Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

vario, kai zinau busena, kuri buna tokia beviltiska..negaliu nereaguoti ir nekreipti demesio...sunku, tik, akd padeti negaliu..laimei, kad bent pagalba toje salyje yra, o cia Lt nezinau kaip butu..matyt dar sunkiau
Atsakyti
vario laikykis 4u.gif

o kaip sunku būna kai jautiesi beviltiškai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, va šiandien mano vaikas dirba per dieną, ir mokykloj gerai ir namie šluoja sniegą ir viskas lyg ok. Žinau kaip sunku būna kartais... Tiesa, kažkur skaičiau, lyg ir kažkas žadėjo rašyti dėl vaistukų kompensavimo, bet taip ir nematau daugiau nieko...
Atsakyti
pas mus prasidejo santzas..vaikas tiesiai ir pasake, jei nepirksite LEGO detaliu, as nesimokysiu ir neisiu i mokykla doh.gif nu va..kaip ir itariau, akd tokia motyvacija, niekur nenuves...jau laukiu, ka pasakys man VRC del motyvacijos
Atsakyti
pas mane panašiai doh.gif tik bėda yra ta,kad aš turiu kozerį ir karts nuo karto pasinaudoju.kaip žinome benas dievina mokykla, kai taip pasako,nedarysiu to kol negausiu, tada jam sakau neisi į mokykla blush2.gif kol kas veikia g.gif baisiausia,kai benas šantazuoja mus mirtimi, tada neturiu argumentu schmoll.gif kai subari,jis tada sako aš niekam nereikalingas kam man tada gyventi doh.gif

o tavo atveju,net nežinau unsure.gif pasakyti, tada nei to nei to nebus. tu nieko nepirksi ir tegul neina į mokykla g.gif gal suveiks g.gif nes šantazas baisu verysad.gif
Atsakyti
Bandysiu prieiti taip sakant is kitos puses..aiskindama per meile darbui, zmonems ir, kad delto reikia mokytis, jam kartais suveikia tos globalios meiles idejos. bigsmile.gif ..nu kazkaip..dabar svarbu kokybiskai iki atostogu prasimokyti..nors siaip namie jis su manim neblogai apsimoko, jau pasivijome beveik lietuviu, kiek buvo atsilikes nuo kalse..bet, akd rasytu nors kiek..zodis "muse", nu kiek ten 4 raides, jis jau aiskina, kad uzteks, nes pavargo doh.gif tai net staugti norisi is pykcio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 21, 09:54)
Bandysiu prieiti taip sakant is kitos puses..aiskindama per meile darbui, zmonems ir, kad delto reikia mokytis, jam kartais suveikia tos globalios meiles idejos. bigsmile.gif ..nu kazkaip..dabar svarbu kokybiskai iki atostogu prasimokyti..nors siaip namie jis su manim neblogai apsimoko, jau pasivijome beveik lietuviu, kiek buvo atsilikes nuo kalse..bet, akd rasytu nors kiek..zodis "muse", nu kiek ten 4 raides, jis jau aiskina, kad uzteks, nes pavargo doh.gif tai net staugti norisi is pykcio doh.gif

nu vat kaip faina radai pro kur praeiti bigsmile.gif

o visai neseniai sužinojau, kad benas jau daug ką pasivijome, net mokytojai pagyrė ax.gif matematikoje net leido dalyvauti kengūriukų konkurse ax.gif ) lietuvių kalboje vis dar sunku, na bet jau nebeatsiliekame schmoll.gif o va anglų kur atrodė beviltiška, jau nuo 6 procentu pakilome iki 40 procentu, nors mokytoja oj kaip nenori suprasti,kad benas kitoks doh.gif kad jam reikia rodyti,o ne radija paleisti, kad klausytusi, nes benas tada nieko negirdi schmoll.gif

Alchemie nu bet tu stebuklas, tiekdaug aš iš tavęs išmokau per tiek metų,jau treti metai eina kai aš čia. skaitau kiekviena tavo pamokyma ir patarima,stengiuosi viska išmokti.
Atsakyti
Roga..nu jau tu visai blush2.gif as cia nieko tokio nepatarineju..is viso su tokiais vaikais, kaip tavo turbut netureciau, nei kantrybes nei priejimo..su saviskiu vos susitvarkau..kartais idejos grazios, ale neveikia...
siandien gincyjomes..maniskis sake, akd ji dziugina LEGO detales, o as jam aiskinau, kad mane dziugina, kai jis mokosi, o ji dziugina detales, tai reikia taip ir daryti, akd vieni kitus dziugintu..jis viska atvirksciai doh.gif paskui jis eme man destyti, akd jei nepirksim, tai isardys mano mezgama liemene, sakau, cia tau liemene, tu jos neturesi..tada nebus teliko ir kompo, sakau, o as knygas skaitysiu, nes skaityti moku doh.gif nu zodziu derybos ant derybu ir rezultatas..miekas dar nepadaryta kol kas...bet pabandysiu kazkaip dar siandien prispausti matematika padaryti, nes ten lengva ir jam patinka..o lietuviu likuti ryt paliksiu

