Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 08, 15:36)
Na, aš ne Sea, bet atsakysiu. Iškoti turi ten, kur pasidėjai siųsdama. smile.gif O šiaip, lai atsidarai PS, spaudi Load action ir jis atsiras action'ų paletėje.

Man visai žiūrėtųsi Tavo nuotraukos JB (pabandžiau). Bet tik ne paskutinė. Ten tokia vos ne mistinė šviesa apšviečia mažą levituojantį Budą smile.gif Bet šiaip, šviesos kai kur norėtųsi vos vos daugiau, tiesiog kad išryškėtų kai kurios detalės.

įsidėjau action'ą į Plug-inų papkę.. ten ir yra, bet atsidarius PS nerandu unsure.gif

ačiū už nuomonę.. išties sutinku kad trūksta šviesos kai kur..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 15:23)
kodėl?  smile.gif aš už susitikimą  mirksiukas.gif

tai gal ir darom tarpušventy, jei nieks neišvažiuoja g.gif Gal net savaitgalį - 27-28 d., tada kažkaip gal lengviau laiką suderinti būtų g.gif O ir nuo stalo pokalėdinio pakilt visai neblogai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Pratesiu savo kelionine Stambulo tema - meno cia ne kvapo, kokybe irgi neblizga, bet gal bus siaip idomu.

Bandziau fiksuoti Zydrosios mecetes erdves (be turku smile.gif )

user posted image

Zydroji mecete statyta siekiant nustelbti kita, ne maziau israsikinga pastata - Ayasofya (Hagia Sophia - sventosios isminties - baznycia). Pastatyta 537AD, ji ilga laika buvo viena didziausiu ir iskiliausiu krikscionisku baznyciu, kuria pronoko tik Sv. Petro Bazilika pastatyta tukstantmeciu veliau.

user posted image

user posted image

Mano "Sviesos" ND nuotraukoj taip pat Ayasofya.
Mehmetas Uzkariautojas 1453 Ayasofya paverte mecete, buvo uztinkuotos nuostabios mozaikos, pristatyti minaretai ir pan. 1935 Ataturkas ja paskelbe muziejumi (dabar tera likes nedidelis kambarys rytineje puseje naudojamas maldai). Mozaiku laukia ilgas restauravimo procesas; dalis ju antrame auskte jau restauruotos, taciau kupolas tvarkomas paskutinius 10 metu (kiek as pamenu smile.gif )

Pozemine cisterna, statyta, berods, 6 amziuje, naudota geriamam vandeniui laikyti (beje, vienas senas Bondo epizodas filmuotas butent ten smile.gif

user posted image

Dar pora vaizdeliu:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 08 gruodžio 2008 - 17:42
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 15:56)
tai gal ir darom tarpušventy, jei nieks neišvažiuoja  g.gif Gal net savaitgalį - 27-28 d., tada kažkaip gal lengviau laiką suderinti būtų  g.gif O ir nuo stalo pokalėdinio pakilt visai neblogai būtų  lotuliukas.gif

man tinka.. lauksim kitų nuomonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 12 08, 10:01)
Sveiki visi  4u.gif

Oho biggrin.gif Na neiskaiciau ne vieno pakeitusio nuomones, iskyrus mane pacia apie dryziukus bigsmile.gif
Kazkodel pagalvojau, kad postas man, nes pakeiciau nuomone apie dryziukus(butent apie dryziukus), kai pora mamyciu papasakojo kaip jos mato- butini angeliuka, vaikuti nuluzusi po sventes...va po pasakojimo ir as galiu tai pamatyti, o ne tik numirusi angeliuka... Ir nieko tame blogo nematau biggrin.gif O mano asociacijos nepasikeite, as tik pasakiau kad sea neturetu kreipti demesio i visus su "tom" asociacijom. Ar tikrai ka blogo pasakiau? tongue.gif
Pati taip nefotografuociau, nes man nejauku. O tu pyksti, kad nuotrauka visgi gera pavadinom????? Argi ne gera- ziurek kiek kalbu buvo biggrin.gif
Beje as irgi nedrisciau ne vieno darbo vaidinti klaikiu, slyksciu ir t.t.- sutinku su merginom drinks_cheers.gif

