Va samgu girdėt, kad nors kažkur vyksta pokyčiai į gerą pusę. Gal ir pas mus kažkada susiprotės valdžia. Bet tikriausiai mes jau to nepajausim
Kaip pavargau šį savaitgalį, triukšžmas visą dieną, neklauso visai vaikai ką sakai, jau net mažylis nusižiūrėjęs jnuo brolio kitaip elgiasi...
QUOTE(Laima.g @ 2009 03 22, 20:40)
Kaip pavargau šį savaitgalį, triukšžmas visą dieną, neklauso visai vaikai ką sakai, jau net mažylis nusižiūrėjęs jnuo brolio kitaip elgiasi...
o tai nieko tau nepadeda vyresnėlis ar jai paprašai jis gimčijasi ir neina daryti
nors mano benas panašiai nieko nenori daryti, bet ką sugalvos,kad savo kambario nereiktų tvarkytis ar išnešti šiukšles o apie indų išplovima iš vis nė kalbos sunkiausia,kad pats nepasiima valgyti jai neprimenu, jau taip skeletas,jei nepavalgo tampa nepakenčiamu
laikykis,kaip nors,gal ryt pailsėsi kol vyresnėlis bus mokykloje
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 20, 21:21)
pas mus prasidejo santzas..
... kaip gi tai man suprantama... tik sunus manes nesantazuoja, o uz tai, kad ji sudrausminu, pradeda daryti tai, kas neleidziama, t.y. tampyti uzuolaidas, trankyti stiklines duris, jungineti orkaite ir t.t.... ..jis nori man pakenkti, nes tuo metu netiki, kad myliu ji drausmindama..jam atrodo tai kaip isdavyste...o gal nusisneku??
Sveikos visos! Jau senokai nebuvau prisijungusi: egzaminai, bei sugedes kompas, vienu zodziu
Viktute mano nuomone pas jus didziausia beda yra tai, kad vaikas blogai kalba. Tai jis savo jausmus "zodzius" isreiskia veiksmais. Beja ar lokopedai ziurejo jo burnyte- liezuvio apacia?
QUOTE(sarka @ 2009 03 23, 08:06)
Beja ar lokopedai ziurejo jo burnyte- liezuvio apacia?
liezuvio pasaiteli operavo liepos vidury, tad iskart rezultatas pasijaute
Sveikos
baigėm visus tyrimus (na dar liko magnetinis rezonansas), ir balandžio 1-3 dienomis turėsim diagnozę. Bijau šiek tiek.
O apie šantažą, tai maniškio šantažas rimtesnis paskutiniu metu (anksčiau buvo tos vaikiškas: nedarysiu, neisiu, nemyliu), o dabar šantažuoja, kad išeis, nusižudys, nužudys ir t.t Jau nežinau net ką daryti.
baigėm visus tyrimus (na dar liko magnetinis rezonansas), ir balandžio 1-3 dienomis turėsim diagnozę. Bijau šiek tiek.
O apie šantažą, tai maniškio šantažas rimtesnis paskutiniu metu (anksčiau buvo tos vaikiškas: nedarysiu, neisiu, nemyliu), o dabar šantažuoja, kad išeis, nusižudys, nužudys ir t.t Jau nežinau net ką daryti.
Maniskis viena karta bande tai grasinti, bet buvo atsakyta kad jei toks kvailas nori viska prarasti ( naujus zaislus, draugus, kompiuteri, skristi lektuvu ir t.t.) gali. Tai pas mus tuo ir uzsibaige. Aisku skaudu taip sakyti, bet atvirkstinis suveike
QUOTE(sarka @ 2009 03 23, 14:52)
Maniskis viena karta bande tai grasinti, bet buvo atsakyta kad jei toks kvailas nori viska prarasti ( naujus zaislus, draugus, kompiuteri, skristi lektuvu ir t.t.) gali. Tai pas mus tuo ir uzsibaige. Aisku skaudu taip sakyti, bet atvirkstinis suveike
Atvirkštinį variantą ir bandom, taip psichologė sakė. Svarbiausia, vaikui neparodyt, kad savo pareiškimu jis išgąsdino, nes tada tikslas šokiruoti pasiektas. Bet..... reikia ir nepamiršt pasakyti, kad myli ir nerimauji.... Žodžiu, teoriškai viskas lyg ir aišku, o praktiškai visokių plonybių išlenda. O ir amžius dabar pavojingas - paauglystė Sunku visiems vaikams būna, o maniškiui tai visai....
nu mergnos, tai gal bandom susimatyti ketvirtadieni kokia 17.30 Zveryne toje kavineje "Veranda"
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
Viktute, Roga, jei ka galiu paimti su masina, as gi laisvas paukstis
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
QUOTE(vario @ 2009 03 23, 13:40)
Sveikos
laukiu ir aš jūsų išvadų.
vat tavo amžiaus taip kalba, bet mano mazgis tai sako nemylite, barate tai nenoriu gyventi
šaip labai nepasiduodu, tada jam sakau, o tu mama myli sako myli, tai aš jam sakau, jei mili mane tai kaip gali nenorėti gyventi, juk esi dalelė manės, tai reiškia ir nori, kadmama mirtų išskausmo vien žo negražiai bet tik kartais tokiais žodžiais bena ištraukiu.
laikykis
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 23, 17:00)
nu mergnos, tai gal bandom susimatyti ketvirtadieni kokia 17.30 Zveryne toje kavineje "Veranda"
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
aš galiu, tik man reikia nuo kalvarijų gatvės, ketvirtadieniais ten dirbu bet atlėksiu laiku
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 23, 16:00)
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
Ar tinka laikas, vieta?
Siulykite
o su vaikais dalyvavimas ar be ju?
Viktute, jei neturi, kur vaiku deti, tai galime keisti vieta, hgal i kokiaEuropa, kur vaiku kambarys yra, tau bus lengviau.
Siaip toje kavineje vaikams nelabai bus kas veikti ir nelabai ramiai pakalbesi, bet sakau, rasyk, kokia tavo situacija ir sugalvosime, as tada paimsiu tave su vakais ir nuvesiu
Siaip toje kavineje vaikams nelabai bus kas veikti ir nelabai ramiai pakalbesi, bet sakau, rasyk, kokia tavo situacija ir sugalvosime, as tada paimsiu tave su vakais ir nuvesiu