o ko jūs manot, kad miršta skyrelis aš jokių požymių nematau kad pati fotiko neturiu, tai ir nerodau nieko....o be to man depresija vakar mano D90, kurį turiu pirkti sausį, vilbroje kainavo 2599 Lt o kadangi kalėdos/krizė ir kitokios negandos, tai taip ir praliūdėjau darbe visą dieną žinodama tai ir nieko negalėdama pakeisti pas mus jau apie varymą per šias šventes neapmokamų atostogų kalba tai "nedaeina rankos" iki skyrelio... o ir nuotaika tokia hmmmmm
tiesa savaitgalį pasimeetinom su dejavu šiauliuose labai smagiai šauni mergička gyvas bendravimas nepalyginamas su virtualiu
QUOTE(Sansara @ 2008 12 16, 10:21)
vakar mano D90, kurį turiu pirkti sausį, vilbroje kainavo 2599 Lt o kadangi kalėdos/krizė ir kitokios negandos, tai taip ir praliūdėjau darbe visą dieną žinodama tai ir nieko negalėdama pakeisti pas mus jau apie varymą per šias šventes neapmokamų atostogų kalba tai "nedaeina rankos" iki skyrelio... o ir nuotaika tokia hmmmmm
ei, taigi jis 3000 lt kainavo nu vsio man ir depresija ir dėl tokios kainos, ir dėl krizės darbe
QUOTE(bite maja @ 2008 12 16, 11:49)
ei, taigi jis 3000 lt kainavo nu vsio man ir depresija ir dėl tokios kainos, ir dėl krizės darbe
aga, o vakar Kalėdų stebuklo akcija buvo (jie kas dieną tris prekes "papigiaja" atiduoda, jų baneryje vilbrafoto.lt atsinaujina kas dieną) ir jis kainavo ne 2999, o 2599 ir tik vakar..... sekmadienį pamačiau banerį, ilgai galvojau ar šeimą be kalėdų palikti, ar visgi laukti sausio... ir aišku, šeimos gėrovė laimėjo
beje, Latvijoje ir Lenkijoje D90 ir taip kainuoja apie 2500-2700 Lt e-pardėse, tik atsiimti reiktų važiuot iki jų. bet šis planas neatmestas. įvertinsiu sausio mėn, kas pigiau, ar nuvažiuot (uošvius aplankant šiauliuose) į Rygą, ar Lietuvoje pirkti.
Latvijoje jau krizė rimčiau įsigalėjusi, tai jie ten dar ir dovanų visokių prideda (SD kortelių ir panašių dalykų) tik pirk... gal ir Lietuvoje po naujųjų taip bus (nors tikiuos ne )
Sansara, dekui uz info. As lygiai taip pat svyruoju del issvajotojo objektyvo, tai akcija matyt palengvintu apsisprendima. Paseksiu ju banerius. :-)
Kad visai nenumirtume, iskritikuokit toki va visai atsitiktini kadra. Man tai ta pagalve antrame plane labai maiso ir sviesa nuo lango atsispindinti, nu bet yra kaip yra.
Kad visai nenumirtume, iskritikuokit toki va visai atsitiktini kadra. Man tai ta pagalve antrame plane labai maiso ir sviesa nuo lango atsispindinti, nu bet yra kaip yra.
Sveiki niekaip nerandu linko kur kazkas buvo imetes apie muilines skyreli...
gal kas patartu kokia muiline pirkt draugei dovanu mazdaug iki 300 lt?
Praktica LuxMedia 8503
Nikon CoolPix L16
Praktica DCZ 7.3
ziurejau kelis, bet kad man jie beveik vienodi
Draugei fotografija - tiesiog akimirkos iamzinimas ir menu ji tikrai nelaus tai ir galvoju kad praktiskesnio reik: su pakraunamu elementu, fokusavimo su veidu paieska ir pan.
jei kas nepatingesit - pagelbekit
gal kas patartu kokia muiline pirkt draugei dovanu mazdaug iki 300 lt?
Praktica LuxMedia 8503
Nikon CoolPix L16
Praktica DCZ 7.3
ziurejau kelis, bet kad man jie beveik vienodi
Draugei fotografija - tiesiog akimirkos iamzinimas ir menu ji tikrai nelaus tai ir galvoju kad praktiskesnio reik: su pakraunamu elementu, fokusavimo su veidu paieska ir pan.
jei kas nepatingesit - pagelbekit
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 16, 04:44)
As noreciau, kad burna pilna nebutu, bet va toks momentinis kadras gavos.
