Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 12 09, 15:41)
Kaune draugė kažkur daro foto ant popieriaus "Silk". Nu man labai patiko - šiek tiek matinis, turi tokią vos tekstūrą, labai fainai žiūrisi.
Jooo.. nerealiai ziurisi blink.gif Neitiketina kokia itaka fotografijos kokybei daro popierius. neisivaizduoju kur toki gaut verysad.gif
Atsakyti
Smilčiau, kur spaudei.. reik labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 09, 13:54)
Jooo.. nerealiai ziurisi  blink.gif Neitiketina kokia itaka fotografijos kokybei daro popierius. neisivaizduoju kur toki gaut  verysad.gif

Va - Fotopro.
Tik draugė sakė max popieriaus plotis 15 cm. Nes platesnis brangus ir tipo jo neužsakinėja. Ir dar sakė, reik ieškotis Vilniuje Fuji galerijose.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 09, 14:05)
Smilčiau, kur spaudei.. reik labai  smile.gif

Čia
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 09, 12:43)
O vis tik vis tik, buvo cia visokiu klausimu, bet ats. gal praziopsojau.
kur nest, kad  nesugadintu fotkes? Ir kad popierius pankenciamas butu?
zinokit parode man drauge fotkes is kauno minilabo, koks nerealus popierius! sake net kaune tik vienoj vietoj toki turi. o kitur matiniai per daug grudeti, o blizgus per daug blizgus  verysad.gif jauciu reikes ant lipduko matinio spaust..

QUOTE(Degutė @ 2008 12 09, 14:05)
Va - Fotopro.
Tik draugė sakė max popieriaus plotis 15 cm. Nes platesnis brangus ir tipo jo neužsakinėja. Ir dar sakė, reik ieškotis Vilniuje Fuji galerijose.

Aš vakar kaip tik iš čia pasiėmiau nuotraukas. Tai mainams skirta man net labiau patiko nei kompiuterio monitoriuje. Dariau ant blizgaus popieriaus (nes taip reikėjo). Čia buvo mano pirmos spaustos nuotraukos po daug metų, pamačiau, kad ekrane žmonių veidai man atrodo ir ryškūs ir kontrastingi, o nuotraukose kažkoks muilas ir jokio kontrasto. Net nežiūrėčiau į tokią kompiuteryje. bet problema čia mano, ne laboratorijos. Labai ją rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 09, 16:05)
Va - Fotopro.
Et.. kad tokia vieta VLN surast
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 09, 14:26)
Et.. kad tokia vieta VLN surast

nešk į procentrą savanorių pr.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 09, 16:27)
nešk į procentrą savanorių pr.
Aciu, meginsiu smile.gif zinau as apie ta procenta, bet girdejau, kad ten kainos kandziojasi
Atsakyti
Grethen, as dariau Europoje, atrodo ten fuji, spalvos liuks, kaip kompe, nieko nekeite, nes laaaabai prasiau nieko nekirpti ir nekontrastinti biggrin.gif Padare visai gerai 4u.gif Del poperiaus -nezinau, kadangi niekad nemaciau gero, neturiu su kuo lyginti. Dar ta pati fuji yra "Minske" apacioje, ten daro visokiausius formatus, bet pvz A3-kainuoja 19lt blink.gif man atrodo brangoka g.gif ?

QUOTE(Smiltis @ 2008 12 09, 13:13)
Anasko, kaip sekasi blykstę jaukintis g.gif
mastau.gif o ka as zinau biggrin.gif saudau i visas puses, nevisada pataikiau, dazniausiai i lubas nukreipiu su kortele, M rezime.Lauke nebandziau, man kompleksas nesti savo fotika i zmones hihihi.gif atrodo visi ziuri itartinai, ypac kai su televyku doh.gif
Smilti, o tau kaip?

Gedai, foto kokybiska, spalvos geros, graziai tas saltukas apviniojo stulpa. Man kaip ir Smilciai, foto gera, bet neisimintina.

Opa, o kur tu radai toje programoje, kad rodo kadrus. As nerandu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 09 gruodžio 2008 - 15:46
Gedai, kokybiska foto 4u.gif

Westa, ar radai kur actionai gyvena PS?
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 09, 14:12)

Smiltis, o ant kokio popieriaus jie daro? Fuji ar Agfa? Agfa man nepatinka. Ir gal atkreipei dėmesį kiek kainuoja 10*15 foto pasidaryti. Dabar dariau vienoj vietoj, tai taip nemaza suma gavosi, galvoju gal ieskoti pigiau g.gif
Atsakyti
Kazkaip pasiulymas vilnieciams del myto liko nepastebetas... g.gif
O gal darom si savaitgali, kol visai sventes neisuko? 4u.gif
Atsakyti