Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 12 16, 21:42)
Rytoj vakare turesiu 24-70 2,8f  liezuvis.gif kiek jis pades mano vienadieneje kuryboje nezinau, bent jau paziuresiu ar as beviltiska ar mano objektyvai ir fotikas  lotuliukas.gif blogiausiu atvieju su visais lagaminais eisiu pas pradziamokslius
Pf.. o pas mane uz tat keliauja adapteris uz 20lt biggrin.gif pamatysit kokius sedevrus su zenito objektyvais rodyssiu tongue.gif
Atsakyti
Na stai kelios mano nuotraukytes.
Labai prasau ivertinkite ax.gif I kritika reaguoju normaliai, kritika skatina tobuleti 4u.gif
Kadangi nemoku PS (tik spuogus naikint moku hihihi.gif) tai kaip nufotkinta taip ir rodau ax.gif Kol nebuvo vaikucio tai kankinau visus aplinkui blush2.gif Kai gime sunus, jis mano pagrindinis taikinys.
P.S. Kazkaip ziuriu kazkaip skiriasi kokybe nuotrauku g.gif ypac su jura verysad.gif keliau per photobucket unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na tikiuosi neuzpiksit , kad taip apkroviau blush2.gif
Atsakyti
Anasko, sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif o pas pradedanciasias ir man kilo mintis sugristi,nes nusivyliau visai savim blush2.gif biggrin.gif

JuJu, labai mazos foto. Idek didesnes, pirmoji ir ketrvirtoji sudomino, bet tau labai reikia ismokt kadruoti kitaip, nes dabar beveik viskas nuotraukos centra ir ten kur reikia erdves jos, truksta 4u.gif
Atsakyti
aš jau irgi supakavau savo mainų foto, bet neišsiunčiau .. tik rytoj vėl bandysiu išsiuntot tik rytoj user posted image

Anasko faina naujas objektyvas.. lauksim krikšto smile.gif

škia Klaipėda darom susitikimą tarpšvenčiu???
Atsakyti
Na galiu pasigirti: šiandien atspausdinau (pats) mainams fotkę su savo Epson R800. Velnias na man žiauriai gražiai jis spalvas išgauna blush2.gif Ryt išsiųsiu, jau supakuotraa fotkė su visokiais vatmanais (***** negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif man kaip vatmanas - taip žydiška pavardė). Net vaikai sakė kad laaabai gražu, jie mano ekspertai smile.gif Taip kad brangioji , kuri gausi siuntą, prašau be kritikos smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 12 16, 22:47)
aš jau irgi supakavau savo mainų foto,  bet neišsiunčiau .. tik rytoj vėl bandysiu išsiuntot tik rytoj  user posted image

Anasko faina naujas objektyvas.. lauksim krikšto  smile.gif

škia Klaipėda darom susitikimą tarpšvenčiu???

Davai Westa organizuok susitikimą ir staigiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 16, 22:51)
Na stai kelios mano nuotraukytes.
Na, kaip naujoke su kokybe susitvarkai neblogai smile.gif Taciau kaip jau minejo, ziuriu valdo centrine kompozicija biggrin.gif ir siuzetai kiek nuobodoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 16, 21:51)

Davai Westa organizuok susitikimą ir staigiai smile.gif

tai derinamės prie BN vizito.. gi mes svetingi pajūriečiai smile.gif .. visada susibėgam kai atvažiuoja svečių.. todėl išties paklausiam kada BN gali mus pagerbt ir bandom susibėgt mirksiukas.gif okayyy ?
Atsakyti
ok, aš palaikau nuomonę. BNNNN duok info apie savo vizitą. Ir Eliną kviesk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 16 gruodžio 2008 - 22:05
sveikuciai,

