Mano buvusi kolege sakydavo - klinikinis atvejis. Nedek daugiau jos nuotrauku ir neminek, net jei laimes pirma vieta. Jei nebijai problemu - visad nurodyk kad laimetojas/ ar trecios vietos nugaletojas/ ar likes paskutinis fotografuotis atsisake. Bet manau - per daug tos garbes.
Viena birzelio vakara, sedint prie ezero ir ziauriai puolant uodams, mano brolis pasake - uodai fikcija; ju nera; ir nera apie ka kalbeti.
Gal ir mums nera apie ka kalbeti siuo atveju?
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 12 16, 22:34)
Kad jinai pasake, kad dabar isimciau ir ateity nebedeciau su ja, jos vyru ir jos sunimis , o jei noresiu deti, turiu atsiklausti. Na nezinau... daugiau jos tikrai nei renginy, nei dar kazkur, niekur nebefotkinsiu...
Gavau atsakyma, kad jinai su manim norejo graziai susitarti, jog isimciau Jos laiske jokio grazumo ir susitarimo neperskaiciau... Bet ka zinau... Reikia tikriausiai isimt ir nesukt sau galvos? O ateity daugiau nefotografuoti ir nebedeti...
Gavau atsakyma, kad jinai su manim norejo graziai susitarti, jog isimciau Jos laiske jokio grazumo ir susitarimo neperskaiciau... Bet ka zinau... Reikia tikriausiai isimt ir nesukt sau galvos? O ateity daugiau nefotografuoti ir nebedeti...
Manau butu protingiausia, kaip sako duok durniui kelia
Aciu raige ir Stebukle As visada prasau pasirasyti, tik va su draugais to nepraktikuoju, nors gal taip pat reiketu
Pasakiau, kad isimsiu jos nuotraukas, o ateity nebefotografuosiu ir su sypsenele pasiuliau fotosesija... Nesinori turet tokio zmogaus, kuris nepatenkintas kazkuo ir aklbes visiem aplinkui...
Dekui uz patarimus, tikrai man padejot
Dar klausimelis: gal kazkas turit pavyzdeli tos sutarteles kaip turi atrodyti sutikimas/leidimas publikuoti nuotraukas?
Dekui uz patarimus, tikrai man padejot
Dar klausimelis: gal kazkas turit pavyzdeli tos sutarteles kaip turi atrodyti sutikimas/leidimas publikuoti nuotraukas?
Stebukle, kur prapuolei? kaip kraustymasis? pasigendu taves
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 00:44)
Viena birzelio vakara, sedint prie ezero ir ziauriai puolant uodams, mano brolis pasake - uodai fikcija; ju nera; ir nera apie ka kalbeti.
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 12 17, 00:49)
Kadangi nera sablonu, gali susigalvot kazka savo.
Pas mane pasirasineja knygoje, kurioje parasyta tiesiog data, asmens vardas pavarde, tel. nr. ir prierasa paraso: publikuoti sutinku; publikuoti nesutinku; arba publikuoti sutinku tik vaika be tevu ir t.t.
QUOTE(BN @ 2008 12 17, 00:51)
Stebukle, kur prapuolei? kaip kraustymasis? pasigendu taves
nesikeiksiu Statybininkai neskuba dirbt viskas veluoja... Bet sia savaite jau tikrai paliekam Vilniu, dabar gyvenam tarp maisu ir deziu O Tauragej, kokios nerealios vietos koks krastovaizdis kokie pastatai kazkas nerealaus lauksiu kol atsils. Kas busit Tauragej prasau mane aplankyt, nes ten as visai zalia...
wyshnia, viena diena draugas gali but draugas, kita diena nebe, todel apsidraudimui siulyciau ir is draugu autografa paimt
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 17, 00:58)
Zverie, patinka sokejos , patinka jb, bet nepatinka kadravimas, labai kliuna nukapoti kunai. Pirmoje noretusi ir daugiau apacios matyti
Tai kad tų mergaičių ten buvo labai daug, ir niekaip nenukapojus nepavyko Labai jau gautųsi iš toli fotografuota..
Va dar viena kuri man lyg nieko.. kaip jums?
Merginos,
gal kas turit toki Pentax K20D + DA18-55 II + DA 50-200
Ar verta toki senelio salcio prasyt? Nes jau nebegaliu tverti....noriu mokytis kartu su jumis, o neturiu su kuo........
suprantu kad po kokiu 3 metu ( o gal greiciau) noresiu naujo...bet...
aciu labai visom kas man padeda
gal kas turit toki Pentax K20D + DA18-55 II + DA 50-200
Ar verta toki senelio salcio prasyt? Nes jau nebegaliu tverti....noriu mokytis kartu su jumis, o neturiu su kuo........
suprantu kad po kokiu 3 metu ( o gal greiciau) noresiu naujo...bet...
aciu labai visom kas man padeda
QUOTE(Benitta @ 2008 12 17, 00:01)
Pavyzdys anglu kalba, pakankamai placiai apimantis, gali issiversti ir pasikoreguoti savo poreikiams
Aciu
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 16, 23:57)
Gal ir nelabai Velnias kitus kritikuoju, o pasts keliu nelabai kokybe spinduliuojančius kadrus... Bet aš stengiauuuuus
Man 2 labiausiai patinka ir kabliuku pasiknisus giliai rasciau, bet juk tai reportazine nuotrauka.
p.s. gal cia tavo dukryte?