Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 16, 14:01)
Faina kaip Tau, be be be smile.gif Aš tai dar neišsiunčiau. Stovi ir bręsta (kaip Kalėdinis meduolis).

o aš vakar savo išsiunčiau biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 16, 14:03)
Merginos, sorry uz offa. Labai noreciau prie jusu prisijungti, taciau neturiu gero fotoaparato. Isspaudziu is savo muilines ka ji gali, bet jau verta ja naudoti tik "siaip"  schmoll.gif
Pasiruosusi pirkti veidrodini, gal galite patarti koki  ax.gif Mokeciau iki 3000-4000 lt  rolleyes.gif

Kol neturiu , tai skaitau jusu temas nuo pat 1 karsta.gif Gal kada pavysiu  bigsmile.gif

na, na... tai rodyk, ką turi prifotografavus. mums nesvarbu su kuo fotografuoji mirksiukas.gif
o už tokią sumą išeina Nikon D90, ania, Sansara? lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš dar foto mainams neišsiunčiau, karvė aš, karvė karvė karvė. bia bia bia, per darbus galvos nepakeliu........
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 12 16, 13:25)
Opa, man daug labiau, nei tai ką išvardinai, kliūna kadravimas kūnelio kadro ribose. labai trūksta dešinės. dabar man kadras toks be pusiausvyros  g.gif siužetas nekabinantis. labai jau liūdnas veidukas, o distancinis man nieko nepasako apie tą liūdnumą. ryškumas akių ok.

Sansara, na taip, kadravimas ir man kliuna siek tiek. Na, albumui tikrai sis kadras liks, pabandysiu dar isgelbet.

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 13:50)
Labai skirias, net 250 spaudai netinka, butinai turi but 300px.

O man jis zavingas smile.gif Tokia sustabdyta kimirka, gera vaiko israiska, pagautas zvilgsnis. Grazios tos spalvos, bet kzkodel matau si kadra jb

Grethen, o kokiai spaudai tu turi galvoj? Ofsetinei ar nuotraukinei? Nes mano visi kadrai, tie kurie fotografuoti ne i RAW, turi is vis tik 72 px rezoliucija blink.gif Tai negi as cia fotike ka primaklinau? Nes kai is RAW konvertuoji, tai gali rinktis, ale bet atkreipiau demesi, kad jei pasirasai pvz 300 rezoliucija, tai ir kadras ziauriai sumazeja. Tai velniop tada tas RAW'as g.gif

Nebandziau as j/b. Kazkaip paskutiniu metu per daznai nugrybavusias spalvas gelebeju darydama j/b, tai nusprendziau palikt bent kelis tamsos laikotarpio spalvotus spindulelius.

QUOTE(BN @ 2008 12 16, 14:37)
Opa, puikus zvilgsnis pagautas, bet man truksta desines puses, gal virsugalvio dar, ir viena veiduko puse pernelyg seselyje... Pultas, kazkaip irgi "ne i tema". Salyciau taip - pliusas uz technika ir pagauta momenta, bet bandom toliau  4u.gif 

BN, dekui. Na virsugalvio man netruksta, bet va desines, tai taip...

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 16, 15:01)
Opa, jei aš taip nufotografuočiau savo vaiką, tai įsidėčiau tokią nuotrauką į albumą. Na, gal erdvės tikrai trūksta, bet man tas "užnugario" buitiškumas ir mažius su nuotolinio valdymo pulteliu labai šiltai atrodo.

Saules puga, nemetu as jos, zinoma ne. Albume ir gerokai prastesniu, bet sirdziai mielu kadru yra, taip kad jie labiau prisiminimui nei "mianui".

Ju.Ju pabandyk pasiziurinet ir besimokanciu skyriuje, ten maciau jie ivairias uzduoteles daro, tikrai nadinga 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 12 16, 16:06)
o aš dar foto mainams neišsiunčiau, karvė aš, karvė karvė karvė. bia bia bia, per darbus galvos nepakeliu........

