Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 12 08, 14:39)
kad ir aš nieko neįskaičiau  g.gif .. ainu dar kartą perskaityt  smile.gif anyway, nemanau, kad verta dėl to pyktis. padiskutuot apie tai - taip, bet ar verta pyktis , trankyti durimis ir tt.. beje gal tas puolimas, kaip jis buvo įvardintas, buvo tiesiog nevyniojimas į vatą, kurio sillwio taip nemėgsta?  smile.gif

Visiems tas duru pasitrankymo laikotarpis buvo ar bus, bet ne nevyniojimo i vata esme as cia izvelgiau ax.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 14:42)
as kiek pasigailejau,kai tai isleke is mano lupu.Bet tuo metu tiesiog neatsisedau ramiai pakvepuot,o sedau RASYT. siandien siektiek to gailiuos.Tai,ka parase silwio paskutiniame poste nelabai supratau..ka jis norejo pasakyt.Jei dabar kalbeciau turbut irgi pasakyciau per daug.Atsiprasau uz emociju pliupsni.

Ir aciu visiems pasisakiusiems del RGB ir SRGB.speju,kad ce dar reikalingas ir monitoriaus sukalibravimas..

Zuvialiuk, smagu tave cia matyt ( per tas aistras tiesiog uzmirsau parasyt) 4u.gif
O del to, is kieno tai lupu isejo, manau kad nera svarbiausia, svarbu matyt kad mes ismoktume priimti tiek kritika, tiek pagyras, kad ir kaip dziaugumemes savu ar svetimu darbu ir vertintume ji aukstumoje. NA, bent jau as dziaugciausi, kad nors vienas mano darbas butu sukeles tokias diskusijas, kaip si Sea nuotrauka. Pagarba jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 13:47)
Visiems tas duru pasitrankymo laikotarpis buvo ar bus, bet ne nevyniojimo i vata esme as cia izvelgiau  ax.gif

galbūt... bet man nepatinka jau ne pirmą kartą naudojami pvz sillwio epitetai kaip klaiki nuotrauka, arba šlykštu.. na nepatinka, ir viskas.. žmogus, naudojantis tokius epitetus diskusijose turėtų gebėt priimt ir tokius puolimus. visgi manau, kad nei vienu nei kitu atveju riba nebuvo peržengta tiek, kad iš to daryti tokias probelmas. juolab, kad pažįstam vienas kitą jau senokai smile.gif .. ir pasipykstam bet va vėl draugaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 13:56)
galbūt... bet man nepatinka jau ne pirmą kartą naudojami pvz sillwio epitetai kaip  klaiki nuotrauka, arba šlykštu.. na nepatinka, ir viskas.. žmogus, naudojantis tokius epitetus diskusijose turėtų gebėt priimt ir tokius puolimus. visgi manau, kad nei vienu nei kitu atveju riba nebuvo peržengta tiek, kad iš to daryti tokias probelmas. juolab, kad pažįstam vienas kitą jau senokai  smile.gif .. ir pasipykstam bet va vėl draugaujam  smile.gif

drinks_cheers.gif tik aš vis tiek nemanau, kad tai yra puolimas.
Atsakyti
galima paklausti...? smile.gif

kokią vertę turi šios temos kai jose pilna kažkokių peripetijų nesusijusių su fotografija o greičiau su ambicijomis ax.gif ?

kai kurie čia ryškiai serga dėmesio trūkumu doh.gif kai man reikia aš išeinu, kai reikia sugrįžtu...o va kai trūksta dėmesio tai aš ateinu, užverdu diskusiją, trankau durim ir žadu nušokt nuo tilto biggrin.gif kad visi ramintų ir prašytų - neišeik...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 14:56)
galbūt... bet man nepatinka jau ne pirmą kartą naudojami pvz sillwio epitetai kaip  klaiki nuotrauka, arba šlykštu.. na nepatinka, ir viskas.. žmogus, naudojantis tokius epitetus diskusijose turėtų gebėt priimt ir tokius puolimus. visgi manau, kad nei vienu nei kitu atveju riba nebuvo peržengta tiek, kad iš to daryti tokias probelmas. juolab, kad pažįstam vienas kitą jau senokai  smile.gif .. ir pasipykstam bet va vėl draugaujam  smile.gif

Pritariu tau drinks_cheers.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 08 gruodžio 2008 - 14:27
QUOTE(peppi @ 2008 12 08, 14:17)
galima paklausti...? smile.gif

kokią vertę turi šios temos kai jose pilna kažkokių peripetijų nesusijusių su fotografija o greičiau su ambicijomis ax.gif ?

kai kurie čia ryškiai serga dėmesio trūkumu doh.gif kai man reikia aš išeinu, kai reikia sugrįžtu...o va kai trūksta dėmesio tai aš ateinu, užverdu diskusiją, trankau durim ir žadu nušokt nuo tilto biggrin.gif kad visi ramintų ir prašytų - neišeik...

nevaryk, pažiūrėk kiek psl prirašyta smile.gif .. kartais gerai tokie pasipešiojimai.. visai kaip tikroje normalioje šeimoje .. pasipykstam, pasiaiškinam ir vėl prie skalbinių smile.gif

o aš vis dar puoselėju mintį apie Grand meetą .. ir tikiuos kada nors visiems gyvai pažiūrėt į akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 14:33)
nevaryk, pažiūrėk kiek psl prirašyta  smile.gif .. kartais gerai tokie pasipešiojimai.. visai kaip tikroje normalioje šeimoje .. pasipykstam, pasiaiškinam ir vėl prie skalbinių  smile.gif

o aš vis dar puoselėju mintį apie Grand meetą .. ir tikiuos kada nors visiems gyvai pažiūrėt į akis  smile.gif

būtent, kiek prirašyta ir nei vienos nuotraukos cool.gif

šeimoms yra kitos temos, gal Sillwio asociacijos ir iš tiesų yra tai, ką jis galvoja...o gal tik nori eilinį kartą sukelti šaršalą ax.gif va apie ką dabar galvoju smile.gif

aš visada už mytus, ypač jei gamtoje... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 08, 14:54)
drinks_cheers.gif tada galėsim išsidraskyt akis gyvai  biggrin.gif

aš už. ir šiaip seniai matėmės.

