Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 12 14, 14:30)
Gaziulka, jūsų idėja ir iniciatyva liuks thumbup.gif jetau, reikėtų daugiau tokių renginių smile.gif vaikis nenorėjo niekur važiuot biggrin.gif

ačiū 4u.gif su SM tai daug kas dažnai tik žodžiais ir baigiasi, o čia paėmė žmogus be ypatingų diskusijų ir išvedžiojimų ir atvažiavo su visa šeimyna thumbup.gif

galėtumėm ir mes su savo skyreliu kžk panašaus kada surengt, patirtis rodo, kad ypatingų finansų tam nereikia, o parkingų mes daug laisvų turim, žmonės tik apsidžiaugtų papuoštais smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, nelipk ant nuospaudos, ir taip blogai sad.gif
labai gaila, kad negalejau prisijungti, smagu kad gerai laika praleidot!
Atsakyti
na mes ir šiaip išvažiavome "pasivažinėti" tad nebuvo sudėtinga smile.gif
man šiaip nevairuojančiai būtų gan keblu atvykti smile.gif
Atsakyti
nelipu, tiesiog pasakiau, kad taip būna. kas nors atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
Speju, kad ne visi pas juostininkus lankosi, tai imesiu nuostabia Andriuskos nuoroda:stai

Stambulas ir ne tik... Puikaus rezisieriaus puikios nuotraukos. Vienos ir sau noreciau, ale tai vienu prsmatniu atostogu biudzetas, tai ir abejoju... Ziurint pagalvojau, kad as Stambula tai tik sauleta maciau, net sausi buvo silta - giedra.
Visokiu minciu kyla, tikiuosi ir jums patiks 4u.gif

Gaziulka, labai norejau atvaziuot, bet seima uz mane diena suplanavo, ir siaip... verysad.gif
Atsakyti
Labadiena smile.gif

Pasakykit man prasau, kodel PS nebeskaito RAW failu! Susiinstaliavau ir cs2 ir cs3.. ir nieko, nepripazista tokiu failu verysad.gif
Nusisaut galima, reik sutvarkyt nuotraukas, o atsidaryt ju negaliu jau menesi..
Atsakyti
Sveiki,

Grethen, net neissivaizduoju kodel taip... g.gif

Skyrelis merdeja todel pabandysiu viena "susimarinavusi" kadra imesti. Idomu kaip, ar nekliuna issipute zandai...? biggrin.gif As noreciau, kad burna pilna nebutu, bet va toks momentinis kadras gavos.
Ir dar bandau nuotrauka kelti per picoodle.com, nes photobucket pradejo muilintas nuotraukas deti i SM... jau praeita karta pastebejau, kai sakiau kad fotkes be kokybes, ogi pas mane viskas ok, paciame photobuckete viskas ok, cia ikelus kazkoks siaubas. Taigi bandau per kitur...
user posted image

Ups...truputi didele, bet tingiu mazinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 gruodžio 2008 - 02:45
be be be, manęs pašte jau laukia paketas iš vienos užjurio šalies tongue.gif įtariu atkeliavo mano nuotrauka thumbup.gif

Ca_gril, labai jau norisi galvą sukti į kairę, kad akis normaliai matyt. o ne geriau būtų, jai ji būtų paversta 90 laipsnių į dešinę? g.gif bokeh nerealus bigsmile.gif ryškumas man ok g.gif na ką čia prie tavo foto kabinėtis, tik pavydžiu ryškumo ir spalvų, kaip visada blush2.gif

Grethenn, gal nusimušė programėlė skaitanti raw, palauk kaip ji ten vadinasi Photoshop Camera Raw ar kaip g.gif gal ją galima atnaujinti PS viduje neperinstaliuojant PS g.gif aš tuose techniniuose dalykuose grybų grybas.... doh.gif pagooglink gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 16, 02:44)
Sveiki,

Grethen, net neissivaizduoju kodel taip... g.gif

Skyrelis merdeja todel pabandysiu viena "susimarinavusi" kadra imesti. Idomu kaip, ar nekliuna issipute zandai...? biggrin.gif As noreciau, kad burna pilna nebutu, bet va toks momentinis kadras gavos.
Ir dar bandau nuotrauka kelti per picoodle.com, nes photobucket pradejo muilintas nuotraukas deti i SM... jau praeita karta pastebejau, kai sakiau kad fotkes be kokybes, ogi pas mane viskas ok, paciame photobuckete viskas ok, cia ikelus kazkoks siaubas. Taigi bandau per kitur...
user posted image

Ups...truputi didele, bet tingiu mazinti blush2.gif

spalvos, bokeh, kokybė - nerealiai. wow....... kaip Tau taip gaunasi? biggrin.gif man tas kąsnis burnoje nė kiek netrukdo - gi vaikai amžinai su kąsniu vaikšto, taip turi būti..smile.gif) man tik truputį rakursas nepatogus, galva sukasi..smile.gif bet visa kita doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 15, 14:22)
Labadiena smile.gif

Pasakykit man prasau, kodel PS nebeskaito RAW failu! Susiinstaliavau ir cs2 ir cs3.. ir nieko, nepripazista tokiu failu  verysad.gif 
Nusisaut galima, reik sutvarkyt nuotraukas, o atsidaryt ju negaliu jau menesi..

aš ir vakar pagalvojau apie tą camera raw programą g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 16, 02:44)

man viskas ok, išskyrus tai, kad man vaiką žemyn norisi patempt biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

vakar pagalvojau, kad butu gaila, jei sis skyrelis numirtu ax.gif Sakau, gal neleidziam, a? bigsmile.gif

Grethen, juk Canonas duoda profesionalia nuotrauku RAW formate koregavimo programa. Bent jau Californiagirl visada kydavo kad tik ja naudojasi konvertuojant i jpg. Pabandyk. Ji vadinasi Digital Photo Professional (canon puslapyje gali atsisiusti nemokamai).

Californiagirl, grazu. Spalvos labai patiko. Ti jei sis kadras susimarinaves, vadinasi, jis dar darytas senuoju fotiku? Ir pasakok kaip naujasis turtas tau bigsmile.gif
Papildyta:

Ai dar pamirsau, dekui Andriuskai uz konsultacijas del kadru skaiciaus.
Anasko, dabar negaliu paziuret kurioj vietoj tas kadru skaicius matosi, veliau parasysiu.

Nu ir dar toks klausimas - kokios rezoliucijos nuotraukas nesat i laboratorija? Ir ar tarkim 300 px ir 72 px rezoliucijos nuotrauku kokybe smarkiai skiriasi tokiame paciame formate?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 16, 09:55)

Grethen, juk Canonas duoda profesionalia nuotrauku RAW formate koregavimo programa. Bent jau Californiagirl visada kydavo kad tik ja naudojasi konvertuojant i jpg. Pabandyk. Ji vadinasi Digital Photo Professional (canon puslapyje gali atsisiusti nemokamai).

pas ją Nikon'as, kiek atsimenu unsure.gif e bet gi tiksliai.. Grethenn, o tu Capture NX nenaudoji? smile.gif
Atsakyti