QUOTE(westa @ 2008 12 08, 14:39)
kad ir aš nieko neįskaičiau .. ainu dar kartą perskaityt anyway, nemanau, kad verta dėl to pyktis. padiskutuot apie tai - taip, bet ar verta pyktis , trankyti durimis ir tt.. beje gal tas puolimas, kaip jis buvo įvardintas, buvo tiesiog nevyniojimas į vatą, kurio sillwio taip nemėgsta?
Visiems tas duru pasitrankymo laikotarpis buvo ar bus, bet ne nevyniojimo i vata esme as cia izvelgiau
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 14:42)
as kiek pasigailejau,kai tai isleke is mano lupu.Bet tuo metu tiesiog neatsisedau ramiai pakvepuot,o sedau RASYT. siandien siektiek to gailiuos.Tai,ka parase silwio paskutiniame poste nelabai supratau..ka jis norejo pasakyt.Jei dabar kalbeciau turbut irgi pasakyciau per daug.Atsiprasau uz emociju pliupsni.
Ir aciu visiems pasisakiusiems del RGB ir SRGB.speju,kad ce dar reikalingas ir monitoriaus sukalibravimas..
Ir aciu visiems pasisakiusiems del RGB ir SRGB.speju,kad ce dar reikalingas ir monitoriaus sukalibravimas..
Zuvialiuk, smagu tave cia matyt ( per tas aistras tiesiog uzmirsau parasyt)
O del to, is kieno tai lupu isejo, manau kad nera svarbiausia, svarbu matyt kad mes ismoktume priimti tiek kritika, tiek pagyras, kad ir kaip dziaugumemes savu ar svetimu darbu ir vertintume ji aukstumoje. NA, bent jau as dziaugciausi, kad nors vienas mano darbas butu sukeles tokias diskusijas, kaip si Sea nuotrauka. Pagarba jai