Sveiki
Svecius isleidom, vaikis lyg sveiksta, bandysiu vytis jus
Sayonara, grazi ta musu Opa ir jokiu glamuru cia nereikia, akys kokios Ka daryciau - jei jau prikibt prie ko nors reikia - kirpciau desnes, o siaip tai liuks
Del albumo - gyvenu uzsieny ir vistiek ''neregetos Lietuvos'' nenoreciau Gal koks isprotejes turistas ir pirktu, bet kaip fotografuojantis zmogus Sutkum buciau be galo patenkinta, kaip ir manau daugeliu Lietuvos fotografu albumu
Labukas
Puikiai Gal kiek blasko svytejimas desineje...
Bites majos, katinas buityje pasimetes superine foto
Sea, giriu giriu Spalvas nerealias isgauni ir drauges kreivi portretukai patiko
As nieko neturiu parodyt...bandau susidraugauit su savo 5D. Vel esu fotografinej depersijoj...man uzbanguoja karts nuo karto
QUOTE(sayonara @ 2008 12 03, 16:02)
Puikiai Gal kiek blasko svytejimas desineje...
Bites majos, katinas buityje pasimetes superine foto
Sea, giriu giriu Spalvas nerealias isgauni ir drauges kreivi portretukai patiko
As nieko neturiu parodyt...bandau susidraugauit su savo 5D. Vel esu fotografinej depersijoj...man uzbanguoja karts nuo karto
Sayonara, patinka nuotraukoje jauciama erdve, kuria sukuria ryskus veidas ir besiliejantis fonas.
Baccardi, labai blasko fonas, o visi protingi komentarai jau pasakyti.
Baccardi, labai blasko fonas, o visi protingi komentarai jau pasakyti.
Lendu į akis su prašymu . Gal kas turit ir galit pasidalint NIKON SB 600 instrukcija?
Kazkaip ziurint portretus prisiminiau toki dalyka. Bunant Stambule, vienam specifiniam knygyne maciau albuma Headshots ar labai panasiai. Ten buvo mazdaug A3 formato "headshots" - portretai "anfas"; ivairiu izymybiu ir ne tik. Realiai vien tik dideles galvos, kur net ausys rodes pablurintos. Rimtai svarsciau galimybe pirkti, bet 100 su virs euru ir vos ne 2 kg svorio pasake ne Dabar, is perspektyvos, galvoju, kad labai idomus buvo albumas. Jei kas pamatysit - pasidalinkit dziaugsmu; jei bus proga - tiesiog pavartykit. Sakykim Nicholsono portrete matos ne tik kiekviena raukslele, bet ir antakio plaukelis, ir bendrai - labai gyvi portretai. Jei, kaip tokiais atvejais buna, likimas leme - nusipirksiu as ta albuma po pusmecio, bet siaip - pasizvalgykit, verta demesio visiems, besidomintiems portretais
QUOTE(Dilma @ 2008 12 03, 23:35)
Lendu į akis su prašymu . Gal kas turit ir galit pasidalint NIKON SB 600 instrukcija?
Duok e/pasta atsiusiu 6 Mb turi tilpt.
nu ką, ND labanakt
nugi sugalvok tu man patiko džiovyklos foto
Mest tai nereikia. Bet man irgi atspalvis visai ne prie širdies (nu neturiu mergaičių, tai nesuprantu nieko apie tokias spalvas). Kai kuriose foto ryškumo trūksta, paskutinio varianto mažoj nuotraukytėj pirščiukai nukapoti..
Albumą "Neregėta lietuva" visai norėčiau turėti Lygiai taip pat, kaip turiu - "Vabzdžiai", dar kelis pažintinius apie Lietuvą. Daugelyje vietų jis įdomus kaip žemėlapis. Taip nuo žemės nepamatysi - pvz Semeliškių kelio ir daugelio kitų vietų. Pusdienį studijavau ir supratau, kiek dar neaplankytų vietų Lietuvoje yra.
Graži, gilios erdvės foto. Labai smagu žiūrėti Opa labai fotogeniška
Tvarkau mokyklos vakaronės foto. Labai džiaugiuosi programa Noiseware.
