Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

Roga, spaudimas nuo kuno masses ir ugio priklauso.
Siaip as visa gyvenima su 90x60 vaikstau ir normaliai g.gif dabar va kai kuno mase 10kg padidejo ir aisku kraujo irgi padaugejo, normaliai jauciuosi, kai buna 110x80, o su ankstesne kuno mase, jei pakildavo iki 107 as jau guledavau paslika doh.gif manau, akd benui gal ir norma toks spaudimas (velgi, ten berniuku ir mergaiciu skirtumas yra man atrodo) bet reiketu stebeti, kad nekristu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 12, 10:22)
Roga, spaudimas nuo kuno masses ir ugio priklauso.
Siaip as visa gyvenima su 90x60 vaikstau ir normaliai g.gif dabar va kai kuno mase 10kg padidejo ir aisku kraujo irgi padaugejo, normaliai jauciuosi, kai buna 110x80, o su ankstesne kuno mase, jei pakildavo iki 107 as jau guledavau paslika doh.gif manau, akd benui gal ir norma toks spaudimas (velgi, ten berniuku ir mergaiciu skirtumas yra man atrodo) bet reiketu stebeti, kad nekristu

tai dėl to kol kas ir nekeliu panikos, nes juk mano irgi pamažintas kraujo spaudimas. na visdėl to reikia stebėti. kiek skaičiau beno amžiaus beniukų kraujo spaudimas norma 113/70. tai manau nėra baisu pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 03 11, 19:57)
oi, tikrai mūsų vaikai vienodo mžiaus. Lengviau bus dviese  mirksiukas.gif  Kaip pas jus paauglystė?
<...>

Siaubingai blink.gif Kažkurią dieną teko įsikišti tarp vyro ir sūnaus konfliktą, už peties paliečiau. Tai atsisuko toks įsiūtęs, atrodė, kad vos susilaikė nepakėlęs rankos. Atvirai pasakius - išsigandau (viduje) g.gif
O konfliktas elementarus - dėl apskritimo ploto formulės, lygioje vietoje blink.gif Ir įrodinėja, kad jis teisus nors tu ką, čia tėvas durnas, nežino kokias nesąmones rašinėja. schmoll.gif

Kaip sako mano vyras - "suteik mums jėgų išgyventi šį laikotaropį". Ne brolyje čia esmė, hormonai siaučia. unsure.gif
Atsakyti
netiketai gavau laikakonsultacijai i VRC ryt 9 ryto doh.gif lekiau siuntimo i poliklinika...o paskui ziuresime, siulo vedzioti i stacionara, tik eile kokia neaisku..tikiuosi, kad nepagimdysiu iki to laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 12, 19:03)
netiketai gavau laikakonsultacijai i VRC ryt 9 ryto doh.gif lekiau siuntimo i poliklinika...o paskui ziuresime, siulo vedzioti i stacionara, tik eile kokia neaisku..tikiuosi, kad nepagimdysiu iki to laiko doh.gif

jai gavai kosultacijai laiką paskyrė, kaip mums į dienos stacionara iškarto kita diena pradėjome važinėti.kiek suprantu pirma konsultacija vaiko įvedimas į dienos stacionara g.gif
Atsakyti
nu man sake, kad reikes dvieju siuntimu is poliklinikos, vienas sitai konsultacijai, o kitas, kai nustatys kada mes cia ir i kokia grupe turetumem papulti, tai vat neaisku, jei kas nors serga, tai gal greit gausim, jei ne, tai gali tekt pora menesiu laukti.
va tik bajeris is tos linksmos serijos, kai man pasake valdorfine aukletoja, akd mano vaikas nenormalus, nes prisivalges sniego neserga doh.gif
Siandie nuvarau i poliklinika neuzsirasiusi, nu siuntimo staigiai reikia, prasau korteles registraturoje. Manes klausia, o kortele kokia? Didele ar maza?
As galvoju galvoju g.gif lygtais buvo didele..paduoda man maza..paziuriu, paskutinis irasas pernai metu geguzes menuo doh.gif ir tai, kai reikejo mokyklai sveikatos patirka praeiti..praktiskai poliklinikoje su vaiku mes nebuvo pusantru metu, o kai buvome, tai del traumu doh.gif pagalvojau, kad tikrai stebuklas kokio sveikumo vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 12, 21:53)
nu man sake, kad reikes dvieju siuntimu is poliklinikos, vienas sitai konsultacijai, o kitas, kai nustatys kada mes cia ir i kokia grupe turetumem papulti, tai vat neaisku, jei kas nors serga, tai gal greit gausim, jei ne, tai gali tekt pora menesiu laukti.
va tik bajeris is tos linksmos serijos, kai man pasake valdorfine aukletoja, akd mano vaikas nenormalus, nes prisivalges sniego neserga doh.gif
Siandie nuvarau i poliklinika neuzsirasiusi, nu siuntimo staigiai reikia, prasau korteles registraturoje. Manes klausia, o kortele kokia? Didele ar maza?
As galvoju galvoju g.gif lygtais buvo didele..paduoda man maza..paziuriu, paskutinis irasas pernai metu geguzes menuo doh.gif ir tai, kai reikejo mokyklai sveikatos patirka praeiti..praktiskai poliklinikoje su vaiku mes nebuvo pusantru metu, o kai buvome, tai del traumu doh.gif pagalvojau, kad tikrai stebuklas kokio sveikumo vaikas wub.gif

rimtai g.gif nesmus kai kvietėsi tai su tikslu į dienos centra g.gif nu tikėkimėsgreitai prieisite,mes laukėme du mėnesius.
nu bet kaip faina, kai tiek mažai sergate bigsmile.gif o mūsų kortole, didelė ir pilna ligų doh.gif tokio storumo ir didumo, sloga,sloga irt.t. tada alergija, susižalojimai irt.t. doh.gif

Alchemie,kai tik galėsi ir jai turėsi jėgų susitinkame, labai passiilgau tavęs bigsmile.gif taip seniai nemačiau tavęs unsure.gif
Atsakyti
Roga, bandysiu kita savaite.
kaip tu dabar su darbais? Dirbi, ar vis dar namie?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 12, 22:15)
Roga, bandysiu kita savaite.
kaip tu dabar su darbais? Dirbi, ar vis dar namie?

dirbu jau mėnesį. jau supėjo ir atlyginima sumažinti doh.gif
dirbu iki 17 valandos. kaip tik galėsitu man lengviau prie tavęs prisiderinti.
Atsakyti
Nu tai sutarsim, kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 13, 18:47)
Nu tai sutarsim, kada 4u.gif

butinai mirksiukas.gif

Atsakyti
Saunuoles, mamkos, gal pavyks ismusti vaistams kompensacija. Dar va pagalvojau, gal kokio straipsnio laikrasty reiketu? Gal kokia zurnaliste aprasytu hiperiuku vargus g.gif Ir dar, o su Klaipedos mamom bandet susisiekti? Ten jos aktyvios buvo g.gif
Atsakyti