Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Nakviša @ 2009 03 11, 14:24)

Laikykis, mamule, tai pati pradžia. Vėliau turi būti lengviau. Na bent aš tikiuosi to  ax.gif

oi, tikrai mūsų vaikai vienodo mžiaus. Lengviau bus dviese mirksiukas.gif Kaip pas jus paauglystė?
QUOTE(Alchemie @ 2009 03 11, 15:59)

Oi, saulele wub.gif ką aš be tavęs daryčiau wub.gif

QUOTE(ramute53 @ 2009 03 11, 19:49)
...kažkaip baigėsi mano suprantamas hiperaktyvumas,o prasidėjo visiškas negirdėjimas ir nesupratimas....

vat aš dabar tokiam nesupratime, nes į hiperaktyvumą supratimą tos bėdos gal ir neįsipaišo. Paauglystės bėdos? Brolio? g.gif

Laima.g- maniškis geria Concerttą ir Straterą
Atsakyti
Tai net abu iš karto, ar kaip????
Va pas mus tai iki vaistų gėrimo, tai buvo tikrai daug bėdų, baisu net prisiminti, ir broliui po kaklu peilį laikė, ir miegoti su peiliu eidavo, o ką jau kalbėt kai ant namo stogo atsitodavo, arba pas močiutę iš ketvirto aukšto per langą kojomis žemyn sėdėdavo... Vadinasi mums jie padeda super, arba tiesiog tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2009 03 11, 21:13)
Tai net abu iš karto, ar kaip????
Va pas mus tai iki vaistų gėrimo, tai buvo tikrai daug bėdų, baisu net prisiminti, ir broliui po kaklu peilį laikė, ir miegoti su peiliu eidavo, o ką jau kalbėt kai ant namo stogo atsitodavo, arba pas močiutę iš ketvirto aukšto per langą kojomis žemyn sėdėdavo... Vadinasi mums jie padeda super, arba tiesiog tiko smile.gif

Abu. Ryte Concertta, vakare Stratera. Po biškį mažina Concerttos dozę ir didina Straterą.Nes tik su ja planuojam likti.
Nusižudyti žadėdavo ir mūsiškis, vaistai išgelbėjo ir jį, ir mus. O dabar vėl su peiliu po namus bėgioja verysad.gif
Atsakyti
o kaip dėl svorio,maniškiui nuo pradžios gėrimo nukrito vienas kilogramas, aišku atrodo nedaug bet kai mums ir taip svorio trūkumas, reiks pasiklausti gydytojos galkokių vitaminų pasiūlys.

laima.g džiugu kad jums tiek padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 11, 21:24)
o kaip dėl svorio,maniškiui nuo pradžios gėrimo nukrito vienas kilogramas, aišku atrodo nedaug bet kai mums ir taip svorio trūkumas, reiks pasiklausti gydytojos galkokių vitaminų pasiūlys.
laima.g džiugu kad jums tiek  padeda 4u.gif

Sūnui ilgai svoris neaugo, tai tyso į ūgį iš savo atsargų. Dabar jau auga.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 03 11, 21:39)
Sūnui ilgai svoris neaugo, tai tyso į ūgį iš savo atsargų. Dabar jau auga.

ir aš to laukiu unsure.gif
o kaip kraujo spaudimas g.gif

o dar spaudimas 80/60 arba 90/70 gydytoja įtartinai į mus žiūri, sako su tokiu spaudimu nevaikštoma,kolkas stebi, nes ir mano niekada normoje nebūna visada mažas, gal sakau todėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 11, 21:46)
ir aš to laukiu unsure.gif
o kaip kraujo spaudimas g.gif

o dar spaudimas 80/60 arba 90/70 gydytoja įtartinai į mus žiūri, sako su tokiu spaudimu nevaikštoma,kolkas stebi, nes ir mano niekada normoje nebūna visada mažas, gal sakau todėl g.gif

Toks spaudimas? blink.gif
Niekada jokių bėdų sūnui su spaudimu nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 11 kovo 2009 - 21:01
QUOTE(vario @ 2009 03 11, 22:01)
Toks spaudimas?  blink.gif 
Niekada jokių bėdų sūnui su spaudimu nebuvo.

numatai man jei buna 120/80 man per didelis tada mano norma 100/70 arba 90/70.
o koks vaikui turi būti norma spaudimopagal ką reikia orentuotis,( jai ūgis 145cm ir sveria 29kg) nes kai pagalvoji juk benas visada juda kruta, o spaudimas tai nesukyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 11, 22:05)
numatai man jei buna 120/80 man per didelis tada mano norma 100/70 arba 90/70.
o koks vaikui turi būti norma spaudimopagal ką reikia orentuotis,( jai ūgis 145cm ir sveria 29kg) nes kai pagalvoji juk benas visada juda kruta, o spaudimas tai nesukyla g.gif

Zinok, apie spaudima nieko negaliu pasakyti. As net nezinau koks jis pas sunu g.gif Visada pamatuoja ir pasako, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 03 11, 22:27)
Zinok, apie spaudima nieko negaliu pasakyti. As net nezinau koks jis pas sunu  g.gif  Visada pamatuoja ir pasako, kad viskas gerai.

dėl ko sekti pradėjo,nes Ritalinas mažina kraujo spaudima, tai ir sekame,nes Beno ir taip mažas buvo, o dabar g.gif na lauksime žiūrėsime kas bus g.gif ryt eis vidurdienį pas gydytoja, žiūrėsime kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 03 11, 22:29)
dėl ko sekti pradėjo,nes Ritalinas mažina kraujo spaudima, tai ir sekame,nes Beno ir taip mažas buvo, o dabar g.gif na lauksime žiūrėsime kas bus g.gif ryt eis vidurdienį pas gydytoja, žiūrėsime kaip bus.

Sekmės jums 4u.gif
Ale kūdutis tavo Benas mirksiukas.gif Nors maniškis 145 cm, kai buvo irgi svėrė tik 33 kg.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 03 11, 22:33)
Sekmės jums  4u.gif
Ale kūdutis tavo Benas  mirksiukas.gif Nors maniškis 145 cm, kai buvo irgi svėrė tik 33 kg.

ačiū 4u.gif

man toks vaizdas, kad hiperaktyvus vaikai visi kūdenos g.gif
Atsakyti