Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 16:47)

Ir is vis, ko cia visos zvygaujat, besarmates!

Cia visi geri ir taikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 17:09)
1. Oj oj, tai ka, galima pamanyt, kad jus visos kazkada veplos nebuvot biggrin.gif
As tai dar dabar daznai vepla  blush2.gif

2. Ir sita vepla turi klausyma!
Firma APVA, http://www.apva.lt/ , katra rengia visokius ekologinius projektus neturi pinigo (kaip ir visi dabar) fotografams ir dizaineriams. Drauge ten dirba ir klausia gal leistu kas panaudot uz reklama kokia kaledine fotke? gal kas ka kaupia archyvuose?  blush2.gif  (as tai ne... )

1. Buvom, buvom lotuliukas.gif ir, aišku, tai labai greitai pasimiršta biggrin.gif ... ai, negi negali biški paerzint hihihi.gif Ju.Ju, mes nieko pikto gi neparašėm mirksiukas.gif
2. a kokio tipo jiems reikia tos fotkės? aš turiu kelias iš pernai. dar šiemet eglutę fotkinau, bet laaabai abejoju, ar jiems tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 20:36)
1. Buvom, buvom  lotuliukas.gif ir, aišku, tai labai greitai pasimiršta  biggrin.gif ... ai, negi negali biški paerzint  hihihi.gif Ju.Ju, mes nieko pikto gi neparašėm  mirksiukas.gif
2. a kokio tipo jiems reikia tos fotkės? aš turiu kelias iš pernai. dar šiemet eglutę fotkinau, bet laaabai abejoju, ar jiems tiks  g.gif
1. Reik kompensuot praeities nuoskaudas lotuliukas.gif
2. Na jie nori siusti elektroniniu pastu (nes atvirukus spaust ir ner pinigu biggrin.gif )
Ir noretu gal daugiau su vandeniu kazko, ledu.. na pagal savo veikla. Bet siaip dzin, bile, kad kalediska smile.gif
Galetum siustelt man greta.u@gmail.com - parodysiu, jei tiks tai pranesiu smile.gif o siaip pazadu, kad be leidimo nenaudos, nes galetu ir taip is bet kur pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 16, 16:25)
As, ta proga kad mainai, issispausdinau kruva nuotrauku... geris  smile.gif Bet kaip suprantu, reikia pirkti fotika kaip pas CaGirl, kitaip graziu spalvu nebus... (ir isvis, kraustysiuos pas zalius)
Ech...

aš irgi noriu tokių spalvų kaip pas california, todėl teks pirkti tokį patį fotiką. parduosiu fordą, pirksiu canon'ą unsure.gif

p.s. kadangi dėl plikšalos (labai seksualus pavadinimas) valandą bandžiau išvažiuoti iš Žvėryno, tai pavėlavau į paštą ir neišsiunčiau fotkės, jadrytvaijrūtelės biggrin.gif kitas bandymas - rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl, grazu wub.gif

JuJu, jei finansine padetis leidzia, pirk Canon 5D ir koki sviesu objektyva su juo 4u.gif
50mm f 1.4 ir 24-70 f2.8 ir 70-200 f2.8 . Bent jau mano svajone butu tureti juos visus blush2.gif

Pas mane kurybine krize ir jausmas,kad nebemoku fotografuoti, o dar ir kasdienybeje, nesidelioja viskas taip kaip noretusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 18:50)
1. Reik kompensuot praeities nuoskaudas  lotuliukas.gif
2. Na jie nori siusti elektroniniu pastu (nes atvirukus spaust ir ner pinigu biggrin.gif )
Ir noretu gal daugiau su vandeniu kazko, ledu.. na pagal savo veikla. Bet siaip dzin, bile, kad kalediska smile.gif
Galetum siustelt man greta.u@gmail.com - parodysiu, jei tiks tai pranesiu smile.gif o siaip pazadu, kad be leidimo nenaudos, nes galetu ir taip is bet kur pasiimt.

taigi california turėjo gražių iš pernai metų. aš pažiūrėjau, kad maniškės tikrai netiks.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 21:29)
taigi california turėjo gražių iš pernai metų. aš pažiūrėjau, kad maniškės tikrai netiks.

Tai siuskit visos man kas garbes norit biggrin.gif
greta.u@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 16, 10:54)
aš irgi noriu tokių spalvų kaip pas california, todėl teks pirkti tokį patį fotiką. parduosiu fordą, pirksiu canon'ą  unsure.gif

p.s. kadangi dėl plikšalos (labai seksualus pavadinimas) valandą bandžiau išvažiuoti iš Žvėryno, tai pavėlavau į paštą ir neišsiunčiau fotkės, jadrytvaijrūtelės biggrin.gif kitas bandymas - rytoj biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
As siandien tokia saunuole assa.gif liezuvis.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 16, 19:24)
Pas mane kurybine krize ir jausmas,kad nebemoku fotografuoti, o dar ir kasdienybeje, nesidelioja viskas taip kaip noretusi doh.gif
Man ta krize nuo vasaros tesiasi biggrin.gif o gal ir nuo fotiko isigyjimo biggrin.gif

Rytoj vakare turesiu 24-70 2,8f liezuvis.gif kiek jis pades mano vienadieneje kuryboje nezinau, bent jau paziuresiu ar as beviltiska ar mano objektyvai ir fotikas lotuliukas.gif blogiausiu atvieju su visais lagaminais eisiu pas pradziamokslius
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 16, 19:42)
Rytoj vakare turesiu 24-70 2,8f liezuvis.gif kiek jis pades mano vienadieneje kuryboje nezinau, bent jau paziuresiu ar as beviltiska ar mano objektyvai ir fotikas  lotuliukas.gif blogiausiu atvieju su visais lagaminais eisiu pas pradziamokslius

oho, labai gera šiais metais buvai? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 16, 19:42)
Rytoj vakare turesiu 24-70 2,8f  liezuvis.gif kiek jis pades mano vienadieneje kuryboje nezinau, bent jau paziuresiu ar as beviltiska ar mano objektyvai ir fotikas  lotuliukas.gif blogiausiu atvieju su visais lagaminais eisiu pas pradziamokslius

cho cho cho (kaip Kalėdų senis sako) pavydas bambą man sugriauš. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 17:18)
tik neįsižeisk, bet pagal tai rinktis tikrai yra nelabai protinga. 

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 17:47)
Ju.Ju, spalvos dazniausiai ne fotiko nuopelnas, o fotografo, kokius nustatymus jis pasirenka, tai eksperimentavimo ir praktikos menas, na ir nepaslaptis, kad dauguma su PS koreguoja wink.gif jei nesumeluosiu tai manau mes visos hihihi.gif

Supratau ax.gif Siaip ir savo senuciuku olympusu padarau mano manymu gan neblogas nuotraukas (butinai parodysiu), ir daug kas giria spalvas. Bet net geda sakyti su kuo fotkinta blush2.gif

aciu , sea uz patarima mirksiukas.gif einu paskaitinesiu apie ji ax.gif
Atsakyti