Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Tą chaosą fotkinau su 20 s išlaikymu iš rankos smile.gif Ir netikėjau, kad gausis. Tai parsinešus juostelę maloniai nustebau smile.gif
Atsakyti
Degute , man labai faina nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Va dar ax.gif

Vilniaus skersgatvis

user posted image
Atsakyti
aciu Sea 4u.gif , lyg ir atsirinkau viena blush2.gif lbai pergyvenu, kad gavejui gali nepatikti unsure.gif , bet tiek to, bus kaip bus.
o del foto darymo, tai pati siandien ejau daryti foto, paprasiau, kad jokiu korekciju nedarytu, nei sviesintu, nei tamsintu nei spalvu keitaliotu. tai kai atejau pasiimt, vistiek sake, kad pasviesino doh.gif , nes pasak ju buvo per tamsi foto ir veidu nesimate, tai todel ir pasviesino mad.gif aggressive.gif . nesuprantu, kokia kalba ju prasyti, kad nekistu nosies ir ranku, taipogi ir savo nuomones ten kur ju nepraso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 12, 00:39)
Vilniaus skersgatvis
O sita man visai patinka ax.gif tik tas remas doh.gif
Cia crossinta? jei crosinta tai liux, o jei ne crosinta tai tada per zalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 22:58)
O sita man visai patinka  ax.gif  tik tas remas  doh.gif
Cia crossinta? jei crosinta tai liux, o jei ne crosinta tai tada per zalia biggrin.gif

Aha, krosinta. Niekas nekoreguota, tik rėmas ax.gif Na, man jis atrodo tinka prie niūraus vaizdelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 20:21)
Taip šiemet padegė eglutę smile.gif

nežinau net g.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 22:39)
Va dar  ax.gif

Vilniaus skersgatvis

šita visai patinka. mėgstu šitą vietą... nors vietoj blynų lempų norėčiau matyt žvaigždutes hihihi.gif
tiesa.... aš gi turiu tą lempą. kažkurią iš tų dviejų lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Degute,

Labai gražus skersgatvis 4u.gif Spalva ta žalsva manau daug šarmo ir paslaptingumo suteikia. Super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 12, 14:21)
nežinau net  g.gif
šita visai patinka. mėgstu šitą vietą... nors vietoj blynų lempų norėčiau matyt žvaigždutes  hihihi.gif
tiesa.... aš gi turiu tą lempą. kažkurią iš tų dviejų  lotuliukas.gif
user posted image
Nu I like, tik sviesiau noretus smile.gif bet siai pmegstu tokio tipo
Atsakyti
Degute, labai skersgatvis patiko 4u.gif

Rudolf- the red nose reindeer in wb biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sea, gerulis tas tavo Rudolfas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, pamenu kažkada buvo kažkas kalbėta apie spalvų nesuderinamumą tarp PS ir kompiuterio. Nebuvo aktualu, tai nefiksavau, o dabar dirbu su kitu PS ir ką gi matau - susitvarkai nuotrauką, išsisaugai kompiutery, pasižiūri ir nustembi, kad spalvos visiškai ne tos, kurias ką tik matei PS-e unsure.gif Tiesą sakant net nepamenu ar tai kažkaip tvarkoma... unsure.gif
Atsakyti