pas mus su anglu atvirksciai, klausymas supratmas, kalbejimas viskas prfect..ale jei rasyti ir skaityti.. doh.gif nu bet jis bent jau megsta ta dalyka, tai labai nesispyrioja
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 21, 20:48)
Roga..nu jau tu visai blush2.gif as cia nieko tokio nepatarineju..is viso su tokiais vaikais, kaip tavo turbut netureciau, nei kantrybes nei priejimo..su saviskiu vos susitvarkau..kartais idejos grazios, ale neveikia...
siandien gincyjomes..maniskis sake, akd ji dziugina LEGO detales, o as jam aiskinau, kad mane dziugina, kai jis mokosi, o ji dziugina detales, tai reikia taip ir daryti, akd vieni kitus dziugintu..jis viska atvirksciai doh.gif paskui jis eme man destyti, akd jei nepirksim, tai isardys mano mezgama liemene, sakau, cia tau liemene, tu jos neturesi..tada nebus teliko ir kompo, sakau, o as knygas skaitysiu, nes skaityti moku doh.gif nu zodziu derybos ant derybu ir rezultatas..miekas dar nepadaryta kol kas...bet pabandysiu kazkaip dar siandien prispausti matematika padaryti, nes ten lengva ir jam patinka..o lietuviu likuti ryt paliksiu

pas mus su anglu atvirksciai, klausymas supratmas, kalbejimas viskas prfect..ale jei rasyti ir skaityti.. doh.gif nu bet jis bent jau megsta ta dalyka, tai labai nesispyrioja

kad tu žinotumei kiek tu man padėjai, tu tokia stipri, kai girdi kaip tu kalbi švelniai aiškiai. visada buvai šalia kai man buvo sunku ar man padėjai,ar dėl beno tariausi, tu visada šalia, bet kada tau galėjau paskambinti ir visada tu išklausysi ir patarsi,visada būsiu dėkinga 4u.gif
vien pagalvojus kiek tu padarei dėl savo vaiko,koks postumis į priekį nuostabu 4u.gif
o dėl kantrybės ir aš nevisada turiu su savo vaiku unsure.gif
o kas mane palaiko, tai kad benas ypatingas ir nepaprastas, jaučiu vidumi,kad nugyvens nuostabų gyvenima.

o vat su vaikais leistis į diskusijas doh.gif taip kaip su benu pasikalbėti apie tai,kodėl taip paselgė,gaunasi taip kad aš lieku kalta nes baru arba benas supranta kad niekam nereikalingas verysad.gif kol galiausiai susipykstame ir nueiname į savo kambarius.

kartais rimtai pagalvoju, apie tai,kad pasaulis keičiasi, kad vaikai gimsta kitokie, irkad ateityje laukia mūsų daug pasikeitimų.

o už anglų kalba esu dėkinga savo draugui,tai jo kantrybė ir žinios padarė kad šitiek benas išmoko.

kažin kaip vario laikosi g.gif unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz siltus zodzius Roga 4u.gif
As stebiuosi tavim, perejusia toki nelengva gyvenimo isbandymu rata ir likusi tokia sviesi, silta, gera..be galo dziaugiuosi, kad ten danguje tau dave dovanu bent jau dali ramybes ir gyvenimo dziaugsmo..kad tik dabar su tais vaikais valstybe kazkaip protingai susitvarkyti padetu...arba reikes koki judejimas-projekta, mamos uz savo vaikus daryti...
Atsakyti
merginos, siandien ziurejau laida "Pulsas". Ten kalbejo apie E papildus ir minejo, akd Didziojoje Britanijoje siekiama uzdrausti siuos priedus 102, 104, 110, 122, 123, 124, nes po tyrimo patvirtinta, kad sie papildai skatina hiperaktyvuma
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 22, 16:41)
merginos, siandien ziurejau laida "Pulsas". Ten kalbejo apie E papildus ir minejo, akd Didziojoje Britanijoje siekiama uzdrausti siuos priedus 102, 104, 110, 122, 123, 124, nes po tyrimo patvirtinta, kad sie papildai skatina hiperaktyvuma

nu bet lietuvoje kada uždraus tai neaišku doh.gif

aš tai jau kiekviena maista rinkdamasi skaitau etiketes,kas ten pridėta doh.gif nes jau alieju lietuvoje beveik nėra,kad nebūtų modifikuoti,gal kokios tik trys rūšys doh.gif kaip ir margarinai ir t.t. o kai paskaitai,kad lietuvoje mėsa su toletiniu popieriumi gaminama, normalaus pieno nėra neaišku kiek laiko doh.gif turi viska skaityti,turi viska žiūrėti,nes jau irtaipneaišku ką mes valgome unsure.gif
Atsakyti