio meniu - gera ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 17, 10:47)
o aš vis pasiilgstu savo 40 tuko Nikono  blush2.gif .. vis nesusitvarkau su 80 tuku, vis jo neprisijaukinu  smile.gif .. todėl pradedančiajai kibti į labai stiprų nepatarčiau.. gali praeit noras fotografuot  smile.gif

Tikrai nepatarciau pradedanciam griebtis aukstesnes klases drinks_cheers.gif As irgi dar nesusidraugavau su savuoju 5D...viskas kitaip nei pas mano senuka doh.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 12 17, 17:52)
Taigi čiuožiam jau nuo vakar  unsure.gif Visiškai ir įtikinamai  doh.gif

Eik tu sau nepavydziu... cool.gif Pas mus taigi saltuko paprastai nebuna, va sia savaite pasalo, mokyklos uzdarytos, nes negali gatvemis visomis pasirupinti...miestas technikos neturi, o isigyti turbut neapsimoka, kai tikru ziemu nebuna. Tai bardakas doh.gif Bet pas mumi salcio tik -1C biggrin.gif Vaiku mokyklos uzdarytos lotuliukas.gif

peppi, grazu, man labai labai patiko thumbup.gif O rankas auksines turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 gruodžio 2008 - 18:06
Tiesa, sian atsiemiau foto, sakyciau labai gerai atspausdino tam ProCentre smile.gif tik kad pati foto week.. bet nieko geresnio neradau verysad.gif
Gal galite kas zino pasakyt koks eina paspartas 20x30 fotkei?
Atsakyti
Grethen, nedaryk spaudimo su tais komentarais "weak", as jau 2 savaites neramiai miegu ir kosmarus sapnuoju apie tas nuotraukas...Ir isvis, paprasysiu Bites adreso, ir dar gausi mano nuotrauka, kad ramiai nesimiegotu ir tau tongue.gif
Atsakyti
Ei mergaites baikit Jus pergyventi del notrauku. As laukiu nuotraukos ir man nesvarbu kokia ji, svarbu zmogus galvojo ir rinko del manes. Laukiu Kaledinio siurprizo ir man visai vienodai "weak" ji ar ne- juk cia DOVANA rolleyes.gif Dziaugsiuosi gavusi 4u.gif

As pati juk irgi tik portretuose gaudaus...kitur silpniau daug. Kadangi nemanau kad kas apsidziaugtu gave mano vaiko nuotrauka teko rinktis is silpnesniu biggrin.gif
Bet taip nepergyvenu....man paciai ta isrinkta foto visai patinka ir tikiuosi, kad gavejai patiks blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 20:31)
Grethen, nedaryk spaudimo su tais komentarais "weak", as jau 2 savaites neramiai miegu ir kosmarus sapnuoju apie tas nuotraukas...Ir isvis, paprasysiu Bites adreso, ir dar gausi mano nuotrauka, kad ramiai nesimiegotu ir tau  tongue.gif
lotuliukas.gif Jei pamatysiu blogesne uz saviske, tai kaip tik miegot ramiau pradesiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 17, 20:43)
Laukiu Kaledinio siurprizo ir man visai vienodai "weak" ji ar ne- juk cia DOVANA rolleyes.gif Dziaugsiuosi gavusi 4u.gif
Tai zinoma! Ir as net gi nesijaudinu del gavejo, aisku noretus, kad patiktu, bet siunciu ne blogiausia savo fotkiu, tikrai stengiaus, o kad ji nera gera tai jau mano netalentas ir nieko cia nepadarysi smile.gif
Atsakyti
o aš ateinu pasigirt assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką tongue.gif sėdžiu dabar visa apsipatenkinus... ir gavau ne vieną foto, o dvi ... tsakant bonusas lotuliukas.gif ir aš ją tikrai tikrai rėminsiu smile.gif
Anasko, ačiū dideliausias 4u.gif
Atsakyti
Dovanos apskritai yra geris smile.gif
Sveikinu Bite, pirmaja sulaukus Kaledu 4u.gif
Apsipatenkinus sakai... kaip smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 17 gruodžio 2008 - 19:40
QUOTE(bite maja @ 2008 12 17, 21:37)
o aš ateinu pasigirt  assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką  tongue.gif sėdžiu dabar visa apsipatenkinus... ir gavau ne vieną foto, o dvi ... tsakant bonusas  lotuliukas.gif ir aš ją tikrai tikrai rėminsiu  smile.gif
Anasko, ačiū dideliausias  4u.gif
Sveikinam sveikinam smile.gif As tai asmeniskai neatplesinesiu iki Kuciu, nors dar nieko negavau biggrin.gif
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom? ax.gif na man labai smalsu kas kaip ka kam padare hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 17, 11:37)
o aš ateinu pasigirt  assa.gif gavau šiandien mainų nuotrauką  tongue.gif sėdžiu dabar visa apsipatenkinus... ir gavau ne vieną foto, o dvi ... tsakant bonusas  lotuliukas.gif ir aš ją tikrai tikrai rėminsiu  smile.gif
Anasko, ačiū dideliausias  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 19:55)
Sveikinam sveikinam  smile.gif  As tai asmeniskai neatplesinesiu iki Kuciu, nors dar nieko negavau biggrin.gif
O dw nufotkinam tas dovanotas nuotraukas ir visiem parodom?  ax.gif  na man labai smalsu kas kaip ka kam padare hihihi.gif

faina idėja, tik ne temoje reikėtų tą padaryti, o ND albume gal, kad nesusimaišytų su visu temos srautu, ania? smile.gif
aš dar neišsiunčiau. šiandien vėl blogių nutiko, nu jomajo. iš anksto atsiprašau to, kas po kažkiek laiko gaus, rytoj sub...nę susiplėšysiu, bet privalau išsiųst.. unsure.gif nes nu šakės, kiek visokių nesąmonių aplink vyksta, neįtikėtina doh.gif
Atsakyti