Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 12 11, 10:07)
aš vakar nunešiau, šiandien einu pasiimt  tongue.gif
Fain tongue.gif
A sita, fleske priims? nes mane karta isvare su fleske, sake virusu prinesiu, liepe kompakte atnest blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 12:11)
Fain tongue.gif
A sita, fleske priims? nes mane karta isvare su fleske, sake virusu prinesiu, liepe kompakte atnest  blink.gif

nu čia dabar blink.gif aš visada taip nešu. ir be jokių problemų iki šiol unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 12:11)
A sita, fleske priims? nes mane karta isvare su fleske, sake virusu prinesiu, liepe kompakte atnest  blink.gif

Tipo, kompaktas plokščias, tai virusai ten netelpa hihihi.gif

Virusų gali atnešti su bet kuo, net su fotiko kortele, jei į ją kažkas buvo kopijuota iš virusuoto kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 14:56)
Tipo, kompaktas plokščias, tai virusai ten netelpa hihihi.gif
biggrin.gif

A sita, as dar su savo vienu kvailu klausimu.
Tam ProCentre, a galima belekoki formata nesti, ar butinai standartas kzkox turi but? Na pvz pas mane 28x18.. didint nebeeina kur, o mazint ir nesinori g.gif
Atsakyti
Sveiki,

grįžau iš komandiruočių savo, tikiuosi greitu laiku vėl prisijungti prie darnaus kolektyvo smile.gif
ačiū, kad nebuvau visai pamiršta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 13:02)
biggrin.gif

A sita, as dar su savo vienu kvailu klausimu.
Tam ProCentre, a galima belekoki formata nesti, ar butinai standartas kzkox turi but? Na pvz pas mane 28x18.. didint nebeeina kur, o mazint ir nesinori  g.gif

gali nešt bet kokį formatą.
ai, tik aš nunešus sakau, kad darytų be korekcijų. nes priešingu atveju nuotraukas atgaunu šiek tiek blankias.

QUOTE(sayonara @ 2008 12 11, 13:33)
grįžau iš komandiruočių savo, tikiuosi greitu laiku vėl prisijungti prie darnaus kolektyvo smile.gif

a reportažas bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 11, 13:44)
a reportažas bus?  biggrin.gif

abejoju...biggrin.gif
darbinės kelionės nėra geras metas fotografuoti...smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau su savo klausimeliu 4u.gif Gal kas turite blykstes Canon 580EX II lietuviska instrukcija? Buciau labai dekinga, jei atsilieptumet 4u.gif Arba parasytumet y az 4u.gif
Atsakyti
Taip šiemet padegė eglutę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 11, 22:21)
Taip šiemet padegė eglutę smile.gif
Degute, tiesa sakant man sis padegimas labai nesiderina prie tos eglutes, atleisk 4u.gif Gal kaip viena foto ziuretusi idomiai
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 11, 20:30)
Degute, tiesa sakant man sis padegimas labai nesiderina prie tos eglutes, atleisk  4u.gif Gal kaip viena foto ziuretusi idomiai

Nu ir ko čia atsiprašinėji dabar? smile.gif Man ir ne baisiai derinasi, bet suderinau biggrin.gif nes fejerverkai vieni irgi šiaip sau smile.gif

Atsakyti
man tai labai patinka, vienoje chaosas - tarsi šventė biggrin.gif o kitoje paaiškinimas smile.gif
Atsakyti