QUOTE(Benitta @ 2008 12 08, 00:54)
Cia turbut tik is SM ir plaukia tokios asociacijos, pacios mamos ir prikabino ta klise.
Na o man visai nesiasocijuoja su jokiom liudnybem. Man labai grazu kai vaikus vadina angeliukais, nes jie tokie ir yra - Dievo mums atsiustos didziules dovanos, tokie tyri, svelnus, sviezuteliai, gaiviai kvepiantys
Dar nieko neprisidirbe sioj Zemelej, nieko nenuskriaude, nieko neiskaudine...
Koks dar galetu buti grazesnis zodis juos pavadinti?
Tai turbut...
Kazkada kai pamaciau ta skyreli...ilindau...paskaiciau...nuzliumbiau posta didzuli...Taip turbut ir iskiepijo ta asociacija.
O siaip tai,
sea, nekreipk demesio i visus su asociacijom- cia ne Tavo "problema"
Griztu jau koki ketvirta karta prie foto....reiskia traukia... Ikalbejo zmones- ir man dryziukai patikti pradejo
Kadras tikrai geras, jau vien is to galima spresti kiek emociju ir kalbu sukele ir kaip skyrelis atbudo
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 08, 01:56)
Ir dar,kai atidaro RAW'a kaireje puseje yra pasirinkti Space,tai pas mane Adobe RGB 1998,nieko tokio?nes atrodo su spalvom kazkas ne taip is PS perkelus y JPEG jos vel pilksvesnes..
Dabar nezinau...kur atidaro raw nuotrauka, ten apdirbu, jokio space nekeiciu...Dabat turiu begt, paziuresiu tiksliau veliau. O spalvos man tiek PS, tiek raw apdirbimo programoje vienodos buna