Na jei obuolys atkastas butu, tai tikrai nemaisytu tie zandai QUOTE(Opa @ 2008 12 16, 11:55)
Nu ir dar toks klausimas - kokios rezoliucijos nuotraukas nesat i laboratorija? Ir ar tarkim 300 px ir 72 px rezoliucijos nuotrauku kokybe smarkiai skiriasi tokiame paciame formate?
Labai skirias, net 250 spaudai netinka, butinai turi but 300px. Aciu Sansarai, Opai, Bitei uz pagalba tiksliai gi, man rodos turejo but kompaktas Raw formato tvarkymui programos prie fotiko
QUOTE(Opa @ 2008 12 16, 14:06)
Kad visai nenumirtume, iskritikuokit toki va visai atsitiktini kadra.
O man jis zavingas Tokia sustabdyta kimirka, gera vaiko israiska, pagautas zvilgsnis. Grazios tos spalvos, bet kzkodel matau si kadra jb
Zuzu, gal cia paziurek?
Opa, puikus zvilgsnis pagautas, bet man truksta desines puses, gal virsugalvio dar, ir viena veiduko puse pernelyg seselyje... Pultas, kazkaip irgi "ne i tema". Salyciau taip - pliusas uz technika ir pagauta momenta, bet bandom toliau
CaGirl - kaip visad puikios spalvos, bet nuo fotografavimo kampo "svaigsta" galva
Dar vis norejau taves paklausti - ar tavo vaikinams patinka ju nuotraukos?
Opa, puikus zvilgsnis pagautas, bet man truksta desines puses, gal virsugalvio dar, ir viena veiduko puse pernelyg seselyje... Pultas, kazkaip irgi "ne i tema". Salyciau taip - pliusas uz technika ir pagauta momenta, bet bandom toliau
CaGirl - kaip visad puikios spalvos, bet nuo fotografavimo kampo "svaigsta" galva
Dar vis norejau taves paklausti - ar tavo vaikinams patinka ju nuotraukos?
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 16, 02:44)
Skyrelis merdeja todel pabandysiu viena "susimarinavusi" kadra imesti.
Man labai patinka, kaip Tu laužai Vakarietišką žiūrėjimo tradiciją. Be abejo, patinka ir viskas kitas. Tikrai stabtelčiau pasižiūrėti į tkią foto, jei atsitiktinai pamatyčiau kokiame tinklalapyje.
QUOTE(Sansara @ 2008 12 16, 08:23)
be be be, manęs pašte jau laukia paketas iš vienos užjurio šalies įtariu atkeliavo mano nuotrauka
Faina kaip Tau, be be be Aš tai dar neišsiunčiau. Stovi ir bręsta (kaip Kalėdinis meduolis).
Opa, jei aš taip nufotografuočiau savo vaiką, tai įsidėčiau tokią nuotrauką į albumą. Na, gal erdvės tikrai trūksta, bet man tas "užnugario" buitiškumas ir mažius su nuotolinio valdymo pulteliu labai šiltai atrodo.
Merginos, sorry uz offa. Labai noreciau prie jusu prisijungti, taciau neturiu gero fotoaparato. Isspaudziu is savo muilines ka ji gali, bet jau verta ja naudoti tik "siaip"
Pasiruosusi pirkti veidrodini, gal galite patarti koki Mokeciau iki 3000-4000 lt
Kol neturiu , tai skaitau jusu temas nuo pat 1 Gal kada pavysiu
Pasiruosusi pirkti veidrodini, gal galite patarti koki Mokeciau iki 3000-4000 lt
Kol neturiu , tai skaitau jusu temas nuo pat 1 Gal kada pavysiu
Ju.Ju, kad sutaupyti tavo laika, siulau perskaityti pirmas 5 temas ir 5 paskutinias (arba 2-3 ), ir dar bloga
del fotoaparato nieko nepatarsiu, cia jau asmeniskas kiekvieno poziuris
del fotoaparato nieko nepatarsiu, cia jau asmeniskas kiekvieno poziuris