Ramiai, geru Kaledu ir Tau 4u.gif
Atsakyti
BN, man antroji su tais šviesos šuorais patinka.. tokias kaip trečia ir ketvirta visada matau vertikalias.. su balandžiais visko per daug, norisi apačios kiek, gal kito kampo.. paskutinė turi kažko.. net nežinau ko.. antras planas geras toks

pas mus irgi artėja Kalėdos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 07:41)
įsidėjau action'ą į  Plug-inų papkę.. ten ir yra, bet atsidarius PS nerandu  unsure.gif

isidek i actions papke,nes cia actionas mirksiukas.gif

Negalvojau,kad ir siandien tiek rasiu prirasyta.
Evitafoto, baisu buvo deti, nes galvojau,kad isvadinsit kicu del pridetu sparnu, kad ideja kudikis miegantis ant pagalves jau nuvalkiota,bet tik todel. Zalia patalyne pati specialiai isrinkau, nes man, tai primena pasaka, miska, samanas. Is pradziu buvau sudejus dvi pagalves, galvojau uzsimigdysiu ir pasiguldysiu ant pilvuko, bet pasirode,kad per aukstai gaunasi nusivers jis man, tai palikau viena pagalve. Sparnai like nuo Halloweeno, ju nepanaudojom tada,tai galvoju pridesiu ir man patiko kaip jie pritiko. Uztamsinti sonai, man sukele asociacijas su misku.
Sillwio, jei atvirai, perskaicius tavo posta, suabejojau savo skoniu ir isizeidziau,kai parasei,kad nuotrauka klaiki ir isjungiau kompiuteri iki vakaro.
Apie mirti man nei is tolo neprimena si foto, man ji pasakiska tokia su sodriomis spalvomis ir mazu nykstuku wub.gif Nesuprantu kodel tu supykai,kad ne visi mato,taip kaip tu?
Juk mes nei vienas nesam mate kai tie angelai atrodo, visa tai musu vaizduotes. Juk ir spalvu reiksmes kiekvienoje kulturoje skiriasi. Pas mus juoda- gedulas , Japonijoje - balta. Gerbiu tavo nuomone, priimu tavo kritika,kad tau sis darbas nepatinka, nepabek 4u.gif

Aciu labai visiems uz tokias diskusijas, bet pasijauciau kalta,kad mano darbas ju tiek sukele blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 08, 18:55)
isidek i actions papke,nes cia actionas  mirksiukas.gif

nerandu actionų papkės doh.gif

kaip manot ar realu būtų išsinuomuot keliom valandom kur fotostudiją? Evitafoto o Tu pas save namie ją įsirengus? mąstau kad meetas galėtų būti naudingas ne tik akių draskymui bet ir fotografijai smile.gif aš visai mielai kelias val padirbčiau studijoj kokioj..po to galėtume aptart rezultatus..
Atsakyti
As taip pat atsiprasau, kad suregavau i silwio posta ir lyginau Sea stiliu nuvertindama jo, tai tikrai neargumentas, bet po tokiu zodziu kaip "slykstu" nesusilaikiau. Dabar nepasikuklinsiu pripazinti, kad daugiau nei puse jo foto man tikrai labai nepatinka. tik nezinau ar ir kiti ar cia tik as viena vis neisdristu issakyt savo nuomones, nes silwio cia temoje tai jau yra "kzkas", tarsi jo negalima peikti ir kritikuoti. Gal tik as taip mastau ir gal tai mano asmenine problema smile.gif

Na o siaip diskusija yra gerai wink.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 08, 16:57)
įdėsiu nuorodą į vieną mano seriją.. dalį jos matėte ND ,,Šviesa" tiesiog buvo bandymas fotografuot va taip va.. kas nepatingės pažiūrėt, galėtų ir pakritikuot.. beje ilgai svarsčiau ar nedaryt serijos jb, bet palikau spalvotą variantą
Va zinai, viskas kaip ir gerai, bet kzkaip tokioje serijoje nenoriu matyti besisypsancio vaiko, noriu arba rimto veido arba veido is vis nematyti. bet vel gi vel gi - tai labai realiatyvu

QUOTE(BN @ 2008 12 08, 19:35)
Pratesiu savo kelionine Stambulo tema
Na... galima butu is siu kadru ispaust ka gero, patiktu tas su balandziais, ar koridoriais, bet kokybes niekur nera schmoll.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 08, 20:55)
Aciu labai visiems uz tokias diskusijas, bet pasijauciau kalta,kad mano darbas ju tiek sukele blush2.gif
Sea, Tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 12 08, 07:35)
Zuvialka  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif (tavo postus man visada smagiausia skaityt)

sveika!gryztu is uz juru mariu ,sakiau bandysiu gal net ir tave pagaut.busiu kazkur visai salia ;)turiu galvoje miesta.

