Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

wyshnia, man tavo nuotrauka pasirodė tvarkinga, kokybiška, bet ne wow 4u.gif
Atsakyti
Nemanau, kad kazkas pakeite nuomone, tiesiog sugebejo pamatyti ta foto kitu kampu, kaip mato kitas mirksiukas.gif Nieko neginu, niekam neatstovauju, tiesiog norisi tolerancijos unsure.gif
Ir man atrodo cia labiau del internetinio bendravimo toks nesusipratimas iseina, kai pries viena nuomone perskaitai kruva kitus komentarus. Ir tiesiog pagal savo nuotaika, charakterio ypatybes ir t.t. perskaitai savaip mastau.gif Is asmenines patirties rasau.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 08:01)
Labas rytas  4u.gif
aš tai šį ketvirtadienį deja negalėsiu  schmoll.gif

O mainų foto kaip siunčiat, registruotu paštu  g.gif

o man taves labai reikia smile.gif rašyk kada gali smile.gif

sillwio mes visi pasakėme savo nuomones.. ir jei išties nuotrauka man patinka, negi turiu sakyti, kad ne, nes taip pasakė sillwio.. tada išties tema primintų tai, ką tu minėjai.. šaunu, kad turi savo nuomonę, kad ją išsakai.. leisk tai daryti ir kitiems . ir jokių būdu nedink.

galvojau kokią kaukę pasirinkt šiom Kalėdų šventėm.. egi gal avies bigsmile.gif smile.gif

einu kept sluoksniuoto pyrago su vištiena .. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2008 - 11:43
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 23:33)
Wyshnia, faina wub.gif  Jei skaimena tai kaip i j/b verti, kad atrodo kaip juosta? biggrin.gif Fainas grudelis thumbup.gif

QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 00:56)
westos balionais apsikrovus nubegau wyshnios fuotke dabot.Sita,ne tokia stipri mano akimis.Tiesiog dailutis leliukelis,norisi kokios istorijos,ko jis siekia.o j/b man tavo patinka,ir astrumas fotografijos tap pat.laukiam istorijos smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 08, 01:09)
Wyshnia,kokios akytes wub.gif

QUOTE(latoya @ 2008 12 08, 07:35)
Wyshnia - fainas didziaakis (e), jb tavo man irgi labai tinka, tik sitoj kazkas kompoziciskai nesiziuri, gal siek tiek kairen maziu pastumt reiktu, bet tada pirstukai nusikirptu g.gif

QUOTE(evitafoto @ 2008 12 08, 10:09)
wyshnia, man tavo nuotrauka pasirodė tvarkinga, kokybiška, bet ne wow  4u.gif

Aciu labai uz nuomones. JB cia Elzes plug-inas, kitaip jau nepamenu kada verciau biggrin.gif Akytes dideles aha, o istorija tokia, kad renku nuotraukas savo portfolio, atrodo daug turiu, o kai reikia atrinkt, stoviniuoju ties kasantra vis g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 11:39)
o man taves labai reikia  smile.gif  rašyk kada gali  smile.gif

aš tai tik kitą savaitę nebent unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 11:45)
aš tai tik kitą savaitę nebent  unsure.gif

tai gal kitą ketvirtadienį?

Wyshniuk o man kiek grūdas maišo.
Atsakyti
O zinot, kas man sioje diskusijoje uzkliuvo? Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams g.gif As siaip taikus zmogus ir man va tokie postai, kad tavo stilius ne toks ar kazko neisnaudoji, diskusijoje apie trecio zmogaus darba tiesiog atrodo kiek nereikalingi ir gal net kiek vaikiski.

O jei apie Sea nuotrauka, as matyt dabar taip tikrai nedaryciau (turiu galvoj dirbtiniai sparnai, plokscias veidas ir pan, nors pati turiu foto su sparnais is fotosesijos doh.gif ), bet va tokiu asociaciju kaip jus cia surasete, tikrai nebuvo.

