SM naujas fotokonkursas
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 08, 18:33)
As taip pat atsiprasau, kad suregavau i silwio posta ir lyginau Sea stiliu nuvertindama jo, tai tikrai neargumentas, bet po tokiu zodziu kaip "slykstu" nesusilaikiau. Dabar nepasikuklinsiu pripazinti, kad daugiau nei puse jo foto man tikrai labai nepatinka. tik nezinau ar ir kiti ar cia tik as viena vis neisdristu issakyt savo nuomones, nes silwio cia temoje tai jau yra "kzkas", tarsi jo negalima peikti ir kritikuoti. Gal tik as taip mastau ir gal tai mano asmenine problema
As anksciau panasiai jauciausi ziuredama i geriau uz save fotografuojanciu nuotraukas. Nieko nesakydavau ir todel, kad bijojau nusikalbet, nes gi kaip taip, zmogus fotografuoja gerai, as taip nesugebu, ka cia bekritikuosi, jei kas nepatinka, vadinasi pati dar kazko nesuprantu. Dabar nebesiparinu, visi mes skirtingi, tai ir nuomones visu neturi sutapti, nepriklausomai kaip gerai/kol kas ne taip gerai fotografuoji. Tik manau kritika, nuomones issakymas vis tik turi buti taktiskas - internetas toks dalykas, kad zodzius visiems reiktu rinktis
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 08, 19:21)
Diskusijos gerai, net nebandyk kalta jaustis
Apie nuotraukas parasysiu veliau, kaip ir savosios nustatymus
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 08, 20:21)
westa, man gal nereiketu lomo Truksta bliku akytese, nors zinau kad kambarineje sviesoje tas sunku labai. Man buna, kad viena akyte turi blika, kita ne. Tai as ta turima blika nukopinu ir idededu i antra aki Cia mano toks triukas
nemoku taip
sudirbot mano nuotrauką, einu iš nervų ką užkąsiu .. teks vėl mokintis..
Westa,
program files- adobe- photoshop-presets-photoshop actions
Papildyta:
Aciu
program files- adobe- photoshop-presets-photoshop actions
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 12:36)
SM naujas fotokonkursas
Aciu
Zmones, tik nepradekit jaustis kalti del pastabu - nu tragiska pas mane kokybe, tragiska, ir as matau. Pradziai, speju reik pirkti statyva, nes viskas sujudeje... O berniukas su balandziais isvis su blogu wb nufotkintas Cia tokios kelionines nuotraukos, kurios tik man verte turi. Ai, visvien pasidalinti noriu, tai dar kelias idesiu, bet veliau. Ir bendrai - gerai, kad nors ka gero matot eisiu pas zalius fokusuot mokytis
QUOTE(BN @ 2008 12 08, 17:35)
Pratesiu savo kelionine Stambulo tema - meno cia ne kvapo, kokybe irgi neblizga, bet gal bus siaip idomu.
man antra labiausiai. dar pirma visai nieko. daugiau šiaip sau, nors man visai įdomu pažiūrėt
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 18:47)
BN, man antroji su tais šviesos šuorais patinka.. tokias kaip trečia ir ketvirta visada matau vertikalias.. su balandžiais visko per daug, norisi apačios kiek, gal kito kampo.. paskutinė turi kažko.. net nežinau ko.. antras planas geras toks
pas mus irgi artėja Kalėdos
pas mus irgi artėja Kalėdos
aš gal iki kvadrato kirpčiau nors šiaip esu linkus pritart californijai.
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 08, 19:33)
As taip pat atsiprasau, kad suregavau i silwio posta ir lyginau Sea stiliu nuvertindama jo, tai tikrai neargumentas, bet po tokiu zodziu kaip "slykstu" nesusilaikiau. Dabar nepasikuklinsiu pripazinti, kad daugiau nei puse jo foto man tikrai labai nepatinka. tik nezinau ar ir kiti ar cia tik as viena vis neisdristu issakyt savo nuomones, nes silwio cia temoje tai jau yra "kzkas", tarsi jo negalima peikti ir kritikuoti. Gal tik as taip mastau ir gal tai mano asmenine problema
tu nedrįsti pasakyt savo nuomonės? nejuokink
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 22:36)
SM naujas fotokonkursas
A koks? Kur cia randat tokius?