As irgi... Tik siandien daryti nunesiau, bet dar nezinau kuria siust, kankinuosi taip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 16, 15:27)
Ju.Ju, kad sutaupyti tavo laika, siulau perskaityti pirmas 5 temas ir 5 paskutinias (arba 2-3 smile.gif ), ir dar bloga  4u.gif
del fotoaparato nieko nepatarsiu, cia jau asmeniskas kiekvieno poziuris  biggrin.gif

aciukas 4u.gif Gal tada tiesiog paklausiu, koki turi Californiangirl blush2.gif Nes labai patinka jos spalvos 4u.gif
Kai turesiu laiko ikelsiu kelias mano manymu vykusias foto, idomu butu jusu nuomone isgirsti blush2.gif
Atsakyti
O as foto dar net neatsiemiau blink.gif piz***

QUOTE(Opa @ 2008 12 16, 17:11)
Grethen, o kokiai spaudai tu turi galvoj? Ofsetinei ar nuotraukinei? Nes mano visi kadrai, tie kurie fotografuoti ne i RAW, turi is vis tik 72 px rezoliucija  blink.gif Tai negi as cia fotike ka primaklinau? Nes kai is RAW konvertuoji, tai gali rinktis, ale bet atkreipiau demesi, kad jei pasirasai pvz 300 rezoliucija, tai ir kadras ziauriai sumazeja. Tai velniop tada tas RAW'as  g.gif
Na belekokioj spaudoj rezoliuciaja turi but 300px. Ekranas kadangi nerodo daugiau nei 72, tai ir nematai, o spaudoj pasimatytu. Na tokios mano zinios, gal su fotkem kitaip. Realiai as kaip suprantu gali kelt rezoliucija atitinkamai mazinant nuotrauka ir kokybe gereja. Bet gal reik kokio Andriuskos palaukt, anas viska turetu labai aiskiai isdestyt smile.gif
O siaip pasimegink atsispausdint su tokia rezoliucija, kad ir su paprasciasiu printeriu ir pasimatys wink.gif
Atsakyti
žodžiu, susivokiau, susipratau, savę sugraužiau, dar bitė sub...ę paspardė, todėl supakavau fotkę, važiuodama namo užsuksiu į paštą ir išsiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 16, 15:16)
aciukas  4u.gif Gal tada tiesiog paklausiu, koki turi Californiangirl blush2.gif Nes labai patinka jos spalvos  4u.gif

biggrin.gif jei būtų taip paprasta - nusiperki fotoaparatą tokį kaip Californiagirl ir visos foto kaip jos...

Aš tai išsiųsiu gal penktadienį. Gal gaus šiais metais
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 12 16, 15:16)
aciukas  4u.gif Gal tada tiesiog paklausiu, koki turi Californiangirl blush2.gif Nes labai patinka jos spalvos  4u.gif

a kurio modelio tau reikia? ji neseniai naują fototiką nusipirko biggrin.gif palygink spalvas, kurio labiau patinka, tada jau ir rinkis biggrin.gif tik neįsižeisk, bet pagal tai rinktis tikrai yra nelabai protinga.

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 15:30)
O as foto dar net neatsiemiau  blink.gif  piz***

ir tau gal minkštą vietą šiek tiek paspardyt kaip sayonarai lotuliukas.gif

Atsakyti
As, ta proga kad mainai, issispausdinau kruva nuotrauku... geris smile.gif Bet kaip suprantu, reikia pirkti fotika kaip pas CaGirl, kitaip graziu spalvu nebus... (ir isvis, kraustysiuos pas zalius)
Ech...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 18:18)
ir tau gal minkštą vietą šiek tiek paspardyt kaip sayonarai  lotuliukas.gif
Bijau bijau smurto, ryt varau atsiimt unsure.gif tik ipasrpartuot nebespesiu.. teks paciai rankdarbiaut

Ir is vis, ko cia visos zvygaujat, besarmates!
Ju.Ju, spalvos dazniausiai ne fotiko nuopelnas, o fotografo, kokius nustatymus jis pasirenka, tai eksperimentavimo ir praktikos menas, na ir nepaslaptis, kad dauguma su PS koreguoja wink.gif jei nesumeluosiu tai manau mes visos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 16:47)
Ir is vis, ko cia visos zvygaujat, besarmates!

nu bet mes tik lengvai patraukėm per dantį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 18:59)
nu bet mes tik lengvai patraukėm per dantį  hihihi.gif
Oj oj, tai ka, galima pamanyt, kad jus visos kazkada veplos nebuvot biggrin.gif
As tai dar dabar daznai vepla blush2.gif

Ir sita vepla turi klausyma!
Firma APVA, http://www.apva.lt/ , katra rengia visokius ekologinius projektus neturi pinigo (kaip ir visi dabar) fotografams ir dizaineriams. Drauge ten dirba ir klausia gal leistu kas panaudot uz reklama kokia kaledine fotke? gal kas ka kaupia archyvuose? blush2.gif (as tai ne... )
Atsakyti