Europoj jau nebera vaiku zaidimo kambario... Nebent vel atidare..reikes siandien patikrinti Siandien diena ten busiu ir pasiziuresiu, tada atrasysiu. O gal ka organizuosiu pabuti su vaikais.
Tada galima i Panorama, ten tikrai yra, jei tu leidi savo vaikus i tuos kambarius.
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 24, 09:13)
Viktute, jei neturi, kur vaiku deti, tai galime keisti vieta, hgal i kokiaEuropa, kur vaiku kambarys yra, tau bus lengviau.
Siaip toje kavineje vaikams nelabai bus kas veikti ir nelabai ramiai pakalbesi, bet sakau, rasyk, kokia tavo situacija ir sugalvosime, as tada paimsiu tave su vakais ir nuvesiu
Siaip toje kavineje vaikams nelabai bus kas veikti ir nelabai ramiai pakalbesi, bet sakau, rasyk, kokia tavo situacija ir sugalvosime, as tada paimsiu tave su vakais ir nuvesiu
europoje tikrai nėra jau žaidimo kambario
aš ateisiu viena be Beno nes vėl išvarys
Gal susitinkam Panoramoje? As, jei rasiu su kuom vaikus palikti, tai paliksiu, o jei ne, tai tada jau su jais ateisiu ir jie tures ten ka veikti. Tik as veluosiu. Galesiu buti tik 18.30-19 val., tad pradekite be manes
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 23, 17:00)
nu mergnos, tai gal bandom susimatyti ketvirtadieni kokia 17.30 Zveryne toje kavineje "Veranda"
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
Viktute, Roga, jei ka galiu paimti su masina, as gi laisvas paukstis
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
Viktute, Roga, jei ka galiu paimti su masina, as gi laisvas paukstis
Man ketvirtadienis tiktų, jei priimsite mane į kompaniją . Alchemie, gal gali asmeninę žinutę mestelti, aš biški paskęstu kartais darbuose, neužbėgu čia, bet jus pamatyti labai noriu....
Na,ir aš čia senokai buvau. Praeitą savaitę pas neurologe buvau su vaiku. Tai jos ir paklausiau apie tuos vaistus(Concerta ir Stratera). Tai ji man pasakė,kad jie panašaus veikimo,kaip ir Tiapridalis. Beje,kai paklausiau,ar Tiapridalis iš tiesų kompensuojamas(kaip man anąkart vaistininkė sakė),tai pasakė,kad Tiapridalis kompensuojamas tik labai sunkiems ligoniams-kaip šizofrenikams. O,kadangi mano vaikas serga visai kitokią liga,tai jie mums nekompensuojami. Beje,dar pasiūlė geriau pasikonsultuot su vaiko psichiatre apie vaistus. Ir pasakė,kad tie vaistai(Concerta ir Stratera),kad ir brangoki-bet irgi nevisiškai padeda. Bet iš jūsų sm matau,kad jie tikrai geresni,nei Tiapridalis Tai kitą savaite žadu pas psichiatrę eiti ir aiškintis dėl vaistų ,nes pas mus jau vaistukai eina į pabaigą. Beje,kai savaitgaly prabuvom KMUK,tai vaikas nerado sau vietos. Net po operacijos buvo gyvas kaip sidabras. O,beto anestiozologė,net neskyrė raminamų prieš operaciją,kad nesuveiktų priešingai. Nes sakė,kad tie vaistai(kurie skiriami prieš operaciją) tokius vaikus gali veikti priešingai.Tad visa laimė,kad mūsų ilgai ligoninėj nelaikė,nes vaikas labai sunkiai adaptavosi naujoj vietoj. Tad dabar tolliau gydomės namuose.
Tai mamytes, ar Panorama jums tinka? Ir kaip su velavimu...
Tai tvarkoje, tada darome taip
Panorama apie 17.30 vaiku zaidimu kambarys(ten salia yra kavine, bet kiek suprantu, tai Viktute negali vienu palikti, ar jau gali jie vieni ziasti tame kambaryje?)
Mes gal galime tada susitikti Europub London?
Viktute as tau atsiusiu savo mobilaus numeri i az
Panorama apie 17.30 vaiku zaidimu kambarys(ten salia yra kavine, bet kiek suprantu, tai Viktute negali vienu palikti, ar jau gali jie vieni ziasti tame kambaryje?)
Alchemie aš laiku atlėksiu nuo mano darbo pėstute pusvalandis iki panoramos,oiki europos dar greičiau atlėkčiau aš tau dar paskambinsiu
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 25, 19:14)
Tai tvarkoje, tada darome taip
Alchemie, ar tavo tel nepasikeite? As prisijungciau apei 18 val. Panoramoj? Kur ten tas kambarys... Ar Žiogas vadinasi?
Mergaitės ačiū už nuostabų susitikima,labai puikiai praleidau laika
Kaip smagu, kad jūs galit susimatyti, pabendraut, galmorališkai viena kitai padėt. Mūsų mieste kažkaip nelabai randu su kuo tokiomis bėdomis pasidalinti, gerai kad nors čia kartais apsilankau, tikrai kartais nuraminat. Vakar vėl turėjom baisią dieną. Kažkaip pastebiu, kad jam būna kartas nuo karto kažkoki priepuoliai, nervinasi, viską atvirkščiai daro, net ir gerdamas vaistu, paskui jau va šiandien kai tikrai įsitikino, kad kitaip nebus, tai jau pradėjo kitaip galvoti, lyg ir ramiau šiandien. Bet kiek reikia nervų kai to paties klausia dešimt kartų, lenda į akis ir visaip stengiasi provokuoti. Aš pastebiu, kad kuo toliau, tuo labiau jaučiuosi pavargusi, net ir ryte... Jau kažkaip nebenoriu nieko, vėl pradedu galvoti apie VRS tai bent jau tą mėnesį pailsiu... Tikrai žiauriai kalbu, bet kažkaip man jau atrodo, jei dar taip bus, tai jau nebeištversiu. O dar jeigu specialiai neišgeria vaistų, tai vėl nesąmonės mokykloj... Oi. Nepykit, išsiliejau