Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 13, 00:00)

Rudolf- the red nose reindeer in wb biggrin.gif

user posted image

man irgi patinka tavasis Rudolfas biggrin.gif

Degute, skersgatvis visai idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 13, 00:00)
Rudolf- the red nose reindeer in wb biggrin.gif
Ale koks didziunas ragus iskeles biggrin.gif fainai smile.gif
Atsakyti
Dabar as busiu nepopuliari, bet nematau nieko Rudolfe smile.gif Nuotraukytes galetu but didesnes visu pirma, o daugiau tai suniukas su ragais ir tiek man g.gif Sea_ gali geriau suniuka nufotografuot mirksiukas.gif

Degutes galtvele va labai patiko - isvis kazkaip nu labai faini tavo ieskojimai ir radimai 4u.gif Si pamaciau ir pati uzsimaniau po Vilniu pasivaiksciot su fotiku rolleyes.gif
Atsakyti
Na 100ta metu nedejau fotkiu, galvoju reik ka parodyt biggrin.gif
Vakar labai prastomis salygomis teko ciucikus. Pristatau cempione Delika smile.gif

user posted image
Atsakyti
dekoju merginos 4u.gif
As mokausi smile.gif

Grethen, nepatinka man kadravimas, o jo akis tokia raudona naturaliai?
Ciucka grazutis, cia prancuzu buldogas?
Atsakyti
Sea čia prancūzų buldogas.. ir beveik sakyčiau, kad pažįstu jį, teisingiau ją, ir labai gerai .. Grethen jei čia išties Deliukas, kurią aš pažįstu, tai tikrai ji gražesnė nei nuotraukoj biggrin.gif ..ir man nepatinka kadruotė..

Sea noriu spalvoto Rudolfo.. Kalėdinės nuotraukos turi būti spalvotos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 gruodžio 2008 - 17:57
Sveikuciai.
As su tokiu gan kvailu klausimu doh.gif Kur PS rasti red eye nuemeja??? blush2.gif Pati raudonu akiu nesu nufotkinusi gal jau 3 metai, bet viena panele paprase pataisyti keleta nuotrauku....ogi nerandu kaip raudonas akis nuimti doh.gif Absurdas blush2.gif

sea, man irigi norisi Rudolfa spalvotai pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 14, 01:09)
Sveikuciai.
As su tokiu gan kvailu klausimu doh.gif  Kur PS rasti red eye nuemeja??? blush2.gif  Pati raudonu akiu nesu nufotkinusi gal jau 3 metai, bet viena panele paprase pataisyti keleta nuotrauku....ogi nerandu kaip raudonas akis nuimti doh.gif  Absurdas blush2.gif

pas mane PS tai va:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 13, 18:46)
Grethen, nepatinka man kadravimas, o jo akis tokia raudona naturaliai?
Na akys rudos, pakankamai vaiskios spalvos, o pas mane monitoriuje ji ir yra ruda, gal ta raudonuma pabrezia bordo fonas, o gal kitaip monitorius rodo smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 13, 19:56)
Grethen jei čia išties Deliukas, kurią aš pažįstu, tai tikrai ji gražesnė nei nuotraukoj  biggrin.gif  ..ir man nepatinka kadruotė..
Tu ja tikrai pazisti biggrin.gif Kazkaip taip su Vida issikalbejom, kad parodose dalyvaunat kartu (tik sake Taves su fotiku niekad nemato tongue.gif )
Na jei sakai kad grazesne (ji tikrai grazuole), tai vadinas foto nevykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 14, 12:17)

Tu ja tikrai  pazisti biggrin.gif Kazkaip taip su Vida issikalbejom, kad parodose dalyvaunat kartu (tik sake Taves su fotiku niekad nemato tongue.gif )
Na jei sakai kad grazesne (ji tikrai grazuole), tai vadinas foto nevykus biggrin.gif

patikėk parodose ne iki fotiko biggrin.gif esu silpnų nervų, tai tiek jaudinuos prieš ringą, kad fotiko nenulaikyčiau smile.gif .. tai turbūt ir mazgius fotografavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 14, 14:21)
patikėk parodose ne iki fotiko  biggrin.gif esu silpnų nervų, tai tiek jaudinuos prieš ringą, kad fotiko nenulaikyčiau  smile.gif  .. tai turbūt ir mazgius fotografavai smile.gif
Tai tuomet geriau ir neimt i rankas biggrin.gif
Fotografavau, rezultatas tragiskas, nors mazgiai fantastiski! Tamsu buvo, tie juda kai kirminai, teko blica isijungt, medziaga sumyzo, dar gi reikejo poza islauzt, kad butinai sonu, koja butinai taip o ne kitaip koja, galva tokiu ten kampu i virsu biggrin.gif niekad nemaniau, kad taip sunku gali but doh.gif
Va vienas baltakojis smile.gif (nekritikai)
user posted image
Atsakyti
Gaziulka, jūsų idėja ir iniciatyva liuks thumbup.gif jetau, reikėtų daugiau tokių renginių smile.gif vaikis nenorėjo niekur važiuot biggrin.gif
Atsakyti