Tą chaosą fotkinau su 20 s išlaikymu iš rankos Ir netikėjau, kad gausis. Tai parsinešus juostelę maloniai nustebau
Degute , man labai faina nuotrauka
Va dar
Vilniaus skersgatvis
Vilniaus skersgatvis
aciu Sea , lyg ir atsirinkau viena lbai pergyvenu, kad gavejui gali nepatikti , bet tiek to, bus kaip bus.
o del foto darymo, tai pati siandien ejau daryti foto, paprasiau, kad jokiu korekciju nedarytu, nei sviesintu, nei tamsintu nei spalvu keitaliotu. tai kai atejau pasiimt, vistiek sake, kad pasviesino , nes pasak ju buvo per tamsi foto ir veidu nesimate, tai todel ir pasviesino . nesuprantu, kokia kalba ju prasyti, kad nekistu nosies ir ranku, taipogi ir savo nuomones ten kur ju nepraso
o del foto darymo, tai pati siandien ejau daryti foto, paprasiau, kad jokiu korekciju nedarytu, nei sviesintu, nei tamsintu nei spalvu keitaliotu. tai kai atejau pasiimt, vistiek sake, kad pasviesino , nes pasak ju buvo per tamsi foto ir veidu nesimate, tai todel ir pasviesino . nesuprantu, kokia kalba ju prasyti, kad nekistu nosies ir ranku, taipogi ir savo nuomones ten kur ju nepraso
QUOTE(Degutė @ 2008 12 12, 00:39)
Vilniaus skersgatvis
O sita man visai patinka tik tas remas Cia crossinta? jei crosinta tai liux, o jei ne crosinta tai tada per zalia
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 22:58)
O sita man visai patinka tik tas remas
Cia crossinta? jei crosinta tai liux, o jei ne crosinta tai tada per zalia
Cia crossinta? jei crosinta tai liux, o jei ne crosinta tai tada per zalia
Aha, krosinta. Niekas nekoreguota, tik rėmas Na, man jis atrodo tinka prie niūraus vaizdelio
QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 20:21)
nežinau net
QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 22:39)
šita visai patinka. mėgstu šitą vietą... nors vietoj blynų lempų norėčiau matyt žvaigždutes
tiesa.... aš gi turiu tą lempą. kažkurią iš tų dviejų
QUOTE(bite maja @ 2008 12 12, 14:21)
nežinau net
šita visai patinka. mėgstu šitą vietą... nors vietoj blynų lempų norėčiau matyt žvaigždutes
Nu I like, tik sviesiau noretus bet siai pmegstu tokio tipošita visai patinka. mėgstu šitą vietą... nors vietoj blynų lempų norėčiau matyt žvaigždutes
Sveiki, pamenu kažkada buvo kažkas kalbėta apie spalvų nesuderinamumą tarp PS ir kompiuterio. Nebuvo aktualu, tai nefiksavau, o dabar dirbu su kitu PS ir ką gi matau - susitvarkai nuotrauką, išsisaugai kompiutery, pasižiūri ir nustembi, kad spalvos visiškai ne tos, kurias ką tik matei PS-e Tiesą sakant net nepamenu ar tai kažkaip tvarkoma...