Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Alchemie @ 2009 04 02, 17:35)
nu as nedaug suprantu, bet jo toleriagyste nera labai maza g.gif pagalvok, kad jam reiketu, ne paveiksliuka ziureti, o raides skaityti..manau, akd jam viskas lietusi is 50 cm nuotolio. Man cilindru neraso, nes astigmatizmas yra 0.75, o jam jei cilindrai yra reiksia, matymui tikrai turkdo ir zvairumas amn atrodo tada vystosi, nes vaikas mato pasauli isgaubtai..paistark su specais. jei prie sitokiu regos sutrikimu leistu jam ta mokyka lankyti, manau, akd butu geriau, nes butu ir popieriais pazymeta, akd tikrai del to sutrikimo turi teise lankyti mokyla ir butu aplinka ramesne, ir specu, butu daugiau, kurie jam apdeti galetu..o sitiems vaikams asmenines pagalbos labai reikia. manau, kad butu gera iseitis.
PPT gal gales tau patarti kazka delto g.gif nors jie tik rekomenduoti gali, o jau pvz. siuntima i tokia mokyla greiciausia turi rasyti medicinine istaiga/ale poliklinikos gydytoju konsiliumas ar pan. g.gif

Dėkui už patarimus. Vakar viena buvau PPT,nes pridaviau visus reikiamus dokumentus ir dabar kitą trečiadienį su vaiku eisiu į tą PPT. Aš pati paklausiau spec. pedag. ar leisti vaiką į tokią mokyklą. Tai ji pasakė,kad ten su labai silpna rega,bet patarė pasikonsultuot su prad.kl. mokytoja iš KAISUC,ar jį priimtų. Bet kątik internetinėj svetainei www.kasuc.lm.lt buvau-tai ten rašo,kad priima ir su kitom sveikatos problemom turinčius vaikus,tik pagrindas su regos ir klausos sutrikimais. Tik nežinau,kaip bus dėl dėmesio,nes jis beveik visiškai nesusikaupia. Labai blaškosi nuo vienos veiklos prie kitos. Jam tos 10min. yra visiška amžinybė g.gif
Atsakyti
Labas visoms, va pasiėmiau vieną dieną laisvą iš darbo ir kai vaikai buvo mokykloj, tai spėjau ir namie pabūt viena, ir pas draugę nulėkt kavos... ir po parduotuves pasivaikščiot ramiai, oi kaip pailsėjau, nors pusdienį smile.gif Kažkaip kitaip net jaučiuosi. Tiki va vėl naujos problemos, paskolos palūkanos pakilo, algą sumažino ir nemažai, tai jau pradedu skaičiuot, kaip čia su tais vaistais išeis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2009 04 02, 19:20)
Labas visoms, va pasiėmiau vieną dieną laisvą iš darbo ir kai vaikai buvo mokykloj, tai spėjau ir namie pabūt viena, ir pas draugę nulėkt kavos... ir po parduotuves pasivaikščiot ramiai, oi kaip pailsėjau, nors pusdienį smile.gif Kažkaip kitaip net jaučiuosi.  Tiki va vėl naujos problemos, paskolos palūkanos pakilo, algą sumažino ir nemažai, tai jau pradedu skaičiuot, kaip čia su tais vaistais išeis... g.gif

Na man irgi sumažino algą,paskolų turim keletą,nors ir nedidelių,bet šiaip netaip bandom su visais bankais atsiskaityt laiku doh.gif O,dar tie mokesčiai už butą,tai beveik visi pinigėliai mokesčiams išeina. verysad.gif
Atsakyti
Laima saunuole..pabandyk bent pora sykiu per menesi gauti sau atokvepi 4u.gif
O pinigai..na tikekimes, kad viskas susitvarkys
Sandra29 tai manau, kad jei salia regos yra ir kiti sutrikimai, turetu tavo vaiki ten priimti..o butent modifikuota programa padetu jam kas 10 min ir keisti veikla ir poilsi duoti ir kt. kas siaip mokykloje reta mokytoja daro
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 02, 20:47)
Laima saunuole..pabandyk bent pora sykiu per menesi gauti sau atokvepi 4u.gif
O pinigai..na tikekimes, kad viskas susitvarkys
Sandra29 tai manau, kad jei salia regos yra ir kiti sutrikimai, turetu tavo vaiki ten priimti..o butent modifikuota programa padetu jam kas 10 min ir keisti veikla ir poilsi duoti ir kt. kas siaip mokykloje reta mokytoja daro

Gali būt smile.gif Kitą savaitę ten nuvažiuosiu ir išsiklausinėsiu,beto turiu mokytojos tel.,tai reiks paskambint ir jai. Kas labiausiai patinka-tai kad klasėse tik nuo 5 iki 10 vaikų būna rolleyes.gif Labanakt,einu ilsėtis nes tik ši vienintelė naktis laisva nuo darbo. Ramios nakties visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 02 balandžio 2009 - 21:11
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 02, 17:20)
Vario...nu Aspergeris nera taip blogai..maniskiui kazkodel irgi klijuoja ta sindroma, nors jis tik gal vienu aspektu atitinka..sakykim Aspergeris is autizmo yra lengviausia forma.