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 08, 22:36)
As anksciau panasiai jauciausi ziuredama i geriau uz save fotografuojanciu nuotraukas. Nieko nesakydavau ir todel, kad bijojau nusikalbet, nes gi kaip taip, zmogus fotografuoja gerai, as taip nesugebu, ka cia bekritikuosi, jei kas nepatinka, vadinasi pati dar kazko nesuprantu. Dabar nebesiparinu, visi mes skirtingi, tai ir nuomones visu neturi sutapti, nepriklausomai kaip gerai/kol kas ne taip gerai fotografuoji. Tik manau kritika, nuomones issakymas vis tik turi buti taktiskas - internetas toks dalykas, kad zodzius visiems reiktu rinktis
O va as ne taip mastau, as gal bijau kitu reakcijos ir paties autroriaus, dar tuo labiau kai zinai (kiek cia gali suzinot per SM) jo temperamenta. tikrai nemanau, kad esu kokia tai gera fotografe, anaiptol, bet manau suprantu kas yra gerai, o kas širbatriebka taip sakant. o kai zmogus megina, mokinas, klausia patarimu, kai jauti kad gali kzkokia linkme ji nukreipti, norisi padeti ir atvirai issakyti savo nuomone.o kai jauti, kad zmogaus skonis jau susiformaves ir kitu nuomone nelabai imama galvon, tai nematau tikslo nuosirdziai komentuoti. tada svelniu budu isreiskiu savo nuomone, kad nepatinka. tiesiog. (jei autorius supranta )Ai zodziu gal nieks nesurpato ir apskritai as cia tuoj nemalone pelnysiu
sorius, nemoku tylet (beda beda mano)
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2008 12 08, 23:27)
Zmones, tik nepradekit jaustis kalti del pastabu - nu tragiska pas mane kokybe, tragiska, ir as matau. Pradziai, speju reik pirkti statyva, nes viskas sujudeje... O berniukas su balandziais isvis su blogu wb nufotkintas Cia tokios kelionines nuotraukos, kurios tik man verte turi. Ai, visvien pasidalinti noriu, tai dar kelias idesiu, bet veliau. Ir bendrai - gerai, kad nors ka gero matot eisiu pas zalius fokusuot mokytis
BN, bet nuotraukose atrodo sviesos yra. tai gal ne statyvo, gal tiesiog kitokiu nustatymu reikejo? kokie siu fotkiu parametrai? panasu, kad diafragma smarkiai uzvereiQUOTE(bite maja @ 2008 12 08, 23:32)
Na as tokia pasimetus pasimetus va ir dabar, tai sakau, kad sunku isakyt nuomone, tai kad tylet nemoku. bet man nuo nuotaikos, nuo aplinkybiu daug kas priklauso, as kartais uzsidegu, kartais susitvardau. visaip visaip buna, nesusiformavus dar as
Sea, tau tikrai nėra ko jaustis kaltai
tokia jau ta virtuali realybė
BN, man kas kliūva tai ,kad labai spalvos be sistemos visos, toks jausmas kad WB balansas kažkur nušuoliavęs ir norisi jį pakoreguot. Vienoj daug raudono atspalvio, kitoj geltonas, trečioj violetinis, norisi bent jau spalviškai įvesti kokią sistemą Tada bent jau mieliau akiai serija žiūrėtųsi Nes šiaip iš kelionių foto aš labai mėgstu žiūrėt
tokia jau ta virtuali realybė
BN, man kas kliūva tai ,kad labai spalvos be sistemos visos, toks jausmas kad WB balansas kažkur nušuoliavęs ir norisi jį pakoreguot. Vienoj daug raudono atspalvio, kitoj geltonas, trečioj violetinis, norisi bent jau spalviškai įvesti kokią sistemą Tada bent jau mieliau akiai serija žiūrėtųsi Nes šiaip iš kelionių foto aš labai mėgstu žiūrėt
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 08, 16:12)
prisiminiau, kaip kažkada į ND buvo baisu dėti vieną auto "mergina, verta jūros". nes aš pati mačiau toje foto miegančią undinę, bet bijojau, kad kažkas gali "pamatyti" pažaliavusią ir išblyškusią skenduolę...
Man taip ir atrode ta nuotrauka
Kai ziuredavau ND, visa laika stengiausi kuo greiciau praversti ta nuotrauka, labai blogas asociacijas ji man kele...
Bet cia velgi kalba asmenine patirtis, nes kai buvau paaugle, pajuryje teko "rasti" tikra skenduoli, tas vaizdas iki siol mane nupurto
QUOTE(BN @ 2008 12 08, 23:27)
BN, bet nuotraukose atrodo sviesos yra. tai gal ne statyvo, gal tiesiog kitokiu nustatymu reikejo? kokie siu fotkiu parametrai? panasu, kad diafragma smarkiai uzvereiQUOTE(bite maja @ 2008 12 08, 23:32)
Na as tokia pasimetus pasimetus va ir dabar, tai sakau, kad sunku isakyt nuomone, tai kad tylet nemoku. bet man nuo nuotaikos, nuo aplinkybiu daug kas priklauso, as kartais uzsidegu, kartais susitvardau. visaip visaip buna, nesusiformavus dar as
Labas
Tik atsitraukiau byškeliuką nuo temos, o čia jau ir nauja atidaryta ir krūvos nuotraukų pridėta. Tiesa sakant nebesusigaudau kas prie ko
Geriau jau įkelsiu nuotraukėlę
šaltukas štai čia toks
Tik atsitraukiau byškeliuką nuo temos, o čia jau ir nauja atidaryta ir krūvos nuotraukų pridėta. Tiesa sakant nebesusigaudau kas prie ko
Geriau jau įkelsiu nuotraukėlę
šaltukas štai čia toks