Roga, zinok, man tik pievos, berzai ir riesutai sunkiau, o visi kiti ziedai man tinka
dar kai nulyja is viso gerai
Vario..as kazkaip nededu nuotrauku..nezinau kodel..tokia savisauga...bet idesiu is pajurio i palateles albumeli, kai tik vyras sutvarkys
Siaip vaikis ramus, ir net nebega is karto lauk, kai ateinu, nes isizaides. Tik, akd ten visi kazkodel saudo, gal delto, kad visi berniukai?
maniskis namie tokiu zaidimu nezaidzia, bet ten pradejo saudyti su visasi.
Siaip man idomu buvo, akd kai jo paklause psichologe, kokius jis turi zaislus ir ka megsta zaisti, jis ivardino, akd turi traktorius (Lego) kaladeles, kaladeliu konstruktorius, o megsta eiti i lauka, laipioti, ciuozineti ir joti
nors jojo jis jau pries kokius metus ir paskui atsisake, nes jam arklys per didelis...tai taip idomiai, nei TV, nei kompo paminejo (o jau pasirodziau turbut kaip labai gera mama
teisingai auklejanti vaika )
Tiesa mazoji bitute (eilini syki patvirtino mergyte, nes visai be gedos jausmo parodo, ka tarp koju turi
) malasi, makaluojasi, ir kartasi skaudziai, tai vaikis man liepe eiti pasivaikscioti ir grynu oru kvepuoti, nes vaikai megsta laisve, o ji ten viduj oro visai neturi
man taip grazu, kad jis rupinasi manim, suvokia, kad man sunku nesioti..tikiuosi suvoks ir, kad mazoji nera konkurente