po švenčių smile.gif o jei dar pajūryje kur nors būtų iš viso idealu biggrin.gif

įdėsiu nuorodą į vieną mano seriją.. dalį jos matėte ND ,,Šviesa" tiesiog buvo bandymas fotografuot va taip va.. kas nepatingės pažiūrėt, galėtų ir pakritikuot.. beje ilgai svarsčiau ar nedaryt serijos jb, bet palikau spalvotą variantą

ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2008 - 15:04
Westa, sios serijos jb neisivaizduoju smile.gif Beje, kai maciau ND nepamaniau, kad cia tavo.
Prie juros busiu tarpusvenciu, tai jei Klaipedieciai mytinsis - irgi prisideciau.
O Vilnieciai - gal savaitgali? As siulau si, nes kita busiu prie juros blush2.gif
Atsakyti
Na štai, koks mūšis, o manęs nebuvo. Tai nuostolis... Manau "problema" čia viena - tai kaip matai fotografiją, kaip ją jauti, asmeninių filtrų ir patirties veikiamas suvokimas. Man miegančio angeliuko nuotrauka nesukėlė jokių neigiamų asociasijų, net nekliuvo jokie išdegimai, spalvos ar tie sparniukai. Vizualiai fotografija glosto akį, tos sutemos, gaubiančios miegančią šilumą, mažius, labai nuvargęs (gal pakavo sniegelio pudrą į maišelius Kalėdų rytui), žalsva spalva kvepia eglute, šienuku tvartelyje, galiausiai sąmanomis... Dailu ir ne per sladu. Aš irgi turiu nemėgstamą žanrąfotografijoje, į kurį negaliu ramiai žiūrėti, neaptarinėju ir nevertinu. bet ne dėl to, kad tai būtų negražu qpskritai. O dėl to, kad tokia mano patirtis, toks suvokimas, gal net psichologinė problema.

Štai, dar prisiminiau, kaip kažkada į ND buvo baisu dėti vieną auto "mergina, verta jūros". nes aš pati mačiau toje foto miegančią undinę, bet bijojau, kad kažkas gali "pamatyti" pažaliavusią ir išblyškusią skenduolę...

QUOTE(westa @ 2008 12 07, 23:11)
šitą... esu susinervinus, nes padarė mano jb mainų foto ...geltono atspalvio  unsure.gif

Aš irgi šį vakar jau turėsiu foto. Bijau pamatyti (ne dėl laboratorijos darbo, o apskritai). O gal tinka ta spalva nuotraukai? smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 12 07, 23:36)
Koks šiandien fantastiškas pajūry apšvietimas buvo ... dar nesu savo gyvenime tokio mačiusi, prifotkinau, foto man labai gražios, bet turbūt tik man  cool.gif

O kaip Tu įsitikinsi, ar tik Tau? rolleyes.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 07, 23:50)
  blink.gif  fi, net siurpas nuejo per kuna, as dar net foto neatringau....  doh.gif niekaip laiko nesurandu  verysad.gif  kaip visada paskutine minute nervinsiuos
Taip noretus kokia nauja foto padaryt, ale ale..

Na ir kas, aš atrinkau, bet tik geriausią iš blogiausių, ar teisingiau iš "nieko". Žinau, kas mano mainų "partneriui" patinka, bet nieko panašaus neturiu sad.gif Todėl siųsiu tokį elegantišką kičiuką. Nepyk, mano mainų pusele wink.gif Aš tikrai stengiausi.

QUOTE(westa @ 2008 12 08, 14:33)
ir tikiuos kada nors visiems gyvai pažiūrėt į akis  smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 08, 14:54)
drinks_cheers.gif tada galėsim išsidraskyt akis gyvai  biggrin.gif

Susitikimo programa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 12 08, 15:10)
Westa, sios serijos jb neisivaizduoju smile.gif Beje, kai maciau ND nepamaniau, kad cia tavo.

kodėl? smile.gif aš už susitikimą mirksiukas.gif
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 08, 15:12)
Aš irgi šį vakar jau turėsiu foto. Bijau pamatyti (ne dėl laboratorijos darbo, o apskritai). O gal tinka ta spalva nuotraukai? smile.gif

net nežinau.. kai užmanymas būna ne su geltona, tai sunku susivokt .. išties visgi nešiu daryt į kitą laboratoriją.. tikiuos spėt iki Kalėdų atsiųst unsure.gif

Sea parsisiunčiau tą Vintage action, bet kur jį rast PS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2008 - 15:28
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 15:23)
Sea parsisiunčiau tą Vintage action, bet kur jį rast PS  g.gif

Na, aš ne Sea, bet atsakysiu. Iškoti turi ten, kur pasidėjai siųsdama. smile.gif O šiaip, lai atsidarai PS, spaudi Load action ir jis atsiras action'ų paletėje.

Man visai žiūrėtųsi Tavo nuotraukos JB (pabandžiau). Bet tik ne paskutinė. Ten tokia vos ne mistinė šviesa apšviečia mažą levituojantį Budą smile.gif Bet šiaip, šviesos kai kur norėtųsi vos vos daugiau, tiesiog kad išryškėtų kai kurios detalės.
Atsakyti