Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 16, 18:09)

just joking biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 17, 01:43)
just joking  biggrin.gif

Ne ne viskas gerai, zmogus, kuris nefotografuoja, gal tokio juoko ir nesuprastu, ale man pazistama situacija, tai ir juokiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 17, 02:09)
As canoniste, bet dabar, jei is naujo reiktu rinktis, rinkciausi Nikona smile.gif

išdavikė biggrin.gif

žiūrėkit, apie vaizdo stabilizavimą ką rašo mirksiukas.gif

user posted image

tik dėl to, kad mano atveju (fotografuojant daugiausiai still life) tai aktualu
pažeidžiu biškį autorines teises tai nurodysiu bent šaltinį
user posted image
sorry už scan kokybę
Atsakyti
va biškį apie stabilizavimą
user posted image
man tai aktualu
kadangi pažeidžiam autorines teises tai nurodysiu bent jau šaltinį blush2.gif
user posted image
sorry už scan kokybę
Atsakyti
va biškį apie stabilizavimą
user posted image
man tai aktualu
kadangi pažeidžiam autorines teises tai nurodysiu bent jau šaltinį blush2.gif
user posted image
sorry už scan kokybę
Atsakyti
Ju.Ju o as jei keisciau sistema ar rinkciaus pirma fotika, rinkciaus pentaxa arba sony tongue.gif todel tikrai nepatariu zmogui pradedanciam Nikon D90. as atsikandau su nikonais jau savo, kad nera LT jokio ju serviso ir net menkutes problemos yra sprendziamos tik persiunciant fotika i n-taja sali. Todel Nikonui as sakau NE, kai klausia apie pirma fotoaparata, kad ir kaip butu gaila. Lietuvoje tai problema, uzsienyje jos nelieka.
Pentax ir Sony kokybe tikrai nenusileidzia megejo-pradedancio fotografo lygmenyje. o visa technika yra daug pigesne, nesvarbu ka pirktum, ar objektyva, ar blykste ar dar ka. Todel asmeniskai as siulau ziurineti Pentax, Sony ar Canon. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone "atsikandus" problemu su Nikon taisymu smile.gif
As NIKON isdavike lotuliukas.gif ale jis isdave mane sugesdamas taip, kad negaliu pataisyti LT, o siunciant negaliu kontroliuoti ka su juo darys ir ar is viso kazka darys ir kodel darys/nedarys doh.gif o D90 pirksiu tik todel, kad turiu objektyvu ir blykste, kuri kitur netiks....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 gruodžio 2008 - 07:46
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 00:12)
Grethen, nminka ant nuospaudu nes gausi i kaili ir kokia nuotrauka su pentaksu dovanu  ph34r.gif

aš tau galiu jos adresą duot lotuliukas.gif

Peppi, tau gal dėmesio trūksta nuo pačio ryto? lotuliukas.gif

o aš vis tiek pirkčiau Nikon tongue.gif ir tikriausiai imčiau vis tik su kitiniu, kol suprasi, ko tikrai tau reikia - ar plataus, ar siauro, ar dar kokio ten kampo. aš visai buvau patenkinta savo kitiniu.
Atsakyti
Tiek pricitavau ir dingo doh.gif

Dekui uz komentarus mano berniukui su obuoliuku 4u.gif Ta nuotrauka daryta su senuoju 400D. Naujaji, geda pasakyti, retai dabar paimu...man kaip ir sea fotografine depresija, juk sakiau biggrin.gif

JuJu, turbut kiek teko tau matyti mano nuotrauku beveik visos darytos su canon 400D + 50mm f1.4 objektyvas. Su naujuoju 5D tik paskutines Kaledines buvo. Nezinau ka patarti...jei rinkciausi dabar, vistiek rinkciausi Canon ax.gif

Bituk, apie kokias Kaledines pernykstes sneki? g.gif Nieko gero neturiu, iskyrus kelios su zaisliukais ant eglutes g.gif

As siandien issiunciau mainu nuotrauka ax.gif Vaziavau beveik per plikledi(net garsu prajuokino sayonara pavadinusi "plikledi" seksualiu zodziu lotuliukas.gif ). Tai Lietuvele turetu pasiekti bent jau iki Naujuju Metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 17, 00:16)
doh.gif gi nusipirksi objektyva su stabilizatorium jei reik unsure.gif
Taip ir pagalvojau wub.gif

Bet nusipirkt gerą Nikono objektyvą su stabilizatoriumi, tai iš fantastikos srities.... jie žiauriai brangūs. Ir apskritai renkantis Nikoną, reikia turėti omneny, kad visi Nikono priedai bus daug brangesni už tarkim Canon. Nors turiu Nikoną, dabar rinkčiausi Canoną dėl visų priedų, kad galėčiau pirkti origainalus Canon priedus, o ne kitką.
O dėl Pentaxo, tai kai rinkausi mane kažkodėl irgi labai įkalbinėjo pirkt Pentaxą (čia turbūt Vilbroj?), bet reikia atkreiti dėmesį, kad jis sunkesnis už kitus. Man tai buvo svarbu.
Atsakyti
o aš vis pasiilgstu savo 40 tuko Nikono blush2.gif .. vis nesusitvarkau su 80 tuku, vis jo neprisijaukinu smile.gif .. todėl pradedančiajai kibti į labai stiprų nepatarčiau.. gali praeit noras fotografuot smile.gif
Atsakyti
Sveiki, atleiskit, kad isiversiu ne i tema, Gal galit suorientuoti juostiniu fotoaparatu kainose- atsirado norinciu pirkti is manes canon eos 50e, klausia kainos, o as isvis nesiorientuoju kiek tai galetu kainuot- gal patarsit nors mazdaug kokios eiles kainos dabar tokiu aparatu? nesinori atiduoti dykai, bet suprantu, kad ju kainos dabar nera dideles.. Aciu atsiliepusiems!
Atsakyti
QUOTE(Victor*photo* @ 2008 12 17, 09:56)
Sveiki, atleiskit, kad isiversiu ne i tema,  Gal galit suorientuoti juostiniu fotoaparatu kainose- atsirado norinciu pirkti is manes canon eos 50e, klausia kainos, o as isvis nesiorientuoju kiek tai galetu kainuot- gal patarsit nors mazdaug kokios eiles kainos dabar tokiu aparatu? nesinori atiduoti dykai, bet suprantu, kad ju kainos dabar nera dideles.. Aciu atsiliepusiems!

Gal tikslingiau butu juostininku klaust g.gif As net neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti