Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 23:03)
california, tavo nuotraukos man patinka. Deja aš ne iš tų, kurie ateina tik tam, kad pagirti. Jei žmogus deda nuotraukas į temą "mokomės fotografuoti", jis matyt laukia daugiau kritikos, negu pagyrų. Bent taip man visada atrodė ir visada atrodys. Juk pagyroms yra kitų temų.

4u.gif
Bet labai noreciau, kad parasytum savo kritine nuomone kai matai, kad yra prie ko kabintis. Netgi jei tai mano vaiko nuotrauka...nesilaikyk savo senu izadu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 22:57)
Angeliukais vadina isejusiais anapus vaikucius...Netgi SM yra tema "Angeliuku mamyciu svetaine"....kai uzkliuna uz akies, taip suspaudzia sirdi visada unsure.gif

Nedrįsau to parašyti pats, nesmagu kažkaip. Deja vintage ir juoda vinjetė tik dar labiau pabrėžia tai, ka parašė california.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 23:07)
Nedrįsau to parašyti pats, nesmagu kažkaip. Deja vintage ir juoda vinjetė tik dar labiau pabrėžia tai, ka parašė california.

na, netgi dabar aš vis tiek taip nemanau unsure.gif
Atsakyti
turbūt aš nebededu nuotraukų , nes pasiekiau viršūnę. aa.. tobulumo mastau.gif biggrin.gif .. juokas aišku

Sea nuotrauka.. Man irgi patiko smile.gif .. šiek tiek erzina išdegęs veidukas, labai jau norisi daugiau tų mielų bruožų matyt.. dryžiukai netgi patiko labiau nei jei jų nebūtų.. kodėl jei angelas, tai būtinai baltas? ir dar su garbanotais plaukais .. nė velnio smile.gif .. toks netgi smagesnis ir laabai tolimas nuo tų blogųjų vaiko -angelo interpretacijų... aš čia matau po Kalėdų šventės ,,nulūžusį" mažą šventėją, ir netgi matau mamą, kuri tyliai prisėlino, kad įamžint tą saldų Kalėdinį miegą..

šitą... esu susinervinus, nes padarė mano jb mainų foto ...geltono atspalvio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 23:06)
4u.gif
Bet labai noreciau, kad parasytum savo kritine nuomone kai matai, kad yra prie ko kabintis. Netgi jei tai mano vaiko nuotrauka...nesilaikyk savo senu izadu mirksiukas.gif

Jei bus klaikiai blogai, nepergyvenk, parašysiu biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 12 07, 23:10)
na, netgi dabar aš vis tiek taip nemanau  unsure.gif

Linkiu niekada ir nepamatyti. Čia panašiai kaip su Viktoro kranais kažkada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 gruodžio 2008 - 23:14
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 23:12)

Linkiu niekada ir nepamatyti. Čia panašiai kaip su Viktoro kranais kažkada.

aš ir iki šiol manau, kad tai ir tėra kranai.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 07, 23:15)
aš ir iki šiol manau, kad tai ir tėra kranai.

Ir aš.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 07, 22:01)
Neturiu paslapties zuveliuk, neturiu...Ziuriu kuo maziau nagus kisu, tuo geresnes spalvos gaunas. Dazniausiai kontrasta pataisau su auto contrast ir viskas biggrin.gif  Nes netgi kai pradedu curves tampyti, daznai ziuriu, kad nusitampau ne i ta puse biggrin.gif

ale matai.As vis dar kisu.Jei nekisciau tai veidukai melsvoki gaunas...to grazaus gelsvumo,kaip tavieji negaunu.O butent automatinis WB naturaliai juos kazkaip pamelinina..Tiesa,kuria diena perskaiciau,kad stumdei Desaturation,niekaip neradau,kur ans yr,bo uzsimaniau irgi pastumdyt biggrin.gif
QUOTE(sillwio @ 2008 12 07, 22:03)
Drakės nebus  ax.gif Slapukai, galit jos nelaukti  lotuliukas.gif Už savo nuomonės išreiškimą nuoširdžiai atsiprašiau ir einu pirkti balno. Nepataikau aš vis į madą, tai su cross'ais, tai su vintage, tai aplamai, su bendru temos meniniu lygiu  lotuliukas.gif
california, tavo nuotraukos man patinka. Deja aš ne iš tų, kurie ateina tik tam, kad pagirti. Jei žmogus deda nuotraukas į temą "mokomės fotografuoti", jis matyt laukia daugiau kritikos, negu pagyrų. Bent taip man visada atrodė ir visada atrodys. Juk pagyroms yra kitų temų.

prie ko cia "laukia daugiau kritikos, negu pagyrų"?Tas,kuris ilgai stengias ir bando ygyvendinti ideja juk visada stengiasi sulaukti ir pagyru ne tik kritikos,man jos viena be kitos ne vaiksto.nezinau.arba nesuprantu,gal apie skirtingus dalykus kalbam.O tau medali jau seniai sakiau reikes koki nufotografuot hihihi.gif uz provokacijas,kurios sitiek slapuku istraukia is pogrindzio biggrin.gif
QUOTE(bite maja @ 2008 12 07, 22:06)
ačiū, kad paaiškinot. nes aš po sm nelandžioju. paprastai sėdžiu tik čia ir pas katinus smile.gif

tai vistiek vadinasi landzioji biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 12 07, 22:11)
Sea nuotrauka.. Man irgi patiko  smile.gif .. šiek tiek erzina išdegęs veidukas, labai jau norisi daugiau tų mielų bruožų matyt.. dryžiukai netgi patiko labiau nei jei jų nebūtų.. kodėl jei angelas, tai būtinai baltas? ir dar su garbanotais plaukais .. nė velnio  smile.gif .. toks netgi smagesnis ir laabai tolimas nuo tų blogųjų vaiko -angelo interpretacijų... aš čia matau po Kalėdų šventės ,,nulūžusį" mažą šventėją, ir netgi matau mamą, kuri tyliai prisėlino, kad įamžint tą saldų Kalėdinį miegą..

na va.mazdaug ir as panasiai maciau sia foto,tik tu daug taikliau mokejai nupasakot apie tuos luzimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 12 07, 23:25)

na va.mazdaug ir as panasiai maciau sia foto,tik tu daug taikliau mokejai nupasakot apie tuos luzimus biggrin.gif

a jooo... gi labai miela , kad grįžai .. jamk 4u.gif 4u.gif smile.gif

klaipėda, kada meetas ??? gal kokį ketvirtadienį?? ar laukiam tarpšvenčio? smile.gif man juodai reikėtų konsultacijos, nes aš esu kažką prisispaudus su fokusu, o instrukcijos neturiu blush2.gif o dar norisi blykstę pakankint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 07, 18:58)
Noriu viena savo vakaryksti darba parodyt, bet kazko ir baisu. Ryte kilo mintis, o po pietu bandziau igyvendinti.

per mažai pagyrų gavo ši nuostabi fotografija, todėl pasisakau ir aš.
Primena angelėlius iš pasakų knygos, kurią skaitau savo mažuliui. Ten vienas Kalėdų senio padėjėjas, angeliukas, dėvi kaip tik dryžuotus mėlynus marškinėlius.
Turi minčių, išnaudoji akimirką, kokybė foto taip pat gera, puikiai pritaikei actioną, kitaip apdirbtos net neįsivaizduoju šios fotos, o ir nesinori jos kitokios matyti. Nesinori nei karpyti, nei vartyti nei dar ką nors daryti. O tik grožėtis.
Gera žiūrėti, kaip ištobulėjai.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 12 07, 21:50)
Manyčiau, angeliukai gali būti ir dryžuoti..
Čia kaip anekdote:
Mokytoja liepia Petriukui nupiešti angelą ir tas nupiešia su vienu sparnu. Mokytoja sako: "Petriuk, nu kur tu matei angelą su vienu sparnu!". O Petriukas ir klausia: "Mokytoja, o kur jūs matėt su dviem?" smile.gif

ploja.gif fainuolis Petriukas smile.gif

beja,manau,kad tik gera fotografija gali sulaukt tiek kritikos ir pagyru,todel noreciau priminimui ja dar karta cia ykelti.Bo jau baigia nusikelt ji labai toli.O vis norisi paziuret y tas dryzuotas kojinytes apie kurias mes cia smile.gif.

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 07, 18:58)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 07 gruodžio 2008 - 23:37
QUOTE(westa @ 2008 12 07, 23:28)
a jooo... gi labai miela , kad grįžai .. jamk  4u.gif  4u.gif  smile.gif

klaipėda, kada meetas ??? gal kokį ketvirtadienį?? ar laukiam tarpšvenčio?  smile.gif man juodai reikėtų konsultacijos, nes aš esu kažką prisispaudus su fokusu, o  instrukcijos neturiu   blush2.gif  o dar norisi blykstę pakankint  smile.gif

Aš už. Ketvirtadienis arba anksčiau net tinka, penktadienis netinka. Man irgi reiktų dėl fokuso konsultacijų. Instrukcija man nepadeda. Gal tau atnešt instrukciją tongue.gif

Koks šiandien fantastiškas pajūry apšvietimas buvo ... dar nesu savo gyvenime tokio mačiusi, prifotkinau, foto man labai gražios, bet turbūt tik man cool.gif
Atsakyti