Pas mus su maistu panasiai..is gaminamo maisto tai labai mazas pasirinkimas, laimei, akd darzoves valgo visas, aspiima ir valgo, kopusta, morkas, kaliaropes, pomidorus ir t.t. bet zuvies pvz. neikisi del kraujo net nezinau..tirkino eprnai, o kai reikes siemet paimti, neisivaizduoju..nes tai pasaulinio lygio izeidimas..pernai tryse laikeme, o dabar nezinau ka daryti reikes
na taip labai gerai, kad visas daržoves valgo, benas net žalias bulves,morkas,kopūstus, burokėlius viska valgo, vat su žuvimi tai reikia žaisti,kadsuvalgytų,bet tfu karas dėl maisto ėdimo baigėsi, tik tiek,kad kartu valgo,ovienas niekada o vat krauja kai reikia imti aš neinu draugas eina, nes jau aš neužlaikau, taipats baisiausias dalykas, nieko baisesnio neesu mačiusi, toks klykimas,taip stipriai benas rankalaiko kad jo majo
Alchemie,kaip tu laikaisi,kaip tavo pilvukas auga, kaip tavo savijauta
kažin kaip Vario, galjau pagimdė
okaip Norako laikosi,nebeužsuka čia daugiau
Alchemie,kaip tu laikaisi,kaip tavo pilvukas auga, kaip tavo savijauta
kažin kaip Vario, galjau pagimdė
okaip Norako laikosi,nebeužsuka čia daugiau
As nieko..kazkaip laikausi, buvo cia isigandimas, kazko temperatura pakilusi, bet viskas gerai..judeisukai yra.
Vario va laukiam ant dienu, dar kol kas 2 in 1
norako, kaip suprantu susitvarke su savo vaiko bedom..delto gal ir nebeuzsuka
Roga, o tu kaip? gal dareisi tyrimus? kaip galva?Kaip tie silpnumai?
QUOTE(mamaingrida @ 2008 12 31, 00:02)
Sakyk, prasau, o kas tas VRS?
mano sunus nesulaiko emociju.... balsa ant manes kelia, as ant jo -... tragedija namie. Nuo rudens lankyti krepsini pradejo, tai lyg ir pagerejo vaikis, bet tas jo jautrumas ir nemokejimas susikaupti varo mane i nevilti. kencia mokslai, kenciam mes...
mano sunus nesulaiko emociju.... balsa ant manes kelia, as ant jo -... tragedija namie. Nuo rudens lankyti krepsini pradejo, tai lyg ir pagerejo vaikis, bet tas jo jautrumas ir nemokejimas susikaupti varo mane i nevilti. kencia mokslai, kenciam mes...
Tai gal VRC ? Vaiko raidos centras ? Man tai ten nepatiko...daugiau ten nenorėčiau
QUOTE(DonaldaB @ 2009 01 05, 08:58)
Tai gal VRC ? Vaiko raidos centras ? Man tai ten nepatiko...daugiau ten nenorėčiau
O kas nutiko? Man idomu ,nes penktadieni ir mes ten vaziosim
Del kraujo emimo,tai to klausimu man pasisieke,mano dukra nebijo duoti kraujuka,reaguoja ramiai
Vario turi suneli. Siandien gime
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 04, 22:48)
As nieko..kazkaip laikausi, buvo cia isigandimas, kazko temperatura pakilusi, bet viskas gerai..judeisukai yra.
laikykis drauguže viskas bus gerai svarbiausia, kad tu ir tavo pilvukas gerai jaučiasi
aš geriau neklausk
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 05, 21:14)
Vario turi suneli. Siandien gime
dideliausi sveikinimai, kaip džiugu daug linkėjimų, ramių naktelių ir daug pienelio jiems
vat sedziu ir masta..na po atostogu, pailsejes vaiikas kazkaip lengviau drba klaseje..bet faktas toks..visi vaikai net sulinde i spalvota popieriu lanksto origami, puskuoja, maniskis - bac ir jau islankste kazkaip tie erdviniai dalykaik jam is oro ateina..bet kai reikia mintinai skaiciuoti..nu nors kuola ant galvos tasyk
Alchemie nu kaip čiotka klausytis kokių dalykų tavo vaikis moka
o pas mus košmaras su mokslais prasidėjo vienas dalykas pagerėjo, jau pats benas paskaitinėja užduotas knygeles, nebereikia versti
vat šiandiena Benas atsitiktinai rado draugo sladainius su romu ir surijo puse dėžės, ir smigo bet koks irzlus atsikėlė, verkia piktas, jofana
mokykloje stengiasi, kiek gali.
o pas mus košmaras su mokslais prasidėjo vienas dalykas pagerėjo, jau pats benas paskaitinėja užduotas knygeles, nebereikia versti
vat šiandiena Benas atsitiktinai rado draugo sladainius su romu ir surijo puse dėžės, ir smigo bet koks irzlus atsikėlė, verkia piktas, jofana
mokykloje stengiasi, kiek gali.
Smagu skaityti apie vaiku pastangas As tai dukros po atostogu neleidau i mokykla,nes pas mus salnai buvo 20 laipsniu o pas ja priesmokyklinie klase,tai nieko baisaus.Bet pasrebejau kad vel pamirso kaip skaicioti ji buvo ismokiusi skaicioti iki 12 be klaidu,o dabar nors ir aiskinu,vistiek negali paskaicioti iki 10
QUOTE(Dzakonda @ 2009 01 07, 10:56)
Smagu skaityti apie vaiku pastangas As tai dukros po atostogu neleidau i mokykla,nes pas mus salnai buvo 20 laipsniu o pas ja priesmokyklinie klase,tai nieko baisaus.Bet pasrebejau kad vel pamirso kaip skaicioti ji buvo ismokiusi skaicioti iki 12 be klaidu,o dabar nors ir aiskinu,vistiek negali paskaicioti iki 10
Pas mus tas pats su spalvom Ismoko cia kada visas pagrindines, truputi nebeakcentavau ir viskas,,, Pastebejau, kad vel yra uzmirses per trumpa laika visus spalvu pavadinimus Reiks mokytis is naujo..