Wyshnia, ale akiu ryskumas bigsmile.gif Nieko daugiau nematau, bet ir matyt daugiau nieko nesinori, man tai siekiamybe doh.gif Ar gali parasyt parametrus?
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 08, 11:17)
Tik gal nelabai gražiai nuskambėjo ir Sillwio darbų komentarai, visi mes esam skirtingi ir mėgstam skirtingus dalykus, vieni mėgsta daugiau nudailintus veidus, o kiti mėgsta ir nesamas strazdanėles ant veido parodyt  bigsmile.gif Kaip sako skonyje draugų nėra  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Man primine kazkokia sena diskusija kurioje buvo puolamas Silwio modelis, kas is ties atrode nekorektiska blush2.gif

Beje, neadvokatauju niekam laugh.gif

Prisiminiau sena gera katino Leopoldo fraze is multiko : VAIKAI, GYVENKIME DRAUGISKAI lotuliukas.gif Juk Kaledos arteja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 14:28)
Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams  g.gif

drinks_cheers.gif dėl to be jokių abejonių pritariu. drinks_cheers.gif ir aš supykčiau biggrin.gif ir dar kaip...
tik dabar perskaičiau įdėmiai visą diskusiją (darbas maišo hobiui, oj maišo) ir suprantu, pykti buvo už ką 4u.gif atsiprašau už apkaltinimą PMS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 13:37)
drinks_cheers.gif dėl to be jokių abejonių pritariu.  drinks_cheers.gif ir aš supykčiau  biggrin.gif ir dar kaip...
tik dabar perskaičiau įdėmiai visą diskusiją (darbas maišo hobiui, oj maišo) ir suprantu, pykti buvo už ką  4u.gif atsiprašau už apkaltinimą PMS  blush2.gif

kad ir aš nieko neįskaičiau g.gif .. ainu dar kartą perskaityt smile.gif anyway, nemanau, kad verta dėl to pyktis. padiskutuot apie tai - taip, bet ar verta pyktis , trankyti durimis ir tt.. beje gal tas puolimas, kaip jis buvo įvardintas, buvo tiesiog nevyniojimas į vatą, kurio sillwio taip nemėgsta? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 gruodžio 2008 - 13:41
QUOTE(Sansara @ 2008 12 08, 14:37)
drinks_cheers.gif dėl to be jokių abejonių pritariu.  drinks_cheers.gif ir aš supykčiau  biggrin.gif ir dar kaip...
tik dabar perskaičiau įdėmiai visą diskusiją (darbas maišo hobiui, oj maišo) ir suprantu, pykti buvo už ką  4u.gif atsiprašau už apkaltinimą PMS  blush2.gif

Vadinasi, reikia mesti... darba biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 12 08, 11:56)
tai gal kitą ketvirtadienį?

bandom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 12 08, 12:28)
O zinot, kas man sioje diskusijoje uzkliuvo? Tiesiog nepatiko, kad Silwio issakyta priesinga nuomone nei daugumos issauke puolima jo stiliui ir darbams  g.gif  As siaip taikus zmogus ir man va tokie postai, kad tavo stilius ne toks ar kazko neisnaudoji, diskusijoje apie trecio zmogaus darba tiesiog atrodo kiek nereikalingi ir gal net kiek vaikiski.

as kiek pasigailejau,kai tai isleke is mano lupu.Bet tuo metu tiesiog neatsisedau ramiai pakvepuot,o sedau RASYT. siandien siektiek to gailiuos.Tai,ka parase silwio paskutiniame poste nelabai supratau..ka jis norejo pasakyt.Jei dabar kalbeciau turbut irgi pasakyciau per daug.Atsiprasau uz emociju pliupsni.Ir dar manau,kad ant karstuju isaiskeja bent jau dalis tiesos,arba bent jau ji buna isvyniota siektiek veliau,tebunie,gal ir nekorektiskai.

Ir aciu visiems pasisakiusiems del RGB ir SRGB.speju,kad ce dar reikalingas ir monitoriaus sukalibravimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 gruodžio 2008 - 13:46