manau, kad jei yra sistema, ji pades jam 4u.gif

Zinau viska, ka imanoma rasti, man suprantomom kalbom, apie Aspergeri. Tik grizus is daktaru, perverciau visa interneta. Taip, tai lengviausia autizmo forma. Bet... reikia nepamirsti, kad salia to jis dar turi ADHD ir.... intelekto lygi zemesni nei vidutinis (o moksliskai, tai skamba kraupiai).
Toks kokteiliukas nieko gero nezada. As nesibedavoju, zinau, buna didesniu ligu ir nelaimiu, zinau ka reiskia stiprus autizmas, maciau toki vaika, bet vistiek ant dusios liudna.
Alchemie, mano vaikui is Aspergerio atitinka VISI pozymiai isskyrus viena- intelekta, kuris dar pries 6 metus pas maniski buvo labai aukstas. Tame ir yra beda, kad su Aspergeriu stoja raida doh.gif Ir tie pozymiai islindo ne iskarto, todel as manau, kad tai ADHD issauke autizma. Jis tik kokiu 7-8 metu, pradejo vengti prisilietimu, prasciau kalbeti, uzsiciklimo ant vienintelio savo hobio (kasu aparatai) ir t.t. Zodziu, nieko linksmo ir dziugaus.
Atsakyti
vario console.gif
suprantu tave...as isgirsusi, kad lipdo toki dalyka mano vaikui irgi viska perverciau ir dziugiai "isbraukiau" tuos pozymius...tikiuosi, kad ju nedauges...manau, akd branda irgi cia gali daryti savo...vario, sirduzele...bet jie bent siulo pagalba, iseitis, mokyma...ir kazkokia ateiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 03, 10:01)
vario console.gif
suprantu tave...as isgirsusi, kad lipdo toki dalyka mano vaikui irgi viska perverciau ir dziugiai "isbraukiau" tuos pozymius...tikiuosi, kad ju nedauges...manau, akd branda irgi cia gali daryti savo...vario, sirduzele...bet jie bent siulo pagalba, iseitis, mokyma...ir kazkokia ateiti 4u.gif

Taip siulo, Ir tas labai gerai. nors vienas palengvejimas, kad mano vaikas nebus visuomenes pajuoka, kaip, kad LT butu.

Stiprybes, mamkos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes
Vis ilendu pasiskaitineti pas jus
Pas mus galima sakyti beveik tas pats-su mokykla nelabai,reiks jauciu kitamet pervesti i kita lotuliukas.gif nes jau atsibodo mokytojos priekaistai ir skambinejimai del kiekvienos nereiksmingos smulkmenos,plius kaip sunus sake,jog jei jis paklausia,ji niekada neprieina prie jo,ir t.t
Atsakyti
Neringule, o gal tu pradek jai skambinti kas 45 min. kaip jam sekesi pamokoje g.gif
Atsakyti
Labą vakarą 4u.gif Šiandien jau pasiskambinau tai mokytojai,tai ateinantį antradienį einu į susitikimą su ja-į tą mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 04 03, 08:27)
Zinau viska, ka imanoma rasti, man suprantomom kalbom, apie Aspergeri. Tik grizus is daktaru, perverciau visa interneta. Taip, tai lengviausia autizmo forma. Bet... reikia nepamirsti, kad salia to jis dar turi ADHD ir.... intelekto lygi zemesni nei vidutinis (o moksliskai, tai skamba kraupiai).
Toks kokteiliukas nieko gero nezada. As nesibedavoju, zinau, buna didesniu ligu ir nelaimiu, zinau ka reiskia stiprus autizmas, maciau toki vaika, bet vistiek ant dusios liudna.
Alchemie, mano vaikui is Aspergerio atitinka VISI pozymiai isskyrus viena- intelekta, kuris dar pries 6 metus pas maniski buvo labai aukstas. Tame ir yra beda, kad su Aspergeriu stoja raida  doh.gif Ir tie pozymiai islindo ne iskarto, todel as manau, kad tai ADHD issauke autizma. Jis tik kokiu 7-8 metu, pradejo vengti prisilietimu, prasciau kalbeti, uzsiciklimo ant vienintelio savo hobio (kasu aparatai) ir t.t.  Zodziu, nieko linksmo ir dziugaus.

vario unsure.gif
tu tokia stipri, lenkiu galva prieš tave,man dar viskas prieš akis.

mano vaikis nebealergiškas, dabar tik reikia stiprinti organizma ypatingai kraujagisles, nes labai jau kas truputuka ir bėga kraujas iš nosės,arba kyla mėlynės.
o apie vitaminus kita savaitei užsirašiau nuodigniau panagrinėsim su gydytojais.
Alchemie ar dar neskambinos jums iš VRC g.gif
Atsakyti