dabar greitai nerandu info del nuotrauku publikavimo, kokias as turiu teises.
Viena tokia mergina parase man pretenzijas, kad idejau jos ir jos suns nuotraukas i savo tinkalpi, be jos atsiklausimo. Ten buvo viesi renginiai ir bendrai tarp visu buvo ir jos tos nuotraukos.
Noreciau zinoti savo ir jos teises, prisimenu diskusijas tik fragmentiskai.
Atsakyti
Ca_girl man tas fotografavimo kampas net gi patiko. Ir žandukai prigrūsti žavingai atrodo. Atsibodo jau tie standartai smile.gif Ir gerai būtų, jei tik fotiko užtektų norint taip fotografuot kaip tu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 12 16, 22:03)
sveikuciai,

dabar greitai nerandu info del nuotrauku publikavimo, kokias as turiu teises.
Viena tokia mergina parase man pretenzijas, kad idejau jos ir jos suns nuotraukas i savo tinkalpi, be jos atsiklausimo. Ten buvo viesi renginiai ir bendrai tarp visu buvo ir jos tos nuotraukos.
Noreciau zinoti savo ir jos teises, prisimenu diskusijas tik fragmentiskai.

III.2. Asmens teisė į atvaizdą ir jos gynimas
CK 2.22 straipsnyje sakoma, jog:
„ 1. Fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas tik jo sutikimu. Po asmens mirties tokį sutikimą gali duoti jo sutuoktinis, tėvai ar vaikai.
2. Asmens sutikimo nereikia, jeigu šie veiksmai yra susiję su visuomenine asmens veikla, jo tarnybine padėtimi, teisėsaugos institucijų reikalavimu arba jei fotografuojama viešoje vietoje. Tačiau asmens nuotraukos (jos dalies), padarytos šiais atvejais, negalima demonstruoti, atgaminti ar parduoti, jeigu tai pažemintų asmens garbę, orumą ar dalykinę reputaciją.
3. Fizinis asmuo, kurio teisė į atvaizdą buvo pažeista, turi teisę teismo tvarka reikalauti nutraukti tokius veiksmus bei atlyginti turtinę ir neturtinę žalą. Po asmens mirties tokį ieškinį turi teisę pareikšti jo sutuoktinis, vaikai ir tėvai.“

manau tu niekuo nenusikaltai smile.gif

BN laukiam Tavo planų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 16, 22:13)
III.2. Asmens teisė į atvaizdą ir jos gynimas
CK 2.22 straipsnyje sakoma, jog:
„ 1. Fizinio asmens nuotrauka (jos dalis), portretas ar kitoks atvaizdas gali būti atgaminami, parduodami, demonstruojami, spausdinami, taip pat asmuo gali būti fotografuojamas tik jo sutikimu. Po asmens mirties tokį sutikimą gali duoti jo sutuoktinis, tėvai ar vaikai.
2. Asmens sutikimo nereikia, jeigu šie veiksmai yra susiję su visuomenine asmens veikla, jo tarnybine padėtimi, teisėsaugos institucijų reikalavimu arba jei fotografuojama viešoje vietoje. Tačiau asmens nuotraukos (jos dalies), padarytos šiais atvejais, negalima demonstruoti, atgaminti ar parduoti, jeigu tai pažemintų asmens garbę, orumą ar dalykinę reputaciją.
3. Fizinis asmuo, kurio teisė į atvaizdą buvo pažeista, turi teisę teismo tvarka reikalauti nutraukti tokius veiksmus bei atlyginti turtinę ir neturtinę žalą. Po asmens mirties tokį ieškinį turi teisę pareikšti jo sutuoktinis, vaikai ir tėvai.“

manau tu niekuo nenusikaltai  smile.gif

BN laukiam Tavo planų  smile.gif

Labai dekui uz toki issamu atsakyma. O jinai paprase manes viska istrinti, kas buvo ideta: istrinti ar ne? Jei neistrinsiu ar as nusikalsiu?
Dar buvo tokia viena nuotrauka, kur jianai sau pasirode negrazi ir jos vyras jai atrode negrazus ir del to ant manes supyko, o tos nuotraukos buvo idetos mano albume "fotki" tinkalpyje. Tos nuotraukos ir gi buvo fotografuotos viesam renginyje. Turiu ir gi jas istrint?
Atsakyti