QUOTE(Sansara @ 2008 12 16, 13:25)
Opa, man daug labiau, nei tai ką išvardinai, kliūna kadravimas kūnelio kadro ribose. labai trūksta dešinės. dabar man kadras toks be pusiausvyros
siužetas nekabinantis. labai jau liūdnas veidukas, o distancinis man nieko nepasako apie tą liūdnumą. ryškumas akių ok.
Sansara, na taip, kadravimas ir man kliuna siek tiek. Na, albumui tikrai sis kadras liks, pabandysiu dar isgelbet.
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 16, 13:50)
Labai skirias, net 250 spaudai netinka, butinai turi but 300px.
O man jis zavingas
Tokia sustabdyta kimirka, gera vaiko israiska, pagautas zvilgsnis. Grazios tos spalvos, bet kzkodel matau si kadra jb
Grethen, o kokiai spaudai tu turi galvoj? Ofsetinei ar nuotraukinei? Nes mano visi kadrai, tie kurie fotografuoti ne i RAW, turi is vis tik 72 px rezoliucija
Tai negi as cia fotike ka primaklinau? Nes kai is RAW konvertuoji, tai gali rinktis, ale bet atkreipiau demesi, kad jei pasirasai pvz 300 rezoliucija, tai ir kadras ziauriai sumazeja. Tai velniop tada tas RAW'as
Nebandziau as j/b. Kazkaip paskutiniu metu per daznai nugrybavusias spalvas gelebeju darydama j/b, tai nusprendziau palikt bent kelis tamsos laikotarpio spalvotus spindulelius.
QUOTE(BN @ 2008 12 16, 14:37)
Opa, puikus zvilgsnis pagautas, bet man truksta desines puses, gal virsugalvio dar, ir viena veiduko puse pernelyg seselyje... Pultas, kazkaip irgi "ne i tema". Salyciau taip - pliusas uz technika ir pagauta momenta, bet bandom toliau
BN, dekui. Na virsugalvio man netruksta, bet va desines, tai taip...
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 16, 15:01)
Opa, jei aš taip nufotografuočiau savo vaiką, tai įsidėčiau tokią nuotrauką į albumą. Na, gal erdvės tikrai trūksta, bet man tas "užnugario" buitiškumas ir mažius su nuotolinio valdymo pulteliu labai šiltai atrodo.
Saules puga, nemetu as jos, zinoma ne. Albume ir gerokai prastesniu, bet sirdziai mielu kadru yra, taip kad jie labiau prisiminimui nei "mianui".
Ju.Ju pabandyk pasiziurinet ir besimokanciu skyriuje, ten maciau jie ivairias uzduoteles daro, tikrai nadinga
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 12 16, 16:06)
o aš dar foto mainams neišsiunčiau, karvė aš, karvė karvė karvė. bia bia bia, per darbus galvos nepakeliu........
As irgi... Tik siandien daryti nunesiau, bet dar nezinau kuria siust, kankinuosi taip sakant