Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Alchemie @ 2009 05 06, 20:49)
Siandien apturejome pokalbi VRC, ryt prasideda stebejimas...zodziu bijau, bet tikiuosi geriausio - pagalbos ateiciai

o tu su vaiku kartu buvai ar viena su psichiatre kalbėjaisi g.gif

pamatysi viskas bus gerai, svarbiausia,kad priėjote iki lėlytės gimimo ir viska sužinosi.
Atsakyti
Vakar kartu buvome, kalbejosi psichiatre, psichologe ir vyr. sanitare. pakalbino vaika, paskui jis salia zaide, o as pasakojau.
Siandien jau palikau viena, kiek supratau, matyt eis i ekskursija..jis sake, akd nori i savo mokykla..bet kai nvaziavome, lyg ir rado kontakta su kitu vaiku..matysim, kaip ten bus g.gif
Atsakyti
Gal galite kas patarti kaip į VRC patekti anksčiau...nes kai registruojuosi tik birželio pradžią duoda...o mano vaikui labai negerai...agresijos ir isterijos priepuoliai kartojais beveik kasdieną-ypač po pagulėjimo psichiatriniame skyriuje...
O jeigu nuvažiuočiau su siuntimu ir pasiprašyčiau,kad tiesiogiai priimtų?Ar niekas nebuvote tokioje situacijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramute53: 07 gegužės 2009 - 19:13
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 07, 12:16)
Vakar kartu buvome, kalbejosi psichiatre, psichologe ir vyr. sanitare. pakalbino vaika, paskui jis salia zaide, o as pasakojau.
Siandien jau palikau viena, kiek supratau, matyt eis i ekskursija..jis sake, akd nori i savo mokykla..bet kai nvaziavome, lyg ir rado kontakta su kitu vaiku..matysim, kaip ten bus g.gif

na kaip jums šiandiena sekėsi, kaip diena praėjo?

QUOTE(ramute53 @ 2009 05 07, 20:10)
Gal galite kas patarti kaip į VRC patekti anksčiau...nes kai registruojuosi tik birželio pradžią duoda...o mano vaikui labai negerai...agresijos ir isterijos priepuoliai kartojais beveik kasdieną-ypač po pagulėjimo psichiatriniame skyriuje...
  O jeigu nuvažiuočiau su siuntimu ir pasiprašyčiau,kad tiesiogiai priimtų?Ar niekas nebuvote tokioje situacijoje?

ne negirdėjau g.gif o kai pasiskambinate ką sako kai pasakote savo bėdas g.gif
Atsakyti
Nu siandien jis buvo kaip mokykloje, padare didziuma uzduociu, liko namu darbams, ka padareme namie. Siaip emosciskai buvo stabilus, kai pasiemiau, tik pietu nevalge, sake, kad nealkanas buvo dar.
Dar sake, akd jam nepatinka jog ten sofos, nes mokytis negerai, kai minsta sedeti, nori kietu kedziu, kaip mokykloje..ir..kad nori grizti i savo mokykla, pas savo mokytoja.
na matysim, kaip bus ryt, kol kas lyg ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 07, 22:16)
Nu siandien jis buvo kaip mokykloje, padare didziuma uzduociu, liko namu darbams, ka padareme namie. Siaip emosciskai buvo stabilus, kai pasiemiau, tik pietu nevalge, sake, kad nealkanas buvo dar.
Dar sake, akd jam nepatinka jog ten sofos, nes mokytis negerai, kai minsta sedeti, nori kietu kedziu, kaip mokykloje..ir..kad nori grizti i savo mokykla, pas savo mokytoja.
na matysim, kaip bus ryt, kol kas lyg ir nieko.

viskas bus gerai, svarbiausia kad stabilus.
nes benas ir pirmus kartus nevalgė schmoll.gif
jus kai baigsite VRC ir mokykla pasibaigs g.gif
o kaip vakar sekėsi?

kaip tu jautiesi, juk dabar taip žydi kaštonai g.gif
Atsakyti
Ramute, nežinau, net ką patarti... Stiprybės jums visiems 4u.gif

Alchemie, džiugu, kad mažiui ten patiko. Tikėkimies, rezultatai bus neprasti.
Pasiilgau ir aš tavęs, o gal kokią foto su pilvūzu įdėtum blush2.gif Gal palatėlėj yr?
Linkėjimai palatėlės mergytėm wub.gif

Roga, kaip tu? Kaip tavo sveikata? Ir Benas kaip?
Atsakyti
Roga, zinok, man tik pievos, berzai ir riesutai sunkiau, o visi kiti ziedai man tinka thumbup.gif dar kai nulyja is viso gerai
Vario..as kazkaip nededu nuotrauku..nezinau kodel..tokia savisauga...bet idesiu is pajurio i palateles albumeli, kai tik vyras sutvarkys

Siaip vaikis ramus, ir net nebega is karto lauk, kai ateinu, nes isizaides. Tik, akd ten visi kazkodel saudo, gal delto, kad visi berniukai? g.gif maniskis namie tokiu zaidimu nezaidzia, bet ten pradejo saudyti su visasi.
Siaip man idomu buvo, akd kai jo paklause psichologe, kokius jis turi zaislus ir ka megsta zaisti, jis ivardino, akd turi traktorius (Lego) kaladeles, kaladeliu konstruktorius, o megsta eiti i lauka, laipioti, ciuozineti ir joti bigsmile.gif nors jojo jis jau pries kokius metus ir paskui atsisake, nes jam arklys per didelis...tai taip idomiai, nei TV, nei kompo paminejo (o jau pasirodziau turbut kaip labai gera mama biggrin.gif teisingai auklejanti vaika )

Tiesa mazoji bitute (eilini syki patvirtino mergyte, nes visai be gedos jausmo parodo, ka tarp koju turi blush2.gif ) malasi, makaluojasi, ir kartasi skaudziai, tai vaikis man liepe eiti pasivaikscioti ir grynu oru kvepuoti, nes vaikai megsta laisve, o ji ten viduj oro visai neturi biggrin.gif
man taip grazu, kad jis rupinasi manim, suvokia, kad man sunku nesioti..tikiuosi suvoks ir, kad mazoji nera konkurente
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 05 09, 15:05)
Roga, kaip tu? Kaip tavo sveikata? Ir Benas kaip?

dabar toks laikas kai tik ariu darbe doh.gif
Benui šiandiena gili depresija nieko nesidomi, verkia, begalo piktas unsure.gif
pats geriausias dalykas tai terapija neleidžia benui nugrimsti gilyn į depresija.

QUOTE(Alchemie @ 2009 05 09, 17:38)
Roga, zinok, man tik pievos, berzai ir riesutai sunkiau, o visi kiti ziedai man tinka thumbup.gif dar kai nulyja is viso gerai
Tiesa mazoji bitute (eilini syki patvirtino mergyte, nes visai be gedos jausmo parodo, ka tarp koju turi blush2.gif ) malasi, makaluojasi, ir kartasi skaudziai, tai vaikis man liepe eiti pasivaikscioti ir grynu oru kvepuoti, nes vaikai megsta laisve, o ji ten viduj oro visai neturi biggrin.gif
man taip grazu, kad jis rupinasi manim, suvokia, kad man sunku nesioti..tikiuosi suvoks ir, kad mazoji nera konkurente

kaip faina girdėti, kad tavęs neveikia toks grožis, man taip gražu, jai ryt geras oras bandysime lėkti į botanikos soda.
viskas gerai jums praeis VRC.
bet koks rūpestingas tavo vaikelis rūpinasi sesyte, kad netrūktu oro bigsmile.gif wub.gif

o mano vaikis kai pamatė kelių savaičių kūdikį pasakė, kad nenori nei sesytės nei broliuko biggrin.gif
Atsakyti
Roga, dabar pilnatis, visi jautriai reaguoja..as va tik stebiuosi, kad maniskis ramus islieka su tokiais pasikeitimasi, gal visdelto duodami zuvu taukai veikia g.gif ir priestai gerti vitaminai...nes toks stabilumas ir saves vertinimas yra, kad prie labilios emocines busenos tiesiog neimanoma
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 05 09, 18:49)
Roga, dabar pilnatis, visi jautriai reaguoja..as va tik stebiuosi, kad maniskis ramus islieka su tokiais pasikeitimasi, gal visdelto duodami zuvu taukai veikia g.gif  ir priestai gerti vitaminai...nes toks stabilumas ir saves vertinimas yra, kad prie labilios emocines busenos tiesiog neimanoma

tikriausiai, nes bena visada veikia pilnatis. tik baisu žiūrėti ir klausyti, kai vaikas sako, nonori, nepadarysiu nes nesugebu ir vaikšto liūdnas.

man taip džiugu girdėti, kad, vat šitaip ramiai reaguoja tavo Berniokas.
Atsakyti
Ryt einu i pokalbi su psichologe VRC..bijau
Atsakyti