Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 02:02)
Merginos,
gal kas turit toki Pentax K20D + DA18-55 II + DA 50-200
Ar verta toki senelio salcio prasyt?  ax.gif  Nes jau nebegaliu tverti....noriu mokytis kartu su jumis, o neturiu su kuo........
suprantu kad po kokiu 3 metu ( o gal greiciau) noresiu naujo...bet...
aciu labai visom kas man padeda  biggrin.gif
Na vienas fotografas sake, Canonas, Nikonas, bet jau tik ne kokie Pentaxai... va butent pamonejo pentaxus smile.gif (nors turejo oamny ir olympicus, ir leicas ir dar ten visokius kokius.. ) Siaip jei gali tokia didele suma leisti, tai ko gi ne nikon d90? cia visos seile varvina del tokio biggrin.gif ir objektyvas dar koks sviesesnis gautusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 17, 01:06)
Na vienas fotografas sake, Canonas, Nikonas, bet jau tik ne kokie Pentaxai... va butent pamonejo pentaxus smile.gif (nors turejo oamny ir olympicus, ir leicas ir dar ten visokius kokius.. ) Siaip jei gali tokia didele suma leisti, tai ko gi ne nikon d90? cia visos seile varvina del tokio biggrin.gif ir objektyvas dar koks sviesesnis gautusi smile.gif

g.gif rimtai.... o d90 nera vaizdo stabilizavimo unsure.gif Man sake butent i tai atkreipti demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 00:02)

Mano sese turi ir nesiskundzia - dziaugiasi, kad gaunasi ryskios nuotraukos smile.gif Kas nepatiko, tai labai garsus darbas. Daugiau negaliu pasakyt, nes trumpai turejau rankose, o po to suo ji pagrauze, tai buvo taisykloj smile.gif

Normalu, kai po 3 metu (o gal ir greiciau) ateina naturalus poreikis keisti fotoparata, juk technologijos tikrai sparciai juda i prieki. turetum labiau atkreipti demesi i tai ko dabar nori ir ko tau reikia wink.gif
Atsakyti
Grethen, nminka ant nuospaudu nes gausi i kaili ir kokia nuotrauka su pentaksu dovanu ph34r.gif
JuJu, as turiu 100 Pentaksa, nesiskundziu. aisku noreciau CaGirl fotiko su jos spalvom, bet jau zinau kad ne fotike esme. Pabndyk rankoj Pentaksa, nicona ir canona - ir spresk smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 17, 01:05)
Man 2 labiausiai patinka ir kabliuku pasiknisus giliai rasciau, bet juk tai reportazine nuotrauka.
p.s. gal cia tavo dukryte?

Aha, mano blush2.gif wub.gif Ta kur nosį užsidengus dviem rankytem smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 01:10)
g.gif rimtai.... o d90 nera vaizdo stabilizavimo  unsure.gif   Man sake butent i tai atkreipti demesi  g.gif

Imk D90 Kaip pradedančiai net per geras. Nesigailėsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 gruodžio 2008 - 00:14
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 01:02)
Merginos,
gal kas turit toki Pentax K20D + DA18-55 II + DA 50-200
Ar verta toki senelio salcio prasyt?  ax.gif  Nes jau nebegaliu tverti....noriu mokytis kartu su jumis, o neturiu su kuo........
aciu labai visom kas man padeda  biggrin.gif

Jei rinktis fotoaparata, tai tik be objektyvo, o tik body ir pirkt prie jo toki objektyva, kuris bus tinkamas fotografuot tam, ka tu noresi. Bet kuriuo atveju rinkciausi arba canon arba nikon, juolab jei finansai leidzia.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 02:12)
Grethen, nminka ant nuospaudu nes gausi i kaili ir kokia nuotrauka su pentaksu dovanu  ph34r.gif
biggrin.gif as nezinau, pentaxo akyse nemacius ir rankoj nelaikius, tik sakau ka man sake zmogus katras jau ilgus metus fotografuoja smile.gif gal jis nekompetetingas pentaxo atzvilgiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 00:10)
g.gif rimtai.... o d90 nera vaizdo stabilizavimo  unsure.gif  Man sake butent i tai atkreipti demesi  g.gif

Nusistatyk prioritetus kas tau yra svarbiausia - pagal tai ir rinkis.
Nera vieno geriausio fotoparato, yra tik geras fotografas, kuri geba gerai fotografuoti ir su paprastu Zenitu.

Man vaizdo stabilizavimas nereikalingas, nes as nei rukau, nei geriu ir rankos nedreba, jei nesijaudinu biggrin.gif (as aisku, siek tiek juokais tai parasiau)
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 00:13)

Koks vyriskas atsakymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 01:10)
g.gif rimtai.... o d90 nera vaizdo stabilizavimo  unsure.gif   Man sake butent i tai atkreipti demesi  g.gif

doh.gif gi nusipirksi objektyva su stabilizatorium jei reik unsure.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 01:13)
Aha, mano blush2.gif  wub.gif Ta kur nosį užsidengus dviem rankytem smile.gif

Taip ir pagalvojau wub.gif

Siaip, gi Angnieska su pentaksu ir fotolama su pentaxu, nuotraukos geros, grazios.... bet juk tu valdai aparata, o ne jis tave smile.gif

p.s. o cia naktimis visada 14 nariu buna ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 gruodžio 2008 - 00:18
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 17, 01:13)

kazkur as sita jau girdejau..kai pries 4 metus ejau pirkt Canono, parduotuves patarejas igrudo man i rankas Olympusa ir irgi tare siuos zodzius. Ir tikrai nepasigailejau schmoll.gif Tai sakot Nikon d90.... g.gif
O bet tiksliai isduokit paslapti koki turi Cagilr? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 12 17, 01:16)
doh.gif Taip ir pagalvojau wub.gif

O ką, ar panaši? Labai pyksta jei kas pasako kad į mane panaši:D Labai nori į mamą but panaši, nes jau mama jai grožis begalinis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 gruodžio 2008 - 00:26
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 17, 01:24)
kazkur as sita jau girdejau..kai pries 4 metus ejau pirkt Canono, parduotuves patarejas igrudo man i rankas Olympusa ir irgi tare siuos zodzius. Ir tikrai nepasigailejau  schmoll.gif Tai sakot Nikon d90....  g.gif
O bet tiksliai isduokit paslapti koki turi Cagilr? blush2.gif  blush2.gif

canon 400, canon 5, ir dar juostini canon smile.gif Rinkis smile.gif
Atsakyti