QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 22:01)
Neturiu paslapties zuveliuk, neturiu...Ziuriu kuo maziau nagus kisu, tuo geresnes spalvos gaunas. Dazniausiai kontrasta pataisau su auto contrast ir viskas
Nes netgi kai pradedu curves tampyti, daznai ziuriu, kad nusitampau ne i ta puse
ale matai.As vis dar kisu.Jei nekisciau tai veidukai melsvoki gaunas...to grazaus gelsvumo,kaip tavieji negaunu.O butent automatinis WB naturaliai juos kazkaip pamelinina..Tiesa,kuria diena perskaiciau,kad stumdei Desaturation,niekaip neradau,kur ans yr,bo uzsimaniau irgi pastumdyt
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 22:03)
Drakės nebus
Slapukai, galit jos nelaukti
Už savo nuomonės išreiškimą nuoširdžiai atsiprašiau ir einu pirkti balno. Nepataikau aš vis į madą, tai su cross'ais, tai su vintage, tai aplamai, su bendru temos meniniu lygiu
california, tavo nuotraukos man patinka. Deja aš ne iš tų, kurie ateina tik tam, kad pagirti. Jei žmogus deda nuotraukas į temą "mokomės fotografuoti", jis matyt laukia daugiau kritikos, negu pagyrų. Bent taip man visada atrodė ir visada atrodys. Juk pagyroms yra kitų temų.
prie ko cia "laukia daugiau kritikos, negu pagyrų"?Tas,kuris ilgai stengias ir bando ygyvendinti ideja juk visada stengiasi sulaukti ir pagyru ne tik kritikos,man jos viena be kitos ne vaiksto.nezinau.arba nesuprantu,gal apie skirtingus dalykus kalbam.O tau medali jau seniai sakiau reikes koki nufotografuot
uz provokacijas,kurios sitiek slapuku istraukia is pogrindzio
QUOTE(bite maja @ 2008 12 07, 22:06)
ačiū, kad paaiškinot. nes aš po sm nelandžioju. paprastai sėdžiu tik čia ir pas katinus
tai vistiek vadinasi landzioji
QUOTE(westa @ 2008 12 07, 22:11)
Sea nuotrauka.. Man irgi patiko
.. šiek tiek erzina išdegęs veidukas, labai jau norisi daugiau tų mielų bruožų matyt.. dryžiukai netgi patiko labiau nei jei jų nebūtų.. kodėl jei angelas, tai būtinai baltas? ir dar su garbanotais plaukais .. nė velnio
.. toks netgi smagesnis ir laabai tolimas nuo tų blogųjų vaiko -angelo interpretacijų... aš čia matau po Kalėdų šventės ,,nulūžusį" mažą šventėją, ir netgi matau mamą, kuri tyliai prisėlino, kad įamžint tą saldų Kalėdinį miegą..
na va.mazdaug ir as panasiai maciau sia foto,tik tu daug taikliau mokejai nupasakot apie tuos luzimus