Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

Pas mus su maistu panasiai..is gaminamo maisto tai labai mazas pasirinkimas, laimei, akd darzoves valgo visas, aspiima ir valgo, kopusta, morkas, kaliaropes, pomidorus ir t.t. bet zuvies pvz. neikisi schmoll.gif del kraujo net nezinau..tirkino eprnai, o kai reikes siemet paimti, neisivaizduoju..nes tai pasaulinio lygio izeidimas..pernai tryse laikeme, o dabar nezinau ka daryti reikes doh.gif
Atsakyti
na taip labai gerai, kad visas daržoves valgo, benas net žalias bulves,morkas,kopūstus, burokėlius viska valgo, vat su žuvimi tai reikia žaisti,kadsuvalgytų,bet tfu karas dėl maisto ėdimo baigėsi, tik tiek,kad kartu valgo,ovienas niekada schmoll.gif o vat krauja kai reikia imti aš neinu draugas eina, nes jau aš neužlaikau, taipats baisiausias dalykas, nieko baisesnio neesu mačiusi, toks klykimas,taip stipriai benas rankalaiko kad jo majo g.gif

Alchemie,kaip tu laikaisi,kaip tavo pilvukas auga, kaip tavo savijauta g.gif

kažin kaip Vario, galjau pagimdė g.gif

okaip Norako laikosi,nebeužsuka čia daugiau g.gif
Atsakyti
As nieko..kazkaip laikausi, buvo cia isigandimas, kazko temperatura pakilusi, bet viskas gerai..judeisukai yra.
Vario va laukiam ant dienu, dar kol kas 2 in 1
norako, kaip suprantu susitvarke su savo vaiko bedom..delto gal ir nebeuzsuka
Roga, o tu kaip? gal dareisi tyrimus? kaip galva?Kaip tie silpnumai?
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2008 12 31, 00:02)
Sakyk, prasau, o kas tas VRS?  ax.gif
mano sunus nesulaiko emociju.... balsa ant manes kelia, as ant jo -... tragedija namie. Nuo rudens lankyti krepsini pradejo, tai lyg ir pagerejo vaikis, bet tas jo jautrumas ir nemokejimas susikaupti varo mane i nevilti. kencia mokslai, kenciam mes...

Tai gal VRC ? Vaiko raidos centras ? Man tai ten nepatiko...daugiau ten nenorėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DonaldaB @ 2009 01 05, 08:58)
Tai gal VRC ? Vaiko raidos centras ? Man tai ten nepatiko...daugiau ten nenorėčiau doh.gif

O kas nutiko? unsure.gif Man idomu ,nes penktadieni ir mes ten vaziosim g.gif
Del kraujo emimo,tai to klausimu man pasisieke,mano dukra nebijo duoti kraujuka,reaguoja ramiai ax.gif
Atsakyti
Vario turi suneli. Siandien gime 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 04, 22:48)
As nieko..kazkaip laikausi, buvo cia isigandimas, kazko temperatura pakilusi, bet viskas gerai..judeisukai yra.
Vario va laukiam ant dienu, dar kol kas 2 in 1
norako, kaip suprantu susitvarke su savo vaiko bedom..delto gal ir nebeuzsuka
Roga, o tu kaip? gal dareisi tyrimus? kaip galva?Kaip tie silpnumai?

laikykis drauguže viskas bus gerai bigsmile.gif svarbiausia, kad tu ir tavo pilvukas gerai jaučiasi bigsmile.gif
aš geriau neklausk schmoll.gif

QUOTE(Alchemie @ 2009 01 05, 21:14)
Vario turi suneli. Siandien gime 4u.gif  wub.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif dideliausi sveikinimai, kaip džiugu bigsmile.gif wub.gif daug linkėjimų, ramių naktelių ir daug pienelio jiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 05, 20:14)
Vario turi suneli. Siandien gime 4u.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif sveikinam 4u.gif
Atsakyti
vat sedziu ir masta..na po atostogu, pailsejes vaiikas kazkaip lengviau drba klaseje..bet faktas toks..visi vaikai net sulinde i spalvota popieriu lanksto origami, puskuoja, maniskis - bac ir jau islankste blink.gif kazkaip tie erdviniai dalykaik jam is oro ateina..bet kai reikia mintinai skaiciuoti..nu nors kuola ant galvos tasyk doh.gif
Atsakyti
Alchemie nu kaip čiotka klausytis kokių dalykų tavo vaikis moka bigsmile.gif

o pas mus košmaras su mokslais prasidėjo unsure.gif vienas dalykas pagerėjo, jau pats benas paskaitinėja užduotas knygeles, nebereikia versti biggrin.gif
vat šiandiena Benas atsitiktinai rado draugo sladainius su romu ir surijo puse dėžės, ir smigo blink.gif bet koks irzlus atsikėlė, verkia piktas, jofana unsure.gif
mokykloje stengiasi, kiek gali.
Atsakyti
Smagu skaityti apie vaiku pastangas thumbup.gif As tai dukros po atostogu neleidau i mokykla,nes pas mus salnai buvo 20 laipsniu doh.gif o pas ja priesmokyklinie klase,tai nieko baisaus.Bet pasrebejau kad vel pamirso kaip skaicioti doh.gif ji buvo ismokiusi skaicioti iki 12 be klaidu,o dabar doh.gif nors ir aiskinu,vistiek negali paskaicioti iki 10 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzakonda @ 2009 01 07, 10:56)
Smagu skaityti apie vaiku pastangas thumbup.gif As tai dukros po atostogu neleidau i mokykla,nes pas mus salnai buvo  20 laipsniu doh.gif o pas ja priesmokyklinie klase,tai nieko baisaus.Bet pasrebejau kad vel pamirso kaip skaicioti doh.gif ji buvo ismokiusi skaicioti iki 12 be klaidu,o dabar doh.gif nors ir aiskinu,vistiek negali paskaicioti iki 10 verysad.gif

Pas mus tas pats su spalvom doh.gif Ismoko cia kada visas pagrindines, truputi nebeakcentavau ir viskas,,, Pastebejau, kad vel yra uzmirses per trumpa laika visus spalvu pavadinimus doh.gif Reiks mokytis is naujo.. ax.gif
Atsakyti