Laba, mes nutarėm, kad reikėtų pailsėti nuo vaistukų truputį, kadangi dabar atostogos, tai savaitėlę neduodu jam vaistų... Kaip jis pats labai prašė, nes nebenori valgyti tada kai geria vaistu. Tai tipo nors pavalgys per savaitę TAI JAU ŠIANDIEN NEBEĮMANOMA SUSIKALBĖTI, VISOKIAS NESĄMONES SKIEDŽIA, RĖKIA, ŠAUKIA ant visos gyvenvietės... Nieko nebeprisikalbinu kad veiktų, nei piešia, nei skaito, neina ir padėt man dirbt... Žodžiu siaubas, tik dar kartą įsitikinau, kad be vaistų mes pražuvę... Ryt lekiu vėl pas gydytoją ir vėl gersim toliau, tik va su tuo maistu, jam kažkaip sako nebesinori visisškai valgyt per dieną, tik vakare pavalgo...
QUOTE(Laima.g @ 2009 04 07, 19:28)
Laba, mes nutarėm, kad reikėtų pailsėti nuo vaistukų truputį, kadangi dabar atostogos, tai savaitėlę neduodu jam vaistų... Kaip jis pats labai prašė, nes nebenori valgyti tada kai geria vaistu. Tai tipo nors pavalgys per savaitę TAI JAU ŠIANDIEN NEBEĮMANOMA SUSIKALBĖTI, VISOKIAS NESĄMONES SKIEDŽIA, RĖKIA, ŠAUKIA ant visos gyvenvietės... Nieko nebeprisikalbinu kad veiktų, nei piešia, nei skaito, neina ir padėt man dirbt... Žodžiu siaubas, tik dar kartą įsitikinau, kad be vaistų mes pražuvę... Ryt lekiu vėl pas gydytoją ir vėl gersim toliau, tik va su tuo maistu, jam kažkaip sako nebesinori visisškai valgyt per dieną, tik vakare pavalgo...
As stengiuosi, kad vaikas pavalgytu stipriai ryte, iki vaisto, ir vel daug valgo vakare, po vaisto. |Dar keliasi nakti ir valgo. Taip. Tai problema
QUOTE(Viktute @ 2009 04 07, 19:11)
nei su manim, nei su aukle jis nepiesia..., o su pedagoge papiesia...
..ir uzduociu as jokiu nebeduodu...is paskutiniuju uzduociu buvo pagalba parduotuveje, kai paprasiau ji tampyti musu krepsi ant ratuku, o dukrai pavedziau padeti man su produktu dejimu i vezimeli, rezultate Deividas lakste po parduotuve, numetes mano prabangu krepsi kazkokiame skyriuje ir ta krepsi teko tampyti Sandrai. pas mane gan paprastos uzduotys - jei prisiukslinai, tai susitvarkyk, jei ka specialiai ispylei, tai nuvalyk..ir pan.
..ir uzduociu as jokiu nebeduodu...is paskutiniuju uzduociu buvo pagalba parduotuveje, kai paprasiau ji tampyti musu krepsi ant ratuku, o dukrai pavedziau padeti man su produktu dejimu i vezimeli, rezultate Deividas lakste po parduotuve, numetes mano prabangu krepsi kazkokiame skyriuje ir ta krepsi teko tampyti Sandrai. pas mane gan paprastos uzduotys - jei prisiukslinai, tai susitvarkyk, jei ka specialiai ispylei, tai nuvalyk..ir pan.
o tu su juom kartu žaidi ar užduotis atlikinėji, nes vaikus pirma reikia išmokinti, sakykime važiuoti su vežimėliu, ne lakstyti, pradžioje kartu stumti ir kartu nueiti pasiimti prekę kad ir indus plauti paimti abiem lėkt\šte atsisukti vandenį ir su kempine plauti, paskui tegul jis vienas padaro, jei negerai vėl pakartoji parodai, ir pasakai vat taip negerai, nenusimink pabandykime dar kartą ir vat išeina ir pasidžiaugti kartu kad ir kartu lauke nenori kad bėgtų nuo tavęs, surenk varžybas, kaip aš su benu, kas greičiau aplėks aplink aikštele taisyklingai kaip nurodei, gaus saldainį, pagirsite na nežinau mums tai padėdavo
nes keista tavo sūnus nuostabus ir su juo galima susitarti ir ką pasakai ar paprašai padaro
QUOTE(vario @ 2009 04 07, 19:36)
As stengiuosi, kad vaikas pavalgytu stipriai ryte, iki vaisto, ir vel daug valgo vakare, po vaisto. |Dar keliasi nakti ir valgo. Taip. Tai problema
mums per mėnesį vartojimo nukrito du kilogramai dabar ūgis 145 cm ir sveriame vos 27kg ką man daryti :verkti: ryt atliksime visus tyrimus, žiūrėsime ką rodys
Mes irgi panašaus ūgio, 146, sveriam 48kg. Kaip ir visai dar normaliai. Bet jau šiandien tai merginos norisi verkti... Neklauso, namuose viską ką tik turėjau skanesnio, t.y. saldumynus visus per savaitę iššlavė, visiškai neklausia manęs ar galima, ar nebe
O buvo gal kokie 5 kg. Nežinau ką su juo daryt. Ryt jau einu vaistų vėl, ir kuo greičiau.
