Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

as turiu pentaksa, bet turiu problemu, deja ne del aparato, o del to, kad fotkint nemoku smile.gif
Sakyciau Imk Nikon D90 (nors as tai imciau Canona smile.gif )
Zveriau, kodel nuotraukas isemei - as tik viena matau...?
O del CaGirl - speju, kad ji tiesiog moka nuostabiai fotografuot, ir joks fotikas jai nepamaisys... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 17 gruodžio 2008 - 00:30
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 01:24)
O ką, ar panaši? Labai pyksta jei kas pasako kad į mane panaši:D Labai nori į mamą but panaši, nes jau mama jai grožis begalinis..

hihihi.gif na ziurejau ir bandziau priskirt kazkuri vaika tau smile.gif tai pataikiau. Turi panasumo. O zmonos kaip ir nerodei, tai va ir negaliu pasakyt i kuri panasi princesyte wub.gif Dabar tau uzduotis, nufotografuot graziai abi savo Merginas ir mums parodyt flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 17, 00:29)
hihihi.gif na ziurejau ir bandziau priskirt kazkuri vaika tau smile.gif tai pataikiau. Turi panasumo. O zmonos kaip ir nerodei, tai va ir negaliu pasakyt i kuri panasi princesyte wub.gif Dabar tau uzduotis, nufotografuot graziai abi savo Merginas ir mums parodyt flirt.gif

Siaip tai jei labai nesispardo - tai fotografuok ir abi rodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 01:24)
kazkur as sita jau girdejau..kai pries 4 metus ejau pirkt Canono, parduotuves patarejas igrudo man i rankas Olympusa ir irgi tare siuos zodzius. Ir tikrai nepasigailejau   schmoll.gif Tai sakot Nikon d90....  g.gif
O bet tiksliai isduokit paslapti koki turi Cagilr? blush2.gif  blush2.gif

O visą grožį duos tik objektyvas, na bent jau kokius 80% taip kad imk body ir porą objektyvų šviesių ir su gera optika (jei aišq pinigai leidžia). bet pirkdama klausyk mūsų visų kurie tau sako: aparatas nenufotografuos už tave ir menininko iš tavęs nepadarys. ir su geriausia technika gali nieko gero neišgaut. reik daug darbo įdėt ir dar truputėlį talento turėt . Taip kad sėkmės. Nors, Sako Paganinis viską tik darbu pasiekė drinks_cheers.gif
BN nieko neišėmiau, spirk savo kompui į kietąjį diską, gal atsigaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 gruodžio 2008 - 00:34
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 17, 01:25)
canon 400, canon 5, ir dar juostini canon smile.gif Rinkis smile.gif

Na sian turbut nemiegosiu wacko.gif doh.gif einu ziureti....
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 01:32)
1.O visą grožį duos tik objektyvas, na bent jau kokius 80% taip kad imk body ir porą objektyvų šviesių ir su gera optika (jei aišq pinigai leidžia).
2. bet pirkdama klausyk mūsų visų kurie tau sako: aparatas nenufotografuos už tave ir menininko  iš tavęs nepadarys. ir su geriausia technika gali nieko gero neišgaut. reik daug darbo įdėt ir dar truputėlį talento turėt . Taip kad sėkmės. Nors, Sako Paganinis viską tik darbu pasiekė  drinks_cheers.gif

1. Na galeciau kokius 3000-3500, nu maximum 4000 (tada vaikas liks be dviracio doh.gif ) ...isleist iskart. O poto jau kaip krize leis ax.gif
2. Tai kad visi stumia mane mokykis mokykis, sako aki turiu...o as vis tingejau... mano vaikucio foto spausdina Tavo vaiko zurnaliukas. Tai sis toks paskatinimas ir ivertinimas. Taciau norisi kazko daugiau, o su mano muilne jokio progreso negali but. Taip ir stoviu vietoj...su ta akim biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 gruodžio 2008 - 00:45
Va radau vieną. Tik man fonas visą reikalą gadina. reiktu PS įsijungt ir padirbėt, ale jau miegot laikas...smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 01:26)
as turiu pentaksa, bet turiu problemu, deja ne del aparato, o del to, kad fotkint nemoku smile.gif
Sakyciau Imk Nikon D90 (nors as tai imciau Canona smile.gif )

Mano drauge turi pentaxa irgi nieko blogo pasakyt negali..... g.gif
o koki butent Canona ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 01:41)
Va radau vieną. Tik man fonas visą reikalą gadina. reiktu PS įsijungt ir padirbėt, ale jau miegot laikas...smile.gif

wub.gif nail.gif niu mamos vaikas wub.gif thumbup.gif
dabar kur mergytes idejai geriausia is rodytu
Atsakyti
Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G AF-S IF-ED VRstai cia o prie Nikon D90 boby pradziai stai sio objektyvo pakaktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 16, 23:01)
wyshnia, viena diena draugas gali but draugas, kita diena nebe, todel apsidraudimui siulyciau ir is draugu autografa paimt mirksiukas.gif

Va va, ta ir galvoju biggrin.gif Susirinks zaislus, trenks durim ir iseis i kita smelio deze lotuliukas.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 12 16, 23:01)
Pavyzdys anglu kalba, pakankamai placiai apimantis, gali issiversti ir pasikoreguoti savo poreikiams smile.gif

Pas mane daug paprastesnis smile.gif

Nelabai speju su jumis, ir savo nuotrauku parametru nepaziurejau - zinau tik, kad diafragma ten buvo 1.8, su 50tuku fotografuota.

Maciau Grethen suns nuotrauka - ne man smile.gif ir del spalvu ir del apsvietimo ir del kompozicijos smile.gif
Californijos ''susimarinaves'' liuksiskas. Nes ne mIAnas, bet mielas, siltas, naturalus, grazus, toks tikroviskas ir netrukdo man, kad burna pilna, noriu ir as tavo fotoaparato biggrin.gif
Opa, o tu ta pagalve ten tamsinai? g.gif Kritikos?... Kaip atsitiktinis, tai visiems (ir sau) tokiu atsitiktiniu linkeciau mirksiukas.gif 4u.gif
Zveriau, tavo nuotraukos man atsitiktines - del apdirbimo, tai sarpas akis bado, o del paciu nuotrauku, tai gera proga turejai, kurios neisnaudojai.... smile.gif Tokios moterys tavo grazios, nu gi tik fotkink ir fotkink smile.gif

Ju.Ju jei fotografuosi tik lauke ir tik sviesia diena pakaks smile.gif

Tiesa, as mainu nuotrauka siandien atsiemiau, reiks perspausdint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 17 gruodžio 2008 - 02:08
As tai vis tik Canon siulyciau:)) Jei 5D per brangu, pirk Canon 40 D ir objektyva 50mm 1.4, o jei per brangus ,tai 50 F 1.8. Jis fiksas, bet uz tat sviesus, grazus bokeh, kaina prieinama.

Californiagirl, dauguma foto su 50mm darytos, jei klystu sorry biggrin.gif
Paziurek evitafoto puslapyje, ji sake, studijoje 50mm naudoja.

Palik vaika be dviracio, vis tiek ziema, niekur nevaziuos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 17, 01:06)
Palik vaika be dviracio, vis tiek ziema, niekur nevaziuos blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif doh.gif

As canoniste, bet dabar, jei is naujo reiktu rinktis, rinkciausi Nikona smile.gif
Atsakyti