Nemanau, kad kazkas pakeite nuomone, tiesiog sugebejo pamatyti ta foto kitu kampu, kaip mato kitas Nieko neginu, niekam neatstovauju, tiesiog norisi tolerancijos
Ir man atrodo cia labiau del internetinio bendravimo toks nesusipratimas iseina, kai pries viena nuomone perskaitai kruva kitus komentarus. Ir tiesiog pagal savo nuotaika, charakterio ypatybes ir t.t. perskaitai savaip Is asmenines patirties rasau.
Ir man atrodo cia labiau del internetinio bendravimo toks nesusipratimas iseina, kai pries viena nuomone perskaitai kruva kitus komentarus. Ir tiesiog pagal savo nuotaika, charakterio ypatybes ir t.t. perskaitai savaip Is asmenines patirties rasau.
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 08:01)
Labas rytas
aš tai šį ketvirtadienį deja negalėsiu
O mainų foto kaip siunčiat, registruotu paštu
aš tai šį ketvirtadienį deja negalėsiu
O mainų foto kaip siunčiat, registruotu paštu
o man taves labai reikia rašyk kada gali
sillwio mes visi pasakėme savo nuomones.. ir jei išties nuotrauka man patinka, negi turiu sakyti, kad ne, nes taip pasakė sillwio.. tada išties tema primintų tai, ką tu minėjai.. šaunu, kad turi savo nuomonę, kad ją išsakai.. leisk tai daryti ir kitiems . ir jokių būdu nedink.
galvojau kokią kaukę pasirinkt šiom Kalėdų šventėm.. egi gal avies
einu kept sluoksniuoto pyrago su vištiena ..
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 23:33)
Wyshnia, faina Jei skaimena tai kaip i j/b verti, kad atrodo kaip juosta? Fainas grudelis
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 00:56)
westos balionais apsikrovus nubegau wyshnios fuotke dabot.Sita,ne tokia stipri mano akimis.Tiesiog dailutis leliukelis,norisi kokios istorijos,ko jis siekia.o j/b man tavo patinka,ir astrumas fotografijos tap pat.laukiam istorijos
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 08, 01:09)
Wyshnia,kokios akytes
QUOTE(latoya @ 2008 12 08, 07:35)
Wyshnia - fainas didziaakis (e), jb tavo man irgi labai tinka, tik sitoj kazkas kompoziciskai nesiziuri, gal siek tiek kairen maziu pastumt reiktu, bet tada pirstukai nusikirptu
QUOTE(evitafoto @ 2008 12 08, 10:09)
wyshnia, man tavo nuotrauka pasirodė tvarkinga, kokybiška, bet ne wow
Aciu labai uz nuomones. JB cia Elzes plug-inas, kitaip jau nepamenu kada verciau Akytes dideles aha, o istorija tokia, kad renku nuotraukas savo portfolio, atrodo daug turiu, o kai reikia atrinkt, stoviniuoju ties kasantra vis
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 11:39)
o man taves labai reikia rašyk kada gali
aš tai tik kitą savaitę nebent
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 11:45)
aš tai tik kitą savaitę nebent
tai gal kitą ketvirtadienį?
Wyshniuk o man kiek grūdas maišo.
O zinot, kas man sioje diskusijoje uzkliuvo? Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams As siaip taikus zmogus ir man va tokie postai, kad tavo stilius ne toks ar kazko neisnaudoji, diskusijoje apie trecio zmogaus darba tiesiog atrodo kiek nereikalingi ir gal net kiek vaikiski.
O jei apie Sea nuotrauka, as matyt dabar taip tikrai nedaryciau (turiu galvoj dirbtiniai sparnai, plokscias veidas ir pan, nors pati turiu foto su sparnais is fotosesijos ), bet va tokiu asociaciju kaip jus cia surasete, tikrai nebuvo.
Wyshnia, ale akiu ryskumas Nieko daugiau nematau, bet ir matyt daugiau nieko nesinori, man tai siekiamybe Ar gali parasyt parametrus?
Papildyta:
Man primine kazkokia sena diskusija kurioje buvo puolamas Silwio modelis, kas is ties atrode nekorektiska
Beje, neadvokatauju niekam
Prisiminiau sena gera katino Leopoldo fraze is multiko : VAIKAI, GYVENKIME DRAUGISKAI Juk Kaledos arteja
O jei apie Sea nuotrauka, as matyt dabar taip tikrai nedaryciau (turiu galvoj dirbtiniai sparnai, plokscias veidas ir pan, nors pati turiu foto su sparnais is fotosesijos ), bet va tokiu asociaciju kaip jus cia surasete, tikrai nebuvo.
Wyshnia, ale akiu ryskumas Nieko daugiau nematau, bet ir matyt daugiau nieko nesinori, man tai siekiamybe Ar gali parasyt parametrus?
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 11:17)
Tik gal nelabai gražiai nuskambėjo ir Sillwio darbų komentarai, visi mes esam skirtingi ir mėgstam skirtingus dalykus, vieni mėgsta daugiau nudailintus veidus, o kiti mėgsta ir nesamas strazdanėles ant veido parodyt Kaip sako skonyje draugų nėra
Man primine kazkokia sena diskusija kurioje buvo puolamas Silwio modelis, kas is ties atrode nekorektiska
Beje, neadvokatauju niekam
Prisiminiau sena gera katino Leopoldo fraze is multiko : VAIKAI, GYVENKIME DRAUGISKAI Juk Kaledos arteja
QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 14:28)
Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams
dėl to be jokių abejonių pritariu. ir aš supykčiau ir dar kaip...
tik dabar perskaičiau įdėmiai visą diskusiją (darbas maišo hobiui, oj maišo) ir suprantu, pykti buvo už ką atsiprašau už apkaltinimą PMS
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 13:37)
tik dabar perskaičiau įdėmiai visą diskusiją (darbas maišo hobiui, oj maišo) ir suprantu, pykti buvo už ką atsiprašau už apkaltinimą PMS
kad ir aš nieko neįskaičiau .. ainu dar kartą perskaityt anyway, nemanau, kad verta dėl to pyktis. padiskutuot apie tai - taip, bet ar verta pyktis , trankyti durimis ir tt.. beje gal tas puolimas, kaip jis buvo įvardintas, buvo tiesiog nevyniojimas į vatą, kurio sillwio taip nemėgsta?
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 14:37)
Vadinasi, reikia mesti... darba
QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 12:28)
O zinot, kas man sioje diskusijoje uzkliuvo? Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams As siaip taikus zmogus ir man va tokie postai, kad tavo stilius ne toks ar kazko neisnaudoji, diskusijoje apie trecio zmogaus darba tiesiog atrodo kiek nereikalingi ir gal net kiek vaikiski.
as kiek pasigailejau,kai tai isleke is mano lupu.Bet tuo metu tiesiog neatsisedau ramiai pakvepuot,o sedau RASYT. siandien siektiek to gailiuos.Tai,ka parase silwio paskutiniame poste nelabai supratau..ka jis norejo pasakyt.Jei dabar kalbeciau turbut irgi pasakyciau per daug.Atsiprasau uz emociju pliupsni.Ir dar manau,kad ant karstuju isaiskeja bent jau dalis tiesos,arba bent jau ji buna isvyniota siektiek veliau,tebunie,gal ir nekorektiskai.
Ir aciu visiems pasisakiusiems del RGB ir SRGB.speju,kad ce dar reikalingas ir monitoriaus sukalibravimas..