Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti
QUOTE(yyla @ 2008 12 10, 19:40)
Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti
Sveika, siulyciau ziureti cia: cia
Pas mus temoj dauguma (visi?) turi veidrodinius, tai mazai tiketina, kad patars; o ta tema kur nurodziau - kaip tik apie ivairiu fotiku pliusus ir minusus
Gaziulka, jei praeiviu nevaikys, as irgi noreciau pasizvalgyt
QUOTE(BN @ 2008 12 10, 22:17)
Gaziulka, jei praeiviu nevaikys, as irgi noreciau pasizvalgyt
nu kur jau, mes nepasikėlę aišku, kad laukiam visų: įėjimas nemokamas, atviras, gal dar ir vynu pavaišinsim
QUOTE(Anasko @ 2008 12 10, 22:26)
Gaziulka, o vaiku daug ten bus? Valerija su vejaraupiais, tai jei nebus, busiu su ja, o jei bus tada paliksiu vyrui, jei jis namie bus
aha, vaiku pas mus labai bus. jaunu seimu rajonas. gaila, kad Valerija serga, pernai ten jie ten smagiai siuto.
Ei, o dar norejau pasiteirauti kas yra neses i ProCentra, per kiek laiko ten padaro?
Ar per valanda? Ar per diena? man labai svarbu zinot
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 10, 22:51)
Ei, o dar norejau pasiteirauti kas yra neses i ProCentra, per kiek laiko ten padaro?
oj, ne, man rodos, jie neoperatyvus. as sian nesiau savo parodines daryt (30X45cm), tai tik uz 2 dienu bus. jeigu vien tik skaitmena butu - sake, butu buve uz dienos. o kadangi viena is juostos tai dar ilgiau uztrunka.
QUOTE(Anasko @ 2008 12 10, 22:26)
Gaziulka, o vaiku daug ten bus? Valerija su vejaraupiais, tai jei nebus, busiu su ja, o jei bus tada paliksiu vyrui, jei jis namie bus
mama mija aš nepersirgusi...
ten kaip suprantu dėlioja į labai didelį formatą ir paleidžia daug darbų ant vieno lapo iškart tad per valandą išvis iš fantastikos srities kai man reikėjo 20 vnt. tai per porą dienų padarė
QUOTE(peppi @ 2008 12 10, 23:39)
mama mija aš nepersirgusi...
Anksciau ar veliau Bet nebijok, as ja namie paliksiu, jei eisiu
sveiki visi , tik kelias dieneles neuzsuk, tai ir prirasot cia tiek, kad , bet fainai, kad tema atsigavo. o siaip tai mane tuoj nervinis sokas istiks, mainams dar neturiu foto nebezinau ka dryt , kiek fotografuoju nei viena mano akim ziurint netinka, o be to dar ir apsikvailint nenoriu
aš vakar nunešiau, šiandien einu pasiimt