QUOTE(evitafoto @ 2008 12 08, 10:04)
: Nes mes žiūrėdami į nuotrauką matome ne pačią nuotrauką, mes nuotraukoje matome save - t.y. asociacijas susijusias su savo išgyvenimais (gal dėl to ir bevaikiams maži angeliukai ne taip aktualu biggrin.gif).

nu niekaip saves as tame mazame kamuoliukyje neyzvelgiau.kur jau ten.man priklijuok sparnus uzdek vilnones kojines ir nuversk va taip va ant pagalves.. hihihi.gif tai primetu ne tokios asociacijos cia visiems uzkiltu hihihi.gif nekreipk demesio tik seip prajuokino. perskaiciau ir kita sakinio dali,kad nesakytum,kad neskaiciau. smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 12:47)
Zuvialiuk, smagu tave cia matyt ( per tas aistras tiesiog uzmirsau parasyt)  4u.gif

as tik galvoju,kad kazkaip visada pataikau,o gal noriu pataikyt y tokius viesulus hihihi.gif

BN kokybe kokybe kokybes norisi tavo fotografijose.Netgi atrodo jei ir neturejai statyvo,tai beveik butu geriau,kad butum pasiremus ant kokio akmens nes dabar visur sujudeje.O vat sviesos pralindimai,kolonos viskas cia buvo labai dekinga smile.gif

westa,tavo nykstukas pernelyg "nulomintas" mano akim.Va ir as taip zinok gaunu savasias.Ta prasme jos pernelyg saturuotos,ir spalvos tokios sunkios..norisi lengvesnio lengvumo..ir va matai,klausineju merginu,kad taip ziureciau be TO sunkumo y savasias.O ta puslapi kur ymetei,tai ten man uuuu...tamsuuu...siautejimo ideja patinka,bet sviesos labai norisi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 gruodžio 2008 - 20:10
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 08, 18:55)

Diskusijos gerai, net nebandyk kalta jaustis 4u.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 20:06)
nu niekaip saves as tame mazame kamuoliukyje neyzvelgiau.kur jau ten.man priklijuok sparnus uzdek vilnones kojines ir nuversk va taip va ant pagalves.. hihihi.gif tai primetu ne tokios asociacijos cia visiems uzkiltu hihihi.gif nekreipk demesio tik seip prajuokino. 

Pabandziau issivaizduoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

westa, man gal nereiketu lomo ax.gif Truksta bliku akytese, nors zinau kad kambarineje sviesoje tas sunku labai. Man buna, kad viena akyte turi blika, kita ne. Tai as ta turima blika nukopinu ir idededu i antra aki biggrin.gif Cia mano toks triukas lotuliukas.gif

BN, man antra patinka del sviesos spinduliu. Ir kokybes kokybes norisi nuotraukose 4u.gif
Atsakyti
BN- sunku vertinti man architektura, kadangi pati jos "nematau", vieta tikrai labai grazi, bet nera jauduliuko ziurint i foto 4u.gif Antroje sviesa patiko. Ir dar galvoju, gal labiau placiakampis objektyvas tiktu 1,3,4 foto g.gif
Su balandziais patiko, bet taip norisi matyti tik berniuka tarp balandziu be aplinkos

Westa, spalvos schmoll.gif veidukas labai geltonas, ir apsvietimas ne tas, turbut paprastos lempos. Salia burnos juodulys nuo actiono ar nuo ko ten gavosi nelabai grazus 4u.gif

Wyshnia, foto kokybiska, be priekaistu, bet ta issiliejusi ranka man trukdo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 08 gruodžio 2008 - 20:27