Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

Kaip jums sekesi, Alchemie?
Atsakyti
Nuo vakar vaikas rytais rauda ir nenori eiti i VRC verysad.gif sake, pasiilgo savo mokyklos, draugu ir mokytojos..vos ne prisiekineja, kad sedes klaseje ir rasys diktantus, kad tik i mokykla, o ne i VRC ji vezciau verysad.gif Zadejo siandien rasyti laiska savo meilei ir mokytojai, kaip pasiilgo.
O pokalbis..nu kol kas isvados tokios, kad jis net jiems keistas atvejis g.gif aptars sita atveji su Puru ir kita treciadieni susitiksime pasikalbeti, ka jie galetu man pasakyti..nu turiu as keistuoli, net tarp keistuoliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 14, 12:28)
Nuo vakar vaikas rytais rauda ir nenori eiti i VRC verysad.gif sake, pasiilgo savo mokyklos, draugu ir mokytojos..vos ne prisiekineja, kad sedes klaseje ir rasys diktantus, kad tik i mokykla, o ne i VRC ji vezciau verysad.gif Zadejo siandien rasyti laiska savo meilei ir mokytojai, kaip pasiilgo.
O pokalbis..nu kol kas isvados tokios, kad jis net jiems keistas atvejis g.gif aptars sita atveji su Puru ir kita treciadieni susitiksime pasikalbeti, ka jie galetu man pasakyti..nu turiu as keistuoli, net tarp keistuoliu doh.gif

Puras ir mano dicki mate, deja.... diagnoze buvo nustatyta nepilnai. Na, bet tas buvo labai labai senai , gal galimybiu, testu tokiu dar nebuvo g.gif
Stiprybes tau 4u.gif
Tiesa, jei vaikas verkia, gal kas atsitiko? Pasipasakoja jis tau? Pabandyk pasiklausinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 14 gegužės 2009 - 14:33
vario, as kiek suprantu, jis tikrai pasiilgo draugu, gal kiek trumpesnes dienotvarkes..vietos, kur jis jauciasi savas.
Na..zinai, manau, kad mano vaiko atvejis tikrai daug paprastenis ir abejoju ar medikamentais gydomas...tiesiog va toks..keistas...gal kazka pasakys..man paciai keista, juk kazkodel vinoeje vietoje jis toks super jautrus ir sugebantis, o kitoje vietoje su panasia veikla, staiga nera rysio...na, bet cia man svarbu, akd jie nusakyto, kokiu budu dirbti su vaiku, o ne kas jam yra..gi kas is to, akd pasakys, "zinozt, jusu vaikas burtininkas" ir ka? ka as su tuo daryciau?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 14, 11:28)

console.gif ..viskas susitvarkys...stprybes jums abiems.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 12, 21:27)
Ryt einu i pokalbi su psichologe VRC..bijau

dabar tik prisidėdau prie kompo, tiek laiko tiek bėdų visko nutiko doh.gif

laikykis, turi keista nuostabu vaikiuka, kad tik kuom galėčiau padėti. laukiame ką jums pasakys tas gydytojas.
Atsakyti
Roga, o kas pas jus nutiko? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
Alchemie, kaip siandien jums diena?
Roga, kas pas jus?

Ir norejau visu paklausti, ar turi jusu vaikai tiku?
Atsakyti
sveikos,vis seku jūsų šnekesiukus blush2.gif
maniškis neruošia pamokų sako neužduota,o paskuj blogi balai ir pastabos doh.gif ėjau pas mokytoją-sako nedaryti namų darbai kelios dienos,a jam dalampai.sako noriu geriau kieme būt doh.gif neblogai mokėsi,žiūriu per paskutinius mėn tik žemyn ristis pradėjo doh.gif turiu su juo sėdėt prie knygų,kartu ruošt doh.gif psihologė sako-dėmesio trukumas jam unsure.gif o dėmesio gauna daugiau nei mažoji doh.gif sako,, tu manęs nemyli blink.gif ,, liepi ruošt pamokas,tvarkytis,su kompu neleidžiu visą dieną blink.gif doh.gif va kaip jis supranta meilę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 18 gegužės 2009 - 16:28
vario, nu siap, kai ten lieka, manau, akd jis dirba, tik likti ten nenori..rauda, akd ten jam nepatinka..siandien suderejom, kad jis ten eina tik 5+5 dienos, o paskui bus atostogu 90 dienu..tai biski nusiramino pamates skirtuma..kitap as jam laiko savokos ir trukmes negaliu paaiskinti doh.gif nu tikiuosi, kad dar veiks iki kitos savites treciadienio, tada jau pasibaigs viskas.
maniskis neturi tiku
kaip tu vario?
adriu..manau, akd psichologe turejo omenyje toki dalyka, kaip nesaugumas, baime, kuris na sakysim gydomas "demesiu"....bet tas demesys tai gali buti ir sugrieztintos ribos ir vis daznenis pasakymas vaikui apie jo busnea.
As is VRC parsinesiau knygute apie hiperiukus. tai ten parasyta, akd tevai turetu vis kas 15 min pvz. prisiminti ir pasakyti vakui, uzfiksuoti jo busnea, pvz. parejo namo, nusiave batus ir apdejo i vieta, is karto pastebi ir giri, paprasai kazko, yra atsakas, vel pagiri, net jei nieko neprasei, po kazkiek laiko prieini pasakai, kad myli ar, paklausi, kaip jauciasi. Jiems laikas visai kitaip bega ir visus situos demesio/meiles reiskimo budus jie pamirsta, kaip kudikiai, iskrito zaislas, reiskia jo neber.
As pamokas ruosiu visa laika kartu...nu matematika, jei lengviau, jis liepia man iseiti ir ateiti, aki apdarys, tada patikrinu, o kiti dalykai..sedim salia, kartais aiskinti neleidzia..nu zodziu..anglu tai jis pilnai viska pats padaryti gali, bet nori, akd buciau salia, nes jaucia, kad jis labai gerai moka ir vaikui yra noras pasididziuoti, juk tai jis gali padaryti tik su zmonemis, kurie supranta jo sugebejimus, o kai mokosi individualiai su mokytoja, klasiokai jo ivertinti sitoje srityje negali.

tiesa vakar man pareiske, kad jis mokosi prancuziskai, sake "mercy" biggrin.gif ir dar ispaniskai man spalvas vardino...tai gerai, kad as ispaniskai moku doh.gif nes smikis tikrina, ar suprantu ir ar teisingai jis pasake
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Alchemie @ 2009 05 18, 11:29)
Roga, o kas pas jus nutiko? g.gif

QUOTE(vario @ 2009 05 18, 17:01)
Roga, kas pas jus?

man darbo tiek užkrovė, atidaryti dvi parduotuves dirbu po 12-14 valandų, pervargau taip, kad galvojau vėl bus chana nebeisiu, tikiuosi viskas praeis. Benas pervarges, apie kažkokias pamokas ar jų ruošimus nėra nei kalbos, gerai, kad mokytoja supranta ir jau nebužduoda pamokų, kitaip būtų pragaras doh.gif bandysime vasara nevartoti vaistų, o tik vitaminus, nežinau kaip bus tikiuosi pavyks g.gif
jei ne terapija jautu viskam būtų baisu, kaip pernai. nes pastebėjau jau ir dažniau užstringa kalba, dažniau blogiau jaučiasi.
o kas yra tikas, kai susijaudina mikčioja, arba trukčioja akis ar panašiai. g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2009 05 18, 18:04)
vario, nu siap, kai ten lieka, manau, akd jis dirba, tik likti ten nenori..rauda, akd ten jam nepatinka..siandien suderejom, kad jis ten eina tik 5+5 dienos, o paskui bus atostogu 90 dienu..tai biski nusiramino pamates skirtuma..kitap as jam laiko savokos ir trukmes negaliu paaiskinti doh.gif nu tikiuosi, kad dar veiks iki kitos savites treciadienio, tada jau pasibaigs viskas.
maniskis neturi tiku
kaip tu vario?
adriu..manau, akd psichologe turejo omenyje toki dalyka, kaip nesaugumas, baime, kuris na sakysim gydomas "demesiu"....bet tas demesys tai gali buti ir sugrieztintos ribos ir vis daznenis pasakymas vaikui apie jo busnea.
As is VRC parsinesiau knygute apie hiperiukus. tai ten parasyta, akd tevai turetu vis kas 15 min pvz. prisiminti ir pasakyti vakui, uzfiksuoti jo busnea, pvz. parejo namo, nusiave batus ir apdejo i vieta, is karto pastebi ir giri, paprasai kazko, yra atsakas, vel pagiri, net jei nieko neprasei, po kazkiek laiko prieini pasakai, kad myli ar, paklausi, kaip jauciasi. Jiems laikas visai kitaip bega ir visus situos demesio/meiles reiskimo budus jie pamirsta, kaip kudikiai, iskrito zaislas, reiskia jo neber.
As pamokas ruosiu visa laika kartu...nu matematika, jei lengviau, jis liepia man iseiti ir ateiti, aki apdarys, tada patikrinu, o kiti dalykai..sedim salia, kartais aiskinti neleidzia..nu zodziu..anglu tai jis pilnai viska pats padaryti gali, bet nori, akd buciau salia, nes jaucia, kad jis labai gerai moka ir vaikui yra noras pasididziuoti, juk tai jis gali padaryti tik su zmonemis, kurie supranta jo sugebejimus, o kai mokosi individualiai su mokytoja, klasiokai jo ivertinti sitoje srityje negali.

tiesa vakar man pareiske, kad jis mokosi prancuziskai, sake "mercy" biggrin.gif ir dar ispaniskai man spalvas vardino...tai gerai, kad as ispaniskai moku doh.gif nes smikis tikrina, ar suprantu ir ar teisingai jis pasake

Svarbiausia, kad eina į VRC, o psichiatrė jau kvietėsi jus antram pokalbiui g.gif
o tu pati radai ten apie hiperiukus, ar davė. man patiko ta knyga.
man tokia keista dar priedu davė stora knyga, aš jos neįveikiau tos storos knygos doh.gif
meilė ir kuo daugiau buvimo kartu, bent jau Benui, jai darai viska viska kartu duodi pilnai darbų ir užimi labai tai nelaimių nutinka mažiau.

nu tavo vaikas bus poliglotas bigsmile.gif
Atsakyti
nu jau bus trecias pokalbis si treciadieni, nes pirmas buvo su vaikiu pirma diena, paskui praeita savaite kazkoks testukas ir pokalbis, bet be vaikio, si treciadieni jau su puru bus aptare jo atveji ir kazka man gal pasakys ar suzinoti nores
Atsakyti