Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki 4u.gif

Svecius isleidom, vaikis lyg sveiksta, bandysiu vytis jus 4u.gif

Sayonara, grazi ta musu Opa ir jokiu glamuru cia nereikia, akys kokios bigsmile.gif Ka daryciau - jei jau prikibt prie ko nors reikia - kirpciau desnes, o siaip tai liuks bigsmile.gif

Del albumo - gyvenu uzsieny ir vistiek ''neregetos Lietuvos'' nenoreciau schmoll.gif Gal koks isprotejes turistas ir pirktu, bet kaip fotografuojantis zmogus Sutkum buciau be galo patenkinta, kaip ir manau daugeliu Lietuvos fotografu albumu 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 12 03, 16:02)

wub.gif wub.gif wub.gif Puikiai 4u.gif Gal kiek blasko svytejimas desineje... g.gif

Bites majos, katinas buityje pasimetes superine foto thumbup.gif lotuliukas.gif

Sea, giriu giriu wub.gif Spalvas nerealias isgauni ir drauges kreivi portretukai patiko ax.gif

As nieko neturiu parodyt...bandau susidraugauit su savo 5D. Vel esu fotografinej depersijoj...man uzbanguoja karts nuo karto unsure.gif
Atsakyti
Sayonara, patinka nuotraukoje jauciama erdve, kuria sukuria ryskus veidas ir besiliejantis fonas.

Baccardi, labai blasko fonas, o visi protingi komentarai jau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 03, 18:02)
pagyvinimui..smile.gif
Dryziai man patinka wink.gif
Atsakyti
Californiagirl 4u.gif Papaskok daugiau,kaip naujas abjektyvas patinka? Man viskas labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Pasikomentuosiu. Sayonara, geras portretas. Nepatinka tik odos faktura (ir dar kai kas, bet cia jau ne tavo kalte lotuliukas.gif )- atrodo, kad buciau strazdane nuo iki, bet taip nera, ir dar vos vos kirpciau desines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 gruodžio 2008 - 21:14
Sayonara, puikus tikrai portretas. 4u.gif
Dėkui už nuomones visoms. Kažkaip nesekasi man susidraugaut su tuo 50-tuku. Reikia gal daugiau laiko. smile.gif
Atsakyti
Lendu į akis su prašymu blush2.gif . Gal kas turit ir galit pasidalint NIKON SB 600 instrukcija? aciuks.gif
Atsakyti
Kazkaip ziurint portretus prisiminiau toki dalyka. Bunant Stambule, vienam specifiniam knygyne maciau albuma Headshots ar labai panasiai. Ten buvo mazdaug A3 formato "headshots" - portretai "anfas"; ivairiu izymybiu ir ne tik. Realiai vien tik dideles galvos, kur net ausys rodes pablurintos. Rimtai svarsciau galimybe pirkti, bet 100 su virs euru ir vos ne 2 kg svorio pasake ne sad.gif Dabar, is perspektyvos, galvoju, kad labai idomus buvo albumas. Jei kas pamatysit - pasidalinkit dziaugsmu; jei bus proga - tiesiog pavartykit. Sakykim Nicholsono portrete matos ne tik kiekviena raukslele, bet ir antakio plaukelis, ir bendrai - labai gyvi portretai. Jei, kaip tokiais atvejais buna, likimas leme - nusipirksiu as ta albuma po pusmecio, bet siaip - pasizvalgykit, verta demesio visiems, besidomintiems portretais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 03, 23:35)
Lendu į akis su prašymu blush2.gif . Gal kas turit ir galit pasidalint NIKON SB 600 instrukcija? aciuks.gif

Duok e/pasta atsiusiu ax.gif 6 Mb turi tilpt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 04 gruodžio 2008 - 01:18
nu ką, ND labanakt ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 02, 21:33)
1.. nu džiovykla indų spintelėj  smile.gif .. matosi net kelios lėkštės smile.gif) .. tiesa fotografuojant vos nugaros neišsilaužiau.. bet va tokia abra kadabra gavosi  smile.gif

nugi sugalvok tu man bigsmile.gif patiko džiovyklos foto smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 12 03, 09:46)
Sveiki 4u.gif 
Į plepalus smile.gif įmesiu bandymą susidraugaut su 50-tuku. Čia mano pirmas bandymas. Prisižiūrėjau aš jūsų koliažų ir pabandžiau. Bet man pačiai labai kliūna fokusas ir spalvos? (Ka daryti fotografuojant viduje - čia apskritai buvo nusižengta taisyklėms ir net blykste integruota teko panaudoti.) Man jau pradeda atrodyt, kad aš beviltiška  doh.gif  trys variantai:

Mest tai nereikia. Bet man irgi atspalvis visai ne prie širdies (nu neturiu mergaičių, tai nesuprantu nieko apie tokias spalvas). Kai kuriose foto ryškumo trūksta, paskutinio varianto mažoj nuotraukytėj pirščiukai nukapoti..

Albumą "Neregėta lietuva" visai norėčiau turėti ax.gif Lygiai taip pat, kaip turiu - "Vabzdžiai", dar kelis pažintinius apie Lietuvą. Daugelyje vietų jis įdomus kaip žemėlapis. Taip nuo žemės nepamatysi - pvz Semeliškių kelio ir daugelio kitų vietų. Pusdienį studijavau ir supratau, kiek dar neaplankytų vietų Lietuvoje yra.

QUOTE(sayonara @ 2008 12 03, 16:02)
pagyvinimui..smile.gif

Graži, gilios erdvės foto. Labai smagu žiūrėti smile.gif Opa labai fotogeniška smile.gif

Tvarkau mokyklos vakaronės foto. Labai džiaugiuosi programa Noiseware.

pertraukėlė

user posted image
Atsakyti
Pasiziurejau keleta paskutiniu puslapiu, graziu nuotrauku uzmaciau.
Sea - portretai OHO 4u.gif Daugiau neturiu ka parasyt - jei taip ir toliau i prieki eisi, nebepasivysim taves mirksiukas.gif
Biteles ryzas irgi man liuks thumbup.gif Buitiskas, bet toks, kur buitis i akis nekrenta, bet papildo nuotrauka. smile.gif Grindu dar pavydziu - issveistos net blizga biggrin.gif
westos geometrija irgi patiko. Man tokios nuotraukos yra tavo - kaip uzkabinai su savo balkonais, taip iki siol veza tavo mokejimas pamatyt ir parodyt. 4u.gif
Baccardi, nemesk, atminimui reikia visokiu nuotrauku, o daugiau merginos parase. Sunku mazuose namuose, kai tamsu kazka nufotografuot smile.gif

Ir apie objektyvus. Labai sunku palyginti 24-70 ir 50. Skirtingiems dalykams skirti. Ar man pasiteisino, taip, as labai patenkinta. Maciau andriuska rase 2.8 ir 4 palyginima. Na pas mus yra wide angle f/4 ir man sviesos truko, todel vis tik pasirinkom f/2.8. O del to softo, as linkusi pasidaryt tikrus testus, o po to kazka sakyt. Iprasti prie 24-70 reikia, jis labai sunkus ir jei tik islaikymas ilgesnis pati jauciu, kad ranka sudreba. Lygiai kaip ir 50 prie 1,4. Tokie mano pamastymai 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 12 04, 00:19)
Tvarkau mokyklos vakaronės foto. Labai džiaugiuosi programa Noiseware.

Parodyk daugiau 4u.gif O noiseware as nesuprantu blush2.gif
Atsakyti