pertraukėlė
QUOTE(westa @ 2008 12 02, 21:33)
1.. nu džiovykla indų spintelėj .. matosi net kelios lėkštės ) .. tiesa fotografuojant vos nugaros neišsilaužiau.. bet va tokia abra kadabra gavosi
nugi sugalvok tu man patiko džiovyklos foto
QUOTE(Baccardi @ 2008 12 03, 09:46)
Sveiki
Į plepalus įmesiu bandymą susidraugaut su 50-tuku. Čia mano pirmas bandymas. Prisižiūrėjau aš jūsų koliažų ir pabandžiau. Bet man pačiai labai kliūna fokusas ir spalvos? (Ka daryti fotografuojant viduje - čia apskritai buvo nusižengta taisyklėms ir net blykste integruota teko panaudoti.) Man jau pradeda atrodyt, kad aš beviltiška trys variantai:
Į plepalus įmesiu bandymą susidraugaut su 50-tuku. Čia mano pirmas bandymas. Prisižiūrėjau aš jūsų koliažų ir pabandžiau. Bet man pačiai labai kliūna fokusas ir spalvos? (Ka daryti fotografuojant viduje - čia apskritai buvo nusižengta taisyklėms ir net blykste integruota teko panaudoti.) Man jau pradeda atrodyt, kad aš beviltiška trys variantai:
Mest tai nereikia. Bet man irgi atspalvis visai ne prie širdies (nu neturiu mergaičių, tai nesuprantu nieko apie tokias spalvas). Kai kuriose foto ryškumo trūksta, paskutinio varianto mažoj nuotraukytėj pirščiukai nukapoti..
Albumą "Neregėta lietuva" visai norėčiau turėti Lygiai taip pat, kaip turiu - "Vabzdžiai", dar kelis pažintinius apie Lietuvą. Daugelyje vietų jis įdomus kaip žemėlapis. Taip nuo žemės nepamatysi - pvz Semeliškių kelio ir daugelio kitų vietų. Pusdienį studijavau ir supratau, kiek dar neaplankytų vietų Lietuvoje yra.
QUOTE(sayonara @ 2008 12 03, 16:02)
pagyvinimui..
Graži, gilios erdvės foto. Labai smagu žiūrėti Opa labai fotogeniška
pertraukėlė
Pasiziurejau keleta paskutiniu puslapiu, graziu nuotrauku uzmaciau.
Sea - portretai OHO Daugiau neturiu ka parasyt - jei taip ir toliau i prieki eisi, nebepasivysim taves
Biteles ryzas irgi man liuks Buitiskas, bet toks, kur buitis i akis nekrenta, bet papildo nuotrauka. Grindu dar pavydziu - issveistos net blizga
westos geometrija irgi patiko. Man tokios nuotraukos yra tavo - kaip uzkabinai su savo balkonais, taip iki siol veza tavo mokejimas pamatyt ir parodyt.
Baccardi, nemesk, atminimui reikia visokiu nuotrauku, o daugiau merginos parase. Sunku mazuose namuose, kai tamsu kazka nufotografuot
Ir apie objektyvus. Labai sunku palyginti 24-70 ir 50. Skirtingiems dalykams skirti. Ar man pasiteisino, taip, as labai patenkinta. Maciau andriuska rase 2.8 ir 4 palyginima. Na pas mus yra wide angle f/4 ir man sviesos truko, todel vis tik pasirinkom f/2.8. O del to softo, as linkusi pasidaryt tikrus testus, o po to kazka sakyt. Iprasti prie 24-70 reikia, jis labai sunkus ir jei tik islaikymas ilgesnis pati jauciu, kad ranka sudreba. Lygiai kaip ir 50 prie 1,4. Tokie mano pamastymai
Papildyta:
Parodyk daugiau O noiseware as nesuprantu
Sea - portretai OHO Daugiau neturiu ka parasyt - jei taip ir toliau i prieki eisi, nebepasivysim taves
Biteles ryzas irgi man liuks Buitiskas, bet toks, kur buitis i akis nekrenta, bet papildo nuotrauka. Grindu dar pavydziu - issveistos net blizga
westos geometrija irgi patiko. Man tokios nuotraukos yra tavo - kaip uzkabinai su savo balkonais, taip iki siol veza tavo mokejimas pamatyt ir parodyt.
Baccardi, nemesk, atminimui reikia visokiu nuotrauku, o daugiau merginos parase. Sunku mazuose namuose, kai tamsu kazka nufotografuot
Ir apie objektyvus. Labai sunku palyginti 24-70 ir 50. Skirtingiems dalykams skirti. Ar man pasiteisino, taip, as labai patenkinta. Maciau andriuska rase 2.8 ir 4 palyginima. Na pas mus yra wide angle f/4 ir man sviesos truko, todel vis tik pasirinkom f/2.8. O del to softo, as linkusi pasidaryt tikrus testus, o po to kazka sakyt. Iprasti prie 24-70 reikia, jis labai sunkus ir jei tik islaikymas ilgesnis pati jauciu, kad ranka sudreba. Lygiai kaip ir 50 prie 1,4. Tokie mano pamastymai
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 12 04, 00:19)
Parodyk daugiau O noiseware as nesuprantu