Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Loreli @ 2008 12 07, 23:36)
Aš už. Ketvirtadienis arba anksčiau net tinka, penktadienis netinka. Man irgi reiktų dėl fokuso konsultacijų. Instrukcija man nepadeda. Gal tau atnešt instrukciją tongue.gif

Koks šiandien fantastiškas pajūry apšvietimas buvo ... dar nesu savo gyvenime tokio mačiusi, prifotkinau, foto man labai gražios, bet turbūt tik man  cool.gif

parodyk, o tai taip ir nesužinosi ar tik tau vienai gražios

tai jei tinka ketvirtadienis, gal paplanuojam?? Ketvirtadienis 18val, vieta kaip visuomet cool.gif
Atsakyti
Cia matyt tik toms kurios be vaiku si foto nekelia blogu asociaciju smile.gif man tokia mintis ne nesove galvon, tik tai ka apibudino westa smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 08, 01:11)
šitą... esu susinervinus, nes padarė mano jb mainų foto ...geltono atspalvio  unsure.gif
blink.gif fi, net siurpas nuejo per kuna, as dar net foto neatringau.... doh.gif niekaip laiko nesurandu verysad.gif kaip visada paskutine minute nervinsiuos
Taip noretus kokia nauja foto padaryt, ale ale..
Atsakyti
Oho diskusija smile.gif
Del asocijaciju, man nekyla blogos mintys, cia gal greiciau nuo zmogaus priklauso, o ne nuo to, kur jis lankosi/nesilanko, turi/neturi vaiku.
Del Sea_ nuotraukos, tai gal tik veiduko noretusi (ir to actiono pas mane kompe tongue.gif ), o daugiau kaip kad westa nupasakojo - ''luzo'' sventikas Kaledinio pietu miegelio, nuvargo visa ryta dovanom besidziaugdamas biggrin.gif Man gera ziureti ir anei dryziai, anei sparniukai netrukdo rolleyes.gif

Noriu nuomones apie viena savo nuotrauka -
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 23:25)
ale matai.As vis dar kisu.Jei nekisciau tai veidukai melsvoki gaunas...to grazaus gelsvumo,kaip tavieji negaunu.O butent automatinis WB naturaliai juos kazkaip pamelinina..Tiesa,kuria diena perskaiciau,kad stumdei Desaturation,niekaip neradau,kur ans yr,bo uzsimaniau irgi pastumdyt biggrin.gif

Man su manuoju canon 400D visada i melsvuma gaunas, kartais net visai graziai melyni biggrin.gif WB pakoreguoju ir dazniausiai auto contrasto uztenka.
Bet va laime teko 5D isigyti, tai galiu pasakyti, kad WB dazniausiai labai taikliai pataiko(abiem atvejais kalbu apie auto WB). Ta nuotrauka pirmoji is mano Kalediniu- WB nekoreguotas. Idomu ar objektyvas tam turi itakos???? g.gif

Desaturate randam taip- Photoshopas zinoma biggrin.gif Image>Adjustements>Hue/Saturation ir ten pastumiau Saturation i minusiuka...gal apie -15. Paskui Adjustments>Selective color....raudonoj ir geltonoj spalvose nuemiau juodos spalvos truputi. Cia mane sea taip mokino, kiek pamenu palei jos pasakojima darau. Bet vistiek labiausiai linkstu prie naturaliu spalvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 08, 02:26)
Desaturate randam taip- Photoshopas zinoma biggrin.gif  Image>Adjustements>Hue/Saturation ir ten pastumiau Saturation i minusiuka...gal apie -15. Paskui Adjustments>Selective color....raudonoj ir geltonoj spalvose nuemiau juodos spalvos truputi. Cia mane sea taip mokino, kiek pamenu palei jos pasakojima darau. Bet vistiek labiausiai linkstu prie naturaliu spalvu ax.gif
Tai desaturation yra vertimas i jb, cia kitas reikalas, o saturation yra saturation smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 08, 00:28)
Tai desaturation yra vertimas i jb, cia kitas reikalas, o saturation yra saturation smile.gif

Tu teisi...jei paspausi desaturate, tiesiog pavers i j/b biggrin.gif O "saturation"...tiesiog sumazinu spalvu "saturation" ax.gif (arba padidini jie nori)
Ne taip issireiskiau gal...nors kai mazini spalvu saturacija, tai ir yra desaturation biggrin.gif

Wyshnia, faina wub.gif Jei skaimena tai kaip i j/b verti, kad atrodo kaip juosta? biggrin.gif Fainas grudelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 23:57)
Angeliukais vadina isejusiais anapus vaikucius...Netgi SM yra tema "Angeliuku mamyciu svetaine"....kai uzkliuna uz akies, taip suspaudzia sirdi visada unsure.gif

Cia turbut tik is SM ir plaukia tokios asociacijos, pacios mamos ir prikabino ta klise.
Na o man visai nesiasocijuoja su jokiom liudnybem. Man labai grazu kai vaikus vadina angeliukais, nes jie tokie ir yra - Dievo mums atsiustos didziules dovanos, tokie tyri, svelnus, sviezuteliai, gaiviai kvepiantys smile.gif Dar nieko neprisidirbe sioj Zemelej, nieko nenuskriaude, nieko neiskaudine...
Koks dar galetu buti grazesnis zodis juos pavadinti? wink.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 08, 00:11)
dryžiukai netgi patiko labiau nei jei jų nebūtų...

Man irgi patiko, toks jaukus, "naminis" angelas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 23:26)
Man su manuoju canon 400D visada i melsvuma gaunas, kartais net visai graziai melyni biggrin.gif WB pakoreguoju ir dazniausiai auto contrasto uztenka.
Bet va laime teko 5D isigyti, tai galiu pasakyti, kad WB dazniausiai labai taikliai pataiko(abiem atvejais kalbu apie auto WB). Ta nuotrauka pirmoji is mano Kalediniu- WB nekoreguotas. Idomu ar objektyvas tam turi itakos???? g.gif

Desaturate randam taip- Photoshopas zinoma biggrin.gif  Image>Adjustements>Hue/Saturation ir ten pastumiau Saturation i minusiuka...gal apie -15. Paskui Adjustments>Selective color....raudonoj ir geltonoj spalvose nuemiau juodos spalvos truputi. Cia mane sea taip mokino, kiek pamenu palei jos pasakojima darau. Bet vistiek labiausiai linkstu prie naturaliu spalvu ax.gif

va kaip sklandziai tu ce man.Viska padariau pagal tavo pamokele.Tai kaip ir sakai,kol aplinkiniai nepasake,kad veidukas melsvas tai man visai graziai[kaip tu sakai]melyni jie buvo,bet kai pradejau stumdymus RAW'e pamaciau akivaizdu skirtuma.Pirma karta isbandziau ta Auto.tu ji ten paspaudi paciam virsuje tu exposure,contrast ir t.t.?man labai issviesina foto..[taip ne zuvelkiskai...kontrastas "suleksteja"]..o dar kai "desaturation'a pabandziau tai atrodo liko zingsnis iki degesiu..sviesu sviesu paliko..nors tas lengvumas visai patiko.
Ir dar,kai atidaro RAW'a kaireje puseje yra pasirinkti Space,tai pas mane Adobe RGB 1998,nieko tokio?nes atrodo su spalvom kazkas ne taip is PS perkelus y JPEG jos vel pilksvesnes..

westos balionais apsikrovus nubegau wyshnios fuotke dabot.Sita,ne tokia stipri mano akimis.Tiesiog dailutis leliukelis,norisi kokios istorijos,ko jis siekia.o j/b man tavo patinka,ir astrumas fotografijos tap pat.laukiam istorijos smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Na zmones ir nustebinot bigsmile.gif
Aciu labai uz kritika ir uz pagyras wub.gif Neveltui baisu buvo deti foto cia smile.gif Man paciai jokiu neigiamu asociaciju nekyla, nebuciau turbut net fotografavus, jei manyciau kitaip 4u.gif

Wyshnia,kokios akytes wub.gif
Atsakyti
Vintage action po pavyzdinem nuotraukom yra download 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 12 08, 00:54)
Cia turbut tik is SM ir plaukia tokios asociacijos, pacios mamos ir prikabino ta klise.
Na o man visai nesiasocijuoja su jokiom liudnybem. Man labai grazu kai vaikus vadina angeliukais, nes jie tokie ir yra - Dievo mums atsiustos didziules dovanos, tokie tyri, svelnus, sviezuteliai, gaiviai kvepiantys smile.gif Dar nieko neprisidirbe sioj Zemelej, nieko nenuskriaude, nieko neiskaudine...
Koks dar galetu buti grazesnis zodis juos pavadinti? wink.gif

Tai turbut... smile.gif Kazkada kai pamaciau ta skyreli...ilindau...paskaiciau...nuzliumbiau posta didzuli...Taip turbut ir iskiepijo ta asociacija.

O siaip tai, sea, nekreipk demesio i visus su asociacijom- cia ne Tavo "problema" biggrin.gif Griztu jau koki ketvirta karta prie foto....reiskia traukia... Ikalbejo zmones- ir man dryziukai patikti pradejo biggrin.gif Kadras tikrai geras, jau vien is to galima spresti kiek emociju ir kalbu sukele ir kaip skyrelis atbudo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 01:56)
Ir dar,kai atidaro RAW'a kaireje puseje yra pasirinkti Space,tai pas mane Adobe RGB 1998,nieko tokio?nes atrodo su spalvom kazkas ne taip is PS perkelus y JPEG jos vel pilksvesnes..

Dabar nezinau...kur atidaro raw nuotrauka, ten apdirbu, jokio space nekeiciu...Dabat turiu begt, paziuresiu tiksliau veliau. O spalvos man tiek PS, tiek raw apdirbimo programoje vienodos buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 08, 03:49)
Kadras tikrai geras, jau vien is to galima spresti kiek emociju ir kalbu sukele ir kaip skyrelis atbudo biggrin.gif

Ta pati norejau rasyti laugh.gif
Atsakyti