O buvo gal kokie 5 kg. Nežinau ką su juo daryt. Ryt jau einu vaistų vėl, ir kuo greičiau.
QUOTE(Laima.g @ 2009 04 09, 19:59)
Mes irgi panašaus ūgio, 146, sveriam 48kg. Kaip ir visai dar normaliai. Bet jau šiandien tai merginos norisi verkti... Neklauso, namuose viską ką tik turėjau skanesnio, t.y. saldumynus visus per savaitę iššlavė, visiškai neklausia manęs ar galima, ar nebe
pas mus ta pati tragedija viska ryja kas saldu nors ir negalima, tai visai nebelaikau, jai perku tai truputuka, kad vos vienam kartui užtektų arba visai neperku nes benui kenkia jei per daug
QUOTE(Roga @ 2009 04 07, 19:30)
nes keista tavo sūnus nuostabus ir su juo galima susitarti ir ką pasakai ar paprašai padaro
taip, su juo galima susitarti, bet nevisada, cia jau nuo jo nuotaikos priklauso. gan trumpai su juo bendravai ir esi "svetima teta", o tai daznai disciplinuoja bet koki vaika jis buvo tarp zaidimu automatu, o kas gi gali buti nuostabiau, kam dar kazkur begti? pedagoge, kuri uzsimineja su mano vaikais, turi dideli darbo staza, patirti su ivairiais vaikais, bet ir tai buna atveju, kai sunkiai sukontroliuoja situacija. gal paprasciausiai man reikia duoti jam daugiau laisves, o ne kontroles?...bet dar nesu tam pasiruosusi, nes manau, kad ir jisai dar ne.
kas del uzduociu, tai daznai viska pradedam kartu, bet veliau jam "atsibosta" buti atkakliam siekiant rezultato... penktadieni visi susedome daryti simbolini dirbinuka ateinanciu Velyku proga. tai jam uzteko kantrybes tik apipaisyti padekliuka, o jau aplipdyti kiausini ir apklijuoti ji blizgiais siulais, tai jau ne. visi likome toliau sedeti, o jis nuejo ziureti TV...retsykiais manau, kad jam priklausomybe nuo TV, nes valandomis nejudedamas gali ziureti multiku kanalus
Šiandien gražus Velykų rytas,
Zuikučiai laksto patvory..
Laimingi būkime šiandieną
Palikę negandas toli toli..
Su Šv. Velykom!
Zuikučiai laksto patvory..
Laimingi būkime šiandieną
Palikę negandas toli toli..
Su Šv. Velykom!
Su Velykom
Mamytės kaip laikotės, kaip šventės, kaip grįžote į mokykla
mes pagaliau grizome namo..po visu sveciu.. vaikams toks klajokliskas gyvenimas visai patiko
Mums dar atostogos iki anytradienio, bet jau su vaiku pradedam po truputi prisiminineti mokslus, kas buvo like padaryti pries atostogas..tai jis visai su zusidegimu tai daro..svarbiasuia, akd atrodo, uzsikabino su skaitymu..aisku vis dar sugeba ne taip eprkaityti, painioja kai kurias raides, bet dziaugiuosi, akd suvokia, jog jis tai gali padaryti ir pats sako "as moku skaityti"
na atrodo, kad neblogai ir mes jau grįžome į mokslus
nu biesiškai irzlus tas mano benas, vis dėl to bandysiu pirkti tuos esprico vitaminus, žiūrėsiu kaip čiabenas reaguos, nes šeimos gydytoja nieko nežinojo, o psichiatrė sakė galima gerti tik tiek žinau
nu biesiškai irzlus tas mano benas, vis dėl to bandysiu pirkti tuos esprico vitaminus, žiūrėsiu kaip čiabenas reaguos, nes šeimos gydytoja nieko nežinojo, o psichiatrė sakė galima gerti tik tiek žinau