Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2008 12 10, 19:40)
Norejau gauti patarima,noriu pirkti foto aparata ,renkuosi is CANON G10 ir LUMIX DMC-LX3.Gal padetumete man apsispresti smile.gif

Sveika, siulyciau ziureti cia: cia
Pas mus temoj dauguma (visi?) turi veidrodinius, tai mazai tiketina, kad patars; o ta tema kur nurodziau - kaip tik apie ivairiu fotiku pliusus ir minusus smile.gif

Gaziulka, jei praeiviu nevaikys, as irgi noreciau pasizvalgyt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 10, 22:17)
Gaziulka, jei praeiviu nevaikys, as irgi noreciau pasizvalgyt smile.gif

nu kur jau, mes nepasikėlę biggrin.gif aišku, kad laukiam visų: įėjimas nemokamas, atviras, gal dar ir vynu pavaišinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaziulka, o vaiku daug ten bus? Valerija su vejaraupiais, tai jei nebus, busiu su ja, o jei bus tada paliksiu vyrui, jei jis namie bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 10, 22:26)
Gaziulka, o vaiku daug ten bus? Valerija su vejaraupiais, tai jei nebus, busiu su ja, o jei bus tada paliksiu vyrui, jei jis namie bus ax.gif

aha, vaiku pas mus labai bus. jaunu seimu rajonas. gaila, kad Valerija serga, pernai ten jie ten smagiai siuto.

Atsakyti
Ei, o dar norejau pasiteirauti kas yra neses i ProCentra, per kiek laiko ten padaro?
Ar per valanda? Ar per diena? blink.gif man labai svarbu zinot
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 10, 22:51)
Ei, o dar norejau pasiteirauti kas yra neses i ProCentra, per kiek laiko ten padaro?
Ar per valanda? Ar per diena?  blink.gif  man labai svarbu zinot

oj, ne, man rodos, jie neoperatyvus. as sian nesiau savo parodines daryt (30X45cm), tai tik uz 2 dienu bus. jeigu vien tik skaitmena butu - sake, butu buve uz dienos. o kadangi viena is juostos tai dar ilgiau uztrunka.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 10, 22:26)

mama mija aš nepersirgusi... unsure.gif

ten kaip suprantu dėlioja į labai didelį formatą ir paleidžia daug darbų ant vieno lapo iškart tad per valandą išvis iš fantastikos srities smile.gif kai man reikėjo 20 vnt. tai per porą dienų padarė
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 12 10, 23:39)
mama mija aš nepersirgusi... unsure.gif
Anksciau ar veliau hihihi.gif Bet nebijok, as ja namie paliksiu, jei eisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki visi smile.gif , tik kelias dieneles neuzsuk, tai ir prirasot cia tiek, kad doh.gif , bet fainai, kad tema atsigavo. o siaip tai mane tuoj nervinis sokas istiks, mainams dar neturiu foto mega_shok.gif cray.gif nebezinau ka dryt cry.gif , kiek fotografuoju nei viena mano akim ziurint netinka, o be to dar ir apsikvailint nenoriu cray.gif
Atsakyti
Dekoju Californiagirl, uz patarimus 4u.gif Net nemaciau,kad ten gali buti mygtukas auto korekcijai g.gif

Viktorija09, imk kokia is archyvu ir viskas :4u ( cia as gudra patarimus duodu,kai pati nemaziau nervavaus kol issiunciau, bet dabar jau ir pamirsau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 11 gruodžio 2008 - 01:58

aš vakar nunešiau, šiandien einu pasiimt tongue.gif
Atsakyti