Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2008 12 09, 18:00)
Kazkaip pasiulymas vilnieciams del myto liko nepastebetas... g.gif
O gal darom si savaitgali, kol visai sventes neisuko?  4u.gif

as pastebejau, ale negaliu si savaitgali. jei viskas ok ir busim sveiki, meetinsiuos savaitgali siauliuos su dejavu thumbup.gif

gedai, vel kliuna man remelis, siaip grazus leduku rastas, graziai pamatyta, kokybiska foto, kad kabina - negaliu pasakyt, bet nostalgija sniegui suveike smile.gif gal jb si foto labiau "kabintu"? g.gif

sian norejau jau nesti siust mainu foto, bet pamaniau, kad dar ankstoka blush2.gif ir nenunesiau. smile.gif palauksiu dar pora dieneliu.
Atsakyti
Kaip nusivyliau kodakgallery.com puslapiu schmoll.gif Uzsisakiau 30 atviruciu, bet kaip sugadino nuotraukas, nugeltonino viska, siusiu siandien atgal,kad grazintu pinigus, o laiko iki svenciu jau nebedaug liko, o dabar net neturiu ka siusti seimynai, draugams unsure.gif Teks paciai gaminti ka nors namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 09, 17:00)

Na, aš tai nieko negaliu pasakyt iš anksto, užtai ir nereaguoju. Šį savaitgalį mano mašina važiuos technikinėn, o tai gali ir užtrukti. Kitą savaitgalį važiuosim kaiman, kiaulę dobs hihihi.gif reiks padėt tvarkyt.
Tai aš nebent orientuosiuosi pgl situaciją, pavyks - prisijungsiu, ne - tai ir nežadu nieko smile.gif
Atsakyti

as irgi negaliu garantuoti kad galesiu, sekmadieni 100proc.negaliu, o sestadieni-50/50 jei vyras nedirbs, plius dar pas mus ligos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 09, 17:58)
as irgi negaliu garantuoti kad galesiu, sekmadieni 100proc.negaliu, o sestadieni-50/50 jei vyras nedirbs, plius dar pas mus ligos  rolleyes.gif

Jei atsirastu dar pora norinciu bei galinciu galetume skelbti laika ir vieta, o tada like dalyvauja pagal galimybes. O jei nera norinciu/galinciu - atidedam po svenciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 09, 15:10)
Smilti, o tau kaip?

aš tai savaitgalį pabandžiau tik kiek, bet dar net instrukcijos neperskaičiau blush2.gif Kitą savaitę jau laisvesnė būsiu, tai reikės mokytis, bo ir šventė darželyje, tai reik iki to pasipraktikuoti bent smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 12 09, 16:59)
Smiltis, o ant kokio popieriaus jie daro? Fuji ar Agfa? Agfa man nepatinka. Ir gal atkreipei dėmesį kiek kainuoja 10*15 foto pasidaryti. Dabar dariau vienoj vietoj, tai taip nemaza suma gavosi, galvoju gal ieskoti pigiau g.gif

Ant Fuji . Į kainas kažkaip neatkreipiau dėmesio, blush2.gif Mes mažas namuose spausdinam, tai nelabai aktualu man buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 09, 18:20)
aš tai savaitgalį pabandžiau tik kiek, bet dar net instrukcijos neperskaičiau  blush2.gif Kitą savaitę jau laisvesnė būsiu, tai reikės mokytis, bo ir šventė darželyje, tai reik iki to pasipraktikuoti bent  smile.gif
zinai, man atrodo gali ir neskaityti instrukcijos mirksiukas.gif ten taip subalamutinta, ir pagrinde visi nustatymai studijiniam darbui, kaip supratau. Nors gal nikon bus lengviau parasyta g.gif Tiesiog koki vakara isbandik pasukioti i visas puses- pamatysi kokie efektai gaunasi, o siaip - sauk i lubas su kortele, kad seseliai svelnesni butu mirksiukas.gif Tikuosi kad irgi iki sventes galesiu padoriai fotografuoti su ja. As aisku galiu nusisneketi hihihi.gif bet gal kas protingiau patars blush2.gif Pas mane nustatymai-M rezimas, islaik.80, diafragma (jei 50-2,5, jei kitas-3,5-5,6) blykste viska istraukia is tamsos, net jei isjungta sviesa. Vienu zodziu -as patenkinta labai rolleyes.gif Bet batarkes - rekomenduociau gerus akomuliatorius nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 09, 17:37)
Kaip nusivyliau kodakgallery.com puslapiu schmoll.gif  Uzsisakiau 30 atviruciu, bet kaip sugadino nuotraukas, nugeltonino viska, siusiu siandien atgal,kad grazintu pinigus, o laiko iki svenciu jau nebedaug liko, o dabar net neturiu ka siusti seimynai, draugams  unsure.gif Teks paciai gaminti ka nors namie smile.gif

As spausdinau atvirukus costco.com. t.y. uzkroviau i cosctco.com, bet pasiimti reikejo savo vietiniame costco. Kiek jaudinausi, nes pries tai dariau nuotraukas tame paciame costco tai tokias per daug "saturated" padare, kad baisu doh.gif
Bet si kart graziai atspausdino- kokias spalvas matau monitoriuje tokias ir gavau. Tik beda kad costco minimum 50 atviruciu reikia uzsisakyti doh.gif Aisku su vokais duoda, kaina nedidele($14) tai paemiau visas 50 lotuliukas.gif
P.S. visada tuose puslapiuose nuimk "auto corect" funkcija. Pastatau ant "off", jei ne, jie automatiskai visas nuotraukas taiso, nori tu ar ne.... Tai kaip nutaiso cool.gif Gal Tavo atveju taip atsitiko g.gif
Atsakyti
gal kam kada teko procentre spausdint didelio formato (30X45cm) nuotraukas? Gal prisimenat kaina?
Atsakyti

aš regis svečių turėsiu smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 12 09, 17:47)
Kitą savaitgalį važiuosim kaiman, kiaulę dobs hihihi.gif reiks padėt tvarkyt.

davai išsamų reportažioką biggrin.gif atsimenu kūdroj kažkas buvo įmetęs ir dar gan tokius išsamius kelis reportažus blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 12 09, 20:46)
gal kam kada teko procentre spausdint didelio formato (30X45cm) nuotraukas? Gal prisimenat kaina?

aš ryt nešiu. darysiu 20x30 cm, tai paklausiu.

Pavakariai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 gruodžio 2008 - 21:26
QUOTE(bite maja @ 2008 12 09, 21:22)

*davai išsamų reportažioką  biggrin.gif atsimenu kūdroj kažkas buvo įmetęs ir dar gan tokius išsamius kelis reportažus  blink.gif  biggrin.gif

**Pavakariai

* oi, gal nereik ohmy.gif pačiam dobime-pabaigime nedalyvausiu, tik paskui, pjaustyme. Nesuprastų uošviai, jei vietoj pagalbos lakstyčiau su fotiku aplink biggrin.gif

**Žmogelis tai atsipūtęs smile.gif bet vaizdas atrodo lyg sujudėjęs g.gif
Atsakyti
gerai, tada mytinsiuos su protingu, ale nemokanciu fotografuoti zmogum - t.y. savim lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai gal tikrai smagu but susitikti po svenciu? Visvien beveik visur sausi su darbais ramiau, gal dar koki bendra fotografavima suplanuotume 4u.gif
Klaipedieciai, jei mytinsites, praneskit ir cia, gal prisijungsiu smile